Uusia toiminnallisuuksia Suomi24:ssä

Hei käyttäjät!

Olemme päivittäneet palveluitamme ja lisänneet muutaman uuden toiminnallisuuden Suomi24:ään.

Uudistuneella Suomi24 Torilla tavaroiden myyminen, ostaminen ja kierrättäminen on nyt entistä helpompaa. Lisäsimme Torin etusivun oikeaan laitaan punaisen Jätä ilmoitus -painikkeen, jota painamalla avautuu helposti täytettävä ilmoituslomake. Ilmoituksen voit jättää myös jokaisen Torin kategorian etusivulta Lisää uusi ilmoitus -painikkeesta. Uusimmat Torille jätetyt ilmoitukset löydät kätevästi Torin etusivulta. Sekä rekisteröitynyt että rekisteröimätön käyttäjä voi jättää Torille ilmoituksen. Olemme myös korjanneet ilmoituksen poistamiseen liittyvän vian. Käyttäjän poistaessa oman ilmoituksensa, se häviää kokonaan näkyvistä.

Oletko löytänyt Suomi24 Keskusteluista mielenkiintoisen viestiketjun, jonka haluaisit jakaa ystävillesi? Nyt se on mahdollista. Olemme lisänneet kaikkiin keskusteluketjuihin Facebookin Suosittele-painikkeen. Painamalla aloitusviestin alla olevaa painiketta, Facebook-profiilisi seinälle tulee linkki ja lyhyt ote valitsemaasi keskusteluketjuun. Jos et ole sisäänkirjautuneena Facebookiin, selain pyytää sinua tekemään niin.

Suomi24 toimii nyt myös mobiilisti! Olemme avanneet upouudet mobiilisivut osoitteessa m.suomi24.fi. Mobiilisivujen avulla voit lukea päivän kuumimmat puheenaiheet ja osallistua keskusteluun kätevästi kännykälläsi. Suomi24:n mobiilisivut ovat beta-vaiheessa, mikä tarkoittaa sitä, että sivuja kehitetään koko ajan. Otamme mielellämme vastaan palautetta mobiilisivujen toiminnasta.

Kesäterveisin,
Mari
Suomi24

7

258

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ipaq taskussa

      Mobiilipuolella näyttävät javascriptit olevan käytössä.
      Vanhemmilla selaimilla ei ole javascript-tukea, joten ketjuihin vastaaminen on mahdotonta kun vastausksen lähetysnappula toimii vain sen scriptin kautta.
      Silloin pari päivitystä sitten nappulat olivat ilman scriptejä ja taskuselainkin toimi oikein hyvin.
      Toivottavasti saatte sen taas toimimaan scriptittömänä, sillä noita vanhempia vekottimia on ihmisillä vielä runsaasti käytössä.

    • Ex-käyttäjä(JiiTee)

      EN halua antaa mitään henkilötietojani käyttöönne! 2 kertaa on palveluunne tehty tietomurto.

      Ette tee MITÄÄN palvelunne häiriköille. Esim. Ateisti - palstalla eräs sairas mielinen kirjoittaja uhkailee ja herjaa käyttäjiä jo toista vuotta peräkkäin. Ilman että Suomi24 - olisi tämän häirikön juttuihin puuttunut.

      Ilmiselvä Brevikin suomalainen kaima, mutta miksi TE SUOJELETTE KAIKKIA HÄIRIKÖITÄ?! Viisainta olisi ilmiantaa koko Suomi24 - poliisille, koska tämän forumin juttujen perusteella petätte käyttäjiä jopa Deitti-palvelun "Tositarkoitus" maksullisten pakettiken toimituksissa.

      Jouduin ongelmatilanteiden takia sulkemaan koko rek.profiilini. Tähänkään en saaanut apua niin teiltä, sähköpostista tai Jarno24-"ylläpitäjän" sivulta TAI Soittamalla.

      Olette täysin välinpitämättömiä asiakkaistanne, ja suojelette häirikköjä ,koska he kasvattavat vuoden viestimäärää. Sitten tällä sumutatte mainostajia.

      Vastatkaa, JOS olen väärässä!

    • suoli24.fi.

      Uusi toiminnallisuus on se kun on jossain palstalla, ja kirjautuu sisään, niin sen jälkeen sivusto heittää johonkin hevon vit-ttuun ja pitää selailla takaisin sille palstalle mihin halusi kirjoittaa rekisteröityneenä. Voisiko jo yp-amis kertoa mikä tarkoitus tuolla on? Yleensäkin tämän sivuston päivitykset tarkoittaa sitä että sivustoa on joka kerta vaikeampi ja vit-tumaisempi käyttää.

      • Pitää täysin paikkaansa......vammainen palvelu!!!!


    • kylmä totuus

      Windowseissakin otettiin jo kauan sitten käyttöön ominaisuus että järjestelmä saattaa kaatua ja se tarvitsee uudelleenkäynnistyksen, ja tietyin väliajoin koko käyttiksen uudelleenasennuksen...

      Suolihuuhtelu24.fi jatkaa samalla paskalinjalla.

    • Junnu.

      Klikkasin kosketusnäyttöpuhelimella yhden kerran mobiilisivustolinkkiä kun suomi24 tarjosi sitä puhelimen näytöllä.Nyt en ole päässyt enää sähköpostiini koska kaikki suomi24 osoitteet ja linkit automaattisesti vaihtuu m.suomi24 osoitteeseen josta en ole löytänyt linkkiä josta pääsisin sähköpostilleni.
      Puhelimen Ram-muistin tyhjentäminen ei myöskään ole auttanut asiaa.

      • Junnu.

        Nyt toimii normaalisti eli voin valita tavallisen tavan selata suomi24 sivuja kosketusnäyttöpuhelimellani.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      201
      4783
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      279
      2912
    3. 134
      1747
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      211
      1480
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1421
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1186
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1154
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1119
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1087
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1081
    Aihe