Uskovaisille huom.

From Jeppis

Olen todella ylpeä teistä jotka olette uskaltaneet tulla ulos kaapista, nostan todella hattua teille. Sillä olen läheltä seurannut pariakin ihmistä jotka ovat parisuhteessa samaa sukuouolta olevan kanssa. Ja olen nähnyt kuinka koko suku ja perhe ovat heidät hylänneet.

Ja kaikille kiihkouskiksille tahdon sanoa että avatkaapas se raamattu ja lukekaapa sieltä että kuinka jumala loi naisen ja miehen, ja he saivat kolme poikaa. Niin kuinka he sitten lisääntyivät, ja saivat hoidettua seksuaalisia tarpeitaan?

Tämän voisi tiivistää sillä tavalla että Jumala ei katso sukupuoleen. Me olemme kaikki saman arvoisia hänen silmissään.

4

610

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Et ole näköjään lukenut Raamattua kuin nimeksi, Kait sinä nyt sen verran tajuat, että jos Aadamin ja Eevan jälkeläiset olisi ollut vain nuo kolme poikaa niin olisi loppunut ihmissuku lyhyeen. Aadan ja Eeva saivat siis myös tyttäriä.

      Ensimmäiset perheet oli lähisukulaisten keskeiset. Silloin mutaatiot oli vielä niin aluillaan, että tyypillisiä lähisukulaissairauksia ei vielä tullut. Myöhemmin Jumala kielsi sukupuoliyhteyden lähiomaisten kesken, kosa geeniperimäsairauksisata oli iso riski.

      Jos saatana ei olisi saanut valheillaan Eevaa ja Aadamia lankeammaan syntiin ja paratiisista ei olisi tullut karkoitusta niin sukurutsauksia ei olisi ikinä tullut, koska lisääntymiskäskyn sai vain Aadam ja Eeva eikä se olsi koskenut heidän paratiisiin syntyviä lapsia.

      Eli saatana sai valheellaan myös erotiikan saralla ihmiset läheisten keskinäiseen seksiin. Eli Jumalalla oli terve ja hyvä suunnitelma ihmiskunnalle heti alusta, mutta saatana sai valheella laitettua alkuunsa koko ihmiskunnan turmeltumisen ja tässä sitä nyt ollaan....

      Mutta JEESUS murskasi ja kukisti saatana vallan ja avasi verenvuodatuksellaan Taivaan ihmiselle joka tekee parannuksen synneistään ja uskoo syntien anteeksisaamiseen Jeesusken veren kautta.

      Lue Joh 3:16

    • Anonyymi

      Raamatussa oli jo ensimmäinen raiskaus
      "päästä isäntä meidät sisään, niin raiskaamme (mies-mies) vieraasi"
      siitä se alkoi

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kyllä homomaailma ja lesboilu on raakaa touhua. Höpötetään mediassa rakkaudesta, suvaitsevaisuudesta, hellyydestä, kiinteistä suhteista ja jopa Pride-kulkueita järjestetään kuin sinettinä homouden/lesbouden autuudesta ja onnellisimmasta onnellisuudesta mitä maailmassa on. Se on pelkkä valhekuva.

      Homo/lesbomaailma on raakaa himojen tyydytystä ja siinä ei ole rakkaudella mitää tekemistä. Jengi on jengi ja vihataan muita kuin ne ois ihan "paskasakkii".

      Hompiireissä on jopa QX tunnustanut tyypilliset ongelmat ja ne ovat jopa lisääntyneet vaikka homous/lesbous on nyt "laillista". Nimittäin korkea itsemurha%, alkohoisoituminen, huumeet, pettäminen, lyhyet suhteet, kiintymättömyys, toisen alistaminen, väkivalta, mielenterveysongelmat.... Kaikki nämä ovat vain lissäntyneet vaikka kuinka laki antaa tukensa homoudella/lesboudelle. Eli homous itsessään on petos. Samoin lesbous.

      Irti homoudesta ja lesboudesta on paras ratkaisu.

      Hyvää neuvo, apua, infoa saa Ari Puonnilta (Puonti). Katso googlesta. Hän on ex-gay. Kirjoittanut hyviä kirjoja. Lue ja tutustu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1372
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1170
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1052
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1006
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      993
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      971
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      970
    Aihe