Raiskaus ja siitä seurannut abortti toi esiin järjettömän häpeän

Sofie Z.

Minut huumattiin lakalla todella tuhdisti ja jouduin viiden eri kundin raiskaamaksi,tulin tajuihini vasta taksissa kun silloinen poikaystäväni ( joka huumattiin samaan asuntoon jotta mua voitaisaan häpeilemättä käyttää hyväks ) sai mut juuri ja juuri autosta ulos ja kotiimme.Hän oli "käsitellyt" kaikki nämä hullut,paitsi yksi oli päässyt karkuun.Nykypäivänä kaksi heistä on vankilassa,yksi kuollut ja kahdesta ei ole tietoakaan.Kävin tietty lääkärissä ja onneksi tauteja ei ollut.Mutta kun ne sitten soitti näist testituloksist mitkä kestää sen viikon valmistuu,tuli lottovoitto : c-heppi!Jollain niistä mulkuista oli se ja nyt se sitten kierrätettiin mulle saatana!Ja neljä viikkoa tapauksen jälkeen kuitenkin tajusin että menkat on myöhässä kun piti alkaa just viikko sen tapauksen jälkeen.Kävin otattaa raskaustestin ja plussaa oli.Pakko oli tehä abortti ku ei tienny yhtään kenen se oli.Ja me oltiin vielä toivottu jo jonkin aikaa lasta...Että voi vaan kuvitella miten ala-arvoseks,likaseks ,arvottomaks ja täydeks paskaks sitä tuntee ittensä.Menin psykoosiin puoleks vuodeks,en puhunu mitään.Vaan itkin ja tuijotin seinää.Sattu jokapaikkaan ja eniten se sisänen tuska oli kauheinta.Tästä on 5v. aikaa ja en pääse noista tunteista eroon,mun itsetunto on ollu siitä lähtien aivan nollassa vaikka ennen oli lähes sadassa!Ihan törkee elämänmuutos tapahtu,tällasta en ois ikinä odottanu niinku ei kukaan omalle kohalleen ,Toivon ettei kukaan joutus IKINÄ käymään läpi tällasta helvettiä.Mä turrutin itteeni savulla,naksuilla,bentsoilla,kaikella mikä anto muuta ajateltavaa n.3v.,sit se loppu ku seinään.En osaa ees selittää miks.Nyt oon ollu 2v.kuivilla ja pitäny ittestäni huolta.Selvinpäin on vaan niin vitun vaikee olla kun noi kaikki asiat painaa ja pyörii päässä,on mulla onneks lääkärin määräämiä lääkkeitä mut ei tarpeeks et sais mielenrauhan.Oon yrittäny tosissani tappaa itteni mut ei oo natsannu,vetäny karmeet pillerikoomat ,viilsin kurkun auki tms.,kyl näit oloja tulee vieläkin ja koitan ihan tosissani hillitä itteäni mut joskus se tunne on ihan ylivoimanen.Pidän lääkkeitä itteltäni piilossa,vaan päivän satsi kerrallaan ettei käy mitään...Tällasta mun elämä nykyään on,en pysty enää käymään töissä,se kunto loppu tän tapauksen myötä.Kuten jo kirjotinki,tuli radikaali elämänmuutos!Koitan vaan saada esiin jotain hyvää tästä elämästä kun se onnistu ennenkin,päivä vaan kerrallaan...

30

2846

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ymmärrän...

      Minä jaan tuskasi,olen joutunut raiskatuksi ja saanut myös c-hepatiitin.Elämä voi olla todella julmaa.Koitetaan kestää sisko!

    • ¨¨¨¨

      Voimia sinulle!

    • hopehope

      Sulla on vielä toivoo paremmasta huomisesta kun mitä osaat unelmoidakkaan tossa tilanteessa! Toivo ei oo abstrakti käsite vaan persoona, ja ehkä tiedät kenestä puhun :)

    • tiedänmistäpuhun...

      On kovin epäilyttävää, että sait hepC seksin välityksellä.... Oletko ihan varma? Se on nimitäin lähes mahdotonta eli luokkaa 0,1 % riskinä...

      • jaksamisia

        Tuli mistä tuli niin silti rankkaa saada kaikki kerralla niskaansa!


      • AlfMelmac

        Se yksi raiskaaja on käyttänyt suonensisäisiä ja sitä rataa eli ei enää niin ihmeellistä.


    • 12

      hae ihminen apua niiltä jotka ovat erikoistuneet auttamaan seksuaalisen väkivallan uhreja!

      • uhrin oikeudet

        yksin on mahdotonta selvitä. ole sitkeä ja hae apua - sulla on todella vakava traumaperäinen stressireaktio. sun pitää puhua psykiatreille tuosta mitä sulle on tapahtunut, ja muille ammattiauttajilla. tää on niin sairasta, että uhri ei saa apua. ja ei edes tajuta hoitaa oikein raiskauksen uhreja! mutta oikeasti, on saatavissa apua, kunhan jaksaa etsiä oikeasta paikasta. aloita vaikka raiskauskriisikeskus tukianisesta, jos et tiedä mitään paikkaa josta hakea apua. (mikä on väärin sikäli, että ihminen joka on täysin hajalla joutuu etsimällä etsimään sitä apua. mutta näin nämä "herrat" on tämän asian meille langettaneet.)'

        vaadi apua ystävällisesti mutta päättäväisesti, älä alistu. .älä suostu kärsimään enää!


    • kaddis

      Missä seurassa sä oikein liikut?
      Vähän omaa vastuuta hei... Miten sä vedät jotain outoja drinkkejä viiden äijän kanssa jossain mestoilla... ja mikä tyyppi sun kundikaveri on ku saattaa sut tollaseen tilanteeseen..?

      Kukaan mun tuttavapiiristä ei tekis tollaista enkä mä liiku kenekään lakka-hörhöjen kämpillä.

      • eikä istu...

        tosi on ei kannata mennä sinne missä jumalattomat istuvat....

        Psalmi 1

        "Autuas se mies, joka EI vaella jumalattomain neuvossa EIKÄ astu syntisten teitä EIKÄ istu, kussa pilkkaajat istuvat,
        2 VAAN rakastaa Herran lakia ja tutkistelee hänen lakiansa päivät ja yöt!
        3 Hän on niinkuin istutettu puu vesiojain tykönä, joka antaa hedelmänsä ajallaan ja jonka lehti ei lakastu; ja kaikki, mitä hän tekee, menestyy.
        4 Niin eivät jumalattomat! Vaan he ovat kuin akanat, joita tuuli ajaa.
        5 Sentähden eivät jumalattomat kestä tuomiolla eivätkä syntiset vanhurskasten seurakunnassa.
        6 Sillä Herra tuntee vanhurskasten tien, MUTTA jumalattomain tie vie kadotukseen".

        eng.

        "1 Blessed is the man that walketh not in the counsel of the ungodly, nor standeth in the way of sinners, nor sitteth in the seat of the scornful. [ungodly: or, wicked]
        2 But his delight is in the law of the LORD; and in his law doth he meditate day and night.
        3 And he shall be like a tree planted by the rivers of water, that bringeth forth his fruit in his season; his leaf also shall not wither; and whatsoever he doeth shall prosper. [wither: Heb. fade]
        4 The ungodly are not so: but are like the chaff which the wind driveth away.
        5 Therefore the ungodly shall not stand in the judgment, nor sinners in the congregation of the righteous.
        6 For the LORD knoweth the way of the righteous: but the way of the ungodly shall perish."


      • Voimahalausvirtuaalina

        Kammottavaa, että ymmärtämöttömät tuomitsevat aloittajan. Ei missään olosuhteissa saa tuollaista tapahtua. Voimia pieni, terapia ja vertaistuki voisivat auttaa. Ymmärrän täysin, kuinka vaikeata tuollaisen jälkeen on päästä eteenpäin, mutta älä anna raiskaajien voittaa. Koita hakea kaikki saatavilla oleva apu ja hoida hellästi itseäsi. Vaikka ei nyt siltä vielä tunnu, niin kyllä elämä kantaa!


    • 22silloin

      Sama kokemus. Ei oo Sun vika. Lääkärissä käynti oli kyllä alentavaa, saivat tuntemaan itsensä halvaksi, vaikka ei voinut asialle mitään. Kun olisikin voinut ja osannut puolustautua. Jaksoin elää vain siksi, että jatkossa tekisin kaikki mitä olin pelännyt tehdä - ja tein - ja teen.

    • uskoxx

      yleensä töiden jälkeen mennään kotiin korkeintan kaupassa käydään viikonloppusin kirkossa ja seuroissa illalla kotiin ennenkuiin pimenee missä välissä sinä eksyit jonkun liimanhaistajan kämpille? hakeudu täydessä uskon varjeluksessa lähimpään seurakuntayhteyteen jossa on elävää ukos esin helluntai tai vapaa srk. löytynee sinunkin nurkistasi.

    • Hei,
      voimia sulle. Raiskaus ei ole naisen vika - olet joutunut uhriki. Ota yhteyttä raiskaustukikeskukseen vai olikohan oikea nimi tukinainen tms.

      Ilman muuta sun tarttee saada lisää apua. Käy kattoon netistä www.apua.fi sivustoa sieltäkin löytyy hyviä linkkejä.

      Sinä selviät kyllä, mutta ehdottomasti sul on oikeus saada apua, kun olet joutunut kärsimään noin kauheasta tilanteesta ja väkivallasta. Tsemppiä sinulle

    • Totuus?

      En tiedä mikä nyt on tilanne mutta jokunen vuosi sitten tilanne oli se, ettei todistetusti yhtään C-hepatiitti tartuntaa ole saatu sukupuoliyhteyden kautta.
      Tilanne maailmanlaajuisesti ja kertoja suuren keskussairaalan sisätautien ylilääkäri.
      C-hepatiittia esiintyy eniten huumeiden käyttäjillä ja koska heillä on mahdollisesti muitakin sairauksia, esim. hiv ,niin sen vuoksi "suositellaan" kondomin käyttöä C-hepatiitin kantajille. Itsellä ollut C-hepatiitti (todettu v.1998) mutta tartunta-ajankohtaa en tiedä. Kuivilla olen ollut pitkään ja naimisissa eikä ole tarttunut Vaimooni ,vaikka kondoomia ei ole käytettu. Tartuntariski yhdynnässä on olematon!

      • AlfMelmac

        Kyllä puhut täyttä potaskaa. ajatellaan vaan limakalvoaja yms. ja miten ne käyttäytyy eri ihmisillä yms. Voihan olla joku muukin lievä tulehdus juuri sillä hetkellä eli on altis saamaan muutakin. Onko vaimosi testattu???


      • Voijösses

        Näin on. C-hepatiitti on veressä, niin kuin hiv. Helpommin saa likaisesta neulasta, mutta voi saada myös yhdynnässä. Ja kun ajattelee millaista väkivaltaa on kun joutuu miesporukan raiskaamaksi, niin varmasti ovat paikat hajalla.


    • ML

      Surullinen tarina sinulla. Sinulle on tehty kamalia asioita, vääriä asioita. Tuskaasi on mahdoton kuvitella, mutta muista, että kokemasi julmuus EI ole sinun vikasi. Ei millään muotoa. Onneksi tilanteesi on edes vähän helpottunut. Mikään ei saa tapahtunutta katoamaan, mutta valoa on edessäsi vielä vaikka kuinka paljon. Voimia taisteluun, sisko. Sinusta välitetään, ja ole ttärkeä. Et ole yksin

    • minävain89

      jaksamisia ja paljon voimia sinulle

    • starwars

      Mene vaikka demi.fi keskusteluun satuilemaan ja hakea huomiota, siellä joku voisi uskoa tän säälinkerjäys tarinasi :)

    • on se sitten

      hienoa, kun kaikki keksityt jutut pitää täällä jakaa.

    • Asiaa tunteva myös

      Samaa mieltä kuin edellinen. Ennen satuilua kannattaa selvittää faktat, ettei tule näin tyhmiä asiavirheitä, kuten että sai raiskauksessa C-hepatiitin, mikä ei ole mahdollista, tai ERITTÄIN ERITTÄIN ERITTÄIN harvinaista, että tarttuisi sukupuoliyhteydessä. Tai jos tarina onkin totta, se jäi kertomatta, että aluksi piikiteltiin, josta tartunta tuli.

    • huh.

      12.8.2011 01:58

      Vastaan vaikka ei taida olla ihan ajankohtainen. Missä paikkakunnalla suomessa nämä tyypit olivat tai ovat? Mitä ikäluokkaa? Sehän tarkoittaa, että joku/jotkut heistä voi levittää C-hepatiittia edelleen! Lisäksi, mikä lakka? Huumaustapauksethan on erittäin pöyristyttäviä.

      Tunsitko tyypit? Missä tapasitte? Mitä tapahtui aluksi? Missä vaiheessa huumattiin? Tekikö poikaystävä rikosilmoituksen? Oletko saanut terapiaa jossa myös itsetuntoon kiinnitetään huomiota ja tautiin jonka sait -että miten sen kanssa selviää sen hoito ym. Asia ei ole uhrin syy, vaan ne tekijät siinä on itsensä häpäisseet. Piste.
      Ihmiset, älkää liikkuko väärissä porukoissa ja luottako heti tuntemattomiin. Jos ulkona sattuu jotain ei se ole aina oma syy. Jos aloitus oli provo niin, sille en mahda mitään.. vastasin kuitenkin.

    • Hepatiitti-C voinut saada aikaisemmin ei vaan ollu tietoinen siitä.. Se on hyvin epätodennäköistä et siitä saa seksin välityksellä. Hepatiitti- B kyllä

    • hassunhauska

      jos c-hepatiitti on positiivinen nollanäytteessä, niin silloin tartunnan on saanut aiemmin

    • jk

      niinkö

    • eaweawfg

      mä ite vaa uskon jeesukseen, tuommoset huumauksen aikana tehdyt seksuaalirikokset on jotain niin järjettömän väärää etten osaa edes kertoa.. mutta rukoilen puolestasi ja kaikkien väärinkäytöksen uhrien puolesta aamen.

    • Arvostuksesta

      Ompa kerrassaan inhottava tapaus! Ethän sää kuiyenkaan mitään pohjasakkaa oo sen kummemmin kuin muutkaa. Vaikka olisit ollut humalassa tms niin et ole pyytänyt tulla raiskatuksi. En osaa sanoa, kuin että varmasti useimpien ihmisten silmissä olet aivan samalla tasolla kuin me muutkin tallaajat.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      25
      1451
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1291
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1255
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1195
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1184
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1083
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1064
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1063
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1042
    Aihe