Tapsalle Iskelmä-Finlandia

Finlandia_

Toivon, että Tapani Kansa olisi ensi vuonna ehdolla Iskelmä- Finlandian saajaksi ja myös saisi sen. On sen nimittäin ansainnut. On taidokas laulaja ja tulkitsija, sekä myös osaava sanoittaja. Myös muutamia ihan kelvollisia sävellyksiäkin on tehnyt. Tosin niin on mm. Reijo Taipale ja Katri-Helenakin . Toivottavasti eivät ole samana vuonna ehdolla kaikki kolme, sillä olisi vääryys vain yksi heistä palkita.

Tapsa oli muistaakseni n. kolme vuottasitten ehdolla, mutta silloin tuon palkinnon voitti Paula Koivuniemi. Eri valitsijat pitävät aina vähän eri asioita tärkeinä valinnoissaan. Esim. silloin kun Tapsa oli ehdolla silloisen valitsijan Markku Johanssonin perusteluina oli silloin se että artisti on uskollisesti pysynyt iskelmägenressä ( onhan Paula Koivuniemi vähemmän seilannut eri musiikkityylien aallokoissa kun Tapsa ). Nythän taas Arto Alaspää perusteluissaan sen sijaan painotti arvostavansa artistin monipuolisuutta. Tapani Kansalla olisikin ollut siis näin ollen aivan erinomaiset mahdollisuudet voittaa Iskelmä-Finlandia.

11

61

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Finlandia_

      "Tosin niin on mm. Reijo Taipale ja Katri-Helenakin "

      Tarkoitin siis ,että ko. artistit ansaitsisivat myös Iskelmä-Finlandian.
      ( Omia sanoituksia ja sävellyksiähän Reijo Taipale ja Katri Helena eivät ole tehneet )

    • juups..........

      Ei sinne toisetkaan ole ehdolle päässeet kuin yhden kerran eikä Tapsukankaan tarvitse päästä.

      • Lorujaje

        Kyllä ainakin Markku Aro ja Danny oli ehdolla toista kertaa nyt tänä vuonna.


    • Asiantuntemus a ja o

      Niin, nämä palkinnot ovat vähän tälläisiä hyvä-veli-sopimuksia. Suomessa nuo musiikkipiirit ovat kuitenkin melko pienet. Ainakaan noita palkintoja ei jaeta laulutaidon (Marion Rung, Eino Grön) tai myytyjen levyjen määrällä eikä aina voida oikein iskelmistäkään puhua. (Olli Lindholm, Laura Voutilainen) Välillä taas arvotaan jokin nimi hatusta kuten Antti Huovila tai Charles Plogman, kaikki kunnia heille toki. Suurin ongelma on siinä, että joku sisäpiiriläinen on aina valitsijana.

      Toisin sanoen, täyttä potaskaa koko palkinto. Tuollainen näennäinen tunnustus, jolla artisti ei oikeastaan tee yhtään mitään. Nopeasti unohdettavissa.

      Minun silmissäni Tapani Kansa nousee palkinnolla tai ilman kaikkien noiden edellämainittujen artistien yläpuolelle. Melkein toivon, että hän ei tulisi valituksi, jottei tarvitsisi kuulua samaan ryhmään parin ex-hapon, parin kähisijän ja parin yhden hitin ihmeen kanssa. Tapanilla ei onneksi ole ainuttakaan noista piirteistä.

      • AOIÖ

        Voisitko häipyä?


      • 1000

        Minä taas olen satavarma siitä, että jos Tapsaa vielä joskus kysytään ko palkintoehdokkaaksi, niin hän ei siihen suostu.
        Pahin sisäpiiri / hyvä-veli-sopimuksella annettu palkinto suotiin Marionille Ossi Runteen toimesta. Vuosia tekivät yhteistyötä. Samaan kastiin menee hieman Koivuniemi / Esa Niemitalo (vai mikä nyt olikaan) parivaljakko. Ei sillä, etteivät ko laulajat sitä ansaitsisi, mutta nuo valinnat ovat mielestäni niin läpinäkyvät, vahinko. Willbergihn valinta puolestaan palautti mielestäni uskoa siihen, että kuka vaan voi sen ehdokkaista voittaa.


      • Vesku Hki

        Tätä palstaa lukiessa tulee yleensä melko vastenmielinen olo, mutta kerrankin joku kirjoittaa asiasta. Etenkin tuosta viimeisestä kappaleesta olen kanssasi 100% samaa mieltä!


    • Asiantuntemus ä ja ö

      Jassååå, vai niin. Iskelmä-Finlandiakin pelkkä "hyvä veli-sopimus" ex-hapoille, kähisijöille jne...? Niin kauan kunnes Tapsuliini voittaa sen, vai mitä? Häviäjillä on aina häviäjien selitykset. Mutta ei hätä: Tapsuliini EI KOSKAAN tule sitä saamaan joten voitte yhä edelleen pitää ky palkintoa pelkkänä "keskinäisen kehumisen seuran palkintona". Tapsuliini voittaa muut pelkästään ylinopeussakkojen saamisessa ja kukkahattutätien ja -setien hurmoksellisessa internetpaasaamisessa. Näillä palkituilla kähisijöillä ja ex-hapoilla kun on nähkääs ihan oikeasti paljon täysjärkisemmät ihailijat kuin jollakin tekoteatraalisella, jäykällä ja sateessa hukkumisvaarassa liikkuva tapsuliini. Todisteena tämä palsta ja siinä käydyt "keskustelut". NIH!

    • Gilla*

      Haluaisin vaan tietää, että mikä Tapsasta sun mielestä sitten tekee niin" tekotetraalisen " ? Se kun hän laulaa myös taidemusiikkiakin eikä vaan iskelmää vai ?

      Minusta Tapsa ei ole lainkaan tekoteatraalinen, vaan hyvinkin luonnikkaan ja konstailemattoman oloinen esiintyjä.

      • Gilla*

        Ja toinen kysymykseni on, että miten voi olla NIIN varma että Tapsa ei koskaan eikä milloinkaan tule tuota Iskelmä Finlandiaa voittamaan ?
        Ei sillä ettäkö Tapsa tuollaista palkintoa edes tarvitsisi. Hän on loistava ja ikimuistoinen laulaja muutoinkin, mutta melkein toivon Tapsan tuon palkinnon joskus saavan ihan sinun kiusaksesi kun niin varmasti olet tietävinäsi ettei hän sitä koskaan tule saamaan.


    • Ei taidetta

      Mitään merkitystä ei ole sillä voittaako TK kyseisen palkinnon vai ei. Kyseinen "palkinto" on vitsi samoin kuin että Danny on musiikkineuvos. Iskelmälaulaja on vain iskelmälaulaja ja nykyään aivan liian yliarvostettu osaamiseensa nähden. On kumma että jaksatte vouhottaa moisesta paskasta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      2552
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      304
      2289
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      90
      2103
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      57
      1804
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1717
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1678
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1570
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1387
    9. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      120
      1383
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1351
    Aihe