Niin suuri pettymys etten enää osta Soneralta enää mitään

Silmään kustu

Kihisen tässä vielä vähän raivosta kun päätin juuri viidennen puheluni Soneran asiakaspalveluun ja irtisanoin sopimukseni. Nyt on kyllä semmoista sössimistä ja asiakkaan pompottelua etten jaksa koko firmaa vähään aikaan. Tilasin siis 10megan valokuidun tuossa kesäkuussa ja tarjous oli hinnaltaan varsin hyvä. No, yhteys ei koskaan pelannut ja näin sen toimisen eteen jo ihan liikaa vaivaakin, joten peruin sen nyt. Aloitetaanpa alusta.

Tilattuani laajakaistan puhelinmyyjältä olin varsin tyytyväinen. Hyvä tarjous, olin tutkinut tietoja Soneran sivuilta ja myyjä lupasi pistää toimituspäiväksi 1.8, jotta saan sopivasti edellisen yhteyden peruttua kuukauden perusmisajalla.

Heinäkuun alussa saan tekstiviestin, että liittymä ollaan parin päivän päästä asentamassa. Soitin heti asiakaspalveluun ja kysyin tätä, koska myyjä oli luvannut päiväksi 1.8. Enhän halunnut maksaa kahdesta päällekkäisestä yhteydestä. Asiakaspalvelija sanoi, että päivä on laitettu väärin ja korjasi sen. Sain tekstarin, että liittymä toimitetaan 1.8.

Parin päivän päästä modeemi toimitettiinn ja saan tekstarin, että kohta ollaan liittymää asentamassa (siis heinäkuun alussa). Soitin asiakaspalveluun ja kysyin tätä ihmeissäni, olinhan jo saanut viestin, että liittymä tulee 1.8. Asiakaspalvelija sanoi, että on tänne jotain tietoja korjattu, mutta edellinen asiakaspalvelija ei ollut osannut laittaa niitä oikein. Tiedot korjattiin ja liittymä luvattiin toimittaa 1.8.

31.7. kytkin modeemin seinään (ja voi kyllä tiedän kuinka tämä toimii... en ole mitään väärin kytkenyt) ja 1.8. mitään ei tapahtunut. Buuttailin boksia vähän väliä ja odotin puoleen yöhön. Ei mitään.

2.8. Aamulla buuttasin modeemin, ei mitään. Soitin töistä asiakaspalveluun ja sieltä valiteltiin, että asentaja taitaa olla myöhässä. Sitä ei oltukaan asennettu 1.8. Toivottiin, että asia hoituisi. Sanoinkin jo, että ei tässä nyt mitään toivota, vaan kyllä se yhteys pitää voida asentaa ajoissa. Myöhemmin päivällä asentaja soitti ja varmisti osoitteeni ja sanoi soittavansa jos ongelmia ilmenee. Illalla netti ei toiminut vaikka buuttasin boksin.

3.8. (tänään) buuttasin boksin aamulla, ei mitään. Nyt töiden jälkeen netti ei toiminut ja soitin asiakaspalveluun ja puhuin äänentunnistusohjelmalle 10 minuuttia ennen kuin minulta meni hermo. Suljin puhelun ja soitin uudestaan asiakaspalveluun. Tällä kertaa minut ohjattiin ihmiselle, koska sanoin tunnistesanoiksi laajakaistaliittymän perumisen enkä toimimattomuutta.

Puhuin yhdelle asiakaspalvelijalle ja selitin asian uudestaan. Sitten hän siirsi minut vikapalveluun ja selitin asian uudestaan. Vikapalvelussa sanottiin, ettei liittymän toimintaa voida luvata täksi päiväksi, mutta huomenna asentaja voisi tulla. En enää jaksanut pelleilyä ja sanoin lopettavani liittymän. Minut ohjattiin taas uudelle asiakaspalvelijalle ja selitin asiani jo miljoonanteen kertaan ja sain lopulta liittymän peruttua.

Huoh. Pääsin eroon jatkuvasta toimimattomuudesta, soittelusta ja säheltävistä työntekijöistä.

En jatkossa aio edes harkita Soneran asiakkuutta, oli hinta kuinka hyvä tahansa. Ei sillä halvalla hinnalla mitään tee jos tuotetta ei koskaan toimiteta. Ja tämän kokemuksen jaan teidän kanssanne, jotta te voitte välttää tämän kaiken vaivan, jonka minä jouduin kokemaan.

3

172

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KffkOsäg

      No miksi et ottanu sitä liittymää sillon ku se oli sulle tarjolla, vaan aloit sooloilemaan?

      • ap

        Koska en halua maksaa kahdesta päällekkäisestä?


    • onpas pipo kireellä ... asiakas"palvelujen" kanssa aikuinen ihminen tietää odottaa varsin venyvää toimintaa. Tuolla irtisanomisketjussa kirjoittelen 11.7. käynnistetyn (keskeneräisen) irtisanomisen vaiheita ... odottelua vaan, kyllä se siitä ...

      (edellisessä ruuhkalähiössä oli tuollainen valokuituyhteys tarjolla 19,90 €/kk ... vakavasti harkitsin mutta langaton laajakaista oli niinä viikkoina toimintatuulella)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mopomiitissä vakava loukkaantuminen

      IMATRAN mopomiitistä lauantai-iltana sairaalaan joutuneet kuljettajat ovat loukkaantuneet vakavasti, Kaakkois-Suomen pol
      Imatra
      251
      3678
    2. J-miehelle

      Miksi kaikki päättyi näin? Vain sinut olisin halunnut, on ikävä sua. Älä ajaudu väärille teille, olet mulle Rakas.
      Ikävä
      65
      1392
    3. Taasko on ammuskeltu kaupungilla

      Mitä,mitä,mitä??? Tämä ei vetele!
      Kokkola
      41
      1194
    4. Ihmettelen sinua... En koskaan päässyt

      Selvyyteen että minkälainen olet pohjimmiltasi, mitä haluat minusta. Nyt näyttää että olet myös tosi hyvä valehtelija. E
      Ikävä
      67
      1116
    5. Viikonlopun päätteeksi löytäisin

      paikkani sinun kainalossasi. Telkkarissa joku leffa, sarja, ehkä ihan mielenkiintoinenkin tai sitten ei enää jaksaisi ke
      Ikävä
      10
      1051
    6. Rupesin oikeasti odottamaan

      Että toteutuuko se meidän pusu ensiviikolla. Olisin niin onnellinen se merkitsisi paljon.
      Ikävä
      55
      1010
    7. Mitä muka hyvää kaivatussasi on?

      Kysymys otsikossa
      Ikävä
      42
      829
    8. Onko kaivattusi

      ressukka? Miten on?
      Ikävä
      37
      806
    9. Koko maailma elää valhetta

      Lähestulkoon koko maailma elää valhetta. Tietomme on valhetta, luulomme arvailuja ja pahuus jokaisessa sydämessä, jos ei
      Uskonnot ja uskomukset
      358
      797
    10. Vuoden loppuun asti kaipaan

      Enkä katso sinä aikana muihin suuntiin. Jos tämä juttu ei etene mihinkään nykyisestä, niin unohdan sinut. En päätä ystäv
      Ikävä
      68
      785
    Aihe