Asiallinen kysymys: majoitus Koh Racha Yai saarella

luantu

Olen surffaillut ja etsinyt useilta sivuilta saaren majoituksita, ja niistä olen päässyt vain Ban Raya Resort, Rayaburi Resort ja The Rachan sivuille, joissa yöpyminen näyttää olevan tosi kallista. Jollakin sivulla oli merkintä, että saaren pohjoisosassa on edullisia bungalow-majoituksia, mutta niistä en ole löytänyt mitään tarkempaa tietoa. Siispä kysynkin, onko jollakin kokemuksia saaresta ja näistä edullisista bungaloweista? Tai mahdollisesti nettitaitoja niiden löytämiseen ja varaamiseen?

7

1140

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • reissuliisa

      Onkohan näitä vielä olemassa. ainakin raya diversin sivuilla tuo father resort ílmeisesti on vielä. Tässä siis muutamia Raya Father resort saaren sisäosissa, Raya Sea View bungalow ja Raya Jungle View bungalow Siam Bay rannan tuntumassa, korkealla mäellä.

    • rayalover

      Raya Yain saarella on majoitusta moneen eri lähtöön. Saaren päärannan Ao Patokin yhteydessä eteläpuolella on halpa Raya Resort, Lucy's reefin lähettyvillä toisella puolen saarta on ban Raya. Raya Fatheria itse olen käyttänyt, siellä on hyvä palvelu ja siellä on töissä yks thaikkupoika joka osaa myös melko hyvin suomea, myös suurin osa Raya Diversin työntekijöistä asuu Fatherissa, joten heiltä saa myös apua suomeksi. Yö Fatherissa n. 1000thb 2hh bungalow, oma kylppäri, ihan basic, ei lämmintä vettä ja fan.

      Tasokkaampi majoitus on sitten Rayaburi, kolmen tähden hotelli, siistit huoneet ja yö n. 2000thb.

      Mutta ottakaa huomioon että saari on PIENI! Eli välimatkat eivät ole suuria vaikka majoitus onkin maan sisäosassa. :) Saaren pystyy kävelemään päästä päähän 20min. Ja sisäosasta rannalle on n. 200m matka.

      Helpoiten teet varaamisen suoraan Raya Diversin kautta suomeksi. Laita vaan mailia heille niin he varaavat huoneet ja myös kyydinkin saarelle. Tai näin low seasonilla (marraskuulle saakka) ei ole väliä vaikka majoitusta ei olekaan etukäteen varattu, kyllä varmasti löytyy tilaa!

      • Fathers

        Hei, asuimme viime jouluna Ban Raya Resortissa, meillä oli superior huone joka oli yksinkertainen mutta siisti ja iso ja meillä oli lämmin vesi ja ilmastointi. Hotellialue todella kaunis ja uimaallas oli mahtava. Aamiainen oli hyvin suppea., ei edes jugurttia tai leikkeleitä.
        Ensi jouluna mennään Fathersiin asumaan, saa nähdä osataanko nukkua ilman ilmastointia. Fathersin siainti on keskellä saarta elikkä jokapaikkan lyhyt matka. Fathersissa oli myös meidän mielestä saaren paras ruoka.Varasimme huoneet Raya diversin kautta.
        Tässä linkki Raya bungalowsiin. Raya Bungalows siaitsee päärannan päässä joten sieltä lyhyt matka esim. hierontaan ja baariin. Ruoka on myös hyvää ja edullista Raya Bungalowsissa. http://www.bungalowraya.com/


    • Savolaiset Thaimaass

      Fathersissa on tosiaan erittäin hyvä palvelu ja hyvät ruuat. Ja vissiinkin saaren edullisin paikka yöpyä. Ruoka oli loistavaa. Yövyimme pari yötä, mutta täytyy todeta, että vaikka huoneet olivatkin asialliset ja puhtaat jne. niin ne olivat kovin homeisia. Home haisi alati, petivaatteet ja sänky olivat asialliset ja vissiinkin ihan puhtaat jne. mutta homeenhaju oli järkyttävä. Meillä teki tiukkaa nukkua siellä kaksi yötä. Jos homeenhaju ei saa pahoinvoivaksi tms. yöpymistä voi suositella, muutoin ei.

      Tällä kertaa varaamme toisesta hotellista yöpymisen ja aiomme käydä syömässä varmasti edelleenkin Fathersissa. Ja tosiaan Fathersissa on hyvin suomenkieltä taitava thaikkupoika, ellei ole jo mennyt armeijaan.

    • Tiina###

      Me yövyimme Fathersissa viime tammikuussa. Huone oli siisti, eikä home haissut. Ilmastointia emme kaivanneet, koska huone viileni muutenkin iltaa kohti. Televisiota ja jääkaappia ei tuohon hintaan tietenkään ole. Mikäli tarvitsee vain paikan yöpymiseen, eikä kaipaa ylellisyyksiä, niin voin suositella.

    • Late2000

      Minkä hintanen se Father suunnilleen on?! Ja onko mitään yhteystietoja antaa mistä sais varattua etukäteen majotuksen sieltä? :)

    • Perruunis

      Ihan vain pitääkseni jotain infoa saaresta yllä,mitä oli suhteellisen vähän tarjolla kirjottelen tänne parhaillaan siis koh rayalla.saarell ei ole enään toiminnassa olevaa automaattia joten rahaa kannattaa varata normaali thaimaa viikko budjettia enemmän usein olen pärjännyt enemmän kuin hyvin 5000 bath viikko budjetilla täällä se on sitten riittänyt pariin ateriaan ja veteen.
      Hintoja
      Vesi 50-70 bath
      Ruoka halvimmat 180-250 bath 250 -2500 menut
      Olutta ja alkoholia en ole juonut mutta hinnat yli tuplat totutusta thaimaa hinnoista
      Yöpyminen bungalow raya 40 e yö siisti bunga ilman ilmastointia ja aamiaista
      Parhaan aamupalan saarella saa hotelli rayaburista menemällä reippaasti ennen ysiä sillä jo puol 10 jo tyhjä buffa kiinalaisten rynnätessä aamuvarhaisella ja sitten sitä ei enään täytetä mene joissa niin 300 varjolla saa kunnolla kahvia ja ruokaa leivonnaisia munakasta leipää
      En halua olla rasistinen mutta saari muslimien ja sen huomaa välittömästi palvelu kulttuurissa jos siihen osaa varautua ei pety .hymyt ei ole herkässä ja palvelu monessa paikassa nihkeää vaikka yrittäisi thaiksi ja tippailla ei auta.
      Saari on todella kaunis 11 vuotta Thaimaata reissanneena yksi kauneimmista ylihinnottelu ja nihkeä palvelu vaan syö hieman loma tunnelmaa.ehdottomasti muutaman yön arvoinen kokemus sullä ranta ihanan hiljainen päiväretkeläisten poistuessa.
      Ikävä kylä ainemmin saarella ollut regee baari on lopettanut.
      Raya fathersissa petyin kun minulta otettiin ruuasta tupla hinta en jaksanut tapella tai valittaa sillä kokemuksesta oppinut ettei se Thaimaassa kannata.
      11 vuoden jälkeen eka kerta näin turisteilla alueilla kuin khao lak. Ja phuket ja täytyy sanoa että sitä aitoa thaimaalaisten meininkiä jää täällä todella kaipaamaan .seuraavaksi johonkin josta netistä ei löydy tietoa ollenkaan .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5534
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2476
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1957
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      55
      1694
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1591
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1388
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1269
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1229
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe