Lomasäkylä

Miinakenttä

Tuli sitten vietettyä pari yötä Lomasäkylässa, eikä mennä enää milloinkaan.

Mökki maksoi 240 €. TV:stä näkyi tasan kolme kanavaa.

Ympäristö oli täynnä koiran paskaa, joka askeleella sai katsoa, ettei astu kasaan. Tosi kivaa lasten kannalta. Nurmikot ajamatta ja ihmeellisiä kaivantoja pitkin aluetta.

Mökissä ei ollut ainuttakaan kauhaa, kattiloihin ei ollut kansia ja astiastokin oli vajavainen ja iso osa likaisia. Aloitin pesemällä kahvinkeittimen, lautaset, aterimet ja juomalasit. Ikkunat likaiset, hyvä että edes läpi näki. Pöytä myöskin tahmea, jotain oli kaatunut, mutta oli jäänyt siivoamatta.

Paikkaa on kovasti mainostettu, kuinka on tehty uudistuksia. Emme vaan huomanneet, että minne niitä sitten on mahdettu tehdä?? Pettymys!!

17

3211

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Itsekin kotiuduimme tänään sieltä samaisesta paikasta pari yötä oltuamme. Ympäristö oli tosiaan aika hoitamattoman oloinen ja rapistunut.
      Itse petyin jumalattoman kiviseen järvenpohjaan joka pitäisi kuulema ruopata joka kevät, mutta uusi omistaja ei oo sitä tehnyt.
      Meidän majamme oli se pieni hirsimaja,hinta vain 100e vkl. Joten ei kai sillä voi vaatia mahdottomia..Mutta se täytyy sanoa, että olen nähnyt monia paljon siistempiä leirintämökkejä muualla. Niissä astiat siistejä ja riittävästi. Tämä oli kyllä siinä mielessä aika surkea..
      Mutta nää on niitä ylläreitä joita tulee kun leiriytyy paljon eri paikoissa ja niistä oppii. Seuraavaksi joku muu paikka :)

    • erämökki

      Ei ole tämä omistajapari tehnyt mitään paikan eteen! Palvelun taso on todella paljon huonontunut. Ennen sai joka päivä lounaan, nyt vain sunnuntaina eineksiä. Piha on kyllä todella huonolla mallilla, hoitaako sitä kukaan muu kuin karavaanarit? Aluemaksuja on myös korotettu tuntuvasti ja kuitenkin ravintolassa on täysin tietämättömiä henkilöitä töissä! Karaokea on lisätty tuntuvasti, ilmeisesti emännän pyynnöstä koska haluaa olla esiintymässä joka ilta. No hyviä tanssiorkestereita siellä on ollut, mutta ei väkeä tanssimassa. Hieno paikka ja olisi ollut kiva kun oisi hoitamassa yrittäjähenkinen pariskunta, eikä helpolla koittava. No kun paikka vaihtaa omistajaa niin koitetaan uudemman kerran!

      • hämmästyttää

        Käydessämme kiinnitin minäkin huomiota tuohon suurehkoon väkimäärään, mikä pyöri ravintolassa "töissä". Ei osattu kaljaa laskea tuoppiin ja silti istutaan tiskin takana, tanssi-ilta tulossa. Kärpäsen raatoja likaisilla ikkunalaudoilla, tekeepäs tosiaan mieli syödä. Onko ihme, ettei väki käy?!


    • Älä valita

      Täytyy kyllä ihmetellä näitä kommentteja ... onkohan yksi ja sama kirjoittanut kaikki
      olen usein majoittunut Lomasäkylässä , työni on liikkuvaa. En ole huomannu näitä koiran jätöksiä, enkä edes koiria (ehkä joskus) ainakaan häiriöksi saakka.
      Ruoka on ollut hyvää, olutta on ollut tuopissa, ikkunasta on ollut kiva katsella
      järvelle. Käyn myös jatkossa Lomasäkylässä.

      • Tyytyväinen

        Täysin samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa. Kävin viime kesänä matkailuautolla Lomasäkylässä ja mielestäni paikka oli ihan kelvollinen. Vastaanotossa oli mielyttävä naishenkilö, joka opasti hyvin alueelle ensimmäistä kertaa saapuvaa. Kävimme syömässä kahdesti ravintolassa ja ruoka oli todella hyvää. Illalla olisi ollut tanssia ja karaokea, mutta me katsoimme parhaaksi varata saunavuoro rantasaunasta. Sauna olikin siiten se paras osa koko käyntiä. Hyvät löylyt ja upea järvimaisema oli ainakin meidän mieleen. Ainoana miinuksena jäi mieleemme kausipaikkalaisten ränsistyneet rakennelmat ja romua täynnä olevat pihat. Huoltorakennus, jossa oli suihku ja WC oli meistä aivan tyydytävässä kunnossa.


    • solkku450
    • Suosittelen

      Moottoripyörä reissulla, poikettiin paikkaan jossa pitäjät juuri vaihtuneet, ei moitittavaa, otimme ison mökin heinä- elokuun vaihteeseen koska meillä 30 vuotis hääpäivä, koira mukaan. Paikka aivan hyvä ja kalastusmahdollisuus Suomen puhtainpaan järveen

      • ja pöh

        Onko tää vitsi!
        Paikkahan on konkassa, ei ole pitäjät vaihtuneet, mökkejä voi vuokrata soittamalla johonkin numeroon.
        Järvi sinilevää täynnä, että kuinka likaisia ne muut järvet sitten on, jos tämä on puhtain???


    • Ja pöh???

      Onko tää vitsi?
      Paikka oli konkassa, pitäjät ovat vaihtuneet. Mökkejä voi vuokrata ja muu toiminta alkaa lupien ym. myöntämisen jälkeen. Edelliset omistajat todellakin painoivat paikan aika alas.

      29.6.2012 näytteenotoissa ei havaittu yhdeltäkään uimarannalta sinilevää. Myöhemmin voi tulla jos kesä alkaa tänä vuonna, mutta mistä tämä sinun tietosi?

      Terv.
      Mikko Suominen
      Loimaa

      • ja pöh edelleen

        http://www.jarviwiki.fi/wiki/Levätilanne/Varsinais-Suomen_elinkeino-,_liikenne-_ja_ympäristökeskus

        Täältä voipi käydä tarkistelemassa. Tälläkin hetkellä järvessä on levää!!!!
        Nyt on heinäkuu, sinun tietosi kesäkuulta.
        Kaikkihan sen tietää, että Pyhäjärvi on jo vuosikaudet ollut pilalla!!!


      • Kehitettävää
        ja pöh edelleen kirjoitti:

        http://www.jarviwiki.fi/wiki/Levätilanne/Varsinais-Suomen_elinkeino-,_liikenne-_ja_ympäristökeskus

        Täältä voipi käydä tarkistelemassa. Tälläkin hetkellä järvessä on levää!!!!
        Nyt on heinäkuu, sinun tietosi kesäkuulta.
        Kaikkihan sen tietää, että Pyhäjärvi on jo vuosikaudet ollut pilalla!!!

        Upea paikka, mutta kieltämättä piha-alue hoitamattoman näköinen. Vanhemmassa mökissä yövyttyämme ihmettelin, että ei kyllä kovin hyvää kuvaa tuonut ne kamalan vanhat ja likaiset peitot ja tyynyt. Tyynyt oli semmoset kuluneet, likaisen näköiset, kuolatut vanhat mökkyräiset. Siin se yö sit meni omilla pelkillä lakanoilla ja pussilakanoilla. On sitä Pyhäjärven alueella muuallakin Euran suunnal yövytty ego mökissä ja oli kyllä siistit puhtaat peitot ja tyynyt ei tarttenu miettii ilkeeks noihin omii petivaatteita laittaa. Hieno paikka muutoin.


      • sipla1
        Kehitettävää kirjoitti:

        Upea paikka, mutta kieltämättä piha-alue hoitamattoman näköinen. Vanhemmassa mökissä yövyttyämme ihmettelin, että ei kyllä kovin hyvää kuvaa tuonut ne kamalan vanhat ja likaiset peitot ja tyynyt. Tyynyt oli semmoset kuluneet, likaisen näköiset, kuolatut vanhat mökkyräiset. Siin se yö sit meni omilla pelkillä lakanoilla ja pussilakanoilla. On sitä Pyhäjärven alueella muuallakin Euran suunnal yövytty ego mökissä ja oli kyllä siistit puhtaat peitot ja tyynyt ei tarttenu miettii ilkeeks noihin omii petivaatteita laittaa. Hieno paikka muutoin.

        Juu, kyllä käyty on ja noin oli asiat ainakin siinä perhemökissä missä me yövyttiin, tosi inhottavaa kaikkiaan, öksä-verilika peitot, tyynyt patjoineen ja tuhnaisin astiastoineen päivineen tosi likaiset ikkunat jne. jne. Kyllä ainakin siinä kämpässä uusimista-/ajanmukaistamista olisi. Tuollainen kaunis paikka tarvii huolenpitoa kaikkiaankin lomakyläyrittäjältä. Ja huom. koirille erikseen ulkoilualueet ja tai koirankakkapussi-pakko.
        Järvi oli kaunis ja ei näkynyt levää pinnassa olevan, no levähän on merissä ja järvissä kuumina kesinä helpommin ja kestää yleensä n. 2 vko tai vähemmän.
        Niiden palmujen multaruukkujen kokonaishinnalla ois saanut jotain kuntoon noissa hieman vanhemmissa vihreissä rantakämpissä, sellaisessa yhdessä me yövyttiin.


    • olinsielläminäkin.

      Hei kaikki.Lomari-niinkuin paikkakuntalaiset sanovat on aina ollut vähän kovanonnen lapsi ja sillä on varsin mielenkiintoinen historia.Paikan perustivat Aaltosen yrittäjäpariskunta v72,jolloin he vuokrasivat alueen kunnalta ja rakennuttivat ensimmäiset mökit.Paikka oli osa yrittäjäperheen toimintaa.Herra Aaltonen oli aloittanut kanojen ja kalkkunoiden myynnillä Helsingin ravintoloihin jo 50-luvulla.Tämä toiminta kesti 90-luvun alkuun,nyt samaa toimintaa harjoittaa Kariniemi.Lomasäkylän kulta-aikaa oli 70-luvun loppu ja 80-luku.Monet aloittelevat yhtyeet vierailivat lomarissa soittamassa ja soittajille kuului aina ruoka.Ravintolan menestyminen keräsi toisinaan aika kummallista työväkeä,eräs laittoi ihmisten juomiin vettä ja tallensi ylijäämä viinat itselleen.Kun Aaltonen tämän näki löysi viinurin alku itsensä järvestä.Itse muistan aikalailla originellin rouva aaltosen,joka suuttuessaan heitti paistinpannut pitkin seiniä,siinä oppi kokkiharjoittelija nopeasti.Vierailla rouva Aaltosella oli aina aikaa.Kaikesta näki että hän rakasti kaikkea luomaansa.Hänellä oli tapana ihailla ruokasalista näkyvää järvimaisemaa,ja sanoa,että sitä hän ei vaihtaisi pois.80-luvulla lomari oli suosittu paikka,ja keräsi Huvituksen tyttökodin väkeä,mahtoivatko tanssinpyytäjät aina tietää ketä tanssiin hakivat?Lomarissa järjestettiin myös paljon häitä,ja erilaisia ammattiliittojen tapahtumia.Isoäitini oli apulaisena kohteessa 1972-1977 ja itse työskentelin talossa parina kesänä 80-luvulla.Tuskin koskaan saamme lomarin loistoaikoja takaisin,mutta toivottavasti nyt yrittäjät jaksavat jatkaa Aaltosten perintöä,jonka he ajattelivat jättää monen etelä-suomalaisen iloksi.Mikäli edesmennyt rva Aaltonen on tyytyväinen,voit nähdä hänen hahmonsa katsomassa ruokasalin ikkunoista järvelle,kuin silloin ennen.

    • iso-kökö

      Mää käyn ittekki aina paskalla alueella,metästä hihitän kun joku astuu läjään

    • pelottavaa

      Mitä edellinen kirjoittaja kuvittelee saavansa laittaessaan tämmöistä tänne.Kaikkien etu on saada paikkakunnalle maksavia asikkaita,ei sillä rakenneta mitään,että haluat olla ilkeä.Hyvät ihmiset minä toivon,että mikäli mökkejä voi nyt vuokrata,niin saisimme nauttia hiljaisuudesta,järven kauneudesta,vaikka syksy onkin(),mutta myrskyt järvellä ovat kuvaamisen arvoisia),ja puhtaasta ympäristöstä.Puhalletaan yhdessä tähänpaikkaan hyvä maine.

    • liugb mn

      Ihan hyvä paikka se oli ainakin pari vuotta sitten kun kävin siellä aina tapaamassa salarakastani niin etä seinät rytky;)

      • sipla1

        liugb mn, Eipä kaikki siinä ihmeempiä kattelekaan silloin ;) ja kun "herkistyy"
        siihen sellanen sanonta että: se ei kato aikaa ei paikkaa :D


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      451
      2229
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      225
      1991
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      189
      1562
    4. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      109
      1531
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      52
      1303
    6. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      3
      1301
    7. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      148
      1267
    8. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      49
      1170
    9. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      65
      1060
    10. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      99
      1044
    Aihe