Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

VERRUXIN AUTTAA SYYLIIN!

HatersGonnaHate-

Oli pakko kirjoittaa tänne tämä, koska olen niin iloinen että sain syyläni pois.

Muutama vuosi sitten minulla oli pari syylää ja vaikka kokeilin mitä tahansa niin mikään ei auttanut. Kokeilin Wartnerin syylänpoistoa ja olin epäileväinen että se toimisi. Eikä se toimunutkaan. Jouduin sitten odottamaan muutaman vuoden että syylät lähtivät itsekseen, mikä ei ollut mukavaa.

Noin kuukausi sitten sain taas uuden syylän ja en ensi alkuun tehnyt sille mitään koska ajattelin että siihenkään ei toimi mikään aine. Mutta kuulin jostain että aine nimeltä Verruxin on hyvää ja toimii.
Niinpä alle viikko sitten laitoin ensimmäisen kerran sitä. Laitoin myös ilmastointiteippiä päälle. Myöhemmin katsoin syylää, niin aine oli selvästikin vaikuttanut jonkin verran. Laitoin Verruxinia uudelleen ja parin päivän ajan pidin laastaria siinä päällä. Eilen otin laastarin pois ja aloin kaivamaan syylää joka sitten kokonaan lähti pois. Tilalle jäi vain pieni reikä joka kertoi että syylä lähti juurineen.

Tästä lähtien aion käyttää Verruxinia ja kertoa muillekin siitä. Olen itse todella epäileväinen, mutta alle viikon käytön jälkeen syylä jo lähtikin. Täytyy vain kiittää aineen tekijöitä. Kokeilkaa tekin!

4

710

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minäsvain

      Oi ihanaa! Just kävin ostamassa tota Verruxinia ja oon lukenu siitä vaan huonoa. Nyt tuli sellane olo et se vois toimiakin! :) Kiitos!

    • ---

      Käytän tota Verruxinia tälläkin hetkellä. Se kyllä tehoaa ja olen jo kaksi kertaa saanut syylän samaan kuntoon kuin aloittajakin, eli on vaikuttanut, että syylä olisi lähtenyt juurineen. Parin päivän päästä syylä kuitenkin ilmestyy siihen takaisin. :(

      Vinkkejä tähän tilanteeseen? Kannattaako Verruxinia laittaa, vaikka näyttäisikin siltä että syylä olisi jo lähtenyt?

    • minäsvain

      Laitoin viime torstaina tota Verruxinia tohon syylään ja eilen, eli maanantaina nyppäsin sen valkoisen aineen siitä pois ja sen mukana tuli vain jotain mustaa. Luulisin, että se oli syylän sydän. Kuitenkin moni on kirjoittanut että syylä on syvällä ym. Minulla syylä oli ns. ihon pinnalla enkä tiedä, että onko koko syylä siinä ja jos laitan Verruxinia ja iho onkin aivan tervettä niin se kuivattaa ihon siitä kohtaa ihan rikki. Ihossa on kuitenkin syylän "kuva". Mitä minun pitäisi tehdä? Laitanko Verruxinia vai annanko olla, koska syylän sydän on kuitenkin luullakseni irronnut?

      • apua toivoo hän

        Itse hankin Verruxinia tänään ja pistin ensimmäisen kerroksen. Olisiko joku voinut kertoa kokemuksensa, mikä on paras väline tuon kuolleen ihon poisraapimiseen/-kaivamiseen? Kiitos.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2053
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1658
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1476
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe