toivotonta... :(((

brainfogforever

Auttaako teillä Strattera kellään kelle määrätty? Onko tuo jokatapauksessa paljon tehottomampi kun concerta? Onko tuo huono lääke jos on taipuvainen myös helposti ahdistuneisuuteen.

psykologi teki sitten jonkun hemmetin peroonallisuushäiriö/masennus diagnoosina vaikka ilmiselvä ADD ja tuntuu olevan joskus jopa vakavan puoleinen. Nimim. Aivan aivot jäässä välillä ja sählää minkä kerkeää.

tuloksena en voi saada siis julkiselta puolelta huumereseptiä...Lääkäri sanoin HARKITSEVANSA tuota stratteraakin : o Nyt on jotain masennuslääkettä joka auttaa hitusen verran jos annos on tarpeeksi mojova eli voxra otan 450mg tai 600mg.

välillä vaan tuntuu että reilu kahvin juominen on jopa tehokkaampaa kun tuo tupakki/masennuslääke

päiteiden käyttö ja juominen on nyt vähentynyt ja onnistunut jopa kovalla tahdolla lopettamaan kun jotkut normaalielämän asiat alkaneet sujumaan..melkein. Siinä ja siinä että retkahtaa taas kun hermoromahdus iskee ja epäonnistumisia satelee ja masennus pahenee. :( Mutta paremmin asiat ovat nyt kun alussa.

onkos tässä toivoa vielä että kannattaisiko tuota mahdollista strattera reseptiä odotella vaiko ajahukkaa taas ja olisi mentävä yksityiselle...tarvitseeko siellä käydä monen päivän psykologisia testejä ja onko nillä asennevammaa add/adhd diagnosoimiseksi?

pitääkö varata nyt aluksia aika neurologille vai mille? Jos jollain olisi vinkkejä nykyiseen tilanteesee tai omaa kokemusta olisin kiitollinen.
hermot pamahtaa ihan justiinsa ja retkahtaa kamankäyttöön tai alkoholistiksi :( Olisin jo tapahtunut jos nykyisen lääkityksen lopettanut mitä harkinnut aina välillä.

4

269

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • apua on tarjolla
    • aloittaja_xxxxx

      Kiitos neuvoista mutta liikuntaa harrastan mukavasti ja ravintotietämys on huippuluokkaa. muutaman viime vuoden aikana olen hionut tuota ravitsemusta esim. hivenaineiden, juurikin D-vitamiini ja ravintojakauman kohdalla(hiilareita vähentänyt) vanhana punttaajana.

      Ehkä on ollut jotai markinaalista apua sillä eräitä ravintoaineita kuten valkuaista jossa on tyrosiinia tarvitaan kahden ADD:n kannalta tärkeän välittäjäaineen muodostamiseen ja vitamiineista esim b6 ja c-vitamiini. Lääkkeet olisi sitten seuraava askel jos nuo eivät auta ja eivät todellakaan auta noudatti ruokavalioo tai ei.

      Tarvitsisin muunlaisia neuvoja mutta kiitos kuitenkin. Lääkkeitä tässä on valitettavasti alettu napsimaan ja napsitaan jatkossakin.

    • Bbkvf

      Voxraa käytetään myös adhd:n hoidossa. Se toimii aika monella, mutta kestää, että vaikutus alkaa... siis joitain viikkoja.

    • neur.psyk.pol...

      tukholmankatu 8f ja elämä "helpottuu"...........

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2916
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      105
      2478
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2240
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      22
      2072
    5. 177
      1886
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      44
      1873
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1807
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1558
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe