Aihe

Ajonestin päällä Vectra C -06 1,8 moottorilla

Vectra C

Nyt tarvitsisin hyviä neuvoja. Alkuviikosta ensimmäinen avain ei starttaa autoa. Virrat tulevat päälle, mutta auto ei lähde käyntiin. Ohjekirjan mukaan kokeilin toista vara-avainta ja auto lähti käyntiin. Eilen tapahtui niin, että auto ei lähtenyt käyntiin vara-avaimellakaan. Virrat tulevat päälle mutta ajonestin ja avain eivät tunnista toisiaan ja auto ei starttaa. Mikähän autossa on vikana? Huollon mukaan on erittäin harvinaista, että kummatkaan avaimet eivät toimi. Auto nököttää parkkipaikalla ja vakuutusyhtiö ei korvaa hinausta merkkihuoltoon, koska matka ei ole alkanut. Pitäisi vissiiin työntää auto metri eteenpäin ja sanoa että matka ehti alkamaan.

2

273

  Vastaukset

  • Epäilisin virtalukon pohjaa syylliseksi. Heiluttelepa avainta virtalukossa jolloin saattaakin käynnistyä. Itsellä käyttäytyi samantyyppisesti 06 Astra jolloin viaksi paljastui kyseinen virtalukon pohja. Auton molemmat avaimet mukaan huoltoon mennessä ( virtalukon vaihto ja molemmat avaimet koodattava uudestaan)

   • Kiitos vinkistä. Avaimen heiluttelu ei vaikuttanut asiaan auton osalta. Hinausauto kutsuttava huomenna...


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   33
   3361
  2. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   28
   1352