Yksinäinen kristitty mies ?

Minä_Olen

Shalom rauhaa kaikille !

Kirjoitan tähän kristityn, siis uskovan miehen mieteitä omasta sinkkuudesta ja yksinäisyydestä. Joten jos et ole kristitty niin älä pahastu , ja kirjoita viha kirjoitusta tähän keskustelu ketjuun. En halua tuputtaa sinulle Raamattua ja toivon että sinä et tyrkytä minulle ateismia taikka muita uskontoja ja ideologiota.

Olen 42.v ja ollut uskossa noin 10.vuotta ja sen ajan yksin. En polta enkä juo, harrastan kuntoliikuntaa säänöllisesti ja muutenkin omaan terveet elämäntavat.

Tiedän useita kristittyjä miehiä jotka ovat sinkkuja / yksinäisiä. Suurin osa heistä ei kuulu ekumenian eri suuntauksiin ja varsinkaan evlut suuntaukseen joka on pois tippunut Kristus kalliolta. Kirkkojen maailmanneuvosto ja ekumenia kun on lopunajan portto baabeli.

Vain uskova on kristitty ja kristitty on uskova !
Mikä on että uudestisyntynyt kristitty nainen joka haluaa koko elämänsä ajan ojentautua Raamatun sanan mukaan, ei ole kiinnostunut miehestä joka on uskossa ? Mutta mies joka ei ole uskossa, ajaa hienolla autolla, omistaa oman asunnon, omaa hyvän turvatun työpaikan, ja ei ole uskossa, niin hän on kristityn naisen mielestä puoleensa vetävä ja kiinnostava ?

Eri seurakuntien tapahtumissa pyörii pienet kristittyjen sisäpiirit ja niihin ei sinkkumies pääse sisälle kun ei ole perhettä. Musikaalisia lahjoja minulla ei ole joten missään ylistysryhmässä en ole käynyt. Perheelliset pitävät keskenään yhteyttä.

Kristittyjen keskinäinen todellinen rakkaus jää seurakunnissa pelkästään moikkaamisen tasolle, mutta ihmisestä ei olla ihmisenä kiinnostuttu !
Muuta kuin siitä mitä hän tienaa ja paljoko antaa rahaa seurakuntaan, kymmenykset vai enemmän ? Tai saako häntä jotekin omassa toimessaan hyödynnetty.

Todella valitettavaa on että useissa seurakunnissa on vanhemmistossa, johtajina ja paimenina ihmisiä jotka on narsistisia persoonia.
He ovat myös sekaantuneet okkultismiin ja vapaamuurariuteen.
Nämä ihmiset pönkittää omaa maallista ja hengellistä valtaansa, villa heitä kiinostaa ei lampaat. Esittävät suurta saarnamiestä uskovien kokouksissa ja muotomenoissa. Mutta työelämässä, arjessa ja katuevankelijoinnissa heitä ei näy. Saatika että he elääkseen maalista työtä tekisi , kuten muutkin sisaret ja veljet. Näitä susia lampaiden vaatteissa paapotaan seurakunnan ja uskovien rahoilla (miik.3:11). Ilosanoman eli evankeliumin julistus kuuluu kaikille kristityille. Paavalilla oli siviiliammatti teltantekijä, vaikkakin joutui välillä apua ottamaan. Yeshua varoitti palkkapaimenista jotka on susia lampaiden vaatteissa. Katova tämän ajan ihmiskunnia näitä palkkapaimenia kiinnostaa.

Kaiken huipuksi joissain suuntauksissa on jopa Raamatun vastaisesti Iisebelin hengessä naispapittaria jotka haluaa hallita miehiä. vastoin Raamatun sanaa (1.moos.3:16, 1.kor.11, 1.kor14.33-35, 1.tim.2:8-15, 1.tim.3:12, 1.piet.3:1-7, ef.5:22--33). Omaa maallista ja hengellistä valta näitä naispapittariakin vain kiinnostaa. He estää rikkinäisiä naisia ja miehiä kasvamasta ehjäksi kristityksi naiseksi tai mieheksi joiksi Jumala heidät haluaisi eheyttää.

Onko yksinäisyys kristittyjen miehien osa, miehien jotka ei usko ekumeniaan, kirkkojen maailman neuvostton, naispapittariin ja palkkapaimeniin ?

En ole naisten vihaaja, enkä halua alistaa naisia, vaikka en kristittynä pidä naispapittaria ja palkkapaimenia Raamatun ohjeena Yeshuan seuraajille !

Vielä uskon avioliittoon vaikkakin sen oikean löytäminen on vaikeaa. Ei sen oikean löytäminen ole useille muillekaan niin helppoa.
Jotain on pahasti vialla aviopuolison valinnassa kun EU-suomessa yli 40% avioliitoista hajoaa.


ps.kristitty nainen olkoon miehellensä... Alamainen !
Alamainen ja alistettu on kaksi eri asiaa !

9

745

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Herra ei hylkää

      Jeshua on läsnä siellä missä on murtunut sydän ja särkynyt mieli, sielläkin missä ihminen on yksin. Hän vihaa hylkäämistä.

    • Ajatuksia...

      Ensinnäkin, olisi kannattanut kirjoittaa ehkä jonnekin kristittyjen palstalle.
      En ymmärrä miksi arvostelet srk: työntekijöitä ei-uskovien palstalla, jossa monella varmaan muutenkin on negatiivisia ennakkoluuloja seurakunnista.
      Varmasti löytyy monenlaisia vikoja ja vääriä motiivejakin, mutta mikä sinä tai minä olemme arvostelemaan ja tuomitemaan niitä jotka tekevät hengellistä työtä. Ja jos todella koet jonkun olevan suden lampaiden vaatteissa niin eikö sinun silloin pitäisi rukoilla tai puhua asiasta siellä missä ongelma on, eikä täällä nettipalstalla.
      Aika paljon olen elämäni aikana ollut mukana kristittyjen seurakuntien toiminnassa, ja kyllä se on pääasiassa ollut erittäin positiivista.

      Toisekseen, niin jos todella olet uskossa niin elämäsihän on Jumalan kädessä.
      Etkö luota siihen, että Hän tietää mitä tarvitset? Mulle ainakin usko ja suhde Jumalaan on merkinnyt sitä, että Hän johdattaa ja neuvoo kaikilla elämän osa-alueilla. Ehkä olet keskittynyt liikaa siihen naisen saamiseen ja unohtanut tärkeimmän... en tiedä... itse uskon, että kun Jeesus on ihmiselle tärkein ja rakkain niin Hän kyllä lupauksensa mukaan antaa kaiken minkä tarvitsemme. Se ei tarkoita sitä että kaikki tulisi niin helposti koska meitä kuitenkin kasvatetaan ja opetetaan ja monien asioiden kanssa joutuu kipuilemaan.

      Jokatapauksessa sinuna tarkistaisin omaa asennettani, koska kirjoituksessasi keskityit lähinnä muiden arvosteluun ja en usko, että se ainakaan johtaa mihinkään. Jumalan edessä kun jokainen vastaa omista tekemisistään.

      • Ajatuksia...

        Ja tuohon yksinäisyyteen vielä lisäisin, että en tiedä millaista toimintaa seurakunnassasi on, mutta niissä missä itse olen ollut mukana, niin toimintaa on ollut kyllä joka lähtöön. Ja yleensä niihin toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi. Mutta ehkä paikkakunnallasi on toisin. Ehkä voisit itse osallistua vapaahtoisena johonkin ja sitä kautta päästä mukaan.
        Parhaita hetkiä itse ainakin olen kokenut silloin kun olen saanut "palvella" jossain työmuodossa. Ja yleensä apu on aina tarpeen eikä siinä pitäisi niin olla merkitystä taidoillakaan... Ainakin meidän lauluryhmässä sai laulaa kaikki jotka halusivat, vaikka olisivat laulaneet nuotin vierestä. Se ei ollut pääasia.


    • Mordokai.

      Minä en ainakaan tiedä mitään Kristittyjen palstaa, mihin voisi kirjoitella. Jos sinä tiedät - anna linkki.

      Itse olen eronnut Krisititty mies ja seurustelin jonkina aikaa "kristityn" naisen kanssa, joka haukkui kaikkia miehiä narsisteiksi. Loppupeleissä tämä nainen paljastui narsistiksi.

      Kyllä seurakunnissa on pienet ja sisäänpäin lämpenevät piirit. naisilta sallitaan vaikka millaista käytöstä, mutta miehen pitäisi olla alistuva hiiri.

      Eroni yhdeydessä jonka silloinen vaimoni otti, huomasin, että ne miehet joita olin kuvitellut ystävikseni, täysin hylkäsivät minut ja menivät eks vaimoni puolelle ja sitä en voi vieläkään käsittää.

      Uskovia on todella vähän - paljon vähemmän kuin seurakunnan piirissä pyöriviä ihmisiä. Heidän teoistaan he teidät tunnette, pitää täysin paikkansa. Monille tuntuu että seurakunnassa oleminen on vain kavereiden tapaamista eikä todella uskossa elämistä.

    • minä taas

      Kirjoita Googleen "Netmission" niin sieltä pitäis löytyä keskustelupalsta, kun menet alaspäin sitä pääsivua!

    • huomautan
    • MattiusV7

      Terve, vanha aloitus, mutta kommentoin hyvää aloitusta. Toivon sydämestäni, että olet jo löytänyt rinnallesi sopivan avun - vaimon.

      Uskon eläminen todeksi ajassamme vaatii hyviltäkin paimenilta paljon venymistä, eikä heillä ehkä ole kykyä ja voimaa huomata ystävällismielistä kärsivää veljeä tämän tarvitsemalla tavalla, ainakaan ilman Pyhän Hengen apua. Huuda Herraa avuksesi veljeni, sillä Hänen kätensä ei ole lyhyt auttamaan; kuten on kirjoitettu. Älä luovuta, vaan pyydä sitä, minkä tiedät olevan oikein. Hän on luvannut kuulla sinua, ja myös kuulee!

      Raamatun mukaan tässä ajassa on tiettyjä ominaispiirteitä, jotka ovat Jumalan tiedossa, sanoihan Hän ne aikoinaan profeetoilleen, kuten nykyäänkin.

      Istu alas ja mieti, mene seurakuntaan ja kiitä.

      JK. Tilanteesi liippaa läheltä itseänikin. "Ihmisen ei ole hyvä yksin"; sanoi sinun Herrasi ja Jumalasi, minunkin.

    • hhhhhhhhhhh

      Se oikea kyllä tulee aikanaan, jos sen on tarkoitus tulla. Raamatussakin joitain asioita saattoi joutua odottamaan vuosikymmeniäkin.

      Varmaa on se, että meille kaikille on varattu oma tehtävä. Kuuluuko siihen puolisoa vai ei, kukaan ulkopuolinen ei tiedä.

      Toivon, että aloittaja on näitten vuosien aikana kasvanut Uskossa ja ihmisenä.

      Itse kuulun Apostoliseen Kirkkoon ja en ole siellä kokenut sellaisia asioita, mistä aloittaja kirjoittaa. Tosin meillä on moni asia hiukan eri tavalla kuin protestantti suuntauksissa.

      Itse olen kokenut avioeron (ennen Uskoontuloa) ja se on vaikuttanut paljon siihen, miten näen ja koen asiat. Koska meille ei ole mahdollisuutta avioeroon, niin olen Kirkkoni silmissä edelleen naimisissa ...eli toisin sanoen olen joutunut hyväksymään sen, että intiimipuolen asiat ovat minun kohdallani historiaa.

      Koska olen luopunut ajatuksesta, että tulisi vielä joku, niin olen ajan kanssa oppinut pitämään vastakkaisen sukupuolen edustajia ihan samanlaisina ihmisinä kuin omankin sukupuoleni edustajia. Tavallaan katson joitain asioita nykyään ulkopuolisen silmin. Kaikissa meissä on puutteita, teemme tyhmiä asioita, mutta silti Jumala Rakastaa meitä kaikkia ja meidän tulee Rakastaa toisiamme. Ei ole naisia, ei ole miehiä...me olemme kaikki yksilöitä ja toimimme yksilöinä.

      Vaikka seurustelusuhteita minulla ei tietenkään ole, niin minulla on paljon ihania ja rakkaita ystäviä kummastakin sukupuolesta ja lähes kaikista ikähaarukoista.

      Onnellinen elämä ei ole siitä kiinni, että onko puolisoa vai ei.

    • Anonyymi

      Joo. Ei voi kun samaistua tuohon, että uskovat naisetkin ovat myös pinnallisia miehen valinnan suhteen, ulkonäkö on tärkeää vaikka ulkonäkökeskeisyyttä ei Raamattu arvossaan niin pidä, tai näin itse käsitän, sitä olen monesti hämmästellyt että jotkut saavat seurakunnassa hirmu Siunaukset, on parisuhde, kavereita ympärillä, ja miltei kaikki virat käyty läpi mitä seurakunta voi tarjota , mutta silti valitetaan huonoa oloa ja ahdistusta ja sitten muut rukoilee ahdistuneen puolesta, eli ei niinkuin ajatella yhtään että onko kaikilla kävijöille ollut läheskään samanlaisia multisiunauksia Herralta, mikä ei tunnu onnelliseksi tekevän kun pitää vaan valittaa, mä olen myös ollut sinkkuna kolmetoista vuotta, ja eipä ole naisasioissa siunauksia ollut, se on ainut asia mikä hiertää Henk.koht. Jumalasuhteessa. Kun pitäisi uskovana vaan olla seksuaalisesti kuollut eikä liha saisi villiintyä, ....kun ei ole vaimoa, ei vaimon taikominen nykyajan maailmassa mikään helppo tapahtuma ole, tsemppiä vaan kaikille uskoville sinkku miehille, ja toivon että vaimot löytyy🙏

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4803
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2290
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1816
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1481
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1328
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1247
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1121
    10. 23
      1102
    Aihe