Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Skootteriliikkeet eivät vastaa sähköposteihin

PCX

Lähetin muutamaan liikkeeseen sähköpostilla kysymyksiä liittyen skootterin ostooon. Yksikään liike ei ole vielä vastannut viesteihini, lähetin viestit pari päivää sitten. Onko muilla samanlaisia kokemuksia?

10

281

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gfdfgh

      Mene liikkeeseen jos tosissasi olet ostamassa, kyllä näitä kyselijöitä riittää eikä aika riitä kaikkien puljaajien kanssa chättäilyyn.

    • kymho_
    • unohda sellaiset

      Sehän kertoo liikkeen tasosta, kun ei edes vaivauduta meileihin vastailemaan.

    • Pöristeliä

      Mitä mieltä olette WestMac firmasta jolla on toimipaikkoja Heinolassa ja lahdessa. Näköjään myyvät useita merkkejä, joten varastossa tuskin on mitään, tilauskamaa. Tämäkään firma ei vaivaudu vastaamaan sähköposteihin, ei edes tilauksiin liittyviin.

    • miklu112

      Kävin ostamassa Aprilian sieltä ja mopoja yms oli ainakin 30 kpl rivissä ja sutinaa oli ja yksi myyjä palveli 2 asiakasta. Sähköposti on varmaan tukossa ???

      • redneck199

        Mulla kans ostos kokemus Wesmacilta ok, tilasin mopon ja sain 3 pvä päästä kotiin kuljetettuna , hinta oli kokonaishinta eikä mitään lisiä muutakuin rahti vantaalle 45,- puhelimeen vastasivat ja nettilaskulla maksoivat porukat.
        Hyvät kokemukset palvelusta ja tavarasta ( Derbi X-Treme)


    • VoiKeles

      Kyllä kauppa käy mutta en suosittele korjauttamaan mitään.Jos sieltä ostetun mopon korjaus kestää yli kaksi kuukautta niin kenen hermot kestää odotella niin kauan.Etenkin kun maksajana on vakuutusyhtiö niin rahan saannissa ei ole ongelmia.Mopo varastettiin ja vietiin osia siitä.Sitten lunastuspäivänä vielä meinasivat ottaa enemmän rahaa kuin se omavastuu oli siitä.Aivan käsittämätöntä toimintaa.Jos vakuutusyhtiö on maksajana ja korjaukset kuuluvat siihen niin en ymmärrä sekoilua.Ikinä en tule asioimaan kyseisessä firmassa.En ikinä.

    • Pekko Tyräaho

      No senhän tietää jos nuoret pojat huseeraavat niin ei ihmekään.

    • Skootteripyörä

      Minä sain kyseisen putiikin naismyyjältä niin hyvää palvelua että ei missään pitkään aikaan. Vastaili myös jokaiseen sähköpostiini ja soitteli/ tiedusteli asioita Hollantia myöten. Olin myös useamman kerran hänen kanssaan puhelinyhteydessä ja joka kerta jäi tosi mukava olo puhelusta. Myös kuljetukseen liittyvät asiat hoituivat hyvin. Aion vielä asioida siellä.
      Sitä ennen kyselin Nivalan Wandamotorista, sieltäkin vastattiin sähköpostiin mutta mielestäni hyvin töykeästi yhdellä/kahdella sanalla. Ei tehnyt enää mieli kysellä eikä varsinkaan soitella.

    • Myyjä

      Luulisin, että selkeisiin tarjouspyyntöihin ja saatavuuskyselyihin, joihin myös yhteystiedot puhelinnumeroineen on jätetty, vastataan suurimmasta osassa tapauksista.
      Muut diipadaapaa kysymykset voidaan kyllä jättää vastaamatta, jos edes puheinnumeroa ei löydy yhteystiedoista. Kuten tässä ketjussa aiemmin sanottiin: " aika riitä kaikkien puljaajien kanssa chättäilyyn"
      Monesti jos on kysyttävää, saa vanhanaikaisella puhelinsoitolla kerralla vastaukset kaikkiin kysymyksiin, myös niihin lisäkysymyksiin joita tulee keskustelun aikana.
      Tietty jos liike sijaitsee vieläpä lähellä, ei ole aidon myymälävierailun voittanutta tapaa hoitaa myös sitä kysymyspatteria. Taitaa koskea myös muita kuin MP-myymälöitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2247
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1397
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1364
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe