Leijona & Leijona

Ice Ice

mulla oli suhde jellona naisen kans ja siitä ei tullut mitään loppu peleissä... mut alku oli IHANAA...

6

5385

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • leijona nainen

      niin ja minulla oli suhde ihan ihanaan leijona mieheen mutta joo suhde kesti about 3 kuukautta, hänellä oli siinä sivussa varalla toinenkin nainen, samoin minulla mies, mutta mihin lopulta ns. suhteemme kaatui oli se että hän oli todella mustasukkainen ja lopulta vihoissaan katkaisi välit totaalisesti.Mutta ystävänä leijona on mahtava, myös toiselle leijonalle, rakkaussuhteessa ei ainakaan minulle!

      • Anonyymi

        Olen leijona ja en ole mustasukkainen.
        Voisiko mustasukkaisuus johtua varalla olleesta miehestäsi. Siinä tilanteessa horoskooppimerkillä ei taida olla väliä?


    • tyttö

      Yhteensopivuus: Leijona & Leijona

      Kahden leijonan välinen suhde on näkyvä, kuuluva ja näyttävä. Nämä kaksi luovaa, uljasta yksilöä ihailevat sekä itseään että toisiaan estoitta ja täysipäiväisesti. Kahden leijonan parivaljakko on poikkeuksellisen sosiaalinen ja määrätietoinen sekä toteuttaa unelmiaan salamaa nopeammin. Suhde on täynnä energiaa ja innostusta. Leijona on luonteeltaan ehdoton johtaja, joten parin täytyy opetella pysymään tasapainossa ilman, että kumpikaan yrittää jyrätä toista alleen. Leijona on luonteeltaan myös erittäin dramaattinen ja tarvitsee koko ajan huomiota.

      Leijonaa ohjaa Aurinko. Aurinko kuvastaa minuutta, ja leijona onkin keskittynyt päätoimisesti itseensä planeettansa esimerkin mukaisesti. Aurinko kuvastaa myös valoa, voimaa ja vahvuutta. Leijona on intohimoinen merkki, ja kahden leijonan suhteessa intohimoisuus on poikkeuksellisen voimakasta ja päällepäin näkyvää. Leijona on pikemminkin fyysisesti, kuin älyllisesti tai tunnepitoisesti elävä merkki, ja sen huomaa myös kahden leijonan välisessä suhteessa. Merkkien välinen intensiivisyys voi olla joko loistavaa tai täysin katastrofaalista, ja kahden leijonan rakkaussuhde voi olla molemmille joko elämän parasta tai kauheinta aikaa.

      Leijonan sosiaalisuus ohjaa ratkaisemaan syntyvät ongelmat, jotka aiheutuvat pääasiassa valtataistelusta. Ihailua kumpainenkin saa samanlaiselta huomiofriikiltä juuri niin pajon kuin haluaakin. Molemmat leijonat ovat valmiita joustamaan ja antamaan periksi, mutta eivät liian usein. Leijonat suuttuilevat ja räjähtelevät nopeasti ja usein, mutta ovat lyhytvihaisia eivätkä kanna kaunaa vanhoista asioista.

      Parasta kahden leijonan suhteessa on sen alituinen hauskuus, luova energisyys ja intohimoisuus. Tässä suhteessa ei jännityksestä ja jännitteistä tule olemaan puutetta. Sosiaalisuus, viihteellisyys ja molemminpuolinen ihailu, kohteliaisuudet ja palvonta pitävät suhteen hurmaavana ja molemmat leijonat tyytyväisinä.

      • poika

        Jippii on yksiselitteisesti kiltti tuollaisissa asioissa. Se ei oikein sano juuta eikä jaata, mutta rivien välistä voi lukea, että olipa pari mikä tahansa (siis mitä merkkiä tahansa), aina on mahdollisuus onnistua.

        Ja niinhän se on, oikeasti.


    • Leo(M)

      ...rakkaus- ja ystävyyssuhde leijonanaiseen. Ja meillä tosiaankin on erittäin hauskaa yhdessä. Kumpikaan ei yritä alistaa toistaan, vaan elämme täysillä. Ja kaikki ympärillämme sen ovat huomanneet. Meidän seurassamme ei koskaan tule aika pitkäksi...

    • mallu

      alku oli surullista js tulista mutta kannatti yrittää ja sinnitellä,sietää ja itekkin välillä antaa takaisin niin viime vkolla tuli 5 vuotta täyteen ja kaikki on loistavaa.seksi aivan upeeta yms.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8416
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2565
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2287
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1509
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1462
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1409
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe