Domingo Suomessa

Illalla paikalla

Placido Domingo on Suomessa. Eikö Tapani Kansan kannattaisi tunkea samaan kuvaan ja tutun toimittajan tehdä juttu tyyliin:" Tapani Kansa on maailman paras laulaja, sanoo Placido Domingo. Olen aina ihaillut Tapani Kansaa".
Tosiasiassa Domingo ei ole ikinä kuullutkaan Tapani Kansasta kuten ei muutkaan Suomen ulkopuolella asuvat. Mutta seuraavat Domingo tuntee.
Näin kertoo Placido Domingo:
" Arvostan syvästi suomalaisia oopperalaulajia. Ilman Martti Talvelaa ja Matti Salmista musiikkimaailmassa olisi suuri tyhjiö". Jorma Hynnistä Placido Domingo myös mielellään tapaisi Suomessa ollessaan. "Jorma Hynninen on yksi kaikkien aikojen parhaita baritoneja maailmassa ja olen ihaillut hänen laulutaidettaan"
Naislaulajista Domingo ylistää Karita Mattilaa. Domingon mielestä Mattila on yksi oopperamaailman suurista taiteilijoista.
"Hän pystyy esittämään erilaisia rooleja. Karita osaa heittäytyä koko tunteella siihen, mitä hän tekee. Hän on upea tulkitsija. Harmittaa, ettemme ole päässeet esiintymään kovin paljon yhdessä"
Näin Placido Domingo. On hienoa, että meillä on todella suuria ja tunnettuja laulajia. Suomi saa olla heistä ylpeitä.

11

218

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Gilla*

      Ensinnäkään Tapani ei ole niin linssilude, että tunkisi itseään väkisin mihinkään valokuvaan. Toisekseen hän ei myöskään kaipaa mitään kehuja Placido Domingolta. Kolmanneksi mistä tiedät ettei Placido Domingo pitäisi kuulemastaan jos kuulisi Tapsan laulavan ? Luulenpä että hän tykästyisi siihen hyvinkin. Domingo on itsekkin laulanut myös kevyempää musiikkia.

    • äly hoi!!!

      Älä vastaa provoihin!!! Kai sen nyt pikkulapsikin tajuaa että tuo on provosointia ja vastaamalla sinä Gilla vain edesautat niin että varmasti tulee provoja jatkossakin. Hei haloo, äly hoi...

    • Illalla paikalla

      Niinpä Tapsa vaan tunki kuvaan Herbert Brauerin kanssa 80-luvulla. Juttu oli otsikoitu Tapani Kansa on huipputulkitsija. Herbert Brauer ei enää muistanut muutaman vuoden päästä Tapani Kansaa ja ihmetteli lehtijuttua. Häntä oli käytetty hyväksi. Hän ei ollut koskaan sanonut Tapani Kansasta sellaista mitä lehdessä väitettiin.
      Tapani Kansa on vain tavallinen iskelmälaulaja ja vielä siitä kouluttamattomasta päästä. Nykyään iskelmälaulajat osaavat nuotinluvun ja heillä on rytmitajua.

      • kateusko kalvaa....

        Kyllähän Tapanilla rytmitajua on. Nuotinlukutaidostaan en sitten tiedäkkään.
        Tapani Kansa oli Herbert Brauerin kanssa samassa kuvassa, koska oli tämän johtamalla lied-kurssilla ja siitä tehtiin lehteen juttu. Tapani ei itse itseään siihen tunkenut eikä tyrkyttänyt.


      • just joo
        kateusko kalvaa.... kirjoitti:

        Kyllähän Tapanilla rytmitajua on. Nuotinlukutaidostaan en sitten tiedäkkään.
        Tapani Kansa oli Herbert Brauerin kanssa samassa kuvassa, koska oli tämän johtamalla lied-kurssilla ja siitä tehtiin lehteen juttu. Tapani ei itse itseään siihen tunkenut eikä tyrkyttänyt.

        Mistäs sen noin varmaksi tiedät??? Luulo ei ole tiedon väärti...


    • kaunosielu...

      Domingo on symppis ja kohtelias mies. Ei kai se nyt ala jossain haastattelussa suomalaisia oopperalaulajia haukkumaankaan.

    • jk

      vai niin

    • TK<=>PD

      Tapani on saanut sentään Areenan täyteen. PD veti lehtitietojen mukaan n. 8000.

      • 1234.....

        Joo, niin sai kun Merisalo&kumppanit jakoivat ilmaisia lippuja sinne...
        Ajatella, tupsuliinia on yritetty pönkittää ja avittaa vaikka millä tavalla ja silti on k....ssa raha-asioidensa kanssa. Niin siinä käy kun ei vaan osaa. Olisi ehkä kuitenkin kannattanut panostaa vähän kouluunkin, olisi nuo numerot edes auttavasti handussa.


    • Illalla paikalla

      Mitähän Tapani Kansa vetäisi Tukholmassa, Oslossa, Lontoossa, Tokiossa, Pariisissa, Berliinissä sekä muissa suurkaupungeissa verrattuna Domingoon?

      Tapani Kansa ei saa konsertteja kyseisiin kaupunkeihin koska häntä ei kukaan tunne Suomen rajojen ulkopuolella.
      Konsertti oli upea, kuulimme laulajaa jolla on rautainen ammattitaito, upeasti soiva ääni, loistava tulkintataito. Eli ihan päinvastaiset ominaisuudet kuin T. Kansalla, joka on pelkkä säälittävä keskinkertainen laulaja.

    • 9Kolme

      Tottahan on että suuressa(maailmanlaajuisessa) mittakaavassa Tapani Kansaa ei tunneta. Ainoastaan fanien todella pienessä maailmassa TK saa valtavat mittasuhteet. Mutta ei siinä mitään, suurin osa ihmisistä elää valheessa...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1827
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1524
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1213
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1192
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1156
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1129
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe