Vein poikuuden..

raiskarineito

Olin ollut puutteessa 2 viikkoa enkä tuohon aikaan masturboinutkaan vielä koska asuin soluasunnossa. Siellä järjestettiin bileet ja vannoin itselleni, etten juo koska tiesin olevani liian halukas ja altis humalassa syrjähypylle, enkä halunnut pettää miestäni.

Juhlissa kuitenkin oli hauskaa, ja kukaan ei vaikuttanut kiinnostavalta, joten aloin maistella hyvässä seurassa. Eräs ujo söpö poika istui nurkassa yksinäisen näköisenä, menin hänelle juttelemaan. Illan mittaan hän katseli minua kiinnostuneen oloisena, mutta ujosti. Tilaa ei ollut paljoa kun vieraat jäivät yöksi ja sammuivat kuka mihinkin, joten menin nuoren pojan viereen nukkumaan. Oli vähän kylmä, joten painauduin häntä vasten ja tunsin hänen lämpönsä, mikä alkoi lämmittää itseänikin. Tunsin kuumuuden, ja pian kosteutta alapäässäni. "Ei", sanoin mielessäni, "en ole kiihottunut, täällä on vain niin kuuma ja olen hikinen". Poika tuntui nukkuvan.
Käännyin häneen päin, ja huomasin, kun hän katsoi minua mutta painoi äkkiä silmänsä kiinni kun huomasi katseeni. Tulin yhä lähemmäksi, kaipasin sekä läheisyyttä että seksiä koska en ollut saanut moneen viikkoon. Ajattelin, että eihän siinä mitään pahaa ole nukkua kaverin vieressä.
Tunsin, kuinka möykky tuntui vatsaani vasten. Peiton läpi en ollut varma, seisoiko pojalla. Luullen hänen nukkuvan, raotin varovasti peittoa ja kurkistin sisään. Hoikalla ja vain minua hieman pidemmällä pojalla oli valtava kalu! Se oli hieman paisunut, mutta ei täydessä erektiossa. Yritin nukkua, mutta tunsin kuinka veri sykki alapäähäni saaden pilluni turpoamaan. Katsoin poikaan ja huomasin, että taas hän katsoi minua ujosti. Kaveri kuorsasi alapuolellamme viereisessä sängyssä. Hetken mielijohteesta suutelin poikaa suulle, ja hän yllättyi mutta pian vastasi siihen uskomattoman hellästi ja pehmeästi. Pikkuhiljaa haparoin ja aloin kosketella häntä. Hänellä seisoi nyt aivan jäykkänä ja ihmettelin, miten noin hennolla pojalla voi olla niin paksu ja vahva elin. Käteni hakeutui hänen munalleen ja se kiihotti minua itseänikin. Hän änkytti "tuota.. en ole vielä 16..". Yllätyin, sillä luulin poikaa ainakin 18-vuotiaaksi. Kuitenkin himoni oli jo niin suuri, etten välittänyt. Aloin ottaa suihin, suudella, hyväillä ja riisuin pojan bokserit ja itseni alasti. Poika näytti yllättyneeltä ja katsoi ujosti vartaloani. Kokeilin pilluani ja huomasin että se oli valuvan kostea ja lämmin. Työnsin pojan sormen pilluuni ja tuntui kuin sinne olisi uponnut koko Kyrpä, koska olin niin kiihottunut.
Sitten käänsin pojan selälleen ja meinasin tulla hänen päälleen, tartuin munan varresta kiinni. Hän punastui ja sanoi "älä, tota, mä en oo tehnyt sitä koskaan ennen..". Äimistyin; olihan hän ujo, mutta niin söpö ja kiinnostava, että luulin hänellä olleen moniakin tyttöjä iästään huolimatta.
Olin kuitenkin niin kiimainen, ja ajattelin, että hänelläkin muna pystyssä, kyllä se haluaa, että asetuin hajareisin pojan päälle ja työnsin hitaasti munan pilluuni. Vaikka olin litimärkä, oli vaikea saada sisälle, sillä poika yritti kääntyä mahalleen ja hänen kyrpänsä oli niin paksu ja suuri, ettei se meinannut mahtua sisään. Se kiihotti minua vain lisää, ja käänsin voimalla pojan takaisin selälleen ja pitelin häntä kiinni, samalla kun kalu työntyi hitaasti sisälleni. Pidin pojan käsiä käsilläni kiinni ja ratsastin, aluksi hitaasti ja nautiskellen, pian yhä syvempään ja voimakkaammin. Poika tuntui nauttivan, mutta samalla näytti säikähtyneeltä. "Entä jos sä tuut raskaaks? Mä en halua isäksi..." hän sanoi. Naurahdin ja sanoin, että mulla ei ole tauteja ja käytän pillereitä. Poika helpottui, mutta hän ähisi kun ratsastin. Ehkä noin isoa kokematonta kalua puristi tiukka pilluni, vai ääntelikö hän nautinnosta, en tiedä.
Tuntui ihanalta saada litimärkään pilluun muhkeaa ja kivikovaa kyrpää. Yritin pidätellä orgasmia ja nauttia pitkään, ratsastin hitaasti, mutta yhtäkkiä en voinut enää estää orgasmin tuloa. Pilluni supisteli voimakkaasti ja se sattui hieman koska muna oli niin paksu. Poika laukesi samalla sisääni ja tunsin kuinka iso lasti kuumaa spermaa tuli sisääni ja pojan kalu sykki oman sykintäni kanssa. Kummaltakin pääsi ääniä, vaikka yritimme olla hiljaa vieressä nukkuvan kaverin takia. Kaveri ei kuitenkaan herännyt, ja pyyhin spermat lakanaan ja kävin vähän nolona pojan viereen nukkumaan.
Aamulla kumpikin hipsi hiljaa tiehensä, ja mietin teinkö kovin tuhmasti kun tuolla lailla väkisin vein pojan neitsyyden.
Ehkä hän olisi halunnut säästää sen häävuoteeseen, nytpä se vietiin vastoin hänen tahtoaan, minun himoni tyydyttämiseksi.

11

16284

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • m40-

      hyvä,sai kovan stondiksen aikaseks

    • raiskarineito

      Kiitoksia, tämä oli ensimmäinen seksinovelli minkä oon kirjoittanut, ja tositapahtumaan perustuva; en vaan osannut keksiä mitään ihan tyhjästä mutta toisaalta liian yksityiskohtaisestikaan en halunnut kuvailla ettei tyyppi tai joku muu tunnista mua :D

      Olin itse 18, mutta ikäisekseni melko kokenut ja seurustellut. Poika 15...hyih mikä pedofiili olinkaan :S

      Olisiko kiihottavampaa, jos nainen olisi reilusti vanhempi? Voin kyllä muokata tarinaa :)

      • Jann3

        Olisi todellakin kiihottavaa, jos ikäero olisi suurempi, noin 20 vuoden luokkaa. Kirjottaisitko tänne vastaavan tyyppisen tarinan, eri tapahtumaympäristössä tietty.


      • Hetkestä kii

        Minä vanhempana naisena (56) halun "pikaset" jos sattuu kohdalle. Nuori poika katseli rintojani ja vinkkasin inva vc perässäni. Oli heti valmis kun nostin hameeni ja pani kunnolla.


    • tässä yhteydessä (kotibileet) toi 3 vuotta ikäeroo on ihan tarpeeksi kiihoittavaa, kun taas puhutaan esim. yli 10 vuoden ikäerosta, niin silloin tarvitaan ihan erilainen tarinakehys.

    • ei täydellistä.

      varmaan vielä kivempaa ois pojale olut kun oisit olu hänen rakastettunsa. sitä ei voita mikään. nyt voi muistela et olit joku toinen ....entä jälkimarkkinointi?

    • Mietityttää vaan et kuka tää poika oli? Eli siis, mitä tommonen ujo 15-vuotias poika istuu nurkassa jossakin solukämppäbileissä? Miten se oli sinne eksynyt?

    • Ottaisitpa minut nyt noin! ;)

    • vinkujiin kyllästyny

      Olisipa tuollaisia naisia enemmän - niin loppuisi nuo parikymppisten miesten vinkumiset tuolla neitsyys ja poikuus palstalla". Kuka on ujo kellä on muka pieni ja sitä sun tätä.

    • biggysss

      mitä jos tyttö haluaa ratsastaa mukava iso muna, asun yksin ja täällä on kosketuksissa [email protected]
      what if any girl want to ride a nice cock , i live alone and here is the contact [email protected]

    • Lueskelija

      Kuinka moni poika tuossa vaiheessa alkaa kertomaan että hei en ole vielä 16?
      Aika keksityn oloisia lauseita, ja vaikka oisivat tottakin niin olis kannattanut jättää pois. Jos sen pojan iän välttämättä halusi kertoa niin jollain muulla tapaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3913
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      92
      2039
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1401
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1311
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      306
      1241
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe