Vaimo huorana

Aisurina

Vaimoni muuttuu estottomaksi muutamasta lasillisesta viiniä. Hän yllätti minut sanomalla, että eräs tuttavansa myi maksusta seksiä ja että halusi itsekin kokeilla, miltä tuntuisi mennä sänkyyn täysin vieraan miehen kanssa.
Vastasin hänelle enempiä ajqattelematta, että sen tietäisi vain kokeilemalla.

Koin yllätyksen, kun tulin töistä kotiin ja näin hänen edessään nipun kirjeitä. Vaimolla oli ollut ilmoitus silloisessa Ratto-lehdessä ja sieltä tulleet vastaukset nyt tutkittavina.
Menettelimme niin, että vuokrasimme mökin eräästä lomakylästä ja menimme sinne vaimon vastattua muutamalle ehdokkaalle. Ajatus siitä, että tuntemattomat miehet panisivat omaa kultaani kiihotti älyttömästi ja minä lähdin leikkiin mukaan.
Katselin ensin kalu kovana, kuinka hän pukeutui seksiasuihin, meikkasi kasvonsa ja lähti sipsuttelemaan lomakylän portille, mistä palasi mökille auton kyydissä. Olin itse mökin takana piilossa, mutta hiivin kuuntelemaan avoimen ikkunan alle, mitä sisällä puhuttiin. Pian myös kurkistin peremmälle ja siellähän vaimo oli selällään jalat levitettyinä, kun häntä naitiin.
Päivän aikana hänellä oli kolme eri miestä ja seuraavana samoin. Kun tämä kokeilu oli toteutettu, vaimoni laittoi nipun seteleitä pöydälle ja sanoi kaunis hymy punatuilla huulillaan, että kaikki oli tuntunut miellyttävältä, mutta ei enää jatkaisi.

33

41208

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • PANEVA IIIHANAA

   AHH, IIHANAA KUN MIEHENI PANEE TÄYTTÄ SAMALLA KUN KIRJOTAN TÄTÄ!!!!AHHH, IIIIHANAAAA!!!!!! (|) (pimppi). [|] (kalu) Ahhhhhh!!!!!!

   • Voi ressukkaa

    ei tuo IIIHAHAA vai oliko se IIHHANAA vaikuta kovin tervejärkiseltä.


   • Anonyymi
    Voi ressukkaa kirjoitti:

    ei tuo IIIHAHAA vai oliko se IIHHANAA vaikuta kovin tervejärkiseltä.

    Jos se olikin "IIHAHAA!!", joka pääsi naista naimassa olleelta mieheltä🐴


   • Anonyymi
    Voi ressukkaa kirjoitti:

    ei tuo IIIHAHAA vai oliko se IIHHANAA vaikuta kovin tervejärkiseltä.

    Jos se olikn naapurin tamma?


  • jeehna

   Maksettiinko asianmukaiset verot?

  • Kyttäätkö?

   Ota selvää, ole hyvä.

  • suosittelen

   Hieno homma, suosittelen kaikkia vaimoja kokeilemaan samaa ...........

  • Vaimoni halusi usean tuntemattoman miehen naivan häntä yhdellä kertaa. Siis jonkinlainen gangbang. Toisilleeen tuntemattomat miehet saapuivat mökille viikonlopun viettoon. Minä esiinnyin myös sopimuksen mukaan yhtenä noista. Nautinnollinen tapaus...

  • aaasssss

   Tässä teille huoraamista: Suomea myydään - Eliitti valehtelee ja kansa kärsii
   http://losportalos.blogspot.com/2011/09/suomea-myydaan-eliitti-valehtelee-ja.html

   Synkkiä talousuutisia - Taas!
   http://losportalos.blogspot.com/2011/09/synkkia-talousuutisia-taas.html

   Euro-valuutan loppu oven takana - suojaudu nyt hopealla!
   http://losportalos.blogspot.com/2011/09/euro-valuutan-loppu-on-oven-takana.html

   Loistava ilmainen kirja tietoisuudesta, taloudesta ja henkisyydestä:
   http://www.scribd.com/doc/61830837/Tietoisuuden-Laajentuminen-Tahtilapsen-Perspektiivi

  • eijaksaääliöitä

   Menisit vitun foliohattu trollailemaan jollekin muulle palstalle.

  • aisuri minäkin

   Vaimoni on antanut vieraille mutta ei rahasta. Olis kyllä kiihoittavaa kokeilla sitäkin. On se niin kiihoittavaa hyökätä vaimon päälle kun vieras mies on just ollu siinä ja ruiskuttanu spermansa vaimon vittuun .

   • tiko

    Myös minun vaimoni on antanut vieraille ja tutuille..monta kaveria olen saanut valita joita vaimo sitten koittaa vampata ja onnistuuhan se. Serkkuni menetti neitsyytensa vaimolleni ja pari muutakin tuttua. Joillekkin,kuten serkulleni kerroin jo etukäteen mitä on odotettavissa ja sain olla todistamassa vaimoni naintia.. Ja olet oikeassa,vieraan jäljiltä pillu on äärettömän liukas ja hyvän tuntuinen. Tämä sopii vaimolleni erittäin hyvin ja myös minulle ja ajattelemme usein kuinka jotkut vaimot ei saa vieraalta eikä omalta mieheltä,se on niin väärin. EN itse halua muita naisia,vain tämä aisuruus ja osallistuminen sessioihin saa minut kiimaiseksi. mies48 nurmijärvi


   • Anonyymi
    tiko kirjoitti:

    Myös minun vaimoni on antanut vieraille ja tutuille..monta kaveria olen saanut valita joita vaimo sitten koittaa vampata ja onnistuuhan se. Serkkuni menetti neitsyytensa vaimolleni ja pari muutakin tuttua. Joillekkin,kuten serkulleni kerroin jo etukäteen mitä on odotettavissa ja sain olla todistamassa vaimoni naintia.. Ja olet oikeassa,vieraan jäljiltä pillu on äärettömän liukas ja hyvän tuntuinen. Tämä sopii vaimolleni erittäin hyvin ja myös minulle ja ajattelemme usein kuinka jotkut vaimot ei saa vieraalta eikä omalta mieheltä,se on niin väärin. EN itse halua muita naisia,vain tämä aisuruus ja osallistuminen sessioihin saa minut kiimaiseksi. mies48 nurmijärvi

    Tiedän täysin tunteesi, se on todellakin upeaa. Um58 nurmijärvi


  • masa

   moro !
   Olen minäkin ollu suhteesa missä ex naiskaveri oli antanu vieraalle ja täytyy myöntää kiihitti kun kerto jälekeen päin mitä oli tullu tehtyä. Eli muutama vuosoi sittn Levillä oli menny kapakkaan ja siellä joku vanhempi paiskunta oli sanonu että mene tuohon pöytään siitä on moni nainen lähteny,!Oli sanonu että en mene tarjoamaan jos ei täältä hae niin olkoon oli joku mies kuullu ja heti tarjonnu viiniä mitä oli naiseni juonu. No siinä illan mittaan oli tansinu ja tarjonnu lisää kun ilta loppu oli vieny huoneeseen ja kun ex ollu aina ns. helppo nakki humalassa oli se onnistunu helposti. Huoneessa sitten oli kaveri antanu oikein hutsun käsittelyn kovaa ja joka tavalla. Aamulla oli s halunnu vielää ottaa uusiks mutta ei ex ollu antanu kait kun oli selvinny tai sit oli jo paikat niin hellät???? Kun kerto niin sanoin että olis pitäny antaa kun kerran oli siellä ja tarjos koko illan. Ei mahda mitään mutta kiihottaa kun vieras panee minun naisia. Nyt pitäs löytää uusi Nainen joka olis samalla aaltopituudella minun kanssa.
   Mies 50 v

  • jk

   Tositarina kuultu kylältä avokin miehen monilta kavereilta..ja tapahtuma kulkee yhä vaan... Vaalehiuksinen ( M ) niminen nainen petti ( J) miestään) ja ( P) kanssa.
   Nainen ja (P) lähti koivumetsälle ja siellä laittoivat piknicin..ja nainen yllytti sitomaan (P) itseään kelmulla koivunrunkoon..niin että ei saa irti itseään, nainen (M) nauttii alistumisesta nimittäin, ja pani huutaen aaaaaah...Kyllä (p) on kertoillut kavereille miten vaihtoi ( M) sitten brunettiin (A) ja brunetti oli seksinymfo.
   (A) sitten kertoi että miten saunanlauteilla he harrasti jumppaseksiä...kun (A) mies ( Ns) oli töissä sen aikaa..Nyt naiset katkerina eivät saaneet miestä,vaan yhä haaveissaan haaveilee runkkari (P) aaaah se oli niin raju ja miten se silitteli joka kohdasta..Miten (A.) mies ei tee alotteita yhyyy. näin kyllästynyt omaan mieheen. Kylältä kuultu tositarina ja kulkee kaikkien korvissa.

  • va711

   sorry mut mä en usko tota..mun mies ei kestäis ja viel repostella tääl yleisesti..ehkää sit jos olis saanu olla mukana...

  • Anonyymi

   olemme 40v pariskunta, olimme leirialueella, paisteltiin makkaraa seurasimme yhtä porukkaa 2M 1N, kävivät vuorotellen teltassa naimassa tyttöä. Vaimo katsoi ja sanoi tuo ilisi ihanaa aikaa ja nauroi. Joimme viinaa limukkapulloista paistamaan tuli kolme poikaa tultiin hyvin juttuun, pojat huomas saman teltta hommasta, ei taida mellä onnistaa ja nauroivat. Kerroin että vaimo haluaisi kokeilla katsoivat vaimoa vaimo sanoi ukko höpöttää kun nähtiin tuo teltta touhu. En minä höpötä, kuka pojista lähtis ensin, Rehvakkain poika nousi, no lähetkö vaimo läksi asuntoautolle käveleen, Kävin kioskilla hakeen limsaa kuuntelin vähän aikaa auton vieressä kyllä kulta sai kunnolla kuului kun kuiski nai takaa voi vittu kun tuntuu hyvältä tule tule oiiih. Poika tuli ja seuraava sisään. Kun tämä tuli ulos viimmeiselle pojalle sanoin mennään kumpikin. Poika meni suoraan haarojen väliin vaimo kirkaisi ja kuiski ihanaa olla huorana, nousi pojan päälle ratsastamaan, tulin taakse vaimo säikähti kokeilin pyllyä oli aivan spermassa vaimo innostui tästä lisää tulin taakse, et kai sinä työnsin kalua pyllyyn vaimo meni aivan etuasentoon kalu meni liukkaasti sisään täällähän on jo käyty spermaa tuli vastaan vaimo oli muissa maailmoissa kuiski vaan pankaa pankaa laskin sisään vadin pois sperma valui pojan palleille ja pian laukes. Suihkun jälkeen menimme ulos sovittiin poikain kanssa että ovat meillä yötä. Lisää vähän viinaa ja vaimo oli kokoajan alasti vähän väliä joku nai ja vaimo oli koko ajan kiimassa. Yöllä heräsin kun kalua imettiin katsoin yksi pojista imi kaluani tuntui hyvältä niin annoin imeä, vaimo makasi vieressä ja joku nai sitä takaa vaimo kuiskas poika kysy siltä lupaa ja nauroi. Näin vaimon silmistä että sai taas spermaa sisään. aamulla pojat läksi ja me alettiin nukkumaan kaksin.

  • Anonyymi

   Minäkin pääsin liukkaille. Olin silloin reissuhommissa ja hilasin vaimoni mukaan hotelliin. Meitä oli samasta firmasta kymmenkunta miestä ja teimme työn suunnittelusta johtuen vuorotöitä. Minä hävisin "arpajaiset" ja jouduin ottamaan yövuoron. Jo ensimmäisenä aamuna, kun tulin takaisin hotelliin, missä oli viihdettä tanssien muoossa joka ilta, niin vaimoni makasi vuoteellla aika rähjäisen näköisenä ja kyn utelin moista, sanoi saaneensa kunnon panot parilta työkaveriltani. Vaimoni vaati minua nuolemaan alapäänsä puhtaaksi ja sen teinkin innolla. Oli ihmeellistä saada vierasta spermaa kielelle vaimon pillusta. Sen päälle tietenkin panot liukkailla. Tätä jatkui joka ilta sen puolitoistaviikkosen jakson aikana ja vaimoni oli ihan ihastuksissaan saadessaan kerrankin vierasta oikein kunnolla. Paria näistä kavereista olemme myöhemmin kutsuneet kotimmekin panojen merkeissä.

  • Anonyymi

   Meillä on ns. avoin suhde. Kun olemme vieraassa kaupungissa vaimo antaa ymmärtää hienommassa ravintolassa että on huora ja saattaa joskus sopiakkin asiakkaan sinne. Kun haluaa vierasta sanoi voihan siitä rahan ottaa, joskus illassa saattaa tienata herrasmiehiltä liki tonnin, ei lähde ryhmäpanoihin ja on mukana hälyytin joka ilmoittaa minulle. Kun menee asiakkaan huoneeseen tekstaa huoneen numeron heti minulle, jos tarvii apuja. Kertoo minullle illalla tapahtumat kun rakastellaan. Homma joskus mullekkin naisia jotka haluaa naitattaa itseään. Rahat käytetäään aina lomailuun

  • Anonyymi

   Toivottavasti vaimosi myy anaaliseksiä, sille on kysyntää.

  • Anonyymi

   Me tavattiin vanhempi n 60v mies ravintolan terassilla Oulussa, olemme n.45v pari minä vanhempi. keskusteltiin ja mies oli kiva vaimonkin mielestä, kertoi että oli eronnut kolma vuotta sitten kun vaimo oli juonut liikaa, mutta naista tekisi nyt mieli, vaimo nauroi katsotaan sinulle sopiva. Ei oikein näkynyt sopivaa, sanoin käviskö mun vaimo, heitin keskusteluun.
   Mies katsoi, sen päättää sun vaimo, Kirsi naureskeli ai kauppaako ukko minua sinulle. No jos kauppaa maksan 500 ekeä illasta. Asia jäi siihen illemmalla katsoin vaimoa taisi kiinnostaa kun naureskeli ja oli vähän vapaamielisempi. Menin sisälle vessaan, katsoin terassille mies piti kädestä kiinni ja vaimo naureskeli ja hyväili kättä, kun menivät tupakka paikalle mies vähän hyväili pyllyä ja selkää eikä vaimo yhtään vastustellut.
   Tulin pöytään kerroin että mennään huoneeseen, ei minä menen omaan huoneeseen mies sanoi mennään sinne. Juotiin muutama konjakki, nostin puhelimen ja sanoin käyn omassa huoneessa. Odottelin jonkin aikaa laitoin viestin vaimolle otatko viisisataa, jos otat kerro että mun pitää käydä töissä ja ilmoitan kun tulen. Tuli puhelu, olen vessassa mies on vähän hyväillyt ja voisin ottaa rahat.
   Vaimo tuli yöllä ja herätti. Mies oli ihana, minun piti ensin riisuuntua ja keimailla ja vähän sylitanssia, tunsin todella olevani huora ajattele. Laskeuduin ja imin sen kalua se oli yllättävän iso ja karkea suoninen, istuin sylissä ja rakasteltiin pitkään mies pani sitten takaa valuin kiimaa oikein tyrkytin itseäni kehui kuinka seksikkään kiimainen olen ja nautin , kun pani edestä sain kaksi orgasmia ennen kuin laukesi. Istuin vieressä ja kalu ei paljon laskenut, kysyin miten noin jaksat näytti otin varalta näitä. Olin niin kiimassa että hyppäsin imemään uudestaan aika pitkään, mies halusi myös imeä, kun harmaa pää liikkui haaroissa sain uudestaan orgasmin oli niin kiihottavaa, mies nai edestä ja takaa, halusin vain antaa vähän väliä tuli pieniä orgasmeja kunnes tunsin että paisui lisää laski sisään suutelin pitkään kiitokseksi illasta.
   Tässä viisisataa. Aamupalalla noin puoli seitsemän mies istui jo pöydässä menimme sinne keskusteltiin kaikkea. Vaimo puristi minua pohkeesta, kerroin käyn vielä töissä ja lähdin. Tulin yhdeksältä laitoin viestin huoneessa ??. Kohta olen.
   Vaimo tuli huoneeseen halasi ja suuteli, oli ihanaa, heti kun läksit näytti pilleriä ja nielaisi, aloin kostua jo siinä lähdettiin heti huoneeseen. Et usko imin ja nuolin heti sisällä mies nai seinää vasten se oli ihanaa kuin olisi ottanut väkisin, raksteltiin siitä sitten suihkussa tultiin huoneeseen nojasin ikkunaan pani takaapäin katsoin Oulun torille se että joku näkisi sai aivan villit ajatukset tuntui että jalat pettää kun tulin sain ihanat aineet sisään. Keskusteltiin kaikesta vähän aikaa nousin syliin kun taas oli kovana katso rintoja kun se imi halusta ja minä nain kuin hullu. Tässä toiset kolmesataa nyt vain. Kotiin mennessä nelostiellä ajoin P-paikalle vaimo halusi naida kun autoja meni ohi kumpainenkin nautti kun ei tiedä näkeekö kukaan.

  • Anonyymi

   Rouvani 47v,pohjoisesta keski-suomesta. Todella ujona olen häntäpitänyt mutta jo pieni määrä alkoholia saa vaimon muuttumaan estottomaksi nartuksi...
   Olen kuullut että hän olisi humalassa jo pidempään hakenut netistä vieraita miehiä.
   Itse teen reissutöitä ja nyt olinkin jo kotona kun vaimo saapui kännissä kotiin,kolme mustalaista saattoi hänet...mitä ..ttua,
   Vaimo oli todella käytetyn oloinen mutta kiisti ettei ollut kuin kyydin saanut kotiin...

  • Anonyymi

   Saan vaimon kiihottumaan kun kerron että usea mies naisi sitä levittää haarat ja kuiskii näinkö antaisin miesten naida näinkö villiintyy kunnolla. Oltiin häissä siellä oli paljon vierasta porukkaa illalla katsottiin mihin pääsis yöksi, päästiin nuorison mökkiin ylös oikein oma huone. Menot jo vaimeni halutti pirusti nuolin vaimoa kieriskeli pedillä etkö nai kiusaat vain sanoin alhaalla oli poikia varmaan naisivat vaimo veti päälleensä jos et tule menen sitten sinne käytin kalua pillussa yritti pitää sen siellä vedin pois nuolin kuiskasin haluat hurjana valut kuiski no anna nyt. Nousin ja sanoin sano että sorruin join puoli pulloa ja nukahdin vaimo seisoi nännit pystyssä ohuen yöpaidan alla sanoin mene muka vessaan ja katso miten käy.
   Kuulin kun meni alas yksi poika kuiskutteli tule tänne vaimo meni vessaan takaisin tullessa poika odotti veti kädestä missä ukkosi on kuiski sortu poika veti hiljaa sängylle toinen tuli avuksi ja imi heti rintoja vaimo muka esteli ei pojat mieheni hmmmm toinen suuteli kiivaana toinen kaivoi kalua katsoin nyt saa kunnolla haarat levittyi ja alkoi nainti yksi piti kättä suun edessä että ei huuda lujaa kuuliin vaimean iiik tiesin nyt sai sisään poika vaihtui ja tuli kolmas nyt ottivat juomaa vaimo kävi pesulla kun tuli sängulle yksi työnsi seljälleen ja alkoi imeä pillua kuiski tämä on oikea eikä teini kasi seisoi jo takan kalu pystyssä ja pukkasiva nuolijan pois alkoi kova nainti sai taas kolmelta sisään , kun vaimo pääsi pesulle nousi heti yläkertaan kuiskas kiitos pojat.
   Odotin ylhäällä vaimo imi vähän ja sanoi annatko nyt vaimo oli liukas ja kuiski olin niiden huorana ainakin kuusi lastia sain nautin siitä tunnetko nytkin vapisen halusta tunsin miten pillu vapisi työnsin syvälle vaimo pani tyynyt suun eteen ja vinkui siihen vapisi ja vapisi laukesin halasi ja kuiskas kiitos kiitos rakas kaikesta.
   Aamu yöllä heräsin kuulin vaimeaa kiljuntaa taas oli naitavana kolme pyöri ympärillä vaimo katsoi ylös ovelle näin että tuntuu hyvältä näytin peukkua ja menin pois. Varmaan kuudesti sai silloinkin.
   Lähdettiin ajamaan kotia pysähdyin P-paikalle tupakalle vaimo nojasi autoon katsoi horisonttiin ja sanoi minä muuten nautin ja nautin kovasti että kalu vaan vaihtui , nostin hametta ja panin auton kylkeä vasten kahden auton torvi soi vaimo kuiski tämä on ihanaa paineli pyllystä oli melkein kalun varassa kun taas vapisi laukesin sisään sain suukkoja useita vaimo alkoi nukkumaan kun jatkettiin kerran sanoi unissaa odota kun päästään kotia.

  • Anonyymi

   Minun vaimo ei saanut rahaa, oli tytön huoneessa juhlat oli pystyssä vielä vaimo väsynyt viinasta. Kävin ovella katsomassa nukkui mekko päällä, viereen tuli joku poika kysyi antasko ei tuntenut minua sanoin kokeile, seurasin meni viereen hyväili rintoja vaimo jotain tupisi unissaan hieronta jatkuin ja koski pilluun eiköhän vaimo vaan levittänyt haaroja poika veti housut ja pani vaimo vaan ulisi oi oi oi pitkä työntö ja laski sisään, tuli toinen katsomaan , ei helvetissä antaako toi ja meni sisään edellinen katsoi vieressä kun uusi poika nai nyt vaimo piti jaloista kiinni ja oli halukkaassa asennossa, kysyi missä Jyrki sanoivat ei ole näkynyt taas sai vaimo lisää, Katsoin olkkarista että viisi poikaa kävi naimassa kuulin kun sanoivat sitä pitää kuivata välillä, kukahan tuo on, sama se hyvä on pillu ja isot utareet. Kuulin kun sanoivat pitää viedä juomaa että ei herää kunnolla. Sai lyhyellä aikaa kymmenet spermat sisään. Pidot loppui ja menin kamariin nostin spermaset housut jalkaan ja herättelin on aika lähteä. Kotona nukkui heti.
   Aamulla kuulin kun kolisteli huusin onko kahvia. Menin keittiöön ja suutelin vaisua vaimoa, vaimo katseli ja kysyi milloin tultiin. Halasin vaimoa vähä vältteli sitten sanoin lähdettiin kun viisi poikaa oli nainut sinua kahdesti annoit kamarissa kaikille oikein pyysit lisää. Nousi ja suuttui et sitten puuttunut asiaan, sanoin sinähän itse päätät asioista niinkuin eilen sanoit. Iltapäivällä kysyin miksi niin, kertoi että luuli minun tulevan silloin kun nukuin se oli ihan outo poika mutta pani niin hyvin että annoin olin humalassa ja kohta aina oli joku naimassa tuli niin kiimanen olo että annoin reilusti ja toivat mehua jossa oli viinaa ja sanoivat sinua ei näy annoin panna vapaasti oli himo jo kaluun, nyt olen kipeä sieltä. Annatko rakas anteeksi.
   Sanoin nautin kun sait kunnolla kävin katsomassa sinun kiihkoa.
   Illalla vaimo tuli viereen voiteli kalun ja sanoi anna sinäkin panin edestä ja käänsin sanoin nyt annat kaikille kiljui ja antoi puriti liukkaala pillulla ja tärisi laskin sisään kuiskasin et ole pilalla nukahti viereen, nyt on hyvittänyt olemalla tosi porno kun rakastellaan rakastan vaimoani joskus käy mielessä haluaako joskus lisää samalla lailla.

  • Anonyymi

   Totta kuinka muutama lasillinen viiniä tms.saa minunkin estot katoamaan ja minusta tulee kuin säälittävä seksiä himoava bimbo jollaisia vihaan naisten maineen tahraajina.
   Siksi pysyn nykyään kaukana alkoholista etten lopullisesti pilaa myös omaa mainettani.
   N.41

   • Anonyymi

    Ei se maine siitä tahraannu, mukava pitää hauskaa 😊


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei se maine siitä tahraannu, mukava pitää hauskaa 😊

    Rakastan kun näen et toinen nauttii täysin


  • Anonyymi

   Vaimo erehtyi menemään nuorten huoneeseen hotellissa olivat kuulema mukavia.
   Odottelin jonkin aikaa ja katselin käytävälle lähdin katselemaan, ovi avautu ovella oli tyttö kuulin kun sanoi naikaa sitä huoraa jos haluatte, olin ovella vaimo oli sängyllä haarat levällään halasi poikaa joka pani innokkaana yksi huusi on saanut jo kahdelta vielä haluaa.
   Tyttö sanoi haluatko jonoon, sanoin en mihin sinä olet menossa sanoi minne vaan, sanoin mennään alas siiderille, juotiin kahdet sanoi on mulla huoneessa sanoi en anna pillua sanoi ei ole pakkokaan antaa. Mentii huoneen ohi tyttö sanoi katsotaan vähän, vaimo imi kalua kontallaan laittoi oven kiinni kukahan tuokin on sanoin vaimoni, HÄH vaimosi etkö välitä sanoin välitän antaa poikien panna.
   Mentii huoneeseen, olen muuten Tessu eli Terhi, katseli ympärilleen siisti kämppä katsoi avointa matkalaukkua Wau onko tämä näytti vaimon puna mustaa-asua nyt ymmärrän nappasi olkapäälle luulin että menee ulos meni vessaan, tuli sieltä pukeutuneena, katsoin tosi rintava ja kapea lantio minun vuoro oli sanoa Wau Wau.
   nauroi olenko seksikäs sanoin ana kuvaan sun puhelimella sua, antoi puhelimen kuvasin alhaalta ylös kuvasin kasvoja veti suustaan sievästi sormen näytin peukkua keimaili ja pyllsti kuvasin läheltä haaroista pillun huulet oli narun ympärillä Tessu siirsi sitä kaunein näkemäni pillu näytti lopeta.
   Tuli eteen kontalleen kun istui nojatuolissa kuiskas kuvaa sievästi sormilla hieroi kalua olin jo alushousuissani raapi kynsillä sievästi katsoi kameraan laski kuminauhaa laski ylä osan komiat rinnat tuli esiin hymyili otti kalun esiin mittaili katseellaan otti juuresta kiinni ja imi ja nuoli tosi pitkään ja lopetti nousi ja otti juomaa istui syliin kuiskas saanko katsoa puistin päätä ei vielä juotiin juomat sanoi kuvaa meni selin ja laski ala osan levitti jalat täydellinen pylly pillun huulet näkyi avoimena näkyi kun sormetti edestä sormet oli ihan kiiltävät peräänty kalun päälle kuvasin läheltä levitti huulia ja istui sanoi iso kyrpä painuu pikku pilluun ihanaa liikkui ylös alas ja nousi. Laita puhelin kuvaamaan sänkyä sain laitettua joten kin työnsi minut sänkyyn makasin kalu pystyssä sievästi konttasi päälle puhelin kuvasi takaa nousi ja istui kalua sisään kiljui sedän iso kalu poraa pikku pillua ja se kyllä venyi oli liukas ja ahdas liikkui ylös alas tunsin koko ajan miten se liukui pitkin kalua Tessu huokaili on iso aivan ihana tunsin kuinka oli märkä hieroin rintoja nännit oli kuin piikit kovat, Tessu nousi ja kääntyi puhelimen suuntaan hieroi rintoja kuiski setä panee tunnen että kohta laskee pikku pilluun kiljahteli ja hieroi pillua nyt setä nyt ja tuntui kovat puristukset kuiski setä tulee setä tulee laskin sisään huusi nyyyt pikku narttu saa.
   Nousi spermaa valui lattialle, otettiin paukut Tessu istui sylissä, sanoi en olisi antanut mutta kun halusit kuvata halusin olla kuin vaimosi olit ihana.
   Kysyin oletko täysikäinen? Sanoi nyköse alkaa sanoi ei ei tatvi sanoa halasi ja kuiskas kuusitoista äläpelkää en tule raskaaksi pojat joskus panee.
   Kun kuvasit ja näin mitä sulla on housuissa halusin, et tiedä miltä tuntui kun sain sisään se ei ollut pikku nykytystä tunsin heti laajenen ja laajenen tuli ihana kiima kun liikuin ihanasti sievästi olisin voinut huutaa mutta maltoin pillu ei ole koskaan turvonnut niin kuin nyt, vieläkin aivan ihana tunne. Eihän vaimosi tule, sanoin soitetaan, joku vastasi puhelimeen kuulin kun vaimo sanoi humalassa oli kuka oli sano painu helvettiin.
   Tessu halasi hyvä saan olla sun kanssa, joku soitti Tessulle kyseli missä on vierestä kuului kun vaimo kiljui sitä pantiin olan takaa Tessu sanoi olen ok soita aamulla. Sanoi niin sanottu poikaystävä ja nauroi.
   Ei keritty pitkää makoilla kun Tessu kuiskas pane takaa en jaksa odottaa nosti jalkaa huokasi ihanaa työnnä työnnä pidin pienestä lantiosta kiinni nojasi taakse kuiskas olet minun setä kääntyi sievästi vatsalleen kuiskas tulen vähän koko ajan koko ajan tunne kasvaa että tulet aivan järkyttävä tunne riuhtoi käsillään lakanaa laukesin sisään levitti jalkoja tosi paljon kuiskas haluan sen olevan sisässä.
   Aamulla herättiin ja mentiin aikaisin aamupalalle, naurettiin ja syötiin Tessu katsoi niin se mieli muuttuu eilen sanoin en anna pillua ja nyt olen saanut ihanasti koko yön, muistan tämän aina ensimmäinen joka oikeasti halusi minua ja minä halusin.

   Nähtiin pojat ja vaimo tuli alakertaan onneksi eivät huomanneet olivat varmaan vielä jurrissa. Naurettiin kun vaimo kävelli, Tessu sanoi jos joku on saanut kyrpää niin se on vaimosi. Sanoin pylly kiertää turvonnutta pillua on varmaa punainen.
   Noustiin ylös Tessu sanoi kiitos kaikesta pitää pakata ja muista soittaahaluan sitten miljoona kertaa.
   Vaimo tuli huoneeseen kysyi saako vielä levähtää kävi suihkussa, makoili ja nukahti vatsalleen, levitin vähän jalkoja pillu oli kuin kiimaisen nartun vähän auki ja punainen.
   Kotona vaimo sanoi et ole vihainen miksi. Näytin pätkän tämän takia, vaimo sanoi minun asu sanoin on pesussa.

   • Anonyymi

    Myöhemmin vaimo kertoi oli juonut pojilta vähän oli tullut tollo olo, oli vain kulkenut niiden kanssa ja siellä oli joku tyttökin se hävisi jonnekkin. Oli ensin ottaneet vähän väkisin sitten oli tuntunut hyvältä, en tiedä paljonko naivat mutta luulen joku kuusitoista ketaa aina joku pani, luoja kun olin hellä monta päivää, no kuka se nainen oli ja katsoi kuvaa sehän on nuori panitko sanoin koko yön ja panen joskus uudestaan.

    Meni noin pari kuukautta, vaimo kysyiolenko pitänyt uhteyttä sanoin en vielä, vaimo samoi hiljaa pojat on, pidin kainalossa, kysyin haluttaako mietti enpä tiedä, sanoin haluttaa sinä haluat, olenko väärässä haluat olla niiden huorana , vaimo sanoi olisin ainakin selvin päin.
    Laitoin viestin Tessulle, miten on? tuli vastaus isolla ON ON MILLOIN?
    Sovittiin myöhemmin sama aika minä kotona vaimo hotellissa.
    Tessu tuli sanoi heti haluan oppia kaiken, kuiskas se setä juttu oli kiva, tehtiin se uudellen oli himokasta. Tessu sanoi haluan papin, naurettiin pappi Tessu sanoi se on syntistä ja kiihottavaa. Jäi koukkuun setä jutusta en ole ollut sen jälkeen kenenkää kanssa jätin sen retkun.
    Sammutettiin valot, hämärässä Tessu istui rippituolilla viressä ja kertoi, olen kosketelllut iseäni illalla tulee halu kosketten piniä huulia ja rintoja nekin on kasvaneet, sanoin saanko koskea sievästi koskin rintoihin Tessu väpsähti vähän paljaalla kädellä se tuntuu.
    Nosta pitaa kokeilen kokeilin sinulla on jo isot rinnat mistä muualta tuntuu, kuiskas täälät alhaalta, nouseja ota farkut pois anna kosken vähän nämä piene huuletko sen saa aikaan Tessu kuiskas niin ja kun panee sisäälle kosketin sisältä sanoin piru on päässyt sinuun tule alasti syliin. Tessu sanoi äiti on kieltänyt. Äisikin on istunut kun sillä haluttaa liikaa, mitä äiti on antanut.
    Äisi sanoi sen tissit seisoo melkein aina imin niitä ne oli pirun riivaamat äitisi sanoi tulee huoramaisia tunteita ja kastun, kokeilin äitiäsi, Tessu kuiskas mulla tulee kans nytkin kosken, sanoin älä koske. Äitisi nousi ja katsoin sen häpyä oli ihan karvaton annoin suukon siihen kuiskas se valuu heti nuolin äitiäsi se vain valui.
    Tuleppa tänne, sun häpy on kans ilman karvoja valut kuin äitisi Tessu kysyi miten sait sen loppumaan. Ätisi tuli syliin tule sinäkin, näin päin, Miten papin kalu noin iso sanoin se poistaa synnit ätisi istui siinä pitkään kaksi kertaa.
    Tessu sanoi en uskalla mutta jos äitinikin on ollut, Tessu ohjaa se sisään saat ensin tuntea pirun Tessu ohjasi ja laskeutu, sinä pikku tyttö anna minä kokeilen onko piru sisässäsi, voi Tessu olet kuin äitisi yhtä märkä mutta olet liujas ja tiukka, voi setä haluan kovasti poistetaan piru hypi kunnolla Tessu hyppi kalun varassa pidin pikku pyllystä kiinni Tessu kuiski haluan enemmän ja enemmän laukesi huutaen kalun varassa, kuiskas lähtikö se sanoin lähtee se kokeile lisää Tessu hyppi ja kiljui nyyt nyyt se lähtee silloin laskin sisään ison lastin Tellu kuiski syvään syvään. Nousi ylös, kiitos pastori kiitos ja meni vessaan. Jatkettiin aamy yölle kaikkea kivaa.

    Kun vaino tuli seuraavana päivänä kotiin, kuiskas oli ihanaa kaikki oli selvin päin sain olla narttu oikea narttu käytin lopussa voidetta en ole kipea olen halukas, miten sulla kerroin kaiken, vaimo sanoi haluan haistaa ja maistaa, nousi ylös tuoksui pikku pillulle ja masitui, maistoin vaimoa kuiskas heti ui ui ui onse vähän hellä maistoin sperman vaimo kuiskas tule menin sisään sanoin olet kuuma ja liukas kuiskas niin tuntuukin sain taas melkein kaksi kymmentä kertaa välillä sain koko ajan pikku orgasmia tule rakas, luojaah saat sen taas aikaan vaimo jopa kijui laukesin samalla, vaimo sanoi olet tyhjä panittko paljon sanoi paljon.
    Tuli kainaloon kultsi lopetetaanko tämä menee yli, sanoin lopetetaan vaan.


  • Anonyymi

   Mä oon päässyt katselemaan kun vaimo touhusi vävypojan kanssa,menin saunaan niin vaimo veteli vävyn kyrpää käteen,vävy hieroi vaimon posliinipillua,vaimo kunnon kännissä ja ihan rivona...

  • Anonyymi

   Minun vaimoni menettää täysin kontrollin kun näkee livenä miesten vehkeet. Kävimme hiljattain Kanarian nakurannalla kokemuksia rikkaanpana tulimme....

  Ketjusta on poistettu 35 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Katujengi tappoi uimaan poikansa kanssa menossa olleen isän

   https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-221434 Kertoo YLE Tukholman jenginuoret ampuivat 39-vuotiaan perheenisän kuoliaaksi
   Maailman menoa
   276
   6012
  2. Susanna Laine paljastaa, missä asuu Farmi-kuvauksissa - Tämä tuottaa haastetta: "Ei ole kauheasti.."

   Susanna Laine vetää omalla tyylillään Farmi Suomea. Minkä kouluarvosanan (4-10) antaisit juontohommista? Erinomainen =
   Suomalaiset julkkikset
   20
   2351
  3. Olisitko sitten valmis pettämään

   Kumppaniasi jotta pääset tiedät kyllä mitä tekemään? Onko suhteesi niin ankea? Ymmärrän jos on..
   Ikävä
   120
   1893
  4. Li Andersson osoittaa OrpoPurran olevan täysin väärällä linjalla...

   ...hän löysi oikeudenmukaisempia kohteita jopa 4 miljardin edestä helposti jos halua vain on maamme talouden saattamisee
   Maailman menoa
   308
   1424
  5. En todellakaan luovuta sinun suhteesi

   Kuulet minusta vielä.
   Ikävä
   104
   1401
  6. Mikä on kaivattusi

   kaivattusi syntymäpäivä? Onnitteletko häntä silloin, ja jos et, niin miksi et?
   Ikävä
   59
   1381
  7. Unohtaisin kyllä ja etsisin uutta nainen

   Mutta totuus on vain se, ettei toista sinunkaltaista löydy eikä ole olemassakaan. Tietyt piirteet sinussa on niin uniikk
   Ikävä
   52
   1101
  8. Tiedoksi naiselle

   Olen vanhanaikainen mies, en anna ekoilla treffeillä.
   Ikävä
   74
   980
  9. Iida vainio ja Archie Cruz _ Suomen uudet kuninkaalliset !

   Näyttävä ja upea pari ! Ja kateelliset kiusaa ja solvaa näitä lahjakkaita nuoria.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   17
   959
  10. Oikeasti ajattelin

   Että kaikki vain typerää leikkiä ja niin asia varmasti olikin. Väärinkäsityksiä jo liikaa niin siksi en tänne enää halu
   Ikävä
   65
   919
  Aihe