Oletko miettinyt itsemurhaa ?

Meddy43

Minulla itselläni bipona on ollut tosi usein itsetuhoisia ajatuksia, puolitosissaan tehtyjä itsetuhoisia tekoja (viiltelyjä, etc) sekä 3 "oikeaa" itsemurha yritystä. Olen aina halunnut tehdä ne sairaalassa, ettei kenenkään raukkaparan täydy löytää ruumista jostain metsästä.
Olen selvinnyt sydänpysähdyksestä tehohoidon turvin, samoin litiumin yliannostuksesta.
Nyt minulla on mielestäni hyvä lääkitys, vaikkakin vahva 7 lääkkeen koktaili, mutta silti tänään on ollut kurja päivä, kuten eilenkin, ja itsetuhoiset ajatukset ovat vallanneet aivoni...
Kuinka usein teillä on itsetuhoisia ajatuksia ? Oletteko yrittäneet itsemurhaa ?
Mikä auttaa, silloin kun itsetuhoiset ajatukset pyörivät mielessä ?
Voimia kaikille.

16

1204

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rivatril

      yrittänyt ja suunnitellut eri tekotapoja.kuuluu taudinkuvaan valitettavasti.alkoholi auttaa joskus ja rööki.kaikki eivät jaksa elää tämän taudin kanssa.omakin tulevaisuuteni on aika toivoton kun en kestä niitä lääkkeitä vaan muutun puurosuuksi ja tiskit alkaa haista eikä jaksais käydä pesuillakaan.voimia sulle ja pyydä apua heti jos alkaa pörrätä päässä.

    • Minäkin muutaman kerran yrittänyt. Ensimmäisen kerran kai tosissaan, sitten pari seuraavaa oli enemmänkin hätähuutoja, että auttakaa!

      Ajatuksiin itsemurha tulee joka kerta, kun tekee jotakin, mikä kaduttaa jälkikäteen. Ja väsyneenä ei jaksa ajatella selkeästi, putoaa jonnekin harhojen maailmaan jossa kuolema on aina läsnä... Tuo olo tulee tosi usein, vaikka lääkitys pitäisikin olla kunnossa.

      Ainoa mikä "auttaa", on se, että yrittää olla hiljaa ja näkymätön. Toivoa että olo menee mahdollisimman pian pois. Auttaisi sekin, että miesystävä ottaisi kainaloon ja vaikkei edes sanoisi mitään, olisi läsnä. Mutta hän ei ymmärrä auttaa, vaikka olen rautalangasta vääntänyt.

      Voimia sinulle, Meddy!

    • rivatril

      olen joskus jopa ajatellut että sittenhän tämä vuoristoratamatkailu päättyis mutta kun on näitä muita ihmisiä ympärillä jotka eivät varmasti ymmärtäisi että ei se elämän pituus ole kroonikoilla yhtä tärkeä kuin ns. terveillä.jos olen useamman viikon down niin tottakai ajatukset muuttuvat synkiksi.meillä sairailla on oikeus tuntea aivan hirveää toivottomuutta ja kaivata täältä pois aina välillä.en kehoita mihinkään vaan toivon kaikille voimia jaksaa päivä kerrallaan.menkää metsään kävelemään jos jaksatte.kävin just ja vähän piristi.ei saa olla liian kova itseään kohtaan vaikka olis pahasti munannu ittesä.olen huono kyllä tässä itse täytyy myöntää.kirjottakaa/älkää eristätykö.

    • *Daniel*
    • rivatril

      hei daniel.katsottu on.jos on oikein paha olo tälläiselle on immuuni koska me olemme rukoilleet jo lukemattomia kertoja aikaisemmikin.samalla lailla kun olemme ottaneet eri lääkkeitäkin saadaksemme apua.kiitos yrityksestä ei tarina huono ollut.voimia kaikille

      • rehellinenbipo

        En odota apua rukouksesta, missä vastuuta vieritetään taivaaseen, kun se luonnollisestikin itsemurhayrityksissä kuuluu 100%:sti itselleen.

        Itse olen äärimmäisen rehellinen ihminen ja nainen. Olen myös bipo. Rehellisyyteni on pelastanut minut itsemurhan yrityksiltä. Kun kerran haluan elää, niin haluan elää. En voi muuttaa mielipidettäni, koska pyrin olemaan muille ihmisille rehellinen. Mielestäni ei ole oikein, jos yhtenä päivänä haluaa elää ja toisena taas kuolla. Miten sellaiseen ihmiseen voi luottaa, joka elämän tärkeimmissä kysymyksissä vaihtaa mielipidettään.
        Ajatelkaas bipot, kun olette kuolemalla hylkäämässä perhettänne, ystäväviänne tai lemmikkiänne. Ei ole reilua, että muutatte mielipidettänne laidasta laitaan. Ettekö voisi päättää, mitä mieltä olette kuolemasta - ja myös pysyä kannassanne. Voisi myös tunnustaa itselleen, jos odottaa läheisiltään ylimääräistä huomiota. Jos kaipaa huomiota, eikö se ole aika lapsellista ?. Käytännössähän se tarkoittaa, että bipo syyllistää läheisiään siitä meneekö hänellä hyvin vai ei.
        Oma lääkärini sanoo minua älykkääksi, kun olen purkanut " valehtelun" dynamiikan, mitä bipot harrastavat. Eivätkö masentuneet kykene rehellisyyteen ? pienemmissäkin asioissa yleensä seisotaan omien sanojen takana. Eikö suuremmissakin kysymyksissä pitäisi pitää sanansa. Miksi muiden on oltava rehellisiä, jos bipoilta ei edellytetä sitä samaa. Myöskään mitkään lääkkeet ei tee ihmistä luotettavaksi.


    • enusko

      Aivan loistava! Mutta onko tuokin bibojen mahtavaa puhetta??

    • RIVATRIL

      hei sinä rehellinen bipo.et kai sinä vaan luule että me huvin vuoksi ja itsekkäistä syistä haluamme hylätä perheemme ja ystävämme.sairauksiin kuuluu yleensä erilaisia oireita kuten itsemurhaalttius meillä bipoilla.emme tosiaan voi päättää ja pysyä kannasamme koska tässä taudissa mieliala nimenomaan heittelee ihmistä milloin minnekin.mitä tarkoitat valehtelun dynamiikalla?VAKAVASTI MASENTUNEET EIVÄT YLEENSÄ KYKENE PALJON MIHINKÄÄN.LÄÄKÄRISI ON VARMAAN HALUNNUT TUKEA SINUA KEHUMALLA SINUA ÄLYKKÄÄKSI.VARSIN HARMITONTA JA KANNUSTAVAA.KUULUU LEKURIN TOIMENKUVAAN.MIKÄHÄN MAHTAA OLLA SUURIN ONGELMASI ELÄMÄSSÄ?KAIKILLE VOIMIA

    • merey.celeste

      Silloin kun olen vaikeasti masentunut, ajatukseni on pyörinyt itsemurhassa, mutta en koskaa ole edes aikonut yritää, en halua samaa kohtaloa lapsileni/läheisilleni sillä Äitini teki itsemurhan ja se on jättänyt minuun tosi pahan arven, sen vuoksi sitä samaa tuskaa en halua tuotaa heille.

    • wegqwe

      Itse olen yrittänyt pari kertaa, muttajoko kipu tai huono onni pysäyttää. Kuristaminen, lääke sekoitukset, auton alle käveleminen...
      Toivon melkein joka päivä, että vaikkapa auto ajaisi päälleni, en heräisi enään koskaan, saisin kuolema vakavan sairauksen, en olisi koskaan syntynyt jns....
      Nyt näin lähi aikoina olen jo miettinyt viiltelyä, sakset ja puukot on alkanut herättää ajatuksia, ota kiinni ja kurkku auki. Mutta kuten alussa mainitsin, pelkään kipua.
      Itsellä on jonkinlainen hämärä suunnitelma, että kun jaksaa ja on oma rauha, voisi vai ryypätä itseni hengiltä ja poistau muiden jaloista pois.

      • rivatril

        tiedän pari kivutonta tapaa lähteä täältä mutta en suosittele vaan toivon että huono onnesi jatkuu yrityksissäsi.unohda ne teräaseet koska pelkäät kipua.ryyppääminen on joskus hyvää poissaoloa ja lepoa mutta juoda itsensä hengiltä jo vaikeampaa.oletko aivan varma että olet "muiden jaloissa".esim. minä ajattelen sinua lämmöllä ja kohtalotoverina.voi johtua siitä kun en ole ihan jumissa tänä aamuna tässä sen näkee että bipokin voi olla joskus tyytyväinen elämäänsä.kyllä täytyy myöntää että huonoina kausina keinot on mietitty moneen kertaan.jos mulla olisi ollut ase viime kesänä en ehkä olisi tätä kirjoittamassa.hyvä ettei ollut on tämän päivän mielipide.onneksi on pari hyvää kaveria ja voi tänne kirjotella vaikka ei minustakaan koskaan tervettä tule.päivä kerrallaan kohti vanhuutta.yrittäkää jaksaa yli pahojen hetkien kaikki te bipot


    • Biporiina

      Tarkoitin, että itsaria miettivälle olisi hyötyä - rehellisyys ajattelusta. Bipoille itsensä kontrolloiminen on A ja O ja lääkityskin voi tämän mukaan olla vähäisempää. Itselleen on asetettavat rajat, missä mennään. Nykyään kun tiedetään niin paljon ihmisen mielestä ja siihen vaikuttavista seikoista. Itsemurhaa miettiville voi vain luvata, että elämässä aurinko paistaa aina synkimmänkin myrskyn jälkeen.
      Jos itse harkitsisin itsemurhaa, hankkisin itselleni koiran. Ihanan koiran takia en ainakaan voisi kuolla, ja sitä yksin jättää.

      • rivatril

        en suosittele koiran hankkimista sairaalle ihmiselle vaan koiran lainaamista jos on mahdollisuus ja jaksaa.tässä taudissa ei myöskään voi asettaa itselleen rajoja koska päässä tapahtuu asioita liian nopeasti.hyvinä kausina voi sentään jotain säädellä.hyvä niin ja ottakaa talteen kaikki hetkistä jolloin voitte paremmin.emme ole yksin vaikka useasti siltä tuntuu.


    • nupponen23

      Kyllä. Olen miettinyt itsemurhaa kolmannesta luokasta lähtien. Nyt olen 23 vuotias nainen. Viimeyönä ja tänä aamuna en ole taas muuta ajatellutkaan. Mania meni ja masennus tuli.

    • rivatril

      nupponen hei onx sulle sattunu jotain pienenä vai olitko silloin jo sairas?mikä sun lääkitys on ja auttaako yhtään?

      • Anonyymi

        Hanki ase, osta tai varasta. Tee koelaukaus oravaan , sen jälkeen tapa itsesi ampumalla suun kautta takaraivoon. Siinä se koko helvetin elo sitten oli.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 122
      2986
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      84
      2731
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2188
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      20
      1763
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1668
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1499
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1469
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1417
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1312
    Aihe