Elämäni duuni osa4

Fanta

Punapää ja mies katsoivat molemmat minua kuin riistaa jolloin arvasin että kohta tapahtuu jotain mistä ei voi kuin tykätä ja pilluni alkoi sykkimään...
Punapää avasi jalkansa, nosti hieman hamettaan jonka jälkeen totesi kiimaisen kähellä äänellä: "Tiedän että haluat minua, osoita se."
Tällä naisella on niin käskevä ja dominoiva olemus, kuin isketty työnsin pääni hänen jalkojensa väliin ja aloin ahmimaan hänen kaunista sileää pilluansa. Ahmin, tutkin ja maistelin tätä kauneinta tapaamaani olentoa siinä kahvion pöydällä itse perse pystyssä ja unohdin tyystin sen miehen joka aikaisemmin minulle kahvia oli tarjonnut. Mies kyllä ei ollut ollenkaan toimeton, hän oli ottanut siistit suorat housunsa sekä boxerinsa pois meidän naisten alkutohinan aikana ja runkannut itsensä kivikovaksi katsellen minun työskentelyä tämän taivaallisen punapään pillun kanssa.

Mies riisui minulta housut ja stringini, alkoi nuolemaan minun pehmeää persettäni sekä pilluani vuorotellen ihanan kiusottelevasti, työntäen välillä kieltä tai sormea sisääni. Tämä nuolemisen ketjureaktio ei kauaa kestänyt kun punapää päätti että haluaa nyt olla antavana osapuolena. Nainen käski minut kontilleen siihen pöydälle, itse asettui alleni 69:iin.
Nainen aloitti pilluni nuolemisen hitaasti ja nauttien, välillä ottaen klitorikseni huuliensa väliin ja puristaen, imien, punapää keskittyi hetken päästä vain klitorikseeni kun mies alkoi nuolemaan persettäni ahmien ja työnsi kaksi sormea erittäin kosteaan ja tiukkaan pilluuni. Tämän aivan järisyttävän tunteen seurauksena sain räjähdysmäisen orgasmin, mutta kumpikaan ei lopettanut nuolemistaan taikka runkkaamista jolloin vaan sätkin siinä pöydällä räjähdysmäisen orgasmini kanssa.

Kunnes he olivat saaneet minut lähes voimattomaksi orgasmistani, laittoivat he minut pödälle niin että jalkani olivat lattialle mutta vatsa oli pödällä ja lantio kiinni pöydän laidassa. Mies tuli taakseni ja työnsi koko kovan kyrpänsä piluuni hitaasti ja puristi samalla käsillään uumastani ottaen enemmän voimaa pohjaan työntämiseensä. Tällä välin punapää tuli pöydälle istumaan haarat levällään eteeni ja työnsi pillunsa kasvoilleni, tajusin olevani seksilelu näille kahdelle joka alkoi kiihottamaan minua uudelleen. Työnsin kaksi sormeani tämän naisen pilluun ja toisen käden peukalolla aloin hieromaan naisen persettä samaan aikaan imien ja ahmien hänen klitoristaan. Punapää piti hiuksistani kiinni ja määräsi nuolemisen tahdin, se on välillä erittäin raivokasta ja välillä todella hidasta kiusottelua, mies takanani työnteli tasaseen tahtiin pilluuni järkyttävän kovaa kyrpäänsä ja välillä hieroi sormellaan persereikääni ikäänkuin lämmittääkseen sen uudelleen.

Jatkuu...

0

1638

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Melkein lähetin viestin.

        Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
        Ikävä
        129
        1757
      2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

        Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
        Ikävä
        71
        1567
      3. Ikävöimäsi henkilön ikä

        Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
        Ikävä
        56
        1273
      4. Liikenne onnettomuus

        Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
        Orimattila
        68
        1102
      5. Kuka jäi auton alle

        Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
        Kuortane
        2
        745
      6. Oli kyl kunnon reissu

        Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
        Kuhmo
        10
        739
      7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

        kaivattusi kanssa?
        Ikävä
        45
        727
      8. Vähän pelottaa

        Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
        Ikävä
        41
        705
      9. Plösö ja synttäriruusut

        Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
        Kotimaiset julkkisjuorut
        150
        692
      10. Tiedätkö autereen?

        Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
        Tunteet
        8
        688
      Aihe