Shoppailu, VAATTEET, ostoskeskukset, (halpakauppoja!!)

matkailija987

Hei! Perjantaina lähtö Pariisiin, kertokaas hyviä ostospaikkoja, ostoskeskuksia! H&M, Zara tyylisiä kauppoja olisi kiva päästä koluamaan, tosin mielummin jotain sellaista jota ei Suomessa ole (Esim. Bershka, Stradivarius ym ym melko halpoja kauppoja). Myös Guess, Longchamp sun muut kiinnostaisi! Kaikki vinkit tervetulleita ja kaipaisin nopeaa tietoa kiitos!!

8

3174

  Vastaukset

  • Ostoskeskuksia ei Pariisin keskustassa (juurikaan?) ole vaan yksittäisiä kauppoja. Oopperan lähistöltä löytyi perus Zarat ja H&M:t ja paljon muita kauppoja! Oma hotellimme sijaitsi Montmartreella ja sieltä löytyi ostoskatu, jossa oli vierivierekkäin kymmeniä kiinalaisia "halpakauppoja". Itse villiinnyimme täällä kadulla, sieltä löytyi paljon ihania vaatteita, vaikka olikin "halppiksia" :)

  • "Ostoskeskuksia ei Pariisin keskustassa (juurikaan?) ole vaan yksittäisiä kauppoja"

   Pariisin keskustan suurin ostari on Forum des Halles, joka sijaitsee Chatelet - Les Halles -metroaseman yhteydessä.

   http://en.forumdeshalles.com/vue/form/forumdeshallesuk/accueil/accueil.htm

   Toinen kauppakeskittymä on Rue de Rivoli, jolta löytyy yleisimmät vaatemerkit.

   Myös Montparnassella on ostari, ja sen vierestä kulkevalla rue de Rennesillä on rättikauppa poikineen myös.

   Défensen ostari Les 4 temps on avoinna myös sunnuntaisin.
   http://www.les4temps.com/W/do/centre/horaires

  • Forum des Hallesissa oli ainakin Jennyfer jossa oli kivoja edullisia vaatteita. Ja Forum des Hallesin lähellä/ympärillä oli paljon erilaisia vaateputiikkeja.

  • Viestini sivuaa ostoskeskuksia, joita Pariisissa ei aivan tuhottomasti ole, mutta... Forum des Halles oli laajin ja monipuolisin ostoskeskus, jossa viikon matkan aikana kävin. Edullisia/perushintaisia kauppoja siellä on Hennesistä Etamiin ja esim. Tally Weijl myy bilevaatteita naisille. Palvelua sai englanniksi.

   Pienen budjetin shoppailtavaa etsivät, menkää metrolla Forum des Hallesiin ja edetkää ostoskeskuksesta poistuttuanne isoa katua pitkin suuntaan, jossa näkyy paljon pikkukauppoja. Alueella on paljon aasialaisten pitämiä pieniä halpaliikkeitä, joista saa todella edullisesti kenkiä kesäläpsyistä talvikenkiin ja kaikenlaisia vaatteita. Löysin myös esim. Vilan ja Vero Modan vaatteita todella edullisesti myyviä kauppoja tuolta ja kaikki ostokseni ovat osoittautuneet laadukkaiksi. Palvelua tuntui saavan lähinnä ranskaksi, joten on hyvä osata pyytää ainakin omaa vaate- ja kengänkokoa ranskan kielellä. Alueella oli peruspizzerioiden lisäksi paljon ranskalaisia ja kansainvälisiä ravintoloita, joissa kannattaa lounasaikaan pysähtyä syömään halvalla. En tiedä mitä kokeneemmat matkailijat ovat mieltä alueesta, mutta opiskelijabudjetilla elävän mieltä hintataso lämmitti.

   Conversen tennareita (aitoja, kestäviä) muuten myydään neljällä kympillä kadulla, joka sijaitsee Gare du Nordin ja Barbés Rochechouartin metroasemien välillä. Tuolla kadulla onkin aivan erilainen (vähän pelottava) tunnelma kuin matkailijoiden kansoittaman Gare du Nordin aseman välittömässä läheisyydessä: paljon kenkäliikkeitä ja keskenään lähes samanlaisia juhlapuku- ja elektroniikkaliikkeita, joita maahanmuuttajat (?) pitävät ja tien varrella grillaillaan maissia ostoskärryissä. Joinain päivinä BR:n asemalla oli käynnissä jonkinlaiset tavaramarkkinat ja paljon poliiseja sekä vartijoita siellä näytti pyörivän tavallisestikin. Mutta tennareita menisin sinne ostamaan uudestaankin! Alueelta on muistaakseni näppärä kävelymatka Sacre Coeurille, jossa saa silmäillä kulttuurihistoriaa.

  • Ranskan seppälä: Pimkie, sieltä olen löytänyt muutaman kerran kivoja vaatteita, muotikin muutaman vuoden edellä suomi -tarjonnasta.

  • moi

  • Entä isoja kirpputoreja, onko niitä?

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sanna Marinin hallituksen hanke tyrmistyttää:

   1680 euron kuukausituloilla pitää maksaa 25000 euron remontti? https://www.kauppalehti.fi/uutiset/sanna-marinin-hallituksen-hanke-tyrmistyttaa-1680-eu
   Maailman menoa
   243
   2761
  2. Sofia muuttaa?!

   Instan mukaan Sofia Berlöff muuttaa taas. Mutta minne tällä kertaa?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   99
   2278
  3. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   148
   2175
  4. Sofia nuolee shampanjapulloa instassaan

   Laittoi storyyn, on Stefun ja kavereidensa ja Stefun siskon kanssa bilettämässä Hangossa. Nuolee kallista shampanjapulloa... iljettävä video.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   77
   1128
  5. Stefun sisko Charlotta laittoi Sofiasta sydänvideota omaan instaansa

   Stefun suku on ottanut avosylin Sofian sukuunsa. Chaali joka ei ikinä laittanut mitään Martinasta, laittoi julkisena videopätkää omaan instaansa, joss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   1069