Kokemuksia Kuala Lumpurista!

MALESIAN KOKEMUKSIA!

tOlimme häämatkalla Kuala Lumpurissa heinäkuussä 2 viikkoa. Aivan mielettömän upea paikka.. Suosittelen kaikille. Ilma on lämmin, mutta ei tukahduttavan kuuma. Kansallisuuksia on paljon ja 60 % väestöstä muslimeja. Alkoholi on todella kallista siellä. Ja pornografiaa ei näkynyt missään kuten ei lasten pelejä myyviä liikkeitä.. Vessoissa oli hyvin usein "muslimivessa", eli bidee maassa kera letkun... Ja siinähän sitten kyykit housut kintuissa.. HUH!

Mutta hintataso edullista ja upeita ostoskeskuksia kaikkialla.. Hyviä olivat TANGS, LOT10. CENTRAL MARKET, PAVILION, SURIA KLCC PETRONASIN JUURELLA.
Ostin Guessin laukkuja kolme naurettavan halvalla. Yksi Guessin laukku maksoi noin380 ringgittia eli 70-80 euroa. Laukkuja saa Amerikan hinnoilla. Mieheni osti Tangs tavaratalosta 4 nahkakengät tosi halvalla.. Laadukkaita ja näyttäviä..

Kävin erilaisissa hieronnoissa jotka olivat taivaallisia siellä.. Bugit Bintangilla suorastaan revitään asiakkaita sisään.. Tunnin jalkahieronta 12 euroa.. Ja ihania aromahierontoja, kokovartalo, päänhierontaa.. Bukit Bintang on suurin ostoskatu jonka varrella on kaikki.. Oikea shoppaajan unelmakatu ja halpaa on.. Muista tinkiä.. Ruoka on taivaallista, vaikka vahvoja mausteita käytetään, esim kurkumaa paljon.. Löytyy kyllä länsimaisia ruokapaikkoja. Meksikolaista, ITalialaista,Saksalaista.. Kaikille kaikkea joka makuun!!! Ihania pirtelöbaareja..

Ja käykää ihmeessä HARD ROCK CAFEESSA!!!!! MAHTAVAT RUOAT JA IHAN MUST MESTA.. SIELLÄ ON ESILLÄ KISS PAUL STANLEYN TAKKI, BRUCE SPRINGSTEENIN TAKKI JA MUUTA ROKKARIKAMAA JA HYVÄÄ MUSAA KOKOAJAN.. ILTAISIN ESIINTYY HYVIÄ BÄNDEJÄ.

PAIKKOJA JOHON KANNATTAA MENNÄ:::: BIRD PARK. Paljon lintuja vapaana ison verkon alla.. Butterflys park.. Eksoottisia perhosia vapaana.. Zoo Negara.. Iso upea eläintarha.. Petronas Twin toweriin pääsee 86 kerrokseen, mutta lippu torniin on ostettava jo aamusta tornien luota.. Mieheni oli jonottamassa torniin jo kuudelta aamulla, mutta näkymät olivat sen vaivan arvoiset.. Afamosa on 140km kaupungista, mutta mahtava paikka kokopäiväksi.. Siellä on upea safaripaikka ja apinasaari jossa apinat ovat vapaana ja tulevat syömään kädestä suoraan.. Lännenshow oli upea ja eläinshow..

Kuala Lumpurissa on myös iso Sea Life, jossa upeita jättirauskuja, haita ja muita kaloja.. Lisäksi Cosmos Park jossa on sisähuvipuisto jossa on maailman suurin sisävuoristorata 850metriä pitkä..

Central Marketissa on ihania paikallisia tuliaisia ja aivan upeita seinävaatteita kotiin vietäväksi.. Ja useita ruokapaikkoja..

Kokeile ihmeessä Fish-spata!! Jalat veteen jossa kuhisee pieniä kaloja Taiwanista.. Imevät jalkapohjista kuollutta solukkoa pois.. KUTITTAA PALJON!!

Ja kellä kantti riittää maistakaa DURIAN HEDELMÄÄ... Päältä piikikäs ja vohreä. Sisältä haju aivan kamala suorastaan etova.. Meinasi oksennus tulla... Mutta kuulemma heidän suurta herkkua.. Kaikki haisee syömisen jälkeen Durianille.. HUH!!

Taksilla ajaminen todella halpaa... Hinta kannattaa sopia ennen matkan alkua ja takseissa lukee katolla TEKSI! Ja sisällä usein varoitusmerkit kyydissä ei saa: Polttaa, suudella, syödä Duriania ja muitakin hauskoja merkkejä..

Hotellissa asuminen halpaa.. Novotel hyvä keskitason hotelli kaiken keskellä..

Korttien lähettäminen lähes ilmaista.. Kirjoitin 30 korttia ja hotellin respa laittoi ne eteenpäin..

Malesiasta jäi upeita muistoja.. Ihmiset ihania ja maa aivan UPEA, VAIKKA VESSAT OLI MITÄ OLI.. MUISTA MUUTEN PITÄÄ MUKANA OMA PAPERIRULLA.... VESSOISSA ON "PAPERIMUMMOJA" JOTKA MYYVÄT PAPERIA..

IHANIN OSTOSKESKUS MINUSTA ON BLUEWAY LAGOON... JA SIELLÄ ALHAALLA SISÄLUISTINRATA JOS HALUAT LUISTELLA..

ONHAN SINNE LENNOT PITKÄT, MUTTA MENEN VARMASTI UUDELLEEN..
EEBOKERS ON HYVÄ JA EDULLINEN LENTOYHTIÖ..

TOIVON, ETTÄ JOKU SAI VINKKEJÄ/TIETOA.. PÄIVI

4

1492

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • C-linja

      Ooh kuulostaa ihanalta! 1.5vkon kuluttua suuntaan mieheni kanssa Kuala Lumpuriin 3 viikon ajaksi. Hänelle paikka onkin jo tuttu, koska on asunut siellä. Kuulosti tosi ihanalta tuo perhospaikka. Pidetään mielessä. :)

    • paradaiz

      2 viikkoa suurkaupungin saasteessa ja melussa, eikö jo tehnyt mieli rannalle??

    • ihmettynyt

      Eikö siellä sitten olekkaan rantoja?

    • matkalleeee

      Heippa!
      Haluaisin tietää onko Kuala Lumpurissa yleisurheilukenttiä? Ja jos joku tietää missä päin kaupunkia kentät sijaitsevat? Kiitos vastauksista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe