tv-maksu ja taulutv

tiedoton666

eli nykyään kun noissa uusissa telkkareissa on sisällä digipoxi, niin täytyy maksaa tv lupa vaikka käyttäisi telkkaria vaan pleikkarin kanssa, netissä ja karaokea laulaessa??

Tää on menny tosi naurettavaks. Hommaisivat YLEllekkin mainokset! Ite en kyllä edes vilkuile yle kanaviin jos satun tvtä kattomaan.

250e vuodessa, huhhu.

9

159

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hgkjhkhujkjh

      Mutta jos sinulla on mahdollisuus katsoa suoria ylen Tv-lähetyksiä se pitää maksaa..niin se vaan menee tai sitten viet telkkarin Tv-huoltajalla ja poistatat sen Digiboxin siitä telkkarista, sekin on mahdollista:)

      • rt7nujbvdfr6

        mulla on ainakin mahdollisuus kattella ylen laadukasta ja monipuolista tarjontaa mutta ei mun oo tarvinnut koskaan siitä maksaa mitään koska huomasin tuossa useita vuosia sitten kun töllön avasin että kaikki ohjelmat näkyy ilmaiseksikin.. joten siitä asti on sitten menty ja säästetty monia satasia ellei peräti tonneja...


      • 20 + 18 =?
        rt7nujbvdfr6 kirjoitti:

        mulla on ainakin mahdollisuus kattella ylen laadukasta ja monipuolista tarjontaa mutta ei mun oo tarvinnut koskaan siitä maksaa mitään koska huomasin tuossa useita vuosia sitten kun töllön avasin että kaikki ohjelmat näkyy ilmaiseksikin.. joten siitä asti on sitten menty ja säästetty monia satasia ellei peräti tonneja...

        Näin on. Meillekään ei tule mitään kerjuulappuja, vaikka Yle Teemalta katselenkin aina silloin tällöin mielenkiintoisia dokumentteja.

        Mielestäni tämä maksu pitäisi hoitaa fiksummin kuin jonkun viraston erilliskampanjalla ja "suojelumaksun kerääjien" avulla tapahtuvalla "perinnällä". Lakihan on aivan perseestä, koska mitään pakkoa ei ole ovea avata jos "ei ole kotona" kun mafian "perijä" ovikelloa rinkuttaa. Vain hölmö maksaa tän vapaaehtoisen maksun.

        Jos tuota muinaisjäännettä on pakko ruokkia, ruokittakoon se suoraan valtion budjetista, niin säästyy sen turhan byrokratian pyörittämisestäkin 10 miljoonaa/vuosi itse asiaan. Ja sitä paitsi suurin rahasyöppö on lähetysverkon omistava Digita Oyj, joka on jättimäisen kansainvälisen konsernin lonkeronpää, Yle ja muut kanavat maksavat vuokraa/käyttökorvausta ohjelmansa lähettämisestä. Sinne menee tv-maksut että vilahtaa.

        Olipa hieno temppu myydä kansallinen lähetysverkko tuollaselle ostajalle.


    • en perkele maksa

      YLE:n kanavat pitäisi kaikki laittaa maksukortin taakse. Se maksaa joka niitä katsoo. Se on sillä lailla reilu peli kaikille eikä tarvita enää tv-lupamaksuja eikä tarkastajia.

      Mä en ymmärrä miksi YLE ei voi mennä maksukortin taakse, kun se kerran olisi jokaiselle reilu ratkaisu, jolla myös yhteiskunta kokonaisuutena säästäisi PALJON rahaa. Ei pelkästä mahdollisuudesta katsoa YLE:n paskatuuttia voi pakottaa kaikkia maksamaan sama hinta. Meitä "pinnareitakin" löytyy jotka emme edes käytä YLE:n palveluja.

      Aika harvalla kai on edes enää nykyisin televisiota. Eikö ne kannettu melkein kaikki roskikseen digi-uudistuksen (pakotuksen) tullessa? Mullakaan ei ole ollut televisiota aikoihin eikä muuten tule tähän huusholliin telkkaria. Eli en varmaan maksa YLE:lle yhtään mitään.

      En mä maksa autoveroakaan kun en autoa omista ja se on ihan sama asia kuin television suhteenkin. Pitäisikö kaikkien autottomien kansalaisten muka maksaa autovero siitä ilosta ettei ole autoa?

      Enkä muuten maksa Windows-veroakaan kun koneessani sattuu olemaan ihan ilmainen Linux, joka on avoimen lähdekoodin vapaa ja täysin maksuton ohjelma. Eli en ole maksanut laillista lisenssihintaa Microsoftille enkä maksa. Oikeudet Ubuntuun omistaa Canonical joka jakaa Ubuntun ilmaiseksi kaikille.

      Siinä ei ole mitään oikeudenmukaista, että kaikki maksavat jopa palveluista joita eivät ikinä käytä. En jumalauta maksa tv-maksua kun en omista telkkaria.

      • sdffsfgf

        Siksi eivät uskalla mennä maksukortin taakse kun tietävät ettei niitä paskakanavia kukaan ostaisi. Koko paskatuubin pyörittäminen perustuu pakkomaksattamiseen koska muuten joutuisivat pistämään lapun luukulle.

        Mistään pinnaamisesta on ylen lampaiden turha uikuttaa. En elätä sohvaperunoita.


    • hgkjhkhujkjh

      Se oliskin paras vaihtoehto nykyään, mutta minkäs teet:( mediamaksua kun suunniitteleevat vielä..:o

    • pöllökkääääää

      Luuserit jotka ei maksa ovat varkaita vaikka on mahdollisuus katsoa..Viekää se telkkari sinne huoltoon että poistaavat sen mahdollisuuden! Muuten oletta vaan loisia jotka itkee ja valittaa..

      • hah ja hoh...

        Mikäs luuseri se täällä ruikuttaa puoli viiden aikaan aamusta? Joku ylepummi tekstistä päätellen.


      • ybjhgcdf

        siitähän huollosta pitäisi myös maksaa.. ootko hullu? töllö viedään yleensä huoltoon vaan silloin kun siihen tulee vikaa... hyvin näkyy ilmaseksi ohjelmat!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1224
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1036
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      57
      753
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      720
    5. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      684
    8. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      624
    9. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      36
      618
    10. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      612
    Aihe