minkälainen toimenpide

mmv81

on lääkkeellinen kohduntyhjennys.Sikiön todettiin ultrassa kuolleen kohtuun.Vastasi viikkoja 17. Surun murtamana,pelon vallassa mietin mikä minua tämän karmeuden keskellä odottaa?

5

168

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • =( Suru

      Osanotot vauvan menetyksen johdosta :( Lääkkeellisestä tyhjennyksestä minulla ei ole kertoa kokemusta, mutta keskenmenon tuskan olen joutunut kokemaan. Keskenmeno tapahtui kuitenkin jo varhaisessa vaiheessa viikolla 7 ja kohtu tyhjentyi itsestään. Voimia suruun :(

    • 3lapsen1enkelin äiti

      minulle tehtiin lääkkeellinen tyhjennys 2viikkoa sitten, kun Enkeli-lapsemme oli kuollut 15 viikon iässä. Itse tapahtuma meni kuten synnytys ilman sitä ihanaa palkintoa.
      Tsemppiä sinulle!
      Toivottavasti näet lapsesi! Vaikka se ajatus oli minusta aivan puistattava, mutta näin jälkikäteen olen onnellinen siitä pienestä hetkestä jolloin pystyin hänelle kertomaan, kuinka äiti olisi häntä rakstanut ja toivotin hänelle turvallista matkaa!
      Suru ei ainakaan vielä ole minulla helpottanut lainkaan. Luulimme olevamme viikolla 22.

    • mmv81

      Kiitos tsempistä.Toimenpide tehtiin eilen ja se oli jotain aivan karmivaa.Vaikka olen jo synnyttänyt aiemmin,en olisi voinut koskaan kuvitella sitä tuskaa mitä osastolla koin.Niin henkisesti kuin fyysisestikkin.En nähnyt pienokaista,mutta sain tietää hänen olleen poika.En tiedä helpottiko tieto tuskaani,mutta ainakin on nyt jotain konkreettisempaa,mitä surra.Nyt on tyhjä,turta olo.Itse synnytys meni nopeasti,mutta istukka jäi kohtuun.Lääkäri sai kuitenkin autettua sen ulos,ja kaavinnalta vältyttiin.Nyt alkaa henkinen eheytyminen ja sehän tässä kaikessa vaikeinta loppuen lopuksi onkin :( Elämä kuitenkin voittaa ja ehkä astelen samaisen sairaaan ovista vielä joskus onnellisemmissa tunnelmissa..
      Voimia kaikille jotka joudutte tämän läpi käymään!

    • Minulla kanssa tuore lääkkeellinen kohdun tyhjennys, tehtiin perjantaina ja olin yön sairaalassa. Sain sisäisesti 3 lääkesatsia ennenkuin mitään tapahtui. Puolen tunnin päästä olisi lähdetty kaavintaan mutta sikiö tuli kuitenkin ilman kaavintaa ulos. Istukkaa piti odotella jonkun aikaa, tuli sitten myöhemmin kahteen osaan hajonneena. Nyt odotellaan km vuodon loppumista ja ekoja menkkoja että pääsen yrittämään uudelleen.

      Ei tämä helppoa ole, itku vieraana monta kertaa päivässä mutta onneksi mies tukee hienosti, tietenkin tuemme myös toinen toisiamme sekä läheiset meitä. Ottaa todella koville kun veljen vaimo sai tytön 2kk sitten, km:n jälkeen en ole kyennyt heillä vielä käymään.

    • suru74

      Kolme viikkoa sitten vauvamme kuoli kohtuun vkolla 17. Neuvolassa ei löytynytkään sydänääniä ja siitä seurasi lääkkeellinen tyhjennys ja vielä kaavinta päälle, kun istukka ei tullut ulos. Pieni poika, jonka näimme ja jolle saimme pitää pienen siunaustilaisuudenkin, sekä tuhkat ripotella.
      Suru on jotakin niin valtavan syvää, että hetkittäin siihen hukkuu, eikä mikään tunnu auttavan. Koko naisen elämäni ajan toivottu lapsi ja äityis annettiin hetkeksi ja otettiin pois ja nyt on vaan tyhjää ja pelottaa, aivan kamalasti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1641
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1263
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1244
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1156
    Aihe