Koraanin selitys

Näkijä1

Mitä enkeli Gabriel tarkoitti antaessaan Muhammedille ilmoituksen että ”he eivät olleet surmanneet häntä eivätkä ristiinnaulinneet häntä”? Tuossa jakeessahan viitataan siihen että Juutalaiset (”ja sanoivat:”) eivät olleet surmanneet häntä eivätkä ristiinnaulinneet häntä (Jeesusta) vaan tuon teon tekivät Roomalaiset kuten Raamattukin todistaa asian näin olleen. Jeesus vastasi (Pilatukselle): "Sinulla ei olisi mitään valtaa minuun, ellei sitä olisi annettu sinulle ylhäältä. Sentähden on sen synti suurempi, joka jätti minut sinun käsiisi." (Johannes 19:11). Jeesus tarkoitti tällä Juudas Iskariotia. Enkeli Gabriel tarkoitti tuossa Suuran jakeessa että Juutalaiset eivät olleet ristiinnaulinneet häntä vaan että Jeesus kuoli ristillä Roomalaisten surmaamana. Myös lause ”Todellisuudessa he eivät ole surmanneet häntä (lopullisesti),” pitää paikkansa sillä Jeesus ei kuollut lopullisesti ristillä vaan hänet herätettiin kuolleista Jumalan Voimalla heti hänen kuoltuaan henkimaailmaan jossa hän myös saarnasi vankeudessa oleville hengille (1.Piet. 3:18-20 Kärsihän Kristuskin ainutkertaisen kuoleman syntien tähden, syytön syyllisten puolesta, johdattaakseen teidät Jumalan luo. Hänen ruumiinsa surmattiin, mutta hengessä hänet tehtiin eläväksi. Ja niin hän myös meni ja saarnasi vankeudessa oleville hengille,). Tuossa Suuran jakeessa annetaan selvästi tieto siitä että Jeesus surmattiin mutta ei lopullisesti sanomalla että he eivät ole surmanneet häntä lopullisesti.


4:157 ja sanoivat: »Me olemme totisesti surmanneet Messiaan, Jeesuksen, Marian pojan, Jumalan lähettilään - mutta he eivät olleet surmanneet eivätkä ristiinnaulinneet häntä, vaan siltä vain näytti heistä , ja ne, jotka siitä kiistelevät, ovat itsekin epätietoisia: heillä ei ollut varmaa tietoa, vaan he kehittelivät ainoastaan olettamuksia. Todellisuudessa he eivät ole surmanneet häntä (lopullisesti),

12

122

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • raakkuna1

      Kyllä vain Näkijä1 on vastannut täydellisen oikein esitettyyn kysymykseensä. Salut.

    • jpirtela

      olen uusi tässä mihin kysymykseen?

    • Näkijä1

      Mullahit ja Islaminopettajat opettavat väärin enkeli Gabrielin sanoja väittäessään että Koraanissa kielletään Jeesuksen kuolema vaikka Suuran 4:157 jakeessa sanotaan selvästi että "he (roomalaiset) eivät ole surmanneet häntä (lopullisesti)". Vaikka tuo kohta (lopullisesti) onkin suluissa niin se tarkoittaa silti että roomalaiset surmasivat hänet.

    • jpirtela

      Näkijä1 valehtelet lue kunnolla.

      153. Ne, jotka ovat saaneet Pyhän kirjan, vaativat, että sinä heille loihtisit Kirjan taivaasta, mutta Moosekselta vaativat he muinoin vielä enemmän ja sanoivat: »Anna meidän silmillämme nähdä Jumala!» Ja salama iski heihin heidän jumalattomuutensa tähden. Sitten he valitsivat vasikan epäjumalakseen, huolimatta (Jumalan herruuden) selvistä todistuksista, jotka heidän osakseen olivat tulleet, mutta me annoimme heille anteeksi tämän ja annoimme Moosekselle avoimet valtuudet.

      154. Ja (Siinain) vuoren kohotessa heidän ylitseen Me solmimme liiton ja sanoimme heille: »Astuessanne portista kaupunkiin kumartakaa maahan». Lisäksi sanoimme heille: »Alkää rikkoko sapattia!» ja otimme heiltä lujan vakuutuksen.

      155. Mutta Jumala hylkäsi heidät siksi, että he rikkoivat liittonsa ja kielsivät Jumalan tunnusmerkit, surmasivat syyttä profeetat ja sanoivat: »Meidän sydämemme ovat ympärileikkaamattomat» - Jumala on sulkenut ne sinetillään heidän uskottomuutensa tähden, niin että vain harvat uskovat -

      156. ja siksi, etteivät he uskoneet (Jeesukseen), vaan levittivät kauhistuttavaa parjausta Mariasta

      157 ja sanoivat: »Me olemme totisesti surmanneet Messiaan, Jeesuksen, Marian pojan, Jumalan lähettilään - mutta he eivät olleet surmanneet eivätkä ristiinnaulinneet häntä, vaan siltä vain näytti heistä , ja ne, jotka siitä kiistelevät, ovat itsekin epätietoisia: heillä ei ollut varmaa tietoa, vaan he kehittelivät ainoastaan olettamuksia. Todellisuudessa he eivät ole surmanneet häntä (lopullisesti),

      158. vaan Jumala on ottanut hänet luokseen, sillä Jumala on mahtava ja viisas.

      Hän otti Jeesuksen Marian pojan (SA) hänen luokseen tuon:

      157 ja sanoivat: »Me olemme totisesti surmanneet Messiaan, Jeesuksen, Marian pojan, Jumalan lähettilään - mutta he eivät olleet surmanneet eivätkä ristiinnaulinneet häntä, vaan siltä vain näytti heistä , ja ne, jotka siitä kiistelevät, ovat itsekin epätietoisia: heillä ei ollut varmaa tietoa, vaan he kehittelivät ainoastaan olettamuksia. Todellisuudessa he eivät ole surmanneet häntä (lopullisesti),

      sanoivat ne liiton rikkojat.

    • jpirtela

      Perustele miksi se on lisäys?

    • ?

      "Perustele miksi se on lisäys?"

      Mistä lisäyksestä on kysymys?

    • Jpirtelaa

      Luulen että "jpirtela" tarkoittaa että miksi Raamattu on viimeinen kirja. No siksi, että Raamatussa lukee että ei saa lisätä Kirjoituksiin mitään tai ottaa pois mitä Raamatussa jo on. Mikään jälkeenpäin tullut kirja ei ole Jumalan sanaa.

      Jokaisella on looginen tapa (Jumalan voima on loogista vaikka mitä nuo tutkijat väittäisivät sillä sehän on jo todistettukin)

      Jumala ei ole sanonut Jeesukselle (SA) että tämä olisi viimeinen profeetta toisin kuin Profeetta Muhammedille (SAAS) eli missä vaiheessa on sanottu että Raamattu olisi viimeinen ilmestys? Kun profeettojen tarinoita katsoo on Mooses Nooah Jeesus ja Daavid jotka olivat myös Profeettoja.

      Daavidhan oli ennen Jeesusta ja toi Tooran eli käytännössä tarkoitat että Raamattu olisi myös lisäys?

      Toinen fakta on se miksi Raamattuun on on lisätty ja muokattu tekstiä on että Raamattua ei ole opeteltu ulkoa yhtä paljon kuin Koraania - Kolmas taas on että Raamattu ei ole yhtä "loogista" kuin Koraani - Neljäs Raamattu on täysin ristiriidassa tieteen kanssa paitsi joissakin kohtaa toisin kuin Koraani.

      Eli perustele minulle loogisesti että miten Koraani on lisäys?

    • 1+1=2

      Tuossa Suuran jakeessa 4:157 annetaan selvästi tieto siitä että Jeesus surmattiin mutta ei lopullisesti sanomalla että he eivät ole surmanneet häntä lopullisesti. Ja tuossa jakeessa viitataan juutalaisiin ("ja sanoivat") että he eivät
      surmanneet eivätkä ristiinnaulinneet häntä mikä on totta sillä tuon teon tekivät roomalaiset. Eli tuossa suurassa ei ole ristiriitaa siitä että Jeesus surmattiin ja ristiinnaulittiin mutta ei Juutalalaisten toimesta.

    • Jpirtelaa

      Kuten ystävä hyvä sanoin LUE KUNNOLLA.

      Profeetan (SAAS) seuralaiset todistivat kerta kerran jälkeen, kuinka profeetta (SAAS) välittömästi toisti ilmestyksen, jonka hän sai enkelin välityksellä, seuralaisten läsnäollessa, lisäämättä tai poistamatta siitä mitään. Jeesus ei saanut monia seuraajia sille oikealle tielle, jolle hän kutsui. Vain muutama opetuslapsi seurasi häntä. Mutta Jumalalla oli muita suunnitelmia hänen varalleen.

      Kun hänen uskoton kansansa tahtoi surmata hänet, Jumala otti Jeesuksen taivaisiin.

      "Ja kun Jeesus havaitsi heissä epäuskoa, sanoi hän: "Ketkä haluavat olla minun seuraajiani Jumalan työssä?" Opetuslapset vastasivat: "Me olemme Jumalan seuraajia, me uskomme Jumalaan; todista, että olemme Hänen tahtoonsa ja johtoonsa alistuneet. Herramme, Me uskomme siihen, mitä olet ilmoittanut, ja me seuraamme Sinun profeettaasi; merkitse meidät siis tunnustajien joukkoon." He (epäuskoiset juutalaiset) juonittelivat, mutta Jumalakin juonitteli (heitä vastaan); ja Jumala on todella taitavin Suunnittelija. Ja Jumala sanoi: "Jeesus, katso, Minä otan sinut, sitten olen ylentävä sinut luokseni ja vapauttava sinut niistä, jotka ovat uskottomia, sekä asettava ne, jotka sinua seuraavat, uskottomien yläpuolelle aina Ylösnousemuksen päivään saakka. Aikanaan on teidän kaikkien palattava minun luokseni, ja minä olen ratkaiseva sen, mistä te keskenänne kiistelitte."

      (Koraani 3:51-54)

      Tämä tarkoittaa sitä, että Koraanin mukaan Jeesusta ei koskaan ristiinnaulittu! Jumala pelasti hänet ja joku toinen ristiinnaulittiin hänen sijastaan. Juutalaisten syytöksiä Mariaa kohtaan ja heidän suunnitelmiaan tappaa Jumalan heille valitsema profeetta on pidettävä uskottomien synteinä.
      "ja siksi, etteivät he uskoneet (Jeesukseen), vaan levittivät kauhistuttavaa parjausta Mariasta ja sanoivat: "Me olemme totisesti surmanneet Messiaan, Jeesuksen, Marian pojan, Jumalan lähettilaan" - mutta he eivät olleet surmanneet eivätkä ristiinnaulinneet häntä, vaan siltä vain näytti heistä, ja ne, jotka siitä kiistelevät, ovat itsekin epätietoisia; heillä ei ollut varmaa tietoa, vaan he kehittelivät ainoastaan olettamuksia. Todellisuudessa he eivät ole surmanneet häntä (lopullisesti), vaan Jumala on ottanut hänet luokseen, sillä Jumala on mahtava ja viisas. Eikä Pyhän kirjan omaavien joukossa ole ketään, jolla ei olisi oikeata uskoa häneen ennen kuolemaansa, (muuten) Ylösnousemuksen päivänä hän on todistava heitä vastaan."

      (Koraani 4:156-159)

      Tämä jae merkitsee myös sitä, että Jeesus tulee palaamaan tähän maalliseen elämään ja että kaikki "kirjan kansoihin" kuuluvat ihmiset eli juutalaiset ja kristityt, tulevat uskomaan häneen ennen kuin hän kuolee! Koraanin mukaan Jeesus tulee siis saamaan hyvityksen sekä juutalaisilta että kristityiltä. Uskovat muslimit ovat jo hänelle tämän oikeutuksen antaneet uskomalla Koraanin sanomaan ja kaikkeen, mitä se kertoo suuresti rakastetusta ja kunnioitetusta profeetta Jeesuksesta, Marian pojasta, rauha ja Allahin siunaukset hänelle!

    • 2+3=5

      Pontius Pilatuksen toimesta Jeesus tuomittiin ja Jeesuksen riippuessa ristillä roomalainen sotilas puhkaisi hänen kylkensä keihäällä joka johti vakavaan verenvuotoon ja lopulta Jeesuksen kuolemaan ristillä.

    • Hoogo

      Pontius Pilatuksen toimesta Jeesus tuomittiin ja Jeesuksen riippuessa ristillä roomalainen sotilas puhkaisi hänen kylkensä keihäällä joka johti vakavaan verenvuotoon ja lopulta Jeesuksen kuolemaan ristillä.

      Se on se Raamatun ja Kristinuskon versio Koraanin ja Islamin mukaan Jeesus ei ollut koskaan ristillä.

    • Langennut enkeli

      Ajatollah Khomeini oli yksi langenneista enkeleistä ja silti muslimit seurasivat häntä ja pitivät häntä korkealla.

      72 vuorokautta ennen kuudennen luomiskauden loppua olemassaoloon tuli persoona (mies). Hän oli yksi langenneista enkeleistä. Hän eli myöhemmin maan henkilöitymän äidin poikana Bhaumasurana n. 3000 eaa. (veeda-kirjallisuus). Sitä myöhemmin hän syntyi 24.09.1902 jaa. Khomeinin kaupungissa Iranissa nimellä Seyyed Rudollaf Mousami (Ajatollah Khomeini) ja kuoli 03.06.1989.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1769
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      42
      1568
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      46
      1527
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1477
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1457
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      2
      1122
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      2
      1102
    Aihe