Eka orgasmini

nuorijakiimainen

Olin harrastanut seksiä vain 2 kertaa aikaisemmin ja molemmat kerrat olivat hyvin epämiellyttäviä; verta tuli ja sattui eikä mies lopettanut vaikka pyysin. Alun alkaeenkaan minulla ei ollut ollut haluja, vain uteliaisuutta ja naiiviutta; molemmat kerrat olivat hyväksikäyttöjä.
Luulin, että kipu hellittää toisella kerralla ja toivoin nauttivani seksistä; mutta ei, muna meni sisään vain väkisin ja itkin kun seksi ei ollutkaan nautittavaa. Mies vielä tokaisi, että olen liian tiukka, ei onnistu, ja kehotti venyttämään pimppiäni dildolla. Pettynyt hänkin, kun ei seksi onnistunut.. En ollut koskaan itsetyydyttänyt, joten ajatuskin jostain dildosta kuvotti ja tuntui irstaalta. Lähdin itkuisena vieraan kaupungin yöhön ja toivoin, että joku raiskaisi minut, jotta tietäisin olenko edes kykenevä seksiin. Venyttäisipä samalla paikkoja niin, että ehkä myöhemmin seksi sujuisi helpommin ja tuntuisi jopa nautittavalta niinkuin elokuvissa ja pornossa. Vain ällöttäviä pultsareita tuli vastaan, eivätkä hekään kajonneet minuun. Salaa tietysti toivoin, että minut raiskaisi joku nuori ja komea mies, ei mikään puliukko.

4

3953

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nuorijakiimainen

      Suunnistin baariin, vaikka olin alaikäinen. Sen tempun osasin jo ennestään: livahdin baariin päivällä, kun ei ollut ovimies kyttäämässä ja menin perimmäiseen nurkkaan, en tilannut itse mitään vaan lyöttäydyin johonkin seuraan ja annoin heidän tilata minulle, jos seura tympi, vaihdoin muualle. Baari oli täynnä nuorta väkeä, mutta kukaan ei tuntunut huomaavan minua. Olin niin ujokin. Menin vessaan kokoamaan itseni: meikkasin ja yritin rohkaista mieltäni. Sanoin itselleni: "Sinun on pakko uskaltaa mennä juttelemaan jollekin. Nyt MENET!". Monta kertaa meinasin lähteä ovesta, mutta sydän pamppaillen pyrähdin takaisin vessaan. Lopulta kuvittelin olevani itsevarma, kaunis ja aikuinen, kivetin kasvoni ja menin pöytään jonka tyyppejä olin katsellut jo hetki sitten kiinnostuneena. Yksi oli kamala korsto ja aika vanhakin, yksi oli italialaisen naistenmiehen näköinen, ja se joka eniten kiinnosti, oli vaaleahiuksinen ja kiltin näköinen nuorehko poika. Hän hymyili kun lähestyin, ja kysyin valmiiksi harjoittelemani repliikin: "Saanko liittyä seuraan?". Yritin esittää itsevarmaa, koska ajattelin, ettei ketään ujo ja kokematon kiinnosta; ja kenties lennän baarista ulos jos vaikutan alaikäiseltä.
      Pian pojat ostivat drinkkejä ja juteltiin, opettivat kädestä pitäen pelaamaan biljardia. Punastelin, mutta tunsin kuinka hitaasti kiinnostus ja lämmin tunne kasvoivat. Kiihottumisesta en tosin tiennyt tuolloin paljon mitään, enkä tunnistanut kaikkia tuntemuksiani; tunsin vain että oli hyvä ja vapautunut olo ja teki mieli heittäytyä vaaleahiuksisen syliin. Pian jäimmekin kahden muiden lähtiessä, ja joimme ja juttelimme aamuyöhön asti.
      Poika kysyi, missä oikein yövyn, ja tunnustin, ettei minulla ole paikkaa koska olen karkuretkellä kotoa. Lisäsin, että isäni on hyvin autoritäärinen, jottei hän epäilisi ikääni. Kuljettiin hänen luokseen, jalat eivät kulkeneet oikein suoraan ja pian hän antoi minulle tukea. Halu kasvoi sisälläni, alapäätä kuumotti ja kihelmöi. Tuntui, että saan pian sydänkohtauksen.

      • nuorijakiimainen

        Hänen luonaan kävimme kiltisti nukkumaan erilleen, minä patjalle. Toivoin salaa, että hän tulisi ja suutelisi minua, tekisi enemmänkin kokeneen määrätietoisesti mutta hellästi. Tuntui vaikealta olla paikallaan ja menemättä hänen viereensä. Esitin silti nukkuvaa mutta kaikki aistini olivat terästäytyneet; jännityksestä pingottuneet josko jotain tapahtuisi. En pelännyt yhtään, vaikka edelliset kerrat olivat olleet ikäviä ja kivuliaita. Suorastaan halusin jotain pimppiini. Teki mieli kokeilla kädellä sieltä, mutta en tohtinut. Yhtäkkiä poika sanoi: "Nukutko sä?". "En oikein saa unta.." Hän vastasi "En minäkään. Katsotaanko vaikka leffaa kunnes alkaa väsyttää?". Pian katsoimme elokuvaa, ja siinäkin tunsin miten puna nousi kasvoille ja sydän hakkasi kovaa odottaen. Itse en uskaltanut mitään aloitetta tehdä. Yhtäkkiä poika tarttui käteeni ja katsoi minua silmiin. En voinut enää hillitä itseäni. Tuntui kuin olisin kuumaa vettä joka sulautui häneen. Olin sanoinkuvaamattoman onnellinen (tai kiihottunut, näin myöhemmin ajateltuna..). Vedin hänet viereeni ja aloimme suudella hellästi. Tuntui kuin olisin leijunut jossain äärimmäisen lämpimässä ja pehmeässä ja pimppiäni alkoi kuumottaa, tuntui kuin se olisi tulessa. Pian riisuimme toisemme kiihkeästi ja pojalla seisoi elin jäykkänä. Tällä kertaa se ei näyttänyt pelottavalta ja inhottavalta, vaan halusin tunnustella sitä, ensin varovasti, sitten yhä rohkeammin. Poika sanoi, että pitää olla hiljaa koska vanhemmat nukkuvat viereisessä huoneessa. Tuntui että olisin halunnut huutaa ilosta kun hän hyväili minua, mutta keskityin ja purin hammasta.
        Hän sormeili minua vain hieman, totesi että olenpa kostea ja kuuma, ja sitten olimmekin jo aikomassa yhdyntään. Muistin kondomin, mutta hänellä ei ollut, ja vaikka pelkäsin raskautta ja tauteja, en enää välittänyt. Muna oli kivikova, muttei mikään suurensuuri. Itseasiassa melko pieni näin kokeneemman näkökulmasta. Mutta se ei minua haitannut, se vain vähensi pelkoa ja lisäsi kiihottumista. "Voisin tulla milloin vain" poika sanoi. Hän työnsi munansa pilluuni, ja yllätyksekseni se ei sattunut eikä ollut vaikeaa, vaan tuntui polttavalta, polttavan hyvältä. Olin läpimärkä ja tuntui kuin kuumaa laavaa olisi sisälläni. Teki samaan aikaan mieli huutaa "LOPETA" ja "JATKA", sillä samaan aikaan tuntui taivaalliselle, mutta niin ihanalle että sattui. Polte oli mieletön. Yhtäkkiä tunsin sykkeen ja samantien aloin itse sykkiä. Tuntui kuin olisimme sulautuneet toisiimme ja polte hellitti. Vihdoin tuli helpotus kiimaiseen tuskaan, mietin että tämän täytyy olla se orgasmi. Supistelin jonkin aikaa ja sitten minut valtasi uupumus, tuntui että olin rättiväsynyt mutta onnellinen. Nukahdimme päällekkäin.
        Aamun sarastaessa kuitenkin tunsin taas, kuinka aloin syttyä kuin kynttilä enkä tuntenut muuta kuin vaativan poltteen alapäässä: "Koske, koske, silitä, hiero, työnnä!" se tuntui huutavan enkä voinut ajatella tai tuntea muuta.
        Alkoi huimata ja oksettaa, niin voimakkaasti kiihotus taas alkoi. Pian tunsin häpykumpuani vasten kivikovaa..enkä voinut enää kauaa vastustaa.
        Siitä alkoi tämän nympfon tarina ;)


    • einke

      Kerro lisää tulitko raskaaksi?

      • Mitä sitä nyt enään

        Jep tulin, siihen loppuikin sit kiima ;) vahinko sillä nyt on paikat niin väljät, että vois nussia vaikka ämpäriä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4135
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1620
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1416
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1140
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe