Viikko liian lyhyt?

bali haaveilija

Perheen kansa ollaan ajateltu lähtä Balille ja ehkä singaporeen et ois viikko kummassakin. Mutta riittääkö viikko, vai pitäisikö olla pitempään? Vai pitääkö Singapore jättää väliin?

14

278

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NoWay!

      Riippuu tietysti siitä, mitä haluatte tehdä, mutta itse en kuuna päivänä lentäisi noin pitkälle parin viikon takia! Aikaa pitää jo palautumisenkin takia olla vähintään enemmän. Aikaero on 7 tuntia.

      • nokerpele

        NO aika nopee se jetlagi menee


    • oltiin kesällä

      havaijilla perillä 14 vrk ja ny:ssä vrk. Havaijin ero ajassa suomeen 13 h. Siitäkin toivuttiin, eli ei tuo 7h ole paljon. Joululomallahan tyypillisesti ollaan juuri 2 vk, työssä käyvillä ja koululaisilla ei ole mahdollisuutta olla pidempään, vaikka kolmas viikko olisi suhteessa edullinen.

    • oltiin kesällä

      edelleen: unohdin mainita, että menemme nyt joululomalla Finskin lennoilla Singaporeen, ollaan 4 vrk, sitten Balille 7 vrk (Kuta), ja sieltä 4 vrk:deksi Kuala Lumpuriin. Kotiin taas Singaporesta. Voin kertoa vasta tammikuun alussa, riittikö aika, mutta uskon niin. Ainahan voi tehdä uusia matkoja, jos paikka tuntuu mukavalta.

    • Matkuri35

      Suomen ja Balin aikaero on 5h kesäaikana ja talviaikana 6h. Meillä eikä lapsillamme ole koskaan ollut mitään palautumisvaikeuksia suuntaan eikä toiseen. Toisaalta ollaankin melko sopeutuvaisia :)
      2viikon päästä taas Thaimaan kautta Balille 11päiväksi, Phuketissa mennen tullen 2päivää

    • Jeputijee

      suosittelen 1kk lomaa...SIel o paljon nähtävää ja ihmeteltävää, skippaa se siel o halpa vuokraa auto taikka skootteri....mukava maa...pääset vetää balii ympyrää!

    • nokerpele

      singapore on kalli bali taasen halpa

    • mieti vielä jooko?

      Mitä järkeä on käyttää lomapäiviään Phuketiin? Silkka turistirysä, kun taas Bali (Kutaa lukuunottamatta) on lähes paratiisi.

    • Matkuri35

      Sitä järkeä, että lennot oli halvimmat Phuketiin ja sieltä taas ei lähde lentoja kuin 3krt/vko. Juuh ja olen käynyt Phuketissa aikaisemminkin, samoin useissa muissa Thaimaan ja Aasian kohteissa. Toisaalta syyskuussa ei siellä ole mitään turistirysää...

      • ei koskaan enää

        Phuket on niin old season kun vaan voi olla. Eiköhän niitä halpoja lentoja löydy muuallekin kun älyttömään Pukettiin?!?


    • tattadii

      En ole mikään Phuketin puolestapuhuja (kerta riitti) mutta Rysä se on Balikin ja taitaa valitettavasti kehityyä alati huonompaan suuntaan. Kintereillä roikkujia, kaupustelijoita ja k*settajia riittää turistien suosimilla alueilla rasitukseen asti. Se että sijaitsee mahdollisimman kaukana Suomesta ei tee siitä mitään unelmain paratiisia. Silti, kampa harvenee ja Bali kutsuu, taasen:)

      Kyllähän nyt kahden viikon reissu kannattaa jo tehdä. Itse en tosin Singaporessa viikkoa olisi vaikka miellyttävä kaupunkin onkin vaan siirtäisin siitä useamman päivän Balilla vietettäväksi.

    • confused_

      Bali on kaunis ja lyö monimuotoisuudessaan Thaimaan 6-0 mutta se jatkuva huijaus tai ainakin sen yritys on kyllä jotain käsittämätöntä. Koskaan ei tiedä mitä loppupeleissä saa, kusetettujen matkailijoiden tarinat on arkipäivää. On niitä köyhiä, jos ei köyhempiäkin maita muuallakin Aasiassa mutta missään muualla en ole törmännyt samanlaiseen epärehellisyyteen kuin Balilla, mistähän moinen johtuu?

    • voihankarma

      Eikös hindujen kuuluisi yrittää tehdä hyvää lähimmäiselle..

    • ll

      Balille muuttaa jatkuvasti muilta Indonesian saarilta lisää porukkaa turismin perässä. Ja nämä ihmiset (ei hinduja) tuntuvat olevan niitä pahempia huijareita. Valitettavasti pilaavat vähän tätä kaunista saarta:/ Paikalliset ovat hyvin harmissaan asiasta, turistit kun eivät tunnista oikeita balilaisia muista indonesialaisista..
      Mutta silti sinne pitää päästä uudestaan ja uudestaan, kyllä sieltä oikeat ystävälliset ihmiset löytyy, jos yhtään ihmistuntemusta löytyy:) Ja kaiken lisäksi, jos jostain maksat "liikaa", se on kuitenkin halpaa meille suomalaisille;)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      69
      3023
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      418
      2878
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      102
      2272
    4. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      93
      2164
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      73
      1924
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      11
      1864
    7. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      7
      1860
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      153
      1848
    9. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      338
      1794
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1672
    Aihe