Mitä mieltä olette Groove FM kanavasta?

Pekulle

Mielestäni Groove on suht hyvä kanava olen hyvin tyytyväinen tämänhetkisiin juontajiin ja siihen ettei uutisia tule 5 minuutin välein.
Sanna Mämmi sopii hyvin Groovelle ja hän voisi mielestäni juontaa joka arkipäivä.
Grooven musiikkihan on melko yksipuolista (soittolista ovat suppeat), mutta haittaneeko se jos pitää kanavasta ja juontajista.
En ole itse kuunnellut Groovea kuin vuodesta 2009, mutta ilmeisesti musiikki oli monipuolisempaa alkuaikoina.
Olen tyytyväinen, ettei uutisia tule kovin usein, mutta joka uutislähetyksessä on aina samat asiat.
Johanna Hautasaari on myös ihan hyvä juontaja ja hän ilmeiseti olemuksesta päätellen pitää työstään.
Myös Sanna Mämmi on hyvä juontaja Grooven illassa.
Ei ole ollut päivääkään, jolloin en olisi piristynyt Grooven juontajista ja musiikista.
Joka aamu herättyäni puoli seittemän avaan Grooven ja heti se kyllä virkistää, vaikka samat on kappaleet jotka pyörii.
Ja aina iltapäivisin kolmen jälkeen kotiin tultuani avaan taas radion ja arki kaikkoaa musiikin ja juontajien oilemuksen johdosta.
Eli sanomani on: Groove on hyvä kanava hyvät juontajat, mutta musiikkitarjonta saisi olla laajenpaa.

Kommentoikaa!

42

1145

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pekulle

      Nii-i ristiriitahan se elämä pelkästään on

    • fm scannaaja

      Todella väsynyt juttu koko groove. Ei pysty kuuntelmaan enää laisinkaan. ei pitkään pitkään aikaan.

      • Sääli, sääli

        Groove on vaihtanut kohdeyleisöään. Se on nykyisin pop- ja iskelmäkanava, joka muodon vuoksi pyörittää ohessa muutamaa vanhaa soul-biisiä, niitä samoja, joita kuulee nykyisin esim. Radio Suomesta. Soul on palannut lähtökuoppiinsa Suomessa.


    • 91,1

      Pojat huhuavat että kanava olisi ollut myynnissä aikaisemmin keväällä...

    • hippiex

      Olen kyllästynyt kuulemaan aina samaa musiikkia eim. Tompalta soitatte samaa sex bom piisiä jatkuvasti ,varmaansillä herralla hyvää musiikkia ja valinnan varaa , vaihtakaa jo levyä...........

      • linja pitää

        on paljonkin.

        se on kuitenkin kanavan linja niinkuin muillakin amatöörimaisesti toteutetuilla suomalaisilla soittolistakanavilla.

        tähänki vois ariojalamaisesti todeta: vaihda kanavaa!


    • Mitä pidätte jyristä

      Mitä pidätte hpgurusta.

      • ei hpguruja kiitos

        En diggaa! Ei mitään hpguruja kiitos!


    • ¤¤¤¤¤¤¤¤

      aivan omituista kuulla Groovelta Abbaa ja No doubtia... mitä tekemistä rytmimusiikin kanssa?!

      • ei mtn

        ei mitään, mutta näin sitä tyhmää kansaa fiilataan linssiin junttilan periferiassa.


    • Radiolyhytaalto

      Mennyt huonoksi, alkuperäinen jazz formaatti toimi mielestäni paremmin.
      MetroFM nyt on täysin tarpeeton kanava, sen voisi korvata Järviradiolla.

      Noi MetroMedia tms. kanavat ei oikein ole onnistuneet MetroFM on ikuisessa beta/koelähetys vaiheessa, pääasiassa soi musiikki.

      • jazzin ystävä

        Olen samaa mieltä, olisi vaan pysynyt tuo Groove jazz-asemana. Nyt ei jazzia kuule enää muuta kuin Yle Radio 1:ltä joskus. :(

        Onko muka jazzin ystäviä Suomessa niin vähän ettei meitä kannattaisi palvella? No, onneksi on nettiradioasemat ulkomailta joissa jazzia vielä kuulee.

        Oma musiikkimakuni (jazz, klassinen, elektroninen) on niin kaukana tästä soittolistaradioiden harrastamasta musasta ettei voi kuin kauhistella.


    • Groove tehkää jotain

      iskelmälaulaja Kirsi Ranto oli Groovella haastateltavana hiljattain, ei tässä enää tiedä mitä ajatella. Kirsi Ranto on ihan hyvä siinä mitä tekee, mutta "rytmimusiikkiin painottuvassa" radioasemassa mitä on ehkä joskus ollut...? Ei ei ei ja vielä kerran ei! Mikä näitä nykyajan radioasemia vaivaa? Mihinkään ei voi enää luottaa! No doubtin paikka vain ei ole Groovella, sitä varten on Radio Rock!

      • kädesjoki78

        No Doubtin paikka ei ole missään!

        Kirsi Ranto on sentään entinen radiojuontaja.


    • entinen kuuntelija

      Ei ole ollut entisensä piiiiitkään aikaan.Vuosia sitten oli erittäin hyvä jazz ja rytmimusiikin kanava.Mutta silloin olikin juontajina Harrri Saksala, Saara Soisalo yms ja Miettisen Karrikin piti lippua korkealla.Kaiholla muistelen.

    • nimikirjailija

      kuunnelkaa Rondo FM:ää sitten se on kunnon klassista

    • EiKiitosEnää

      Valitettavasti mennyt ihan paskajauhannaksi, mainoksien pilaamaksi tusinakanavaksi josta aikaisemmin loistanut särmä ja oikea soul, jazz ja fuusio on haihtunut taivaan tuuliin. Sunnuntaiaamut on ainoa hetki kun vaivauduun taajuuden virittämään. Tylsää. :(

      • ... kuin hirvi

        Veit jalat suusta:))


    • groove fm ei rytmiä?

      Groovella soi nykyisin joku No Doubt, Abba, Tom Jones ja muut ei groove kappaleet. Alkuvuosina Groove FM oli miljoona kertaa monipuolisempi!!!!! Nykyisin soi kaikki samat tunnista toiseen. Groove FM saisi järjestää kuuntelijoiden kanssa Groove FM talkoot!!!!!!!!!!!!! Jospa talkoiden avulla saataisiin Groove oikeaan suuntaan???? Groove FM saisi todellakin äkkiä uudistaa ja monipuolistaa musiikkitarjontaansa!!!!!!!!!!!!!!! Joskus Groovelta tuli myös Suomalaisia Groove lauluja, eipä enää. Niin alas on groove mennyt!!!!!!

      • lässyämmä

        oisko sanomalla vielä uudelleenprofilointi kesken?


    • jeess

      kuin kuuntelisi novaa reilu kymmenen vuotta sitten ilman eppuja ja suurlähettiläitä

    • Soul-heppu

      Kohta on kulunut vuosi siitä, kun asema vaihtoi omistajaa ja kuuntelin eräänä iltana asemaa pari tuntia tsekatakseni, mitä on tapahtunut. Jonkin verran uusia levyjä on soittolistoille ilmestynyt, mutta ne ovat "parasta ennen" -päiväyksen ohittanutta brittipoppia. Ehdottomasti sykähdyttävin kuuntelukokemus oli All Saintsin Never ever, se aseman soul-pitoisuudesta.

      • teinipaskaradiot

        Olisikohan niin, että ihan kaikkien kanavien kohderyhmä ei ole 15-25-vuotiaat...


    • saman pyöritystä

      Kun on aikanaan kuullut 70-, 80- ja 90-lukujen suurimmat (ja tylsimmät) hitit tuoreeltaan, ei kaipaa niiden jatkuvaa pyörittämistä. Joskus tuntuu siltä, että vanhempaan kevyeen musiikkiin keskittyvät kanavat on suunnattu dementikoille, jotka pystyvät ilahtumaan yhä uudelleen jo unohtamastaan, nuorena kuulemastaan kappaleesta.

      • se siitä jazzradiost

        Kuuntelin Groovea joskus aikoinaan kun ne vielä soitti ihan jazziakin mutta sitten sen musiikkityyli muuttui radikaalisti hittiradioksi ja intoni lässähti, samanlaisia asemia on muitakin. Radio Nostalgiakin on samanlainen. Onneksi on sentään vielä Yle Radio 1 josta voi kuulla jazzia, tosin vain vähän.


    • Soul-heppu

      Meidän vähemmistömusiikin kuuntelijoiden (esim. jazz, soul, funk) ei kannata kuunnella radiosta enää muuta kuin uutiset. Säästyy paljon vaivaa, kun kävelee levykauppaan ja hankkii musiikkinsa sieltä. Moni muu hinta nousee, mutta ei levyjen hinta. Onneksi niitä vielä joku myy!

    • gruuvi

      Groove ei tässä vielä jokin aika sitten soittanut suomenkielistä musaa lainkaan, mutta nyt soittoon on näemmä lisätty Jukka Poikaa, Cheekiä, Eriniä ja Elokuuta. Mihinkähän suuntaan kanavaa ollaan viemässä...?

    • zzzzz....

      Erehdyinpä minäkin tätä kanavaa taannoin kuuntelemaan. Musiikkihan oli jopa Novaa pahempaa, miten sieltä pystyikin tulemaan parin tunnin kuuntelun aikana juuri ne kaikista kulahtaneimmat ja puhkisoitetuimmat biisit. Ainoastaan pari ysäribiisiä oli mieleeni, esim. London Beat ei taida muilla kaupallisilla soidakaan. Mutta olisi sieltä nyt jotain tuoreempaakin voinut välillä tulla, ei tosin mitään Cheekkejä tai Erineitä.

    • Ei viitsikuunnella

      Groove on mennyt kyllä teinien kanavaksi..
      Just sellaista väkisellä väännettyä rasittavaa tekohauskaa,jossa kikatus on keskeisin asia.
      Ja se heliumia hengittänyt uusijuontaja tytsy, on kyllä vertaansa vailla!
      Voi surkea sitä teeskentelyä! Samat toimittajat kiertää kanavalta toiselle!
      Onneksi on Yle-1:n

      • kuitenkin..

        tän pikkunovan KRT kuitenkin paranee kokoajan.

        opetus?


    • Soul-heppunen

      Mielestäni Grooven KRT on pysynyt vuosikausia samana (päivätavoittavuus n. 100000, viikkotavoittavuus yli 300000), vaikka aseman kuuluvuusalue laajeni jokunen vuosi taaksepäin. Suomi on kuitenkin siitä radioystävällinen maa, että KRT:tä ei saa uppoamaan millään konstilla.

      • Lande on out!

        Uusia alueita tosiaan tuli. Taka-Hikiä, Peräböndelä, Korpikylä, Kostamuksennurkka ja Jänkhänkusema. Niiden yhteenlaskettu kuuntelijapotentiaali = 30 000. KRT ratkaistaan suurten kaupunkien kuulijoilla.


    • Kyöstin peruja

      Kävin juuri isoon ketjuun kuuluvassa halpatavarakaupassa. Kaiuttimista soi Groove FM. Kymmenen euron collegehousujen, siivoustarvikkeiden ja alennuksessa olevan pääsiäisrihkaman seassa totesin, että asema kuulostaa nykyään rokimmalta versiolta Radio Novasta.

    • Soul-heppunen

      Pikkunova on aika osuva nimitys nykyiselle Groovelle. Ehkä nimitystä voi jalostaa vielä eteenpäin. Kun Nova on todella iso pamaus, Groove voisi olla Tussahdus tai Posahdus.

      Tein jälleen extreme-suorituksen kuuntelemalla pari tuntia Groovea. Sen verran asema on myöntynyt periaatteistaan, että oli hankkinut pari uutta levyä soul- ja r&b-laulajilta (Soul II Soul: Back to life, Beyonce: Irreplaceable, Destiny´s Child: Independent women, Philip Bailey: Easy lover - aivan kaamea rock-vingutus). Muuten kanavalla soivat ne samat Stevie Wonderit, Michael Jacksonit ja Whitney Houstonit kuin viisi vuotta sitten. Abban kohdalla sitten menivät hermot lopullisesti. Minusta Grooven musiikkipolitiikan sanoma mustan musiikin harrastajille on: "Haistakaa home."

      • Biisit.info

        Groovella ei soinut viisi vuotta sitten Michael Jacksonia tai Whitney Houstonia.


    • Soul-heppunen

      Biisit.info on aloittanut toimintansa 2011. MJ ja WH ovat aina kuuluneet Grooven listoille ja saavat siellä ollakin. Kanaavan musiikillinen suunta on viime vuosina ollut huippuesimerkki suomalaistoimittajien piittaamattomuudesta ja huonosta asiantuntemuksesta mustan musiikin suhteen.

    • Anonyymi

      Suomen kanavilla ei ole mitään muuta kuin GROOVE!
      Kaikki muut ovat puuta heinää
      Mielenlaatu ylös!
      Vollaaminen on aikoinaan ollutta!
      Groove osaa nostaa tunnelman❤️

    • Anonyymi

      Groove on kanava joka toimii hyvin taustamusiikkina eikä soittele samoja kappaleita päivän aikana. aiempi Business vaihe on groovella ilmeisesti taakse jäänyttä. Real sound of business. Jokin fuusio tapahtui aiemmin ja business tuli silloin kuvioihin mukaan

      • Anonyymi

        Pääsääntöisesti kanavalla soi kaikki aikoinaan puhki soineet kappaleet. Päivittäin vain eri järjestyksessä. Sitten jos ja kun en muista elämässä mitään tuntia taakse päin, niin saatan kuunnella hetken. Muuten ei.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pääsääntöisesti kanavalla soi kaikki aikoinaan puhki soineet kappaleet. Päivittäin vain eri järjestyksessä. Sitten jos ja kun en muista elämässä mitään tuntia taakse päin, niin saatan kuunnella hetken. Muuten ei.

        Business FM oli aivan eri yhtiön radio. Sillä ei ollut mitään tekemistä Neloselle aikoinaan siirtyneen Groove FM:n kanssa. Koska Suomen viestintäviranomaiset eivät rajoita alan keskittymistä parin suuryrityksen käsiin, niin nuokin taajuudet valui lopulta Neloselle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Business FM oli aivan eri yhtiön radio. Sillä ei ollut mitään tekemistä Neloselle aikoinaan siirtyneen Groove FM:n kanssa. Koska Suomen viestintäviranomaiset eivät rajoita alan keskittymistä parin suuryrityksen käsiin, niin nuokin taajuudet valui lopulta Neloselle.

        Okei, muistelin tosiaan että myös tuollainen Business FM oli jossakinn vaiheessa. Ei ollut pitkäikäinen projekti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Business FM oli aivan eri yhtiön radio. Sillä ei ollut mitään tekemistä Neloselle aikoinaan siirtyneen Groove FM:n kanssa. Koska Suomen viestintäviranomaiset eivät rajoita alan keskittymistä parin suuryrityksen käsiin, niin nuokin taajuudet valui lopulta Neloselle.

        Tuossa samassa yhteydessä taisi siirtyä Neloselle myös harjun radiot


    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      30
      1929
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      6
      1792
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      15
      1281
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      7
      1184
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1159
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      10
      1095
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1041
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1005
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1004
    10. 10
      980
    Aihe