Rusehtavaa vuotoa... Rv 7+2

Hmmm....

Kokemuksianne ajattelin kysellä..
Minulla on yksi km takana, josta en juurikaan muista mitään.. (Järkyttävän shokin takia..) Nyt plussasin rv4. Raskausoireet alkoivat rv5; pahoinvointia, väsymystä, tihentynyttä virtsaamisen tarvetta.. jne... Tuolla viikolla myös tuli ensimmäisen kerran rusehtavaa vuotoa.. Olin juuttunut kehä III:n liikenneruuhkaan ja pissahätä oli kova.. Lopulta kun pääsin vessaaan (tuntui että rakko oli noussut jo otsaan asti:) niin virtsaamisen jälkeen viimeisenä kirpaisi ilkeästi alavatsaa ja paperiin sekä pyttyyn tuli rusehtavaa valkovuodon tapaista limaa.. Ihan kuin todella loppu menkat. Tietenkin säikähdin ja ajattelin taas km:n tulleen, mutta ei. Sitten rv6 tuli samaa vuotoa ummetuksen yhteydessä. Nyt rv7 taas. Aamulla tuntui ulostamisen tarvetta, mutta mitään ei tullut paitsi tätä rusehtavaa vuotoa noin teelusikallisen verran. Pyyhkiessä on niinkuin kirkasta, mutta rusehtavaa, ei vivahda tuoreeseen vereen.. Alavatsa vihlaisuja on ollut aina silloin tällöin.. (kuulema normaalia)
Mitä mieltä olette? Alkava km? Tasan viikon päästä olisi ultra.. Ahdistavaa odotusta siis tiedossa.. Onneksi valmistauduin jo heti siellä rv5 km:n niin ei ole tullut huudeltua ympäri kyliä, vaikka todella toivottu pikkuinen olisi!

3

290

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • itse kokenut

      Voi olla ihan normaalia, tai sitten ei. Noista vuodoista kun ei koskaan kukaan ulkopuolinen voi sanoa, ultralla sitten selviää. Toki on hyvä, että vuoto on rusehtavaa, kirkas veri olisi pahempi juttu. Minulla tuli tuollaista rusehtavaa vuotoa pari kertaa ensin viikolla seitsemän ja sitten viikolla kymmenen ja sen jälkeen ultrassa selvisikin, että tuulimunaraskaus on kyseessä ja se keskeytettiin. Mutta: erittäin monella tulee pientä vuotoa alkuraskaudessa ja se on ihan normaalia, raskaus saattaa silti sujua aivan normaalisti. Odottele vain sinne ultraan, siellä asia selviää. :)

    • Hmmm....

      Ajattelin vaan laittaa vastauksen kehiin, nimittäin olin sitten Rv 8 2 varhais ultrassa, ja siellähän se pieni näkyi sykkeineen! :) Lekuri sanoi olevan normaalia tuhruttelua.. Sekä olevan varsin yleistä.. :) Rv 9 tuo tuhruvuoto loppui.. Nyt Rv 12 2 menossa ja tänään oli toka ultra. Kaikki oli pienokaisella hyvin sydän löi ja liikkui aktiivisesti! Ihanaa... Vieläkin tosin on huoli että meneekö kaikki hyvin! Joka ilta tulee rukoiltua, vaikken Jumalaan uskokaan... Rukoilenpas edes menneitä mummejani! :) Voimia kaikille km kokeneille ja sitä pelkääville! Tiedän, Ei ne sanat paljoa helpota, eikä välttämättä se aikakaan paranna, mutta toivottavasti sitä kykenee edes joskus lämmöllä ajattelemaan ja vielä saa oman pienokaisen syliin!

      • .............

        Ihanaa kuulla! Mä olen nyt rv8 ja mulla oli pari viikkoa sit pientä rusehtavaa vuotoa muutama päivä ja sit loppu. Nyt tänään on ollut taas ihan todella vaaleenruskeeta, niinkuin valkovuotoa mutta rusehtavan sävyistä.
        Perjantaina on kuitenkin onneksi aika lääkäriin niin selviää miten asiat on.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5770
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3657
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      224
      1875
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1762
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1212
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1167
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      284
      939
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      937
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      877
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe