Siittolassa2

Kikka11

Kysymykset liittyivät siihen, olinko varma, että halusin tulla raskaaksi ja ymmärsinkö että minut saatettaisiin raskaaksi luonnonmenetelmällä ja miten koitos tapahtuisi. Lopuksi sain valita kansiosta miehen, joka tulisi astumaan minut jo samana päivänä. Sitten sain kehotuksen pukea saappaat takaisin jalkaani ja kääntyä seisomaan selin toimistopöytään pakarat kohti haastattelijaa.

”Saappaat nostavat pyllysi suorastaan herkullisesti esiin”, emäntä totesi. Sitten poika kiinnitti kaulaani nahkaisen kaulapannan, jonka leveys sai minut pitämään päätä uljaasti pystyssä. Kädet sidottiin selän taakse kyynärpäistä nippusiteellä.


Poika nykäisi hihnasta ja niin minua lähdettiin kuljettamaan alastomana pihan poikki pesulle possulan puolelle. Hämärän pesu- ja hoitohuoneen pesupenkillä oli jo kontillaan kaksi alastonta naisvartaloa pyllyt komeasti pystyssä. Naisten vartaloita oli öljyämässä minulle ennestään tuntematon vanhempi naisihminen, esiliina yllään. Minut ohjattiin muiden öljyttävien viereen nelinkontin ja vanhempi naisihminen kehotti minua nostamaan perseeni reilusti ylös.

Riuskaotteinen nainen jynssäsi kroppani pesusienellä ja kuivattuaan kehoni avasi öljypurkin ja lorautti reilun satsin suoraan selälleni ja alkoi levittää öljyä siten, että molemmat munkkini saivat reilun käsittelyn. Siitä siirryttiin kohti pesuhuoneen kattoa sojottavaa pyllyäni, jota nainen kehui oikein herkulliseksi ja levitti rasvaa ympäriinsä samalla kannikoitani puristellen ja leipoen. Me tytöt vilkuilimme uteliaina toisiamme, pyllyt pystyssä rinnakkain.

Kun minäkin olin yltä päältä rasvassa tallipoika konttautti hihnasta vetämällä meidät astutettavat naiset laitumelle odottamaan siitosta. Nahkasaappaamme ulottuivat polven yläpuolelle, joten neljällä raajalla kulkeminen ei hangannut polviamme. Laitumella kätemme kytkettiin uudelleen selän taakse ja nahkahihnat kauloissamme kiinnitettiin tolppaan, joka vangitsi meidät konttausasentoon kuten piha-aitauksen raskautensa loppusuoraa viettävällä naisella oli ollut. Meidän käskettiin avaamaan suumme, joihin saimme levittimet niin, ettemme voineet keskustella tuntemuksistamme keskenämme. Pyllyt rivosti pystyssä odotimme mitä tuleman piti.

Puolen tunnin kuluttua siittolan emäntä konttautti meidät pihan poikki siittolaan, jossa astutuspenkit oli saatu puhdistettua edellisen session eritteistä. Meitä odotti kolme isoa karjua isot kyrvät paksuna kiimasta julmassa tanassa. Miehet olivat vetäneet esinahat taakse, ja me tytöt vilkuilimme silmät lautasina tomaatinpaksuisia punaisia kyntövalmiita terskoja. Kapusimme tallipojan avustamina paikoillemme ja asettauduimme nelinkontin telineeseen. Kätemme kytkettiin nahkahihnoilla siittolan kattoon niin, että jäimme roikkumaan hieman tukalaan asentoon, sillä päätä ei voinut laskea niskan taakse ja ylös nostettujen käsiemme välistä. Selkämme painettiin notkolle, jotta perät tulisivat sopivalle ottokorkeudelle. Nilkkamme kiinnitettiin nahkahihnoin telineeseen. Siinä olimme kuin teuraat odottamassa varrastustaan.

Sitten tulivat nänninnipistimet. Emännän käsin nänninnipistimien teräksiset leuat pureutuivat herkkään rintakudokseen saaden silmämme pyörimään ja vartalomme jännittymään entistä syvemmälle notkoselälle, mikä niiden tarkoituskin oli. Ne myös valmensivat meitä kestämään paremmin tulevan kyrpien sisääntunkeutumisen tuoman tuskan samoin kuin pienet piiskanläpsäisyt, joita alkoi nyt sataa tiuhaan tahtiin pystypyllyillemme. Pilluni valui limaa, ja tunsin, kuinka klittaani pureutui ilkeä nipistin. Ammolleen levitetty suuaukkoni muunsi kirkaisuni sekavaksi ölinäksi.

Valitsemani mies seisoi nyt pyllyni takana. Olin kiiman aukaisema ja avuton. Suljin silmäni tuntiessani järkyttävän paksun terskan kosketuksen häpyhuulillani. Pelotti. Nipistimet rinnoissa ja klitoriksessa. Sitten Kyrpä tuli pohjaani yhtäkkiä ja huudoista päätellen yhtaikaisesti muutkin naiset saivat kyrpää pillujensa täydeltä. Huusimme suoraa huutoa eikä suulevitin enää kyennyt estämään tuskaisaa huudonpurkausta. Miehen kädet olivat paljailla kupeillani, kyrpää vedettiin hitaasti ulospäin emättimeni putkessa. Ja taas, mela molskahti kirnuni pohjaan. Lihani antoi nyt täysin periksi ja mies aloitti nautinnollisen meloskelunsa. Kolme pillua litisi siittolan hämyssä, kolme kyrpää kairasi nelikymppisten naisten lihaa tallipojan ja siittolan emännän saadessa nauttia riettaista näkymistä, kun kullit liukuivat naisten ahtereissa. Kiinteät pakarani paukkuivat rytmikkäästi miehen karvaista alavatsaa vasten. Tunsin miehen panemisen tahdissa kiivaasti heiluvat kivespussit reisieni sisäpinnoilla, kun tajuntani alkoi hämärtyä elämäni orgasmiin miehen takanani lauetessa samaan aikaan ja pumpatessa emättimeni täyteen paksua hedelmäistä spermaa.

11

16475

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • tommi_j

   Mahtavaa. Toivottavasti tämä "siittolassa" tarina jatkuu!

  • Haluu siittolaan!!!

   Hei! Minä haluan tuommoiseen siittolaan naitavaksi ja haluan vauvan siemmeniä!! On nimittäin kauhea vauvakuumme mutta miestä ei löydy!!

   • marina--

    Kyllä mielikuvitus pelaa!!


  • jokkis

   Kinky kinky.

  • Saitteko takuut raskaaksi tulosta?

  • kooysi
   • Anonyymi

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Täyttä hörhön paskaa


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   "mela molskahti kirnuni pohjaan" no aika ämpäri pitää olla että noin käy tai todella, toderlla pienimunainen. lähinnä vastenmielinen ajatus vaikka juoni ihan hyvä.

  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Baaritappelu

   Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
   Kokkola
   57
   5670
  2. Tappo Kokkolassa

   Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
   Kokkola
   23
   3597
  3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

   Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
   Sinkut
   210
   1732
  4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

   Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
   Kokkola
   28
   1712
  5. Mitä ihmettä

   Kaipaat hänessä
   Ikävä
   92
   1176
  6. MAKEN REMPAT

   Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
   Suomussalmi
   29
   1135
  7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

   5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
   Ähtäri
   49
   927
  8. Välillä käy mielessä

   olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
   Ikävä
   72
   849
  9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

   Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
   Hindulaisuus
   259
   846
  10. Mulla on kyllä

   Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
   Ikävä
   35
   838
  Aihe