Uudessa Seurassa

hyvä juttu

homeisesta Lapuan poliisilaitoksesta sairastuneesta Markku Söderistä ja hänen taistelustaan. Kannattaa lukea,
Ihmettelen hänen jaksamistaan, kymmenen vuotta jo taistellut.
Jokaisen meistä pitäisi olla yhtä aktiivinen.
Tsemppia kaikille, koetetaan jaksaa taistella.

28

1535

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vertti-eetu

      Hyvä ja asiallinen juttu.
      "Tulehduksen aiheuttaja selvisi vähitellen: työpaikalta Lapuan poliisitalosta löytyi myrkyllistä hometta." Tästä tosiasiasta varmaankin pitää "myrkkyasiantuntijamme" Homeherkkä#.
      Se ettei jutussa höpisty mitään turhanpäiväisyyksiä kuten vockipaskanjauhantaa ja "lumettoman ajan” mikrobeista ja homeista vaan siitä tosiasiasta mikä meidät todella sairastuttaa ja voi pahimmassa tapauksessa jopa tappaa. Kosteusvauriorakennuksen toksinen myrkyllisyys olipa maassa lunta tai puussa. Tai sitten ei.
      Hieno taistelu Markku Södervik ja läheisesi sekä todelliset ystäväsi Markku.
      Taistelu jatkuu meillä Lahti/ Hollola. Terveyden menettää vain kerran kosteusvauriorakennuksen myrkyille.

      • voi näitä aikoja

        Niin...Södervik se nimi olikin.

        Ja miten uskomatonta juttua sekin, että Senaattikiinteistöt laittoi sen Lapuan poliisilaitoksen sitten vielä myyntiin, vaikka työterveyslaitos oli latiianut sen käyttökieltoon.
        Kuulemma ei ole haitallisia määriä homeita... voi hyvänen aika.
        Miten joku taho edes ostaa sellaisen talon.


      • vastatkaa jotain
        voi näitä aikoja kirjoitti:

        Niin...Södervik se nimi olikin.

        Ja miten uskomatonta juttua sekin, että Senaattikiinteistöt laittoi sen Lapuan poliisilaitoksen sitten vielä myyntiin, vaikka työterveyslaitos oli latiianut sen käyttökieltoon.
        Kuulemma ei ole haitallisia määriä homeita... voi hyvänen aika.
        Miten joku taho edes ostaa sellaisen talon.

        Mitä tähän Hometalkoot?


      • Mikähän

        teitillä oikein mättää??
        Onko tosiaan niin yksinkertainen asia kuin home, joka on kaiken sairastelun alku ja juuri, on niin mitätön ettei siitä nyt tarvitse välittää mitään!!
        On vain myrkkyjä ja taas vain ja ainoastaan myrkkyjä sekä niitä Salkinoja-Salosen siansiittiöitä ja yhden "omakehutyypin itsekeskeinen julkisuussyndrooma eikä home aiheuta mitään.
        Mistäs ne hemmetin "myrkkysi" sitten sikiävät? Toiko joku E.T ne jostain Marsin takaa vai mitä yrität kaikella tuolla homeiden väheksymisellä selittää???
        Mites muuten luulet oikeudessa pärjääväsi jos ne homeet eivät aiheuta mitään ja olet samperin sairas omassa homekämpässäsi? Nauravat ulos.


    • vertti-eetu

      "Myrkyllistä hometta". Kyllä tuo minulle riittää. Otahan ihan rauhallisesti (Mikähän E.T lienetkin)...
      Kaikki vaihtoehdot sopii minulle, HOME, VOCKIPASKA, MIKROBIT, 2-ETYYLIHEKSANOLI, TOKSIINIT ja vaikka KISSANPASKA. Jos joku sen kertoo mihin olen näissä kosteusvaurioasunnoissa sairastunut ja nimensä paperiin vielä pukkaa silloin ei tarvitse enää oikeussalissa naureskella kuin minun ja kaverini.
      Terveyskeskuslääkäri sanoi 28.12.2009, että "HOMESAIRAUS heti pois kotoa onko paikkaa mihin mennä". Ei puhunut E.T:stä mitään. Piti noudattaa lääkärin määräystä hei ja lähteä läppäsemään. Liian myöhään kuitenkin koska oireilut ei ole poistuneet vaikka hieman on helpottanut.
      Homeherkkä# työpaikalla oli samoja homemyrkkyjä kuin meillä asunnoissa. Ei ole tuo Homeherkkä# puhunut kyllä mitään MARSISTA eikä edes E. T:stä.
      Enhän mä sitä ole väittänyt, etteikö homeet aiheuta mitään, mutta vaikea uskoa, että HOME noin helllvetin lujassa on irtaimistossamme, ettei millään puhdistuksella eikä millään puhdistusaineella pois lähde puisista huonekaluista, sohvista, muoveista, papereista kirjoista ym huokoisista aineista.
      Siihen tulokseen nyt olen vaan tullut, että jos hometta niin olisihan ne pois jollakin saanut Muntersin ja Polukonin pojatkin. Käsiä levittelivät ja sanoivat, että "nykymyrkyille heillä ei ole vielä työkaluja mutta ehkä kymmenen vuoden päästä". Tulehan E.T meille nuo myrkyt poistamaan kamoista, niin tarjoan ison tuopin. Kovemmat on myrkyt Kolmenässänkujalla kuin home.
      Kyllä mä yritän väistöjä tehdä jos haisee home tai kuulen, että jossain on ollut hometta tai toksista myrkyllisyyttä. En mä vähättele asiaa yhtään. Vähättelijät ja vääristelijät on kuule E.T aivan toisessa osoitteessa.
      Neljässä viimeisessä asunnossamme on ollut oireita ja kosteusvaurio. Niistä löytyi hometta, solumyrkkyä, runsasta bakteerinkasvua, hiivoja, sieniä ja vaikka mitä, myrkkyjäkin. En voi muuta sanoa, kuin "Saatanan tunarit" olikohan tuo jonku keskustalaisen tunnari vai mikälie. Kirkossakin nuo sanat on kuulemma viimeaikoina hilpeyttä herättänyt.

    • vertti-eetu

      "Elimistöön jää kuitenkin eräänlainen muistijälki ja seuraava altistus homeelle puhkaisee oireet esiin uudestaan".

      On joku lääkäri sanonut ja tuonkin takia on parempi kuin kiertelee kaukaa kaikki homepaikat ja rakennukset missä on toksista myrkyllisyyttä.
      Vai mitä E.T ja Mikähän myös.

      • t...

        Lahdessa yhdessä kerrostalossa oli vuotanut tasakatto ja sitä sitten kuivateltiin alipaineen avulla (korvausilma tuli seinän välistä ) ja talvella asunossa oli erityisen lämmintä. Asukkaille ei kerrottu mitään katto remonttikin tehtiin normaalisti ilmloittamalla. Tasa katossa jossa ei ole kaatoa tai on muuten notkolla niin kertyy paljon vettä sateella.
        Matalapaineella ei meinannut henki kulkea sisällä kun ilma ei vaihtunut ja oli jonkin laisia hermo kipuja selässä , jaloissa ja kantapäihin tuli haavoja .
        Lapsena oli heinäallergia kun hyppi kuivissa heinissä se tuntui keuhkoissa vei kerran äänenkin vähäksi aikaa , kuulin kerran että olisi jollain pääsyt heinää keuhoihin voisiko olla heikompi suodatus allegisilla.
        Lapsena olin myös allerginen maapähkinöille , banaanille ,lantulle ,porkanalle ym, muille juureksille sain niistä polttavan tunteen kurkkuun , keittetyt juurekset ei sitä tehnyt . Nyt vanhemmpana ei kurkku tule niin kipeäksi raaoista juureksista,


      • homeen raiskaama

        Vakuutuslääkärien vakuutuslääketiede pitäisi asettaa kyseenalaiseksi valtakunnan tasolla, jos TTL:n virallisenkin lausunnon voi vakuutuslääkäri kumota! Siinä olisi yllin kyllin tutkittavaa. Samaan supersyyniin voi laittaa viranomaisleikin nimellä vakuutusoikeus ja sitä edeltävä muutoksenhakulautakunta. Hyvä, että on jaksettu taistella ja tuoda asia julkisuuteen.


    • kipeä kuitenkin

      Lahden seudulla paljon ongelmia kosteusvaurioiden kanssa. Tsekkaa vaikka homekoulut. Pähkinöistä ei ole mitään tietoa ei maa eikä muutenkaan. Eikä paljoa juureksistakaan raakana.

    • Altistunut

      Hyvin kirjoitettu ja päivitetty 2015!

    • minäkinsairastuin

      Hittolainen meinasin jo mennä ostamaan uuden seuran,sitten muistain lukeneeni joskus tuon jutun,ja itseasiassa minulla on tuo seura yhä tallessa.Mitähän hänelle kuuluu tänäpäivänä?

    • Löysin

      Seura...tarinat 26.9.2015.... Löytyy

    • Anonyymi

      Valtiotyönantajakin sairastuttaa ja jarruttaa tutkimuksia sekä vääristelee ...huhhuhh

    • Anonyymi

      Olisipa kiva kuulla heistä/teistä, jotka jo 10 v sitten kirjoittivat oireistaan ja kokemuksistaan että miten nyt voitte..
      ” Elimistöön jää kuitenkin eräänlainen muistijälki ja seuraava altistus homeelle puhkaisee oireet esiin uudestaan".
      Oletteko toipuneet? Vai oireiletteko samalla lailla edelleen? Omasta altistuksen loppumisesta on vuosi, mutta toipuminen tapahtuu hitaasti. seuraava altistus homeelle puhkaisee oireet esiin aina uudestaan ja uudestaan ja uudestaan.

      • Anonyymi

        Ammattiastmani hoidossa auttaa astmalääkkeet ja sopiva liikunta!


    • Anonyymi

      Tein töitä hometalossa kun pääsin eläkkelle saurajani sanoi mikä hänelle tuli kun pyörtyi töissä. Minä sanoi tiedän tarkaan mikä on syy mutta kerro se tyhmille esimiehille. nyt talo puretaan

      • Anonyymi

        Ihme ja kumma, ettei työpaikan turvallisuudesta vastaavia saada telkien taakse työntekijöiden sairastuttua sisäilmasta. Valtiokonttorin tehtävänä on maksaa tapaturmakorvaukset, mutta se pikemminkin paneutuu niiden eväämiseen,jolloin sairastunut joutuu valitusrumbaan. Valtiokonttorin ns.asiantuntijalääkäreillä ei ole riittävää osaamista.


    • Anonyymi

      Valtiokonttorin asiantuntijalääkärit - Valtiokonttori
      Esko Tamminen, työterveyshuollon erikoislääkäri

      • Anonyymi

        Tämänkin kannanotot,yksin,riittävät valtiokonttorissa kieltäviin päätöksiin,vaikka näin ei saa toimia,eikä tällä ole riittävää asiantuntemusta!


    • Anonyymi

      Asiantuntijalääkärit | If
      Asiantuntijalääkärit varmistavat korvauksenhakijoiden tasapuolisen kohtelun ... Tamminen Esko, työterveyshuollon erikoislääkäri

      • Anonyymi

        Hohhoijaa...hylkyautomaatti


    • Anonyymi

      Vai tasapuolisen...hehhehh

      • Anonyymi

        Juurikin niin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juurikin niin

        Joutuivatkohan turvallisuus-/poliisipäälliköt telkien taakse Lapualla?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joutuivatkohan turvallisuus-/poliisipäälliköt telkien taakse Lapualla?

        Säästivät valtion/Senaatin rahoja-palkittiin avuliaasti!


    • Anonyymi

      Tuskin.saivat vain prenikoita ministeriöstään!

    • Anonyymi

      Ne luuserit palkittiin

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6629
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4283
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2700
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2060
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1588
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1417
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1121
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1084
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1041
    Aihe