mistä johtuu

turhake-------------

että mulla on pieni penis siis niinkuin pojilla! Erektiossa penis on jotain 10cm tietämillä ja paksunee hieman mutta miksi se on kuin pikkupojalla olen kuullut että silloin kun olen syntynyt minulla oli napanuora kiertynyt kaulan ympäri onko tämä esim. voinut vaurioittaa seksuaalista kehittymistäni? Auttaako peniksen kehitin? Tämä ongelma on erittäin kiusallinen ja kaikki luulee mua jotenki oudoksi ku monesti oisin naisen saanut mutta enhän minä mitenkään voi ruveta seurustelemaan tämän ongelman takia mullehan naurettas tai jotain miten tämmösestä voi kenellekkään ees puhua ettei joudu pilkan kohteeksi ongelmani siis haittaa normaalia arki elämää joskus olen katkera ja surullinenkin kun aattelen että muilla on akat ja mulla ei ku on tää H ELVETIN pieni taikka iso ongelma!!! Mielestäni elän aika terveellisesti harrastan liikuntaa 3krt viikossa ja alkoholiakin käytän vain harvoin maksimissaan kerran kuussa! Olen jopa väkisin yrittänyt uskotella ja tehdä itsestäni aseksuaalia koska tiedän etten koskaan voi ryhtyä mihinkään! Ja siis en ole mikään poikanen enää reilusti yli parikymppinen 185cm pitkä ja 95kg painan

5

369

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaalimato.com

      Hei,
      Monia miehiä askarruttaa oman peniksen koko. Et ole suinkaan ainoa joka painii saman kysymyksen äärellä. Peniksen normaalia kokoa on vaikea määritellä. Pornoelokuvissa esiintyvien miesten penikset ovat todellakin harvinaisia. Useissa tutkimuksissa on todettu miehen jäykän peniksen olevan keskimäärin 13–16 cm pitkä ja varren ympärysmitan 11–13 cm. Myös 10–13 cm tai 16–20 cm pituiset penikset ovat varsin tavallisia (Virtanen, 2005).
      Usein voi myös olla että miehet suurentelevat puheissaan penistensä koot joten vallitseva uskomus on, että "normaali" penis on suurempi kuin se oikeasti onkaan.
      On myös olemassa ns. mikorpeniksiä jotka ovat täydessä mitassa joidenkin senttimetrien mittaisia. Mikropenis voi johtua kasvua säätelevien hormonien toiminnan poikkeavuudesta, kromosomi-poikkeavuudesta tai geenivirheestä. Sinulla ei suinkaan ole tällaista mikropenistä. Eikä peniksesi koko johdu vauvana kaulan ympärille kiertyneestä napanuorasta. Peniksen kokoon vaikuttavat mm. perimä ja hormonit.

      Peniksen kokoa pidetään jonkinlaisena miehuuden mittana. Suuren peniksen omistavilla luullaan olevan erityistä menestystä naisten keskuudessa. Kuitenkin naisilla tehdyissä tutkimuksissa yhteneväisenä löydöksenä on ollut, että koolla ei ole keskeistä merkitystä, vaan sillä miten sitä käyttää. Naiset usein pitävät liian suurta penistä jopa huonona.

      Toisaalta peniksen normaaliutta voidaan tarkastella myös toimintakyvyn ja terveyden näkökulmasta, ei pelkästään kokokysymyksenä.

      On myös hyvä muistaa että emättimen pituus vaihtelee välillä 6,5 – 12 cm. Vaikka emättimellä on kyky venyä yhdynnässä, on selvää, että liian pitkä penis, esim. luokkaa 17-20 cm voi aiheuttaa ongelmia, useille kipua.

      Kannustan sinua luottamaan itseesi ja siihen että olet hyvä sellaisena kuin olet. Se, minkä kokoinen peniksesi on ei ole riippuvainen siitä millainen seksikumppani olet. Naisille merkitsee usein enemmän se kuinka heitä kohdellaan ja käsitellään sekä miten penistä ns. käytetään. Sinun on myös hyvä muistaa että itse yhdyntä on vain pieni osa seksuaalista kanssakäymistä. Naista voidaan tyydyttää, hyväillä ja helliä useilla eri tavoilla.

      Jos asia vaivaa sinua edelleen paljon ja se hallitsee elämääsi liikaa voit keskustella asiasta esimerkiksi seksuaaliterapeutin kanssa. Yhteistietoja löydät esimerkiksi seuraavilta internetsivuilta: http://www.vaestoliitto.fi/seksuaalisuus/ ja http://sexpo.fi/?palvelut

      Terveisin
      Kaalimato.com

    • asdffds

      Onpas luuserimentaliteetti tuossa "virallisessa" vastauksessa. Tuollaisella tekstillä voi heittää vesilintua. Puolitotuuksia ja hyssyttelyä sun muuta skeidaa, samalla sivuuttaen se tosiseikka että asialle voisi tehdä jotain.

      http://www.pegym.com/forums/beginners-forum/2166-jps-90-day-beginner-routine.html

      Aloita vaikka siitä löytyvällä harjoitteluohjelmalla. Jos haluat useamman sentin lisää, niin siinä menee todennäköisesti vuosia. Kolmen taikka neljän sentin lisäys on ihan realistinen tavoite jo vuodessa, mutta vaatii ison läjän motivaatiota. Silloin olisit jo "normaaleissa" mitoissa, vaikkei elimelläsi vielä pesistä pelattaisikaan.

      Älä osta mitään turhia bullshit tuotteita. Asiallinen väline harjoitteluun aloittelijoille suunnatun ohjelman jälkeen on OK, mutta siinä vaiheessa luulisi sinun jo asiasta tietävän jo aika paljon ja osaat itse tehdä valintasi.

      Vaihtoehtoisesti voit mennä katkerana tappiomielialalla juttelemaan ylläolevan vinkin mukaisesti terapeutille, joka yrittää saada sinut hyväksymään itsesi. Peniksesi koko ei siitä tosin muutu mihinkään - olet koko loppuelämän se sama kymmensenttinen lahkeessa.

      Onnea silti, ihan sama miten päätätkään valita. Mutta etpähän ole enää ainoastaan arvottomien hyssyttelyiden ja puolitotuuksien varassa.

    • tiitulii

      toisilla on isompi ja toisilla on pienempi, thats it, ei sussa mitään varsinaista vikaa ole
      yhdenillan suhteilla ei noilla senteillä varmaan pitkälle pötkitä?, mutta jos kaksi ihmistä rakastaa toisiaan, niin ei se niihin sentteihin kaadu.
      aina on uusia asentoja tai muita kiihotusapuvälineitä naiselle jossei oma varustelu riitä.
      voit tietysti kokeilla jotain hokkuspokkus pidentäjiä.. mutta onkohan silti vaivan ja rahan arvoista.. enempi naisena arvostan sitä, et on tyytyväinen itseensä kuin että on pelkkä isomunainen molopää ;)

      • asdffds

        Tyypillinen vastaus. Lähes täysin aiheesta mitään tietämätön selittää asian sivusta. "Ei sillä koolla ole mitään väliä, jos vaan rakastaa." Ja kuitenkin jos väittely käydään asiasta, niin optimi koko kyllä löytyy. Se, että muut osa-alueet voivat kompensoida puutteellista kokoa, ei tarkoita että peniksen koko olisi täysin yhdentekevä seikka.

        Onnistuit vielä lokeroimaan kaikki isommalla peniksellä varustetut molopäiksi. Hieno homma! Oletko kenties tehnyt tieteellistä tutkimusta asian parissa ja todennut selvän korrelaation narsismin ja keskivertoa isompien penisten kanssa?

        Hienoja neuvoja kertakaikkiaan. Jos et riitä naiselle, niin käytä leluja - älä missään nimessä tee peniksellesi mitään. Ja seksi muiden kanssa, kuin syvästi rakastuneen puolison kanssa, ilmeisesti jättää tämän vastaajan mielestä naiset kylmäksi.


    • johannes

      On luojan kiitos, etten ole koskaan huomannut mitata penikseni kokoa. Nyt silmämääräisesti katsoen jossain 10-20 cm paikkeilla vissiinn riippuu tilanteesta. Ei ainakaan kukaan naiskavereista ole asiaa kommentoinut. ja olen jopa huomanut monen olevan varsin tyytyväisiä siihenkin. En ole koskaan mitään erikoisjuttuja sillä yrittänytkään noita normaaleita toimintoja vaan riippuen mistä kumppanini on pitäneet tai halunneet. Ei siitä kannata niin huolta kantaa kunhan nainen on tyytyväinen sehän tässä on parasta. Ja löytyy muutakin mukavaa kuin pelkästään miehen kalun mitta. Ai niin olen yli 50 ja en tosiaankaan aio penikseni pituudesta olla murheissani kunhan se vaan toimii tyydytystä tuottavallala tavalla. Miellyttäviä rakasteluhetkiä kaikille.!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      88
      1692
    2. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      118
      1322
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1297
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      78
      1206
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1094
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      893
    7. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      390
      837
    8. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      822
    9. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      42
      805
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      133
      776
    Aihe