hotelli melpo antia

cera77

Moikka! onko kellään kokemusta Agia Napan Melpo Antia hotellista? onko nuorison suosiossa vai uskaltaako lähteä pienen lapsen kanssa sinne? entä All inc. kyseisessä hotellissa, onko hyvät ruuat? onko sopivaa ruokaa pienille lapsille tarjolla? entä vesi, saako sitä mukaan pulloissa vai vaan laseissa?

10

769

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 29

      suosittelen mielummin atlantica sungardenia - upea hotelli ja rauhallisella paikalla sekä mahtava henkilökunta ja ai-ruuat hyviä!

    • tekila__

      melpossa aika paljon nuoria

    • kesäkuussa käyneet

      Melpo Antia sijaitsee tosi hyvällä paikalla ihan Agia Napan keskustassa, mäkkäri ja huvipuisto ovat vastapäätä ja bussipysäkit (esim. vesipuistoon menevät) ovat pienen kävelymatkan päässä. Rantaankaan ei mikään pitkä matka ole.

      Hotelli on tosiaankin nuorison suosima, allas on päivisin täynnä nuorta porukkaa ja allasbaarista kuuluu meteliä aamuyöhön saakka. Huoneemme oli altaalle päin, mutta mökästä huolimatta sai hyvin nukuttua. Ison altaan vesi oli lämmintä lillua, mietinkin miten kuumaa mahtoi olla pienen lastenaltaan vesi. Pieni aidattu ja katettu leikkitila oli lastenaltaan vieressä.
      Aikuisten altaassa harrastettiin öisin sen verran kiihkeää seksiä, ettei aina huvittanut mennä uimaan, ainakaan suu auki!

      Hotellin ruuasta en osaa sanoa yhtään mitään, huoneessa oli mukava keittiötila tarpeellisine astioineen, joten aamupalaa oli mukava laitella silloin kun sattui heräämään. Kävimme joka kerta matkallamme syömässä eri ravintoloissa, koska niitähän siellä riittää. Kannattaa mennä pääkadulta hiukan sivulle, hintakin kummasti laskee sivukaduilla.
      Hotellin edustalla olevaa Centro-ravintolaa en suosittele, ruoka ylihinnoiteltua (huolimatta 10% alennuksesta hotellin asukkaille ) ja huonoa.

      Liikennevaloista hieman ylöspäin oikealla puolella on pieni pikaruokapaikka, muistaakseni nimeltään Downtown Yummy, sieltä sai tosihyvät pitaleivät (täytteenä sipulia, tomaattia, salaattia, jogurttikastiketta, ranskalaisia ja haluamaansa lihaa). Muutaman euron maksavalla pienellä pitaleivällä lähti hyvin nälkä!

    • Melpo Heinäkuu 11

      Hotelli oli kokolailla paska! Siellä on muuten torakoita, joten matkatavaroiden erittäin huolellinen jälkisiivous paikallaan. Älkää ainakaan ihmeessä ottako All Inc., sillä ruoka oli huonoa. Jos teillä on pieniä lapsia, älkää missään nimessä menkö Melpo Antiaan.

      Agia Napakaan en suosittele, menkää mieluummin Larnacaan tai Pafokselle, ne ovat parempia kohteita.

    • tekila__

      Tää melpo heinäkuu 11 kuulostaa joltain eläkeläiseltä, joka joutunu nuorten kohteeseen ja hotelliin! :D

      Suosittelen Ayia napaa, en Pafosta! :D

      • kesäkuussa käyneet

        Mistähän kummasta niitä torakoita sinne on ilmestynyt?
        Yhtään torakkaa emme kahden viikon matkalla onnistuneet näkemään, emme hotellissa emmekä koko Agia Napassa!


      • Sven B.
        kesäkuussa käyneet kirjoitti:

        Mistähän kummasta niitä torakoita sinne on ilmestynyt?
        Yhtään torakkaa emme kahden viikon matkalla onnistuneet näkemään, emme hotellissa emmekä koko Agia Napassa!

        Tultiin juuri takaisin Suomeen. Melpo Antia on halvemman luokan hotelli keskustassa. Rauhaton, nuhruisen oloinen paikka. Torakoita siellä on. Ainakin siinä päätalossa, huoneet 101 eteenpäin ja sitten 300-talossa oli torakoita. Meidän huoneessakin niitä oli, kävimme sanomassa respassa asiassa, mutta siellä sanottiin, että niitä on Kyproksella joka hotellissa. Itse ajattelen, ettei noissa paremmissa hotelleissa ole, mutta en ole tietenkään aivan varma.


    • matka syyskuussa -11

      Melpo Antia oli ihan ok. Ei erikoinen, mutta menetteli. Hiukan nuhjuiset huoneet. Ikkunoista huomasimme, että toisen rakennuksen huoneet parempi kuntoisia. Sijainti loistava, haettiin altaalle vastapäisestä mäkistä jäätelöä :) altaalta sai aina tuolit. Aamupala ok.

      Huoneissa käsittääkseni melko suuria eroja, meille sattui huono säkä.... ilmastoinnin ollessa päällä yhdelle seurueesta tuli yön aikana TODELLA raju allerginen reaktio ja kaikella järjellä ajateltuna kyseessä oli home tms. joka tuli ilmastointikanavista. Valitimme Finnmatkojen oppaalle joka ei uskonut koko juttua.... apteekista saatiin onneksi oireita helpottaneet lääkkeet, muuten olisi koko matka mennyt pilalle. Emme myöskään voineet pitää enää ilmastointia päällä, ja oireilu loppui eikä lääkkeitä tarvinnut loppumatkasta. Oppaan reagointi tilanteeseen oli kyllä suuri pettymys.

      Syyskuussa ikähaarukka oli 20-70 v. Ei ollut mikään bile-rymy-hotelli. Nukuttuakin sai, vaikka noin puoleen yöhön asti kuului karaokebaarista joikut huoneeseemme. Harvoin sitä ennen päädyttiinkään nukkumaan. Voisin mennä hotelliin uudestaa, jos varmasti saisi paremman tason huoneen... Ei torakoita.

      Voisin ehkä varata hotellin, jos saisin matkan todella edullisesti. 500-600 e on mielestäni liian kova hinta tälle hotellille.

    • Meleko-Ankia

      Tultiin eilen 31.8 perjantaina napalta juuri kyseisestä hotellista, oleskeltiin 1viikko ja se riitti ainakin meille siinä hotellissa. Ensinnäkin täytyy sanoa että hotellille annettu nimi Melko-Ankia vastaa hyvin kyseistä puljua ja 3 tähden luokituksen saisi tiputtaa saman tien 2tähteen. Jos matkan sais kyseiseen hotelliin tosiaan jollain 500eurolla 2 henkilölle niin se olis ookoo, muuten ei tarvi olla menossa. Torakoita on ainakin siinä osassa hotellia missä olimme, huoneessa oleskeli murkkuja ja kämpät siivottiin erittäin huonosti, siivoojat tuli huoneeseen varottamatta, istuit sitten paskalla tai parvekkeella. Eukko meni illalla vessaan niin ammeessa oleskeli sellanen 5cm pitkä sarvipää elukka joka ei ollu torakka, mikä lienee, piti tappaa että vaimo ei saanu paskahalvausta. Ilmastointi laitteet piti ainakin meidän huoneessa vittumaista ininää ja meteliä. Asunnon parveke oli meillä kadulle päin ja liikenteen meteli oli kova, viinan voimalla sai nukuttua =D, napallahan ihmiset alkaa ulostautumaan siinä klo 23-24 aikoihin ja liikennettä ja hulinaa 5asti aamulla helposti vaikka baarit sulkeutuu jo 2aikoihin. Nuorten suosima hotelli ja muutenkin jostain syystä kovassa suosiossa,meidän matkalla kaikki bussissa olevat jäivät kyseiseen paikkaan, kuinkahan moni niistäkin jättää ens kerralla tulematta. Ollaan käyty kyproksella nyt 2 kertaa, Protaraksella ja nyt napalla, ja mielestäni Protaras oli kivempi paikka rantoineen kun napa vaikka olemmekin alle 30v pariskunta. Nissi beach oli helvetin roskanen ja nuhjuinen ranta, lähempänä oleva Grecian Bay ranta oli paljon mukavampi ja siellä oleskeltiinkin. . Kaikenkaikkiaan huono hotelli ja liian kallis finnmatkojen kautta, parempaakin saa samaan rahaan. Oltiin 2011 kesällä Protaraksella Maistrali hotellissa joka 3tähteä ja luksusta verrattuna Melko-Ankiaan =). Kyllä täällä suomi24:ssa annetut huonot palautteet kyseiseistä hotellista melko hyvin paikkaansa pitävät. Finnmatkat toimii hyvin, ollaan oltu sen kautta Mallorcalla,Canarialla ja 2 kertaa Kyproksella, mielestäni paras toimisto.

    • lomantarpeessaaaaa

      Oltiin juuri melpo-antiassa, vähän päivitystä halusin lisäillä tänne kun nää arvostelut on niin vanhoja...
      No, hotelli ihan ok hyvä, itse antaisin enemminkin 2-3 tähteä.. Aamuapala aivan järkyttävä, eilenkin siellä oli esimerkiksi pakastevihanneksia ja purkkisieniä.. Löytyy myös normi munakokkelit mutta ei maistu yhtään miltään.. Yhtenä yönä sain järkyttäviä yskäkohtauksia, jotka loppuivat kun laitoin ilmastoinnin pois. Muutenkin jos sitä pitää päällä n tunnin, tuntuu huoneessa olevan pakkasta :) Hotellin siivoja paukkaa sisään millon haluaa ja suuttuu jos ei pääse heti siivoamaan, yhtenä päivän alkoi potkia kenkiä mun päälle:D
      Me ollaan kaksi 18 v tyttöä, joten meitä ei nämä bilettävät nuoret haittaa, samanlaisia ollaan itsekkin.. mutta pikkulasten kanssa ei missää nimessä tähän hotelliin, täynnä ruotsalaisia teinejä ja parvekebileet alkaa viiden aikaan iltapäivästä ja sitä kiljumista saakin kuunnella siihen 10 asti kunnes henkilökunta tulee rauhoittamaan ne.
      Paras puoli hotellissa on sijainti, kaikki on melko lähellä.
      seuraavan kerran ehdottomasti toiseen hotelliin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1545
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1315
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1112
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1045
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    Aihe