Muita mukaan lopettamaan?

Normandian

Eilen sen päätin, nyt lopetan tämän ahmimisen ja oksentelun kierteen. Huomasin, että toinen kulmahammas on syöpynyt millin ja säikähdin kuollakseni: Ei näin voi elää, ei kroppa kestä tämmöistä. Äsken söin terveellistä ruokaa SOPIVASTI ensimmäistä kertaa ties kuinka pitkään aikaan, enkä oksentanut. Testatkaa bulimikot, tämä mielettömän hyvä tunne yllätti ainakin itseni. Ei tullutkaan huono omatunto, kun osasi lopettaa. Oksentamatta jättämisestä tulee paljon parempi olo kuin puolen jääkaapin lervaamisesta vedet silmissä.

Haluaisin muita mukaan lopettamaan. Voisin antaa oman sähköpostiosoitteeni ja voitaisiin jakaa kokemuksia ja selviytymisvinkkejä ja olla yhteydessä, kun tuntuu, että retkahtaa ahmimaan. Bulimiasta ei saa tulla elämäntapaa, elämässä on niin paljon muuta kuin laihdutus.

5

81

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • en luovuta

      no hyvä että päätit lopettaa. Muista sitten olla masentumatta ja luovuttamatta, jos sattuu repsahtamaan. Itsekin nääs meneillään oksentelun lopettamisoperaatio, ja kahdesti olen repsahtanut. Mutta toivottavasti en enää, viimesin repsahdus oli kahden viikon kuivillaolon jälkeen, eli parempaan päin menossa :D

    • wannabe healthy

      Minä tulen ehdottomasti mukaan! En kestä enää sitä kauheaa häpeää, morkkista, väsymystä ym. mitä tämä sekoilu saa aikaan. Hyvä idea tsempata yhdessä!

      Vinkkejä mitkä auttais olemaan ahmimatta ja oksentematta?

      - Tietty säännöllinen ja monipuolinen ruokarytmi, mut mikä auttais siihen kun sen normaalinkin määrän haluais ulos itsestään..?

    • hosuli_

      Olen ehdottomasti mukana! Mun hampaat on aivan kamalassa kunnossa ja kroppa on alkanut oireilla vastaan. En usko, että pystyn tähän kuitenkaan yksin..
      Ois tosi kiva vaihtaa kokemuksia jne.! :)

    • Hei!
      Olis kiva tosissaan tsempata yhdessä jonkun kansa :)

      Mun profiiliin voi lähettää sähköpostiosoitteensa tai mesensä ni vois jatkaa keskustelua sielläpäin :) Kun en viitti omaa tähän suoraan laittaa kun siinä näkyy sitte mun nimi.

    • wannabe healthy

      Tein uuden sähköpostin ihan tätä varten, ku en halua että kukaan tunnistaa. Tänne saa olla yhteyksissä, jos siltä tuntuu:
      [email protected]

      Ois ihan mahtavaa jutella vaihtaa ajatuksia muiden kanssa jotka kärsii bulimisesta oireilusta. Itselläni on pitkään ollut anoreksia, mut nyt oon alkanu oireilla ahmimalla ja oksentamalla. Haluaisin todella päästä siitä eroon! Mut en halua takaisin anorektisiin sekoiluihin, vaan kokonaan irti koko syömishäiriöistä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1290
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1066
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      69
      835
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      777
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      704
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      698
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      681
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      668
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      644
    Aihe