Lehtikalat

ange=

mulla on vähä alle 200l akvaariossa 4 lehtikalaa. ne on vielä aika pieniä mutta niistähän tulee aika isoja niin mietin että mitä teen kun eläinkaupassa sanottiin että voi ottaa lehtikaloja mutta sitten oon lukenu että pitää olla yli 200l.Kasvaako ne sen akvaarion koon mukaan vai miten?? pliis vastatkaa!

6

100

  Vastaukset

  • Kasvaa akvaarion mukaan, mutta tietenkin suositellaan suurempaan akvaarioon. Mulla oli lehtiksen poikaset 100 litrasessa, jonne sanottiin eläinkaupassa niiden mahtuvan.. Lehtikset on reviiri kaloja ja tarvitsevat tilaa omalle alueelleen. 200litrainen kyllä varmasti riittää, mutta jos vain tilaa ja rahaa riittää ostamaan suurempi, niin sitä parempi :)

   • Ok :)kiitos ku vastasit!


   • ange= kirjoitti:

    Ok :)kiitos ku vastasit!

    Lehtikalat kyllä kasvavat akvan koon mukaan. Kuinka korkea altaasi on? Leveys ei sinäänsä ole ratkaiseva tekijä vaan korkeus.


  • Kannattaa aina lukea kaloista etukäteen, eläinkaupassa yleensä myyjät, vaikka tietäisivätkin että lehtikalat tarvitsevat hieman isomman tilan, alkavat vain myymään niitä kaloja euronkuvat silmissä.. Lehtikalathan tosiaan kasvaa altaan koon mukaisesti, mutta ajattelimpa vain sanoa :)

  • Ihan hyvin voi laittaa 200l :) minullakin on lehtikaloja 200l ja ovat pärjänneet vallan mainiosti!

  • minulla on 125l akvassa 2 lehtaria ja voivat ihan hyvi aikovat lisääntyä

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Missä aloitus Martinan uudesta miehestä?

   Ruotsalainen miljonääri ja viettivät lomaa Dubaissa.
   110
   7005
  2. THL: Suomen tautitilanteesta huonoja uutisia - epidemia lähellä kiihtymisvaihetta - Kiitos Lintilä!

   THL: Suomen tauti­tilanteesta huonoja uutisia – epidemia lähellä kiihtymis­vaihetta https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006638469.html "STM ja THL arvio
   Maailman menoa
   90
   2641
  3. Martinan uus äijä, turkkilainen miljonääri

   Joka asuu nyt Ruotsissa. 7 pvää. Aivan holtitonta toi meno. Ei kestä olla ilman äijää, ei kestä arkea, ei kestä olla pienten lastensa kanssa, tääkin
   140
   1633