Huoneisto 5-henkiselle perheelle/rantalomat - vinkkejä?!

äitijellona73

Olen törmännyt kaikkien matkanjärjestäjien taholta samaan ongelmaan, että huoneistoja 5-henkiselle perheelle on vaikea löytää huokeampaan hintaan. Matkahaku ilmoittaa yleensä, että valitsemalleni henkilömäärälle on niukasti tai ei lainkaan vaihtoehtoja ja ehdottaa seurueen jakamista kahteen huoneistoon. Kun nyt välttämättä haluan koko pesueeni samaan huoneistoon, niin mielelläni ottaisin vastaan kokemuksia ja vinkkejä kohteista ja hotelleista, joihin perheeni mahtuu majoittumaan haluamallaan tavalla. Kaikki maat ja kohteet otetaan huomioon = ) Kiitos.

22

1440

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Berliini?

      Jos ei ole pakko olla rantaloma niin vaikkapa Berliinistä löytyy useamman hengen huoneita ho(s)telleista, myös omalla wc:llä ja kykppärillä.

    • Been there.

      Lontoo ja www.chslondon.co.uk. Luotettava, järjestelyt toimii.

      • ajoissa liikkeelle

        Turkin alanyassa oltiin 6 henkilöä samassa huoneistossa. Kaksi mh ja me nukuttiin olkkarissa. Tarjontaa on vähän näin isoille perheille, varata pitää ajoissa
        Finnmatkojen reissu meillä oli.Takseja oli yllättävän paljon mihin mahduimme kaikki kerralla - tilatakseja. Mikä helpotti liikkumista, kävimme monilla "omatoimiretkillä"


      • aikainen lintu....
        ajoissa liikkeelle kirjoitti:

        Turkin alanyassa oltiin 6 henkilöä samassa huoneistossa. Kaksi mh ja me nukuttiin olkkarissa. Tarjontaa on vähän näin isoille perheille, varata pitää ajoissa
        Finnmatkojen reissu meillä oli.Takseja oli yllättävän paljon mihin mahduimme kaikki kerralla - tilatakseja. Mikä helpotti liikkumista, kävimme monilla "omatoimiretkillä"

        Sama juttu,oltiin 6henk. samassa huoneistossa alanyassa. Löytyy myös tosi hyvin tilatakseja johon mahduttiin kaikki .
        JOS haluaa samaan huoneeseen esim. 5 henkilöä, on syytä olla "aikaisin" liikkeellä. Eihän noita hotelleja Suomessakaan hirveästi ole tarjolla, johon 5 mahtuu samaan huoneeseen. Monissa kylpylöissä kylläkin löytyy "perhehuoneita"


      • villa351

    • Äitijellona73

      Nimenomaan rantalomat.

      • etsimään vain

        kyllä tuosta rahalla selviää eli 2 huonetta niin alkaa mahtua. Meillä on Thaimaassa Hua hinissä kolmio johon mahtuu 8 henkeä...on näitä kun vain kohdalle sattuu....esim. Kanarilla on myös asuntotyyppisiä juttuja johon mahtaa 6 henkeä ja jopa enemmän....


      • ei näin !
        etsimään vain kirjoitti:

        kyllä tuosta rahalla selviää eli 2 huonetta niin alkaa mahtua. Meillä on Thaimaassa Hua hinissä kolmio johon mahtuu 8 henkeä...on näitä kun vain kohdalle sattuu....esim. Kanarilla on myös asuntotyyppisiä juttuja johon mahtaa 6 henkeä ja jopa enemmän....

        Tuo nyt EI ole kovinkaan kätevä tapa, jos on kolme lasta mukana ("2 huoneistoa")
        Mitään takeita EI saa siitä että huoneistot siaitsisivat lähekkäin toisiaan, voi olla eri kerros, toisellapuolella hotellia ! Hankalaksi menee kaikki touhut lomalla.


    • Kyllähän niitä on

      Kysymys on varmaan siitä, että ne ovat jo varattuja haluamallasi ajankohdalla. Kyllä esim. myöhemmin syksyllä on pilvin pimein vaihtoehtoja, ihan erään T:llä alkavan matkanjärjestäjän haulla niitä tuli pitkä rivi. Isommat huoneistot varataan usein ajoissa, etenkin suosituimmat loma-ajat.

    • .khn-lö

      ai se on varmaan taurinkomatkat. tai sitten tmatkavekka vai olisko tolumpia-matkatoimisto.

    • Tikkis64

      Sama olen harmitellut. Hyviksi olemme kokeneet Finnmatkojen Castle suites Plataniaksessa, Saraya suites Makadi Bay:ssä, Three cornes kirozeis Sharm el Sheikissä, Aurinkomatkojen Floresta Lanzarotella ja Nazarin Pegasos World Sidessä. Kyllä isollekin porukalle huoneistoja löytyy! Meillä harmina se, että matkustamme usein 4-henkisten tuttavaperheiden kanssa ja heillä hotellivalinnanvara huomattavasti suurempi. Ainakin Finnmatkoilta tuli vasta mainos, jossa oli eriteltynä huoneistoja 5-8 hengelle.

    • Samaa vaivaa...

      Täsmälleen sama ongelma 2 3 -kokoonpanolla meilläkin. Varsinkin Thaimaan suunta ongelmallinen, eli tarjonta vähäistä ja isot perhehuoneet varataan käytännössä heti kun matkat tulevat varattaviksi.

      Tässä olisi jollekin matkanjärjestäjälle kyllä hieno kilpailuvaltti kun alkaisivat oikeasti järjestämään nykyistä merkittävästi parempaa perhehuonetarjontaa. Isoin tarve olisi huoneistoille missä olisi mielellään 2 makuuhuonetta ja sitten oleskelutila (mielellään myös edes alkeellinen ruuanlaittomahdollisuus tai vähintään normaali jääkaappi).

      Kanarian kohteissa tarjontaa tällaisista on vähän paremmin, esim. inglesissä tarjolla tällaisia bungaloweja jne.

    • Villa Turkissa

      Meillä on huvila Turkissa, jonka saa vuokralle. Istanbulista on vuokrattava auto lentokentältä. Kohteeseen voi tutustua netissä: http://lovelysarkoy.blogspot.com/
      Kyselyt voi tehdä suomeksi, jos paikka kiinnostaa.

      • mko,.-

        Meitä oli elokuussa 2 aikuista ja 3 lasta Turkisa Pascha Bayssa ja nukuttiin kaikki samassa kämpässä..1 makuuhuone, yhdistetty olkkari ja keittiö. Hyvin mahduttiin nukumaan, ei vietettu hotellihuoneessa kuin yöt ja pakolliset vaatteiden vaihdot..Parisänky aikuisille, 2 3-ist.sohvaa ja yksi heteka oli lapsilla. Ongelma oli vain siinä kun se teevee oli siinä mis muksut nukku, ei voinu ite sit kattoa töllöstä mitään ennen nukkumista. Paikkana tykkäsin, mukava henkilökunta, sitä hamamia kyl en suosittele kenellekkä. Ilmaseks kuuraan itteni suihkusaippualla ja kuorintahanskoilla ja pihalta voi käydä vetäsemäs kurat naamaan ihan ite! Siellä oli hamamin katto ihan homeessa ja haju oli yritetty peittää jollain suitsukkeella. Ainoa oikeasti iso miinus oli ne ruåttalaisämmät jotka jatkuvasti huusivat kovaäänisesti Svantea tai Åsaa..lämmintä oli tarpeeks 40 ja ei todellakaan liian kuuma ees 5-vuotiaalle. Ripulista ei tietoakaan ja emme tosiaan kaan käyttäneet käsidesiä kun lomasta pitää voida nauttia ilman hysteriaa..juotiin kyllä varmaankin yli tarpeen mutta kivaa oli.


    • Baroncruiser99

      Kokeile löytyykö näistä , itse käytin tuota Alpharooms.com palvelua 5 hengen perheelle Espanjassa. Se on näissä hyvä että laskee puolihoidon ja myös täyshoidon hinnankin koko porukalle.

      Alpharooms.com

      Lowcostholidays.com

    • Ranta.-tai aktiivilomalle Espanjaan, Costa del Solille.
      Huvila vuokrattavissa vaikka kahdellekin perheelle,tilaa on..
      Lisatietoja,fotoja : [email protected]

    • Talvilomakohde

      Oltiin 5 hengen porukalla Thaimaassa Phuketin saarella Bangtaossa. Meillä oli Allamanda hotellissa 113 neiliöinen kolmio: kaksi makuuhuonetta joiden välissä iso olohuone-keittiö yhdistelmä, kolme parveketta, kaksi vessaa, kaksi telkkaria. Langaton ilmainen Internetti, joka toimi huoneistossa omalla läppärillä. Rauhallinen perhelomakohde. Finnmatkojen kautta varattiin http://www.finnmatkat.fi/lomakohde/thaimaa/phuket/bangtao-beach/hotelli-ja-huoneistohotelli-allamanda-laguna-phuket/lisatiedot?season=talvi-11-12

    • syrt18

      kokeileppa interhom.fi sivustoa.sieltä saa vuokrattua kokonaisen huvilan aurinkorannoilta

    • perheellinen

      Miten olisi Espanjan Aurinkorannikko ? Benalmadenassa ja Malagassa olemme olleet 2 aik. 3 lasta -kokoonpanolla useita kertoja ja vaihtoehtoja löytyy. Ja kaikki olemme mahtuneet samaan huoneistoon :-) Lisäksi lento ei ole liian pitkä lapsillekaan. Booking.comista kämppä ja netistä lento ja omatoimisestikin saat varmaan mieleisesi lomareissun rakennettua. Syksylle on vielä runsaasti vaihtoehtoja jäljellä.

    • Sara79

      Apollomatkoilta sattui löytymään halvalla 5 hengen huoneisto Kreetalta, rantaan matkaa 10 metriä :) hintaa jäi vähän nafti 1400 €. Vielä näytti olevan ainakin elokuulle tilaa. Myös Rodokselle oli vaihtoehtoja. Ei muuta kuin metsästämään...

    • Tarjolla Phuketissa kattohuoneisto paketti. Sisältäää lentokenttäkuljetukset, saarikierroksen, aamiaiset tai lounaat tai illalliset 2:lle, 3:lle tai 4:lle henkilölle, retket sekä henkilökohtaisen suomenkielisen oppaan koko matkan ajaksi. Yhteensä 600euroa per viikko. eli kun 4 henkilöä matkustaa niin hinnaksi tulee vain 150euroa per henkilö.

      Tervetuloa aivan uuteen vuosimallia 2014 vastavalmistuneeseen kahdeksannella kerroksella täysin kalustettuun kattohuoneisto-kolmioon, käytettävissänne on kulma-asunto jossa on kaksi makuuhuonetta kahdella kylpyhuoneella -nautical-merenkulku-tyylisesti sisustettu lomakoti.
      ▼ Keittiössä on kahvinkeitin, jääkaappi-pakastin, mikroaaltouuni, vedenkeitin, ruisleivänpaahdin sekä astiasto, kävelyetäisyydellä ruokapaikat sekä monen ravintolan kotiinkuljetuspalvelu tuo valmiit kansainväliset ja paikalliset ruoat suoraan kotiovelle. Olohuoneessa 50tuumainen 3-D TV. Tupakointi sallittu ainoastaan parvekkeella. Eri huoneista näkyy sekä auringonnousu että auringonlasku. Joka huoneessa on ilmastointi. Kiinteistö on vartioitu 24h. Käytettävissä erinomainen kuntosali sekä 100 metriä pitkä vapaamuotoinen uima-allas, puutarhassa voi pitää piknikin tai ottaa aurinkoa kattoterassilla. Tällä turvallisella alueella asuu paljon paikallisia ihmisiä ja lähikauppaan on vain muutama askel ja lyhyen matkan päässä on Patongin villit ja vapaat turistirysät ja yksi maailman tunnetuin ranta ovat yksi lomakokemus lisää. Puhumattakaan monista muista huippuluokan rannoista tällä ParatiisiSaarella. Lähellä Central Festivalin suuret ja ilmastoidut ostoskeskukset tarjoavat helppoja lomapäiviä saman katon alla - nauti jalkahieronnasta shoppailun välissä, syö hyvin ja mene vaikka ensi-iltanäytökseen elokuvateatteriin.

      Tarjous ei sisällä lentoja.

      Yhteydenotot joko facebookin kautta tai puhelimitse suomeksi. [email protected]

      66950717177

      https://www.facebook.com/profile.php?id=100007770587118&fref=ts

      http://www.youtube.com/watch?v=tTeJf32U1nM

    • Kandipaatti

      Varaa itse lennot ja majoitukset äläkä ole avuton pakettituristi.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6093
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3866
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      252
      2218
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1870
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1313
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1276
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      949
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe