Varhainen keskenmeno?

_Jonayla_

Hei, pohdiskelempa vain. Kiertoni on normisti 29-31 päivää. Raskautta olemme yrittäneet nyt 4 kk. Ovulaationi tapahtuu n. kp 16, niin kävi tälläkin kierrolla. N. 5 päivää ovulaation jälkeen rinnat kipeytyivät, munasarjoissa tuntui vihlontaa ja n. 7 päivää ovulaation jälkeen alavatsaa alkoi vihloa. Ennen ei ole tällaisia oireita ollut (ennen menkkoja rinnat eivät yleensä tulee niin kipeäksi niin varhaisessa vaiheessa). 9 päivää ovulaatiosta tein erittäin herkän raskaustestin. Ensin luulin sitä negatiiviseksi. Tuntia myöhemmin testiin olikuitenkin ilmestyyt haaleaakin haaleampi haamuviiva. Seuraavana päivänä testasin uudestaan, vaikutusajan sisällä testiin ilmestyi hieman selkeämpi haamu (kuitenkin sellainen että sen huomasi vasta ikkunan ääressä tihrustellessa).

Tuosta on nyt kaksi päivää. Tänään on kp 27 ja testasin aamulla Clearbluen testillä ja puhdas negatiivinen tuli. Viime päivien aikana vihlaisut alavatsassa lisääntyneet (eivät tunnu menkkamaisilta kivuilta). Nyt kuitenkin pari tuntia sitten alkoi runsas verinen vuoto. Yleensä ennen menkkoja tiputtelee ainakin päivän. Outoja vihlaisuja tuntuu edelleen, mutta samalla myös menkkamainen kramppailu astunut kuvioihin. Kuukautisia odotin vasta ylihuomiseksi aikaisintaan.

Miltäs kuulostaa, onko kysessä varhainen keskenmeno vai kuukautiset? Olisi mukavaa tietää jos hedelmöittyminen edes on mahdollista.

6

533

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tsemppiä sinne

      Jos olet viivan kerran testiin saanut (kuinka haalean tahansa, viiva on viiva ja osoittaa, että raskaushormonia on veressä), niin kyseessä on ilman muuta varhainen keskenmeno. Valtava osa alkaneista raskauksista menee kesken raskausviikoilla 2-4 ja sen vuoksi monasti suositellaankin, että raskaustesti kannattaisi tehdä vasta, kun kuukautiset ovat myöhässä. Näin säästyttäisiin ns. turhilta plussilta ja mieliharmilta, kun raskaus ei jatkukaan. Mutta toki asialla on myös tuo toinen puoli, eli saa ehkä tietoon sen, että hedelmöittyminen kuitenkin on onnistunut ja voi toivottavasti siis onnistua uudelleenkin. :)

    • _Jonayla_

      Itse olen ainakin ihan tyytyväinen jos kyseessä tosiaan oli alkanut raskaus, vaikka sitten menikin kesken. Jossakin haamuviivakeskusteluissa on kuitenkin sanottu, että tietyt raskaustestit muka useamminkin näyttävät haamuviivaa virheellisesti ja että en voi olla varma oliko kyse oikeasti raskaudesta. Mutta se, että haamuviiva näkyi kahtena peräkkäisenä päivänä (vaikkakin samanmerkkisessä raskaustestissä) niin todennäköisyys, että kyseessä olisi vain ollut vika testissä ei ole kauhean iso mun mielestä. Mutta kyllä mä nyt haluan ajatella, että kyse oli varhaisesta keskenmenosta :)

      • tsemppiä sinne!

        Niissä keskusteluissa puhutaan lähinnä siitä, että joissakin raskaustesteissä on ns. viivan paikka, jota tihrustamalla sitten voisi kuvitella siinä olevan viivan. Minkä merkkisiä testejä käytit? Jos viivoissa yhtään väriä oli, niin se on silloin plussa, vaikka haamu olisikin, väärää positiivista ei raskaustesti kerta kaikkiaan näytä. Haamuunkin tarvitaan raskaushormonia, muuten minkäänlaista viivaa ei testiin ilmesty. Onnea yritykseen ja toivottavasti ensi kerralla tarttuu joku ihan pysyvästi matkaan! :)


      • _Jonayla_
        tsemppiä sinne! kirjoitti:

        Niissä keskusteluissa puhutaan lähinnä siitä, että joissakin raskaustesteissä on ns. viivan paikka, jota tihrustamalla sitten voisi kuvitella siinä olevan viivan. Minkä merkkisiä testejä käytit? Jos viivoissa yhtään väriä oli, niin se on silloin plussa, vaikka haamu olisikin, väärää positiivista ei raskaustesti kerta kaikkiaan näytä. Haamuunkin tarvitaan raskaushormonia, muuten minkäänlaista viivaa ei testiin ilmesty. Onnea yritykseen ja toivottavasti ensi kerralla tarttuu joku ihan pysyvästi matkaan! :)

        Sofi one step-liuskatestejä. Ja kyllä niihin hiukan väriä tuli. Aiemmin samoissa testeissä ei mulla oo mitään näkynyt. Olen kyllä nähnyt youtube-videon, jossa omenamehuun kastettu liuskatesti saa aikaan selvän viivan, joten enpä tiedä...

        Mutta oli miten oli, yrittämistä jatketaan uudella innolla menkkojen jälkeen:)


    • JK

      EN OSAA SANOA

    • haamuviiva

      Muutaman negatiivisen raskustestin ja yhden positiivisen testin tehneenä voin sanoa että kyllä sen positiivisen erottaa selkeästi! Molemmat viivat pamahtivat ruutuun lähes samantien kun tikun kastoi virtsaan, ei voinut raskaudesta erehtyä. Tein testin ollessani n. viikolla 6 jotain että siinä vaiheessa ainakin testi näytti selkeää positiivista. Kannattaa odotella testintekoa siihen asti että menkat ovat jo vähän myöhässä, saa selkeän positiivisen eikä tarvitse jäädä arpomaan asiaa. Tosin nyky testit ovat tarkkoja ja näyttävät raskauden aikaisessakin vaiheessa, mutta 100% varmuus on aina 100% varmuus. :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    9. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe