Pikkuveljeni kertoi olevansa homo?

etta tammösta

Mun 12 vuotias pikkuveli tuli sitte ja kertoi olevansa homo. No se ei tullu kyl mitenkään yllätyksenä.. Se nimittäin on kerran möläyttäny kadulla et kato kuin söpö poika tuli vastaan. Olin siin sitte vaan että jaaha ja aloin jo siin vaihees epäileen et noni taitaa olla homo ja kysyynki, mut ei sillon myöntäny. Suvaitsen kyl kaikki ihmiset sellasina kuin ne on.. mua ei paskaakaa kiinnosta onko joku homo vai lesbo vai mikä. Jokanen saa olla sellanen ku on ja sillä sipuli.

Ainut ongelma täs on nyt se et veljeni pelkää mitä vanhemmat tuumaa tästä ja haluaa et minä kerron tämän pikku salaisuuden niille. Ja tämä hänen hyvä ystävänsä joka pyörii tääl lähes joka päivä on nyt sitte paljastunu hänen poikakaveriksi. Mua on ruvennu lähinnä huvittaan koko kuvio ja se et ku meen kertoon vanhemmille et hei tiiättekö mitä, teirän poika on täys hintti ja sen yökaveri onki tainnu olla panokaveri.

Kyse on kitenki vielä aika pienistä lapsista. Tuossa ne oli mun huoneessa eilenki ja ihan pokkana pussaili mun naaman edessä ja hihitteli.. repesin kun näytti niin huvittavalta ja kerroon, et rajottakaa vähä tota touhua ettei mee liian imeläksi. Vanhemmat varmasti järkyttyy aluksi kun kuulee mikä on homman nimi. Pakko tämä on kuitenki kertoa. Vai onko joillain joitain parempia neuvoja antaa? Jos sais ihan asiallisia vastauksia kiitos!

56

6527

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • xbdgfndhf

      Voi, voi. Poikakaveri jo kun on vasta 12. Kaikki seurustelu ennen lukiota/amista on täysin turhaa.

      • tbh1

        siksi sitä kutsutaanki leikkisuhteeksi eli ei oo 100% vakavaa vielä :)


      • Anonyymi

        Turpa kii


      • Anonyymi

        Turpa kii


    • kyllä ne ymmärtää

      noo... parempi että se kertoo ite vanhemmille ku on valmis siihen.

    • etta tammösta

      Joo oli kyllä harvinaisen huono idea pyytää niitä mun huoneeseen nukkumaan.. pelasivat aamuyöhön eikä mun nukkumisesta tullu mitään.. painuun lopuksi sohvalle hornaamaan ja ku aamulla heräsin niin oli pyykkipoikia kiinnitetty mun hiuksiin.. no eihän siinä voinu ku nauraa taas vaihteeksi.

      Kävin sitte huvittuneena kattoos et miten päin ne nukkuu siel.. no sielähän ne patjalla aivan toisissaan kiinni aika suloista mutta "iljetys" alasti nukku ja sehän oli siin vaihees selvää et ainaki pientä käsipeliä on harrastettu. no ei siinä mitää mietin hetken et mitäköhän keksiis ja hain kuppiin kylmää vettä sen jälkeen laitin marja tyrnin levyn stereoista soimaan ihan perkeleen kovaa, vedin peiton poikien päältä ja hetin jääkylmän veden niiden päälle. arvatkaa vaan olivatko parissa sekunnissa pystyssä ja ihan nolona. Sanoin niille että kannattaa oikeasti miettiä mitä tekevät, ettei rupea myöhemmin kaduttamaan.

      • 11111111111111111111

        ootko sä joku trolli tai jotain :D en mahda oikeen uskoa tota


      • Nimim. Kokemusta on
        11111111111111111111 kirjoitti:

        ootko sä joku trolli tai jotain :D en mahda oikeen uskoa tota

        Joo on se kyllä aika vittumainen tuokin. :D


    • jk

      vai iin

    • kroz

      Ensinnäkin kyllä 12-vuotias voi hyvin tietää olevansa homo. Itse tiesin jo 10-v. eikä se ole miksikään muuttunut vaikka siitä on jo vuosikymmeniä aikaa. Muille kerroin vasta n. 20v. ja siitä seurasi, että monet ystävyyssuhteet viilenivät ja katkesivat eikä minua enää kutsuttu kaverien häihin tai muihin juhliin. Onneksi nykypolvella on helpompaa.
      Tietenkin on pieni mahdollisuus, että tämä on vain"Jee, mä oon suudellu mun jätkäkaveria, mä oon ny homo!!!". Silloin se menee ohi, mutta silti kokemuksena voi olla tosi hieno.
      Eli kehottaisin, että annat poikien rauhassa rakastaa toisiaan ja harrastaa seksiä.Se on yksi parhaista asioista elämässä - ikään katsomatta. Sen kannattaa tehdä heille selväksi, että tunteiden suuri näyttäminen(=pussailu ja nuoleskelu) toisen läsnäollessa ei ole korrektia; se voi olla hyvin kiusallista seurattavaa. Tietenkin jos on kovin tulisesti rakastunut, silloin sen haluaa näyttää koko maailmalle. Mutta maailma voi olla julma.
      En kehottaisi myöskään kertomaan mitään omille vanhemmille ainakaan 3-4 vuoteen. He ovat vanhemman sukupolven ihmisiä ja saattavat reagoida tunteenomaisesti ja äkkijyrkästi. Ja siitä seuraa paljon surua.
      Onneksi olkoon muuten siitä, että pikkuveljesi kertoi juuri sinulle tämän asian. Se merkitsee aina luottamuksen osoitusta. Teillä on ilmeisesti hyvät välit. Älä pilaa niitä liialla kiusoittelulla. Tuo vesijuttu oli ehkä liikaa.
      Hyvää jatkoa teille molemmille!

      • f3jo2bg

        Ne on 12v.


      • supersöde-98

        Ihan samaa mieltä. Itse tajusin homouteni 13-vuotiaana, tosin ei tietoakaan poikaystävästä vielä silloin. Nyt oon vuoden verran seukannut yhden tosi ihanan pojan kans.


    • etta tammösta

      Katos vaan ensimmäinen asilallinen vastaus ja se tuli krozilta. Kyllä meillä on aina ollu veljen kans hyvät välit, eikä se ny tommosesta ota nokkiinsa, tietää kyl et kun rupee pilaileen mun kustannuksella, niin samalla mitalla on tulos takasi mutta ihan huumorimielessä. Jos joku ei usko niin siinäpähän ei sitte usko, ei vaikuta mun elämään mitenkään. Vähän arvelinki että tänne nuorten palstalle on ihan turha mitään kirjotella kun vastaukset ovat niin tyhjentäviä..

      • etta tammösta

        Oon päättäny olla sekaamatta niiden juttuun millää lailla.. senkus ovat yhdessä ja panevat toisiaan. saman ikäsiä kun kuitenki ovat niin ei kai siinä mitää.


    • exynyt

      Viime vuonna isäni tuli kaapista ulos. Se oli joutunut sinne ku oli ollu pimeää ja se oli luullu kaapin ovea vessan ovex...

    • qwerryryio

      Kasvaako noilla ees karvoja? Pikku pippelit vaan...fuulaa koko juttu

      • etta tammösta

        Kuule kun en ole tutkinut, eikä kiinnosta tutkiakkaan. eihän tämmöstä uskokkaan ennen ku sattuu omalle kohdalle. On sillä muitaki kavereita paljon joiden kans se leikkii sun muuta. Muttä tämä yksi poika on semmonen mihin se on todella ihastunu.


      • pistoleero

        Itse runkkasin täysillä kaverien kanssa 12v ikäisnä ja naapurin pojan kanssa kesät aitassa nukuttiin eikä spermat lentänyt käteen.Pyllyyn meni.Hän nykyään ison prheen isä.Niinkuin minäkin 4lasta ja neljäs lapsen lapsi tulossa minun sukuuni. Muuten en kai ole montaa ns Homoa tuntenut,vaikka nuoruus naitii poikien kanssa.BI ihmiset kai yleisempiä.Skybe on?


    • Bestsong4ever

      Tulin minä kaapista ulos, ja arvaa mikä oli lopputulos.
      Sanoi mulle töissä pomo: ''Painu täältä vi**uun homo!''
      Tulin minä kaapista ulos Ja arvaa mikä oli lopputulos
      Sekosi vaimolta vintti Kun olikin äijä hintti.
      Tulin minä kaapista ulos Ja arvaa mikä oli lopputulos
      Ei sormissa tuoksu silli On pystyssä pikkurilli . . . . .

    • dfp

      12-vuotias pussailee poikakaverinsa kanssa?? Eiköhän seksuaalisuus määritetä vasta vuosikausia myöhemmin jos ollenkaan

      • Anonyymi

        HILJAAAAAA!!!!!


    • no jo on

      en kehota niitä panemaan. Hankkis tyttöystävän niin olis paljon järkevämpää...

      • Anonyymi

        HILJAAAAAA!!!!!!


    • hihihihihihi

      Mieti jos veljelläs olisikin tyttö jonka kanssa ne hurvittelee huoneessas, ja sitten kohta sä ootkin jo setä.

    • moivaasullekki

      ei sitä tos iäs voi tietää hormoonit o iha sekasi tos iäs ainaki itel oli itteeki pelotti et oonko homo? mut iha hetero oon ny :)

      • Anonyymi

        Pelotti et oot homo💁🏼‍♂️


    • sdf

      tää ketju on alotettu jo vuos sitten. Mitähän pojille kuuluu?

      • Anonyymi

        Moi,


    • jp_

      Kerrot vaan,kakistat ulos. Mitä mieltä ne ikinä onkaan,niin niiden on pakko hyväksyä se että se on homo. Ei tietenkään kannata varmaan kertoo silloin kun itse sun veli on paikalla,mutta kuitenkin.

    • mies vaan

      Olin 15 vuotiaks asti homo mutta en enään 16 vuotiaana

    • hoppari 16v

      mä olin 12v hoppari ku kaverin kaa alettiin pussailee

      • hoppari 17v

        olitteko molemmat hopppareita micmac farkut ja hupparit ?


      • Anonyymi

        Moi


    • pöööööööööööö.

      Hahahaaaaaaa.....tässäkin ketjussa ei kirjoittele kuin yksin eräs idiootti Tuuli- Leikkii ässää ja leikkii ärrää....ketähän toikin poloinen oikein esittää ja mitä tuolla käyttäytymisellään yrittää viestittää-- Säälittävä elukka!

    • Niklassos

      Anna elää ja rakastaa. Voi olla, että on miehen kanssa myös aikuisena, tai löytää elämänsä naisen joskus. Seksuaalisuus on moninaista ja ero homon ja heteron välillä on häilyvä. Varsinkin nykypäivän nuorten keskuudessa homoja taipumuksia ilmentävät henkilöt otetaan aivan arkipäiväisenä asiana. Nykyisin heterot ja homot nuoret aikuiset käyvät toistensa luona istumassa iltaa ja viettävät keskenään aikaa- mitään alakulttuuri ilmiötä ei pian ole, vaan on vain kasa ihmisiä erilaisine ominaisuuksineen. Lisäksi joillain pääsääntöisesti homoseksuaaleilla on myös taipumusta heteroseksuaalisuuteen. Heterot tuntemukset voivat kummuta vasta aikuisuudessa. Sama voi käydä joskus myös heterolle. Puhutaan biseksuaalisuudesta. Toiset saattavat käyttäytyä muuten pääasiallisen suuntautumisen vastaisesti vain tietyn henkilön kanssa. Heterokin saattaa ihastua samaan sukupuoleen ja homo vastakkaiseen jos palapelin palaset kolahtavat äärimmäisen hyvin kohdalleen. Tällaisen suhteen seksuaalisen puolen toimivuuteen en ota kantaa, mutta kukapa ei tahtoisi tehdä hyvää rakastamalleen ihmiselle?

      • joku vaan

        voitko kertoo mitä niille kuuluu? Oli mukava tarina ne saa pussailla ja halii mut sun tehtävä on isoveljenä vahtii ettei käy muuta


    • enolehomovaanhetero

      joooooo tosi kiva tietäää homot

    • etta tammösta

      Tähän ketjuun en oo laittanu tosiaa pitkää viestei mutta Veli nyt On vieläkin sen pojan kanssa ja ite oon jo muuttanu pois en oo itseasiassa varma tietääkö porukat Mutta ei se mitään luulen että pojasta on tulossa heterompi koska Hän toi Kotiin tytön ja he nukkuivat vierekkäin Olin tällöin vierailulla.

      • Pikselit eivät riitä

        Feikki, katoin kieliopista.


      • pistoleero

        Niin siinä yleensä tossa BI poikien mailmassa käy. Muuten aikoinaan vaimmoni tiesi minun poika seikkailut.Ennen vihillä käyntiä.Yksi heistä jo toisen kerran aviossa ja yhden lapseni kummi.Vaimoni hyvä ystävä. Vaimmo sano vanhimmalle lapselleni joskus ettei hän voi miehistä olla mustasukkainen. Kun ei voi mieheksi muutua. Skybe on ja löytyy ;)


    • xDXD

      Joo tosiaanki on parempii juttui, ku jotkut sun HOMPPELI-tarinas!! x-D

    • pussailiko HULIIN??!

      Mua kiinostaa se, että pussailiko ne toisiaan HUULIIN?!

      Jos joo niin mitä pahaa on kertoo siitä vanhemmille kerta sekin haluu että kerrot? Jos aiot kertoo niille niin älä vaan sano että oot tienny siitä jo. Muuten ne rupee ragettaa että:"Miksi sä et kertonu meille jo aikasemmin ja jne." Sano vaan että näin niitten äsken pussailevan. Asiaan ois hyvä puuttuu. Pikkuveljesi elämä on sun käsissä. XD

      Jos ei pussailu huuliin niin se vaan haluu esitellä kovista. Siinä tapauksessa kannattaa kertoo vanhemmille että: "pikkuveljeni sano että se on olevinaan homo."

    • Mikä järki?

      Mikä maaginen raja siinä 12 - ja 13-vuotiaan välissä on kun 12-vuotias on muka ihan vauva ja 13-vuotias ei?

      • se järki

        harppaus ala-asteelta yläasteelle


    • pistoleero

      Asia rookeri.Hyvä kun veljelleen sanoi anna hanen itse edetä kertomisissaan.Yleensä kun pojat ei vielä kypsiä tyttö mailmaan,he on kaverinsa kanssa.

    • etta tammösta

      no eilen näin hänet kaverinsakanssa sormettamassa ja runkkailemassa...

      • 15v isoveli

        oliko ne ihan alasti vai farkut polvissa ??

        mä nähny ku mun 13v pikkuveli kaverin kaa on housut polvissa


    • homppeli1

      Onko sun pikkuveli söpö? Olen itsekkin 12 vuotta. Saanko panna sun pikkuveljeä?

    • Suomi24.Järjestelmä

      Hyi vittu, hyi saatana. Mikä teitä ihmisiä vaivaa. Hankkikaa elämä.

      • Homotperkelepääkii

        Omfg!!! Varmaan te kaikki avaudutte täällä netissä?!?!! Vittu kaikkia varmasti kiinnostaa? Hyi helvetti oon 14 enkä oo ikinä ollu homo ja häpeen sellasseita ! HYI!!!!


      • Kuhan vaan tässä
        Homotperkelepääkii kirjoitti:

        Omfg!!! Varmaan te kaikki avaudutte täällä netissä?!?!! Vittu kaikkia varmasti kiinnostaa? Hyi helvetti oon 14 enkä oo ikinä ollu homo ja häpeen sellasseita ! HYI!!!!

        Vaikka nyt ketjun aloituksesta kestänyt helvetin kauan aikaa, pakko sanoa tuolla viime viestittäjälle; "Hyi helvetti oon 14 enkä oo ikinä ollu homo ja häpeen sellasta" No,
        Ihmiset on mitä on. Aikamoisen iso homofobia täytyypi olla, jos tommosta rupee heittämään. Homofobia = rasismi. Ajatte sitä.


    • Anonyymi

      Pane sitä pyllyyn.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1535
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe