Yksi ainoa kysymy:

Mhb

Nautitteko te valittamisesta, vai oletteko lukutaidottomia? Vai onko synteettisten lääkkeiden ostaminen ja syöminen niin halpaa ettei siitä voi luopua!

Migreeni on pystytty parantamaan 100%.sti L-a, L-b ja Bif Probiootti-bakteereilla jo vuosia!

""............jatkuu. Kahden tärkeimmän probiootti-bakteerin:
1.(1.) Lactobacillus asidophilus ja
2.(3.) Bifidobacterium luonnollisin saantilähde on lehmän raakamaito (=käsittelemätön maito).

Mutta mihin ovat kadonneet hyvät/tarpeelliset Probiootti bakteerit vuosien saatossa:
- Ennen vanhaan juotiin vasta lypsettyä lehmän raakamaitoa, jossa oli tärkeimmät Probiootti bakteerit Lactobacillus asidophilus ja Bifidobacterium. Eikä silloin sairasteltu niin valtavasti kuin nykyisin, ei ollut allergioita, eikä ollut vatsa, eli suolisto sekaisin, jne.
- Olette varmaankin kuulleet tämän mystisen lauseen, jonka on esittänyt laktoosi-intoleranssia tai migreeniä sairastava henkilö:
"Kun käyn hakemassa suoraan maatilalta lehmän raakamaitoa niin voin juoda sitä ongelmitta, mutta kun ostan kaupasta meijeriltä tullutta maitoa, niin laktoosi- ja migreeni-ongelmat alkavat heti".
>>>>>>Eli syy mm laktoosi-intoleranssi- ja migreeni-ongelmiin on Probiootti bakteereiden puutteessa!

Herää kysymys:
- Mihin tarpeelliset Probiootti bakteerit sitten katoaa?
Jatkuu..............

http://personal.inet.fi/koti/haistahome/Elamaa_yllapitavat_probiootti_bakteerit&homeantibiootti.html

10

194

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ..

      Massapostaus on palstoilla kiellettyä...

    • geenit

      Kyllä se nyt vaan on niin,ettei sitä migreeniä mikään paranna,ei maitohappobakteerit,eikä mitkään synteettiset lääkkeetkään,eikä lääkärit. Kellä se on,niin se on.
      Helpottaa oloansa voi yrittää,mutta siihen se sit jääkin.Kokemusta on kohta 55 vuotta.
      Syöty on maitohappobakteereja jos jonkinlaisia,kokeiltu kaikki mahdolliset lääkkeet ja mahdolliset lääkärit,mutta aina vaan eeg-käyrä on poikkeava!

    • Vaatii 3-tärk.baktee

      Probiootti-bakteereita tunnetaan satoja ja jokaisella bakteerilla on omat ominaisuutensa.
      Jos aiot parantaa migreenisi, niin sinun pityää syödä juuri noita allamainittuja bakteereita! Muita bakteereita saat syödä vaikka 50-vuotta niin migreenisi ei parane, vai mitä seikkaa te ette tajua?

      >>>Laktoosi-intoleranssista paraneminen vaatii kolmen tärkeimmän Probiootti bakteerien päivittäistä syömistä keskimäärin noin 12-kuukauden ajan!
      1.(1.)>>>>Lactobacillus asidophilus - jonka saantisuositus on 2 miljardia bakteeria/vrk.
      2.(2.)>>>>Lactobacillus bulgaricus - jonka saantisuositus on 2 miljardia bakteeria/vrk.
      3.(7.)>>>>Bifidobacterium - jonka saantisuositus on 2 miljardia bakteeria/vrk.
      - Joita on yhteensä saatava limakalvoille jatkuvasti päivittäin vähintään 3x1(suositus on 3x2)-miljardia bakteeria/vrk muut Probiootit - joten tee näiden bakteereiden saannista elämäntapa. Se miksi limakalvojen parantaminen on tosi hidasta puuhaa, selviää kun suhteutat nämä kaksi asiaa:
      1. Mikroskooppisen pienillä bakteereilla parannetaan;
      2. Elimistön valtavaa-lievästi tulehtunutta (CRP on alle 12) limakalvo aluetta. Tulehduksen hoitoon juuri tarvitaan 2.(2.)Lactobacillus bulgaricus bakteeria, jolloin olet pitkällä-turvallisella "antibiootti-kuurilla"!
      Nopein paraneminen on tapahtunut 1-kuukaudessa ja hitain(vaikein) paraneminen tapahtui vasta 24-kuukaudessa! Paraneminen edellyttää, että mhb.n syömisessä ei ole tehty virheitä**)!

      *) Lue: "Kadonneiden elämää ylläpitävien Probiootti bakteerien arvoitus ja homeantibiootti".
      **) Lue: "Maitohappobakteerien käytössä tehdyt virheet".

      Alkuun-Up
      Probiootti bakteerit ja migreeni:
      Mystinen yhtälö:
      Kun limakalvot eivät ole kunnossa (ei löydy tärkeimmät Probiootti bakteerit), niin 1.0.immuunipuolustus*) ei ole kunnossa ja sekä 1.1.hermostollinen-, että 1.2.hormonaalinen-järjestelmä eivät ole kunnossa.
      Ja kääntäen-
      Kun limakalvot ovat kunnossa (löytyy tärkeimmät Probiootti bakteerit), niin 1.0.immuunipuolustus*) on kunnossa ja sekä 1.1.hermostollinen, että 1.2.hormonaalinen-järjestelmä on kunnossa.

      *)Migreeni on suoraan verrannollinen 1.0.immuunipuolustusjärjestelmän kunnosta, jolloin paraneminen vaatii kolmen tärkeimmän Prob.bakteerien(saantisuositus on 3x2-miljardia bakteeria) päivittäistä syömistä keskimäärin noin 12-kuukauden ajan! Paraneminen edellyttää, että Prob.n syömisessä ei ole tehty virheitä**)!

      >>>>>>>>>>>>>>**) Lue: "Probiootti bakteerien käytössä tehdyt virheet".

      • homekorvakolmonen

        Koita itse tajuta, ettei noista apua ole. Olen kokeillut kirjaimellisesti, säilytin jääkaapissa ja tilasin kalliilla rahalla
        jostain verkkomyynnistä, söin pitkään jne.
        Tipan vertaa ei auttanut, jollei jopa säryt pahentuneet!!!
        57v kokemusta.


    • Älä puhu pehmoisia!

      "" Huom!
      - Mhb-tuotteiden järjestys muuttuu päivityksissä.
      - Luonnollisilla-elävillä probiootti-bakteereilla ei ole yliannostuksen vaaraa!
      - Itse probiootti-bakteeri ei voi aiheuttaa mitään ongelmia, mutta mhb-tuotteen valmistuksessa käytetty oheis aine voi aiheuttaa ongelmia, joten kiinnitä huomiota oheis aineisiin (apuaine)!
      - Mhb-tuotteen tuoteseloste (aines-osat) ovat monessa tapauksessa vaikeaselkoisia. Mhb-tuotteissa ilmoitetut bakteerimäärät "1g jauhetta sisältää x,x-miljardia kappaletta bakteeria" tarkoittaa bakteerimäärää 1grammassa jauhetta apuaineineen. 1kapseli sisältää noin 0,3-0,5grammaa jauhetta apuaineineen!
      - Luonnollisia/eläviä bakteereita sisältävä avaamaton/sinetöity mhb-tuote purkki säilyy valmistuksen jälkeen huoneenlämmössä enintään 30-vuorokautta, jonka jälkeen purkki on säilytettävä viileässä/pimeässä! Avattu mhb-tuote purkki on säilytettävä AINA viileässä/pimeässä-esimerkiksi jääkaapissa!
      - Lactobacillus bulgaricus bakteeria saa erikseen jauhe/jauhekapseleissa mm Amerikasta ja Australiasta, mutta ei VIELÄ Suomesta!
      - >>>>>>>>>>>>>>>Jos syystä tai toisesta haluat tilata po eläviä(!) Probiootti-bakteereita ulkomailta, niin huomioi seuraava: Jätä nettitilaus sunnuntaina syystä että mhb-tuotteen myyjä lähettää tuotteet sinulle heti maanantaina jolloin ne eivät tuhoutuisi(kuolisi) matkalla
      >>>>>>>>>>>>>>>>=> Ainoastaan elävistä Probioottibakteereista on hyötyä!""

      Mitä tarkoittaa "Hoitovaste=100%"? Jos olet Marssista kotoisin niin uskon väitteesi!

      Teit virheen MINKÄ!
      http://personal.inet.fi/koti/haistahome/Mhb.n_kaytossa_tehdyt_virheet.html

    • Rasva ja Probiootti!

      ""........................ Kahden tärkeimmän probiootti bakteerin:
      1.(1.) Lactobacillus asidophilus ja
      3.(7.) Bifidobacterium
      luonnollisin saantilähde on lehmän raakamaito (=käsittelemätön maito), jossa probiootti bakteerit ovat vapaana maidossa, sekä maidon rasvaan sitoutuneena. ...........................""



      ""........................ - Tyydyttynyt rasva sisältää paljon energiaa, joten laita edelleenkin esimerkiksi leivälle ohut kerros voita, tai leike, mutta ei molempia!
      - Maito- ja hapanmaito-tuotteiden Probiootti bakteerit tarvitsevat rasvaa suojakseen selviytyäkseen elävänä ohi mahalaukun happojen, joten vältä rasvattomia tuotteita ja homogenoituja tuotteita.
      -Jos et pysty käyttämään rasvaisia maito- ja/tai hapanmaito-tuotteita (esimerkiksi Laktoosi-intoleranssi), niin ongelman voit ratkaista siten että syöt Probiootti-jauhekapseleita niin kauan (kuukausi--kuukausia!) että kestät maitotuotteita. Jos syystä tai toisesta haluat, niin rasvan voit välttää (

      • kalkkiai..

        Kyllähän ne hyviä on noi bakteerit,muttei ne ihan kaikkeen auta. Enkä ymmärrä miksi aikuisen ihmisen pitäis maitoa juoda. On se sitten,vaikka ihan lehmän tissistä suoraan lypsettyä. Epäluonnollista se on. Jos niin luonnonmukaista halutaan olla noitten bakteereitten suhteen. Niin ei se ihan näin sitten voi mennä. Eipä kai se luonto ole tarkoittanut,että koko ikä roikuttas maidontuottovälineissä kiinni.
        Itselläni ainakin maito ei sovi migreenin takia ollenkaan,vaikka ei ole mitään intoleransseja sun muita allergioita edes maidon proteiinille. Jokin siinä kuitenkin on,joka pahentaa migreeniäni. Kokeiltu on kaikki mahdolliset maidot ja kaikista sama juttu. Kaipa se sitten on se kalkki,joka ei sovi.
        Tästä olen sitten tullut siihen johtopäätökseen,että onko ne maitohappobakteeritkaan sopivia. Saahan niitä muistakin ruuista,kuin maidosta.


    • Jos tietäisit

      sen kivun ja oksentelun tuottaman tuskan, niin häipysit ja heti!! Olen synnyttänyt 3 lasta, yhden 20 tuntia ja silti migreenituska on HURJAN paljon kovempi kipu!

      Häivy vähättelemästä ja heti maitohappo-häirikkö!

      Me emme valita, vaan jaamme vertaistukea!! Olen monesti lohduttunut saatuani tältä palstalta jonkun uuden vinkin, mitä kokeilla.

    • Tottaka te saatte
    • ......

      Kuule probioottisankari. Eipä kukaan taida tota sun apuas kaivatakaan. Onko itselläsi ollut migreeniä..? Jos ei, et voi ymmärtää sitä järjetöntä olotilaa ja sitä järjetöntä särkyä!! Täällä todella ois tarkotus jakaa vertaistukea. Se ei ole itsesäälissä rypemistä vaan keskustelua samanlaisten ymmärtävien ihmisten kanssa. Sun auttaminen meni pieleen jo ekoissa lauseissa kun mollaat tätä sakkia valittajaksi. Ja jos tämä palsta ottaa sua näin paljon päähän, niin ei sun tartte lukea tätä ollenkaan. Lue vaikka lehmänmaitopalstoja tai probioottipalstoja, niistä sulle tulee varmasti paljon parempi mieli.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      1906
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1584
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1316
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1242
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1206
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1182
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1171
    10. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      44
      1166
    Aihe