Tutustuin mieheen netin kautta ja nyt menee yli hilseen!

Cindy86^^

Tutustuin netin kautta täällä foorumilla erääseen mieheen. Juteltiin muutama kerta netissä chatin kautta ja hän heti kertoi yllättäen ihastuneensa minuun. Sanoi että minä olen taatusti se ihminen, jonka kanssa hän menee naimisiin vielä. Itseäni ei yhtään tuo henkilö nappaa, kuin kaverina vaan ja huvittaa muutenkin hänen ihastumisensa, sillä emme ole edes koskaan tavanneet. Jotenkin niin säälittävää, että alkaa tuollaisia kirjoittamaan muutaman nettikeskustelun ja kuvan vaihdon jälkeen. Yritin vielä vihjailla että hän menee asioiden edelle, mutta eipä näytä kaveri ymmärtävän sitä. Sain hänestä maanvaivan, joka vain kirjoittelee viestejä ja sposteja taukoamatta kuin jokin robotti! Kamalan imeliä juttuja.. Huvittavinta, että hän on melkeinpä 30v, ei siis mikään teinipoika enää, jonka ensirakkaus on tyttö Internetissä..

Muuten tuo henkilö vaikuttaa kai ihan normaalilta, ettei ole mitenkään kehitysvammainen tai vastaavaa.. Sitten tilanteen ymmärtäisinkin!

Naiset oi naiset onko teillä muilla kokemusta tällaisesta?

40

3743

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yksin kotona

      Kumpa joku nainen ihastuisi muhun tolla lailla heti. Mut maailman loppu tulee ennen kun niin tapahtuu

      • bambino???

        Yksin kotona, ei sullakaan sitten kovin vahvasti mene..


    • 234234324

      Eipä tuo mitenkään erikoista ole. Tuon takia miehiltä putoaakin pohja kokemattomuuden takia tuossa ikävaiheessa koska heillä ei ole niitä lukuisia yhdenillan suhteiden tuomaa varmuutta tuttavuuksien luomisesta.

      Nettisuhde voikin tuntua todellisemmalta kuin jokin todellinen suhde, koska ei ole muusta kokemusta.

    • vazkitsa

      Jos minä miehenä saisin tuollaista postia naiselta ilman että olisi tavattu useampaan otteeseen " painotus sanassa useampaan"

      Kääntäisin kokan kohti toisia vesiä, meinaan ei pelkän netti chatin ja kuvan perusteella pysty kertomaan ihmisestä yhtään mitään.

      Vaan se vaatii useamman keskustelu kerran ja tapaamisen ja silloinkin kannattaa olla varpaillaan jos toinen heti 2 kerran jälkeen rupee kertomaan rakkauden tunnustuksia.

      Eli järki käteen niin ei pahoitu mieli :)

    • Näitä...

      kummajaisia löytyy myös naisista, eivät oikein tunnu tietävän,
      että mitä haluavat. Kokeilevat vain toista, eivät itse avaudu
      kertomaan asioita itsestään, vaan kyselevät miehestä kaikenlaista.
      Vähän ajan päästä lopahtaa sitten mielenkiinto kokonaan.
      90% taitaa olla oikeasti vain jonkin sortin onnenonkijoita
      ja se loppu 10% pitää sisällään oikeasti asiasta kiinnostuneita.

      • Ycä

        "Näitä" on ihan oikeassa. Ikääntyneet naiset ovat ilmeisesti teinituulella etsimässä ns. teinirakkautta. Vaikka he ovat ikääntyneitä, he etsivät vielä jotain, mitä eivät koskaan tule löytämään. He eivät huomaa vanhentuneensa niin ulkoisesti kuin sisäisesti. Suurin osa todella luulee vielä löytävänsä ihastuksen. Miehille on parempi hakea se varmaan esim. Thaimaasta. Näitä mukavia naisia näkyy joka päivä katukuvassa ja yhä enenevässä määrin. Ovat vielä mukavan näköisiä mukavan luonteensakin lisäksi. Ystäväpiiristänikin löytyy näitä, joilla on thai-nainen. Suomalainen kasvatus, jos sitä voi kasvatukseksi sanoa on osasyy, että eroja tulee ja naisen ylenpalttinen tasa-arvotouhu. Jos nainen ottaa perheen pään roolin, niin tuleehan siinä ero tai sitten mies on täysi tossu ja vetelys ja elää sitten kaljan voimalla.


    • 6+9

      Kerro, että et vastaa enää ja ohjaa ne viestit suoraan roskikseen. Rakkauden kanssa tuolla ei ole mitään tekemistä.

    • eräsnainenvain

      Kaikenlaisia luusereita niitä maailmaan mahtuukin. Kun kyselit kokemuksia, niin mullakin eräs mies alkoi muutaman meseilyn jälkeen selittämään, että tunnun oikealta ihmiseltä hänelle :O Jotenkin tuntui niin säälittävältä kyllä. Ei oltu edes juteltu koskaan puhelimessa, että oikeasti tietäisi minkälainen minä luonteeltani olen. Kokoajan jotain äklöromanttisia viestejä.. Aion todellakin pitää etäisyyttä häneen, vaikka kyselee jatkuvasti kuulumisiani.. maanvaiva ja riesa todellakin! Hänkin oli melkein 30v :O En usko että koitti puheillansa saada seksiseuraakaan, kun asuu toisella puolella Suomea :O Luulisi saavan lähempääkin pillua?

      • "Luulisi saavan lähempääkin pillua?"

        Jos et tiedä, älä luule, nainen.


    • onoononoonooonon

      Juu.. Noita miehiä on netti täynnä. Jotenkin niin säälittävää, että heti eka nainen johon tutustuu netissä vaikuttaa siltä oikealta.. Mukava olisi tietää, että onko naista koskaan nähnytkään. Kuulostaa ihan joltain 16v teinipojan ensirakkaudelta, tyttö netissä. Hahaha, saapahan taas hyvät naurut täällä foorumilla. Muutenkin hullua etsiä parisuhdetta netistä etsimällä, eihän täällä opi tuntemaan toisen ihmisen vikoja yms. Ehkä olit hänelle joku ihannekuva naisesta. Mullakin joskus jätkä rupesi selittämään messengerissä *musta tuntuu että me mennään vielä naimisiin keskenämme* :D En ollut yhtään kiinnostunut koko tapauksesta, eikä ollut ulkonäöllisestikään kaksinen. Ruma kuin rupikonna.. Semmosta se on, netissä voi sanoa mitä tahansa kenelle tahansa.. Ei tommosen jälkeen taatusti tahdo edes ystävämielellä miehiin netissä tutustua.. Ei taida olla kaikki inkkarit kanooteissa meidän miestapauksilla.. Melkeinpä voisin kääntyä lesboksi tuollaisten viestien ja miesten vuodatusten jälkeen :D Kyllä miehen pitää olla mies, ei mikään luuseri :D

      • 989i

        :D mitenhän sä kääntyisit lesboksi?

        Voi se olla, että joku ei pidä sinua ulkonäöllisesti kaksisena, ja viestisi perusteella sisäinenkin kauneus on vähän niin ja näin. Pentu mikä, pentu, oletan.


      • 989i989i
        989i kirjoitti:

        :D mitenhän sä kääntyisit lesboksi?

        Voi se olla, että joku ei pidä sinua ulkonäöllisesti kaksisena, ja viestisi perusteella sisäinenkin kauneus on vähän niin ja näin. Pentu mikä, pentu, oletan.

        989i Sinäkö olet kypsä sitten?


      • sain sanottua heh
        989i989i kirjoitti:

        989i Sinäkö olet kypsä sitten?

        Jaaha,vaivansa kelläkin.
        Mutta sanonpahan vaan,sisäministeri Päivi Räsänen on harvinaisen kaunis nainen.

        En silti ole häneen rakastunut,mutta tulipahan sanottua.


    • mgpsemdpmephmpmpe

      Hulluihin olen törmännyt minäkin.. Psykopaatteja ja narsistejakin on paljon netin maailmassa. Kannattaa pitää silmät auki. Minua on messengerissä jopa uhkailtu väkivallalla ja entisen poikaystäväni tappamisella..

    • yksin kotona

      Ei mee hyvin tosiaan.

    • dfdfdfdfdf

      Tai sitten on pelimies ja selittää moista kaikille naisille. Joku aina haksahtaa imelän pelimiehen haaviin.

    • poikani äiti

      Mitä varten itse hengailet netissä ? ja vieläpä seuran hakutarkoituksissa. Olet kuin täky ongessa, ja sitten kun kala nappaa, ihmettelet miksi näin tapahtui ? Sinun olisi syytä heti kertoa kaverille, ettet halua seurustella kenenkään kanssa pelkän nettituttavuuden perusteella. Itse valitsisin chat kavereiksi vain naisia, ettei kukaan luule, että etsin yksinäisyyteeni miehiä lohduttamaan.

      • Cindy86^^

        Miksi hengailen netissä? Koska minusta on mukava tutustua uusiin ihmisiin ja muutenkin kuluttaa aikaani täällä. Käytän nettiä toisinaan kun on tylsiä päiviä. Ja ennen kaikkea en hae seuraa vaan uusia kavereita. En edes oikeastaan ole yksinäinen, mutta on kiva tutustua uusiin tapauksiin..


    • :)))))

      AAHHHHHAHHAHAHHHAAAAAAHHAAAAAAAHHAAAAAAAAAHHHAHAHAHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Tosikot, brouhahahha

      BrouhhahahhahahahahahhahahahhaahahaahhahahaahahhahaahahahaRuhahhahahahahahaaahahhahahahahahhaahhhaahahahahekohekohekohihihihihihiihhihihihiiihihihihihihhiih :)

    • aabee860

      No on sullakin ongelmat. Ei sitten tullut mieleen blockata tätä tyyppiä mesestä ja s.postista? Vai oliko aloittajan tarkoitus vain tulla tänne lesoamaan, että on saanut jonkun mielisairaan rakastumaan itseensä muutamalla viestillä?

      Kyllä niitä sekopäitä on netti täynnä ihan sukupuoleen katsomatta. Ei ole helppoa miehilläkään löytää asiallista naispuoleista juttuseuraa., kun suurin osa tuntuu olevan näitä elämäntapa-masentuneita, jotka tyhjien pilleripurkkiensa keskeltä etsivät itselleen miehestä omaishoitajaa. Jos aikoo netistä seuraa hakea, niin kannatta alusta asti varautua siihen, että pettymyksiä tulee ja paljon.

      • Cindy86^^

        Hohhoijaa, siis tuli mieleeni vain kysyä asiasta muilta samaa kokeneilta.. Eikä mitään rehentelemään asialla. Johan tässä näkee että monet muutkin ovat moisiin törmännyt.. Ja olenkin blockannut ja estänyt, mutta tekstailee kokoajan. Varmaan täytyy nro vaihtaa.


    • varo!!!!!!!!!!!!!!!!

      On kokemusta. Samantapainen alku, tosin ei netissä vaan ihan ravintolassa tavattu. Seurasi kuuden vuoden suhde, niin vaan sai jotenkin painostettua aloittamaan suhteen vaikka alussa hämmensi mieltäni tuo pikainen "rakastumnen" ja vaatimus pikaiseen sitoutumiseen. Aluksi kyllä huvittikin tuo tulinen rakastumisensa. Kadun jälkeenpäin koko sitä h*vettiä, minkä sai elämässäni aikaan.
      Paljastui vuosien kuluessa narsisti/pyskopaatiksi, josta ei meinannut päästä millään eroon, ei edes sen jälkeen kun fyysisen pahoinpitelyn jälkeen jolloin en enää uskaltanut päästää häntä kotiini tai lähelleni, mutta uhkaili ja painosti vielä monta vuotta tapaamiseen ja jatkamaan suhdetta.
      Narsistisesti persoonallisuushäiriöiselle on ominaista suuret sanat ennen kuin suhde on alkanut. pyrkimys nopeaan sitouttamiseen. Tutustuppa aiheeseen!!! voit pelastaa oman elämäsi kun tiedät enemmän tuosta häiriöstä!

      • Julius:

        Juu, minullakin tuli mieleen että hän vaikuttaa persoonallisuushäiriöiseltä. Tai ainakin mielisairaalta. vaikutit sopivan samanhenkiseltä siellä chatissa ja hän kiinnostui sinusta.Kannattaako sellaisiin tuhlata aikaansa? Sinuna en pitäisi yhteyttä kyseiseen henkilöön. Saat vaan ikuisen riesan hänestä.


      • HyväHärö
        Julius: kirjoitti:

        Juu, minullakin tuli mieleen että hän vaikuttaa persoonallisuushäiriöiseltä. Tai ainakin mielisairaalta. vaikutit sopivan samanhenkiseltä siellä chatissa ja hän kiinnostui sinusta.Kannattaako sellaisiin tuhlata aikaansa? Sinuna en pitäisi yhteyttä kyseiseen henkilöön. Saat vaan ikuisen riesan hänestä.

        "persoonallisuushäiriöiseltä. Tai ainakin mielisairaalta". Jösses. Sitä ollaan niin hyvin perillä asioista, niin hyvin perillä asioista... ellei sitten tuossa mennyt sanajärjestys sekaisin inhimillisen erehdyksen puolesta, hajamielisenä kirjoitusvirheenä.


    • ajomies ei kiirehdi

      älä huoloi sen kiinostus hiipuu heti kun annat sille pillua tai imaset kassit tyhjiksi

    • 15+16

      Luonnehäiriöinen. Järkikin sen sanoo, eikö? Älä ole missään tekemisissä, pääset helpommalla. Unhda myötätunto, järkipuheet (ne ei mene perille) ja hyvät tavat. Pidä huoli että kyseinen ihminen ei pysty sinuun ottamaan enää yhteyttä. Huom. hän ei kuole siihen, vaan etsii välittömästi uuden uhrin.

    • Mosca.

      Etteikö sitten naisissa olisi vastaavia, aivan uskomattoman naiiveja juttuja, joten on parasta usein vetäytyä hiljaa, naiset eivät useimmiten kyllä vaivaa sitten enää.
      Kaikkihan me olemme suomalaisia ja niin miehissä kuin naisissa aivan satavarmasti on omituisia otuksia.
      Olen tutustunut ja huomannut useimmista, että ovat eläneet kuin tynnyrissä, miten voivat olla niin tiedottomia aivan jokapäiväisistä asioista.
      Ilmeisesti perhe on ollut koko elämän keskeinen aihe. Ei siinä sitten enää tunnu olevan pitkän paatumisen jälkeen mitään kiinnostustakaan mihinkään henkevään keskusteluun. Poikkeuksia on joskus. Mukava tutustua, mutta mukavampi jättää.

    • mhv1234

      Kerran yx ihastu just samalla tavalla. Kundi oli 35v. vaikutti muuten ok:lta mutta jutut oli tollasia, tuleeko tästä vuosituhannen rakkaustarina. Ällötti moinen ja kaveri istui pyörätuolissa. En tiedä ajatteliko että kun tarpeeks imelästi kirjoittaa niin nainen kuin nainen lankeaa polvilleen. Tavattiin muutaman kerran mutta ei vaan sytyttänyt. Outo tyyppi. Sinänsä ei haittaa vaikka tuolissa istuukin mutta jutut oli omituisia.

    • anneli mummo

      lopeta sähköposti osoitteesi ja avaa uusi jota et anna hälle

      • oi voi,voi oi,voiiii

        Ei hää voi lopettaa sp osoitettaan,koska tuntuu niin hemaisevalta kun joku lepertelee.


    • ei naurata

      Älä nyt. Et vain ymmärrä biologiaa. Hormonit ne on hiirelläkin.
      Kai olet itsekin vähän säälittävä, kun haet seuraa netistä?

    • breivikrakas

      Ensivaikutelmapärstäkertoimen mukaan ihminen paljolti kumppanin valitsee.

      Nämä luonne ym jutut on toisarvoista lässytystä. Sen näkee about jo kuvasta mitä tulee.

      this is true

    • NaisiltaPoisRakkaus

      Ihmiset 'rakastuvat' yksilöllisesti. Ensi-ihastuksesi ei välttämättä ole ensirakkautesi. Naisten pitäisi olla 'sosiaalisesti' muka taitavampia, niin ei asianlaita ole. Mielestäni naiset ovat julmia ja typeriä. Pinnallisia, lapsellisia, raakoja ja ilkeitä. Jos oletkin naisena saanut itsepintaisen ihailijan, älä huoli se menee kyllä ohi, kun todellinen typerä luonteesi paljastuu tai aikojen kuluessa kun rupsahdat rusinaksi. Nyt ymmärrän miksi maailma on kätkenyt vuosia naisten todelliset typerät ajatukset miehiltä. Maailmahan posahtaa saman tien, kun sukupuoletkin ymmärtävät toisiaan täysin.

    • öfmwömömgömö

      Kaikenlaisia luusereita sitä maailmaan mahtuukin. Ehkäpä mies kuvitteli olevansa romanttinen, kun vuodattaa netissä. Varmaankin niitä jätkiä, jotka kasvotusten eivät saisi sanaa suustansa.

    • Anonyymi

      Taidan tunnistaa sut kuka oot, ootko semmoinen pienikokoinen irvileuka kuopijosta?

    • Anonyymi

      Tuommoisia on paljon internetissä. Vaihdat muutaman s-postin ja heti saat kuulla olevasi oikea ihminen yms. Jopa saattavat ehdottaa seurustelua ennen tapaamista.

    • Anonyymi

      Sellaisia riittää, jotka ei ole ennen kuulleetkaan sellaisesta, kun ihmisluonne. Sen täytyisi sopia toisen kanssa, että kemiat kohtaa. Mutta koska astrologiasta on tehty näennäistiedettä... Kaikilla koneilla on viralliset merkkinsä, entä ihminen? Eikö astrologiaa haluta sallia, koska sitä ei voida saada rahan alle?

    • Anonyymi

      Itse olet säälittävä, kun puhut toisesta ihmisestä noin rumasti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      46
      3167
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      12
      2033
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      18
      1492
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1375
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      11
      1351
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1261
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1171
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1105
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1054
    10. SOSIALI DEMOKRATIA

      AATE , JOKA ETENEE.
      Suomen sosialidemokraattinen puolue
      22
      1047
    Aihe