Hyvä kuntosali Porissa?

zuunas91

Juuri poriin muuttaneena olisi mahtavaa löytää kaupungista jokin hyvä ja kohtuullisen hintatason kuntosali jossa olisi lisäksi jotai ohjattua toimintaa vaikka spinning?

43

8739

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kiiiraa

      aika heikko tarjonta on pakko myöntää, melkein kaikkia kuntosaleja kokeilleena voin vain todeta että oman koulun kuntosali on paras ja edullisin. Kuntotorni on yksi hyvä missä on monipuolinen tarjonta kaikkea mutta eipä sijaitse missään keskeisellä paikalla joten matkaa salille on ellei asu länsi-porin suunnalla. Paikan hinta-laatusuhde ei ole ihan kohdallaan kun kertamaksu opiskelijalta on sen kympin esim. piukkoihin paikkoihin verrattuna missä kerta maksaa 6 e. piukat paikat sijaitsee linja-autoaseman vieressä ja laitteisto on hyvä ja sielläkin on vähän kaikkea ohajattua liikuntaa paitsi spinningiä. kuukausi ja kymppikortit on myös halvempia pp:ssä mutta tosiaan vain naisille tarkoitettu kuntosali.
      Pulssia en suosittele ollenkaan, tarjouspäivänä kävin kokeilemassa zumbaa ja ei iskenyt, ohjaaja ei ollut osaava ja paikka on muutenkin vain rahan perään. Veli oli pulssin jäsenenä ja lähti armeijaan ja ilmoittia asiasta kuntosalille. kuntosali jatkoi suoraveloitusta veljeni tililtä koska oli liian myöhään ilmoittanut sopimuksensa irtisanomisesta. armeija päättyi ja suoraveloitus jatkui, paikka siis vain vetää rahaa välistä eikä ole kiinnostunut asiakkaistaan, jos olisi niin ehkä huomioisi asiaa jotenkin kuin asiakas jonka tililtä veloittaa 40 e kuukaudessa ei ole käynyt salilla yli vuoteen.
      kuntotornissa ja pp:ssä on tosiaan myös se etu että ei tarvitse liittyä jäseneksi.
      paanakedon kadulla on sitten vielä se porin halli, paikasta olen itse ainakin kuullut vain positiivista palautetta mutta itse olen senkin suhteen vähän epäileväinen juuri tuon jäsenyyden vuoksi. mutta ainakin Satakunnan ammattikorkeakoululla on hyvät kuntosalit, ja sinne pääsy vaatii vain että lunastaa itselleen 10 e avaimen, sinne pääsee melkein milloin vain henkilökunnan vuoroja lukuun ottamatta. itse ainakin olen ollut tyytyväinen samkin kuntosalin käyttäjä. tämä tietysti sitten vaatii että on samkin opiskelija.

      • MuskelVaktori

        Paras on Paves Muskel ratakadulla. Siellä on joka kuukausi 1 ilmainen reenipäivä ja kun ostaa 6kk kortin saa rintalihaksista 40 % alennuksen.


      • Anonyymi
        MuskelVaktori kirjoitti:

        Paras on Paves Muskel ratakadulla. Siellä on joka kuukausi 1 ilmainen reenipäivä ja kun ostaa 6kk kortin saa rintalihaksista 40 % alennuksen.

        Muscle Factorin pakettiin ei kuulu lainkaan rintalihaksia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muscle Factorin pakettiin ei kuulu lainkaan rintalihaksia.

        Mites noi perskannikat kun tahdon niistä suuren suuret jotta voin istua kahdella penkillä vaikka maksan vain yhdestä bussissa


    • Deadlift

      Urheilukeskuksen sali ja eikä maksa mitään.

      • Anonyymi

        Ja aina ovet lukossa.


    • jaana-----

      Puls wellness center on hyvä paikka.

      • sammytheking

        ja mikä tekee paikasta hyvän? komppaan kyl aiempaa kirjoittajaa pwc:n suhtee. salii on helppo liittyä jäseneks mut eroamine onki sit aivan eri juttu. mun kännykkäkin jopa varastettii tuolt ku työtekijä tuli sanoo et niil o sellaset säännöt et ei saa pitää kännykkää mukan no vein pois ja niin vei joku mun puhelimenki :P
        palvelu tuol salil ei oo ees mitää hyvää esim kuntotornii verrattun missä käyn kans nykyää. mun mielest se on ainaki hyvä ja laitteet on kunnollisii ja ei sin ny nii hirvee matka oo vaik asuiski vähä kauempan. et kuntotornii suositelen kyl ehdottomasti, alottelijalleki hyvä paikka ku ohjaajii on paljo ja siel on kans spinning jos sitä kaipaltii.


    • VinoPena

      Porin Kuntokeskus Vanhallakoivistolla. Ulkopuolelta aika kämäsen näköinen, sisällä tehty asialliset rempat. Parasta on se, että ei ole pakko jäsenyyttä. Eli voit ostaa kertalipun, kuukausikortin tai vuosikortin. Hyvä systeemi.

      • Todellakin toimii

        Rento meininki, monipuolinen sali, hyvä ja ammattitaitoinen opastus! Perhefiilis jää välillä mieleen, lapset pyörii siinä tiskillä. Etuja löytyy:
        http://www.tarjousnet.fi/yritys.php?y=Porin Kuntokeskus
        Ei haittaa ulkonäkö eikä sijainti!


    • Esapena

      Sport gym on minun mielestä porin paras.kokemusta itsellä ryhmäliikuntatunneista ei ole.Perus treenit olen käynyt tekemässä,Porihallilla,puls,stadion,uimahalli ja kuntokeskus.

    • ladyt...

      Lady-Line Eteläpuistossa, vain naisille ,oletan että olet nainen.

      • eteläpuisto

        Se on helvatan kallis paikka.


    • zuunas91

      thanks kaikille vastauksista! nuo naisten kuntosalit karsiutuu auttamatta pois, mutta miten nyt on tuon pullsin laita? onko se oikeasti minkä tasoinen sali, matkaa kotoa salille olisi vähiten mutta toisaalta jäsenyys ei oikein kiinnosta, mutta onko siellä edes 10-kortteja vai ainoastaan tuo jäsenyys?

      • Marsjukka

        Kuntokeskus Vanhallakoivistolla paras, hyvät laitteet ja tilat ja mukava vetäjä. Ei tarvitse liittyä jäseneksi.


      • Asiakas jo vuosia

        Porihalli paras ja monipuolisin.Asiantunteva ja mukava henkilökunta .


    • Deadlift

      Stadionin kuntosali eikä maksa mitään.

      • tapanifani

        Porin kuntokeskukseen vanhaankoivistoon vaan. Tapani on mukava mies ja muutenkin mahtava paikka.


      • riisiprode
        tapanifani kirjoitti:

        Porin kuntokeskukseen vanhaankoivistoon vaan. Tapani on mukava mies ja muutenkin mahtava paikka.

        Tapani oli ei ole enää,liekö syy pissi vai liikaa rahaa? Rouva myös hiukkapiukka pipo. Paikka rempas eikä kesätarjouksista tietookaan..
        Meisinki menny huonompaan,välineet ok.


      • joujouganstahesa
        riisiprode kirjoitti:

        Tapani oli ei ole enää,liekö syy pissi vai liikaa rahaa? Rouva myös hiukkapiukka pipo. Paikka rempas eikä kesätarjouksista tietookaan..
        Meisinki menny huonompaan,välineet ok.

        Mikä hemmetin hesapellesana on "meisinki"?! ja mitä vittua se tarkoittaa?


    • Kuntosali Pori

      Porin Kuntoklubi 19,99e/ 4 viikkoa, sopimus toistaiseksi voimassa. 4 viikon irtisanomisaika. Www.porinkuntoklubi.fi.

    • Pulssilainen

      Itse suosittelen pulssia, käytän kylläkin vain kuntosalia, ryhmätunneista en osaa sanoa. Iso sali ja paljon vähemmän porukkaa käy kun esim kuntotornissa ja porihallilla.

      Ja tosta armeijajutusta niin pulssilla saa käydä armeijan ajan täysin ilmaiseksi jos on ollut ennen jäsen. Toimittaa vain sen palvelusmääräyksen kopion vastaanottoon.
      T: 20.6 kotiutunut

      • Pulssilainen

        Ja niin, tosiaan sen verran kokemusta noista mitä mainitsin niin kuntotornilla olin jäsenenä 2v ennen siirtymistä pulssiin, siirryin juurikin ton väenpaljouden ja pienen salin takia. Porihallilla taas tullut käytyä paljon koska urheilulukion aamuharkat ja SSA.


      • katkeraajuu

        juu palvelusmääräyskopio vastaanottoon MUTTA sopimuksessa on jollain kärpäsenpaskapräntillä joku 2vk? enne palveluu astumista pitää ol toimittanu tai muute siel on vaa et voi voi ja maksa.. näin mul ainaki kävi. sama irtisanomise kans, sul on se joku vitu pieni hetki itrisanoo se jos unohdat tai oot koomassa just sillo, niin sillo kans voi voi ja maksa vuosi lisää (ja takuu varmasti ajastasi koomassa, voihan ajatuksissaan sillo treenata heidä salillaa). sopimus on sopimus, näin mulle mieskurppa sanoi aikoinaa. kusetust ja rahastusta, väitän että kaikki salit porissa on parepia ainaki ku puls, ei se paljoo vaadikaa ja et jos haluu treenata rauhassa snobeilta nii sillo myös kannataa välttää pulsii.. armeijassa treenaa sitä paitsi ilmaseksi nii paskaa tollasest on maksaa
        20.6 kotiutunut taidat ol tykäri?


    • Porista

      Muutamissa Porin kuntosaleissa tullut vierailtua. Pitkään olin ladylinen asiakas, olin tyytyväinen. Lopetin asiakassuhteen siellä, koska salin aukioloajat ei vastanneet vuorotyöläisen jokapäiväiseen arkeen. Porihallille vieraillut säännöllisen epäsäännöllisesti, en pidä paikasta. Oma kokemukseni, että porihallilla käy hieman parempaa väkeä. Se on tietenkin vain minun mielipiteeni. Porin kuntokeskus on hyvä paikka. Kävisin siellä edelleen, mutta muutin ihan toiselle puolen poria ja en omista autoa. Kuntotornissa käynyt, ja hieman edelleen pohdin onko minun paikkani vai ei. Kuntotorni on aika pikkuinen paikka, se on ainakin yksi syy epäilyksiini. Suurella todennäköisyydellä pitää jatkaa kiertämistä, mikä olisi se omin paikka. Kuntokeskukselle liputan ehdottomasti! LadyLine on myös ollut mukava kokemus.

      • porista

        Niin ja edelliseen vielä lisäisin. Pulsilla tullut myös muutama kerta vierailtua. Ei ole ollut mun paikka, asiakaspalvelu ei ole ollut mieluisaa.


    • Tyytyväinen asiakas

      Power Team Pori ry.

      Satakunnankadulla Satakunnanteollisuustalossa.
      Edullinen, ei sitoutumista, jokaiselle jotakin sekä ohjattuja tuntejakin löytyy.
      (tutustumiskerta ilmainen)

    • se ainoa oikea

      CityPub

    • pulssi1

      Pakko puolustaa pulssia vaikka itse irtisanoin kortin työttömyyden tullessa. Olin pulsin jäsen siitä asti kun se perustettiin ja korttia irtisanoessani ei ollut mitään ongelmaa, elokuun puolen välin jälkeen ilmoitin irtisanovani kortin ja syyskuussa ei enää mennyt maksua. mutta jos on ottanut kortin 1kk sitten niin ei vuoden sopimusta pysty kuukauden jälkeen perumaan mutta raskaaksi tullessani en pystynyt käymään salilla 4kk loppuajasta ja maksu meni kyllä mut kun alkoi seuraava laskutuskausi niin sain 4kk ilmaista kuntoiluaikaa. eli valittaja on varmaan 1kk jälkeen halunnut irtisanoa vuoden määräaikaisen sopparin?

      • Hemuli

        Munkin pakko haukkua Pulsia. Olin siellä hetken työntekijän roolissa ja meitä kyllä kohdellaan siellä todella huonosti, joten en ihmettele jos asiakaspalvelussa ei olla parhaimmillaan. Itse sain potkut, koska olin ottanut lisäksi toisen työpaikan koska en saanut tuolla kasaan minulle luvattuja työtunteja. Pomo ei sitten tykännyt kun en kerran vastannut puhelimeen ollessani toisessa työpaikassani ja irtisanoi koeajalla työsopimukseni tästä syystä. Muutenkin kyykyttää työntekijöitä miten sattuu :( Itse aion nyt käydä tsekkaamassa keskustan uimahallin kuntosalin, vaikka onkin ilmeisesti pieni. Se on opiskelijalle niin superedullinen, että jostain voin sen vuoksi tinkiä!


    • hyppynarua

      Kuntosalille kun saapuu, on tapana laittaa takki naulaan ja samaan naulaan ego, status ja koulutus.
      Jos tätä ei ymmärrä, on paras hankkia ne painot omaan kotiin.

      Salilla kaikki ovat saman arvoisia, ainoa pomo on painovoima.

      • Anonyymi

        Erittäin hyvä kommentti, salille on ihan tuha lähteä egoaan kohottamaan ja itseään esittelemään, pääpainon pitäisi olla siinä omassa hyvinvoinnissa ja terveydessä. Tämän hetken suosituimmalla bodausaiheisella keskustelupalstalla Ylilaudan kehonrakennus & fitness osiossa on ollut paljon keskustelua esim steroidien käyttäjien huonosta käytöksestä kuntosaleilla. Jostain syystä usein steroidien käyttäjät ovat niitä jotka tulevat egoaan nostamaan kuntosalille ja heidän käytöksessään olisi muutenkin toivomisen varaa. Toki heidän joukossaan on niitäkin jotka osaavat käyttäytyä hyvin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Erittäin hyvä kommentti, salille on ihan tuha lähteä egoaan kohottamaan ja itseään esittelemään, pääpainon pitäisi olla siinä omassa hyvinvoinnissa ja terveydessä. Tämän hetken suosituimmalla bodausaiheisella keskustelupalstalla Ylilaudan kehonrakennus & fitness osiossa on ollut paljon keskustelua esim steroidien käyttäjien huonosta käytöksestä kuntosaleilla. Jostain syystä usein steroidien käyttäjät ovat niitä jotka tulevat egoaan nostamaan kuntosalille ja heidän käytöksessään olisi muutenkin toivomisen varaa. Toki heidän joukossaan on niitäkin jotka osaavat käyttäytyä hyvin.

        Käytän steroideja ja käyttäydyn myös hyvin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Käytän steroideja ja käyttäydyn myös hyvin.

        Jos on ollu joskus jengissä niin saa kai olla päällikköä salilla, vai onx vähä pimee jos egoilee


    • Anonyymi

      Mä sain pimppiä salilla!

      • Anonyymi

        Kerro lisää, millä salilla


      • Anonyymi

        Mä en saanut.


    • Anonyymi

      Ritan junpat !
      Pulssissa!

      • Anonyymi

        Onko Mannisen Ritalla jumppaa Pulssissa?


    • Anonyymi

      Saleista on tullut hinttapulien hihittelijöiden itsensäpeilauspaikkoja.
      Oikeat kuntosalit pitäisi erottaa hihittelijäpoikien kerhotiloista, että harrastajat voisivat harrastaa ilman häiriötekijöitä.

      • Anonyymi

        Onhan näitä! Esim stadionin sali. Siellä treenataan!
        Älä käy siellä piukoissa paikoissa. Valitse kunnon paikka!


    • Anonyymi

      Erääl salil bodari tuli samaan suihkuun ja alko jyystää väkisin. Luulin eka, että joku hätä tai tarvii suihkugeelin, jonka otin kotoa mukaa, mutta tapahtui tuo. Kiitti lopuks ja oli sitten ihan kohtelias ja saattoi minut melkein kotiin saakka. Ei se silloin vaivannut, mutta armeijassa alkoi häiritsemään ja varsinkin iltaisin, kun olin ihan loppu kaikesta rääkistä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2531
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1980
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe