Kumpaa suosittelette: Florida vai New York?

lomailija

Olemme keski-ikäinen pariskunta ja ajattelimme lähteä käymään Yhdydvalloissa tammi-toukokuussa. Olemme ajatelleet varsinkin Floridaa tai New Yorkia. Tammikuu NY:ssa ei varmaankaan ole mikään paras vaihtoehto, mutta Floidassa silloin lienee lämmintä vai kuinka?Minkä kevätkuukauden aikana kannattaisi matkustaa New Yorkiin noin niin kuin säiden suhteen? Tiedän, että NY:ssa on katsottavaa vaikka kuinka paljon, mutta mitä on tarjottavana Floridalla meille n. 50.v.:lle. Onko siellä muutakin kuin rantaelämää ja ostoskeskuksia?Nekin ovat ihan ok, mutta jotain muutakin pitäisi varmaan olla. Jos sinulla on kokemuksia näistä paikoista, niin luen mielelläni viestisi.

3

462

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Katsuja

      En ole käynyt New Yorkissa ollenkaan, mutta Floridassa kaksi kertaa. Suosittelen oman kokemukseni pohjalta Floridaa :) Tammikuussa on ihan lämmintä, vaikka viime vuosina siellä on ollut tavallista kylmempää, jopa nollassa yöaikaan. Floridassa kannattaa vuokrata auto, jolla pääsee helpommin liikkumaan. Autolla ajaminen on tehty helpoksi, navigaattori Amerikan kartoilla mukaan niin kyllä pärjää! Teitä voisi kiinnostaa Titusvillessa sijaitseva avaruuskeskus... Ja Key Westiin kannattaa ajaa ja yöpyä siellä. Jos kiinnostaa enemmän lukea niin olen kirjoittanut oman Florida matkakertomuksen osoitteeseen http://matkafloridaan.blogspot.com/ niin voit käydä sieltä lukemassa lisää :)

    • matkailija-x

      New York on mahtava kaupunki, mutta tammikuussa siellä voi olla hyytävän kylmää ja tuulista. Säiden puolesta huhtikuun puoliväli-toukokuu on hyvä, silloin hotellien hinnatkin tosin alkavat nousta.

      New Yorkista löytyy paljon tietoa Suomi24:n New York-palstalta ja englanniksi mahtava teitopankkion Tripadvisorin New York City-foorumi http://www.tripadvisor.com/ShowForum-g60763-i5-New_York_City_New_York.html

      Miamista löytyy muutakin kuin rantoja ja ostoskeskuksia, onhan se satojen tuhansien kotikaupunki. Auto kannattaa vuokrata, helpottaa liikkumista. Edellisen kirjoittajan suosittelema Key West on käymisen arvoinen paikka, siellä kannattaa yöpyäkin.

    • Miami4ever2

      Hei,
      minullakin kokemusta vain Floridasta. Suosittelen lämpimästi. Key West on esimerkiksi ihana paikka ja kannattaa mennä autolla, vaikka matkaa Miamista tuleekin. Ja kuten edellä mainittu, autolla ajoa ei tarvitse arkailla yhtään. Ja kannattaa vuokrata ISO auto vaikka olisitte vain kahdestaan. Suosittelen Floridaa maaliskuusta eteenpäin, olimme 2010 helmikuun puolessa välissä ja takin sai kyllä pitää päällä muutamaa päivää lukuunottamatta (mutta se kevät olikin ilmeisesti kylmin pitkiin aikoihin).

      Floridassa on vaikka mitä, kannattaa tutustua etukäteen netissä ja tehdä suuntaviivoja mitä haluaa näkeä ja kokea. Mutta kokemus tulee silti olemaan ihan omaa luokkaansa jos "jenkkiläisyys" viehättää. Jos shoppailu innostaa, niin siellä menee ihan sekaisin koska vaatteet ovat todella halpoja isoissa tavarataloissa. Esimerkkinä Leviksen 501 farkut, sai kolmet 70 €:lla joista kahdet oli ostettu Miami beachin Levi's storesta (eli "kalliista" paikasta) ja yhdet Searsista. Meidän piti ostaa iso matkalaukku kotimatkalle, että saimme vaatteet kyytiin. =)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1817
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1687
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1313
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      809
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      785
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      757
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe