tv ilman viritintä?

'

Saako nykyään enää ollenkaan taulutelkkareita ilman sisäänrakennettua digi-viritintä. Kun aattelin hankkia jonkun noin 20" telkkarin hintaluokasta 200-300e ja olisi jo ennestään topfieldin tallentava digiboksi.

Entä onko nuo virittimet noissa telkkareissa (mainitussa hintaluokassa) tallentavia vai pitääkö hommata joku 50" ja 2000e tv että saa tallentavan virittimen

15

1058

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ehkä, ehkä ei

      Tuota noin, niitä kutsutaan näytöiksi, ei telkkareiksi.

      Kyllähän noita näyttöjä luultavasti löytyy, joihin saa boxin kiinni, mutta tuossa hintaluokassa löytyy jo ihan hyviä tuon kokoluokan telkkareita, eikä tarvitse mitään liitäntöjä viritellä. Ja käytä sitä olemassa olevaa boxiasi vaikka tallentamiseen.

      USB tallennusmahdollisuutta ei tuon hintaluokan telkkareissa tietääkseni löydy mistään. En tosin ole varma, tekniikka kehittyy sitä vauhtia.

    • Finluxilta löytyy

      Oma kakkostv on 23" FullHD tarkkuuden tv ja ihan kuva siinä on. Hintaakin oli vajaat 200 euroa. Tallentava on ykköstöllön yhteydessä, mutta mitä tallennettavaa tv:ssä nykyään on? Kanavia on niin paljon, ettei niitä kaikkia ehdi seuraamaan.

      FINLUX 22LED908 näyttää olevan Mustanpörssin tarjouksessa. Tutustu siihen tarkemmin, jos USB-tallennus vielä kiinnostaa.

    • ei saa.

      En ole koskaan ymmärtänyt tätä että jos omistaa boksin, niin pitäisi löytää tv, jossa ei ole viritintä. Miksi? Mitä haittaa siitä tv:n omasta virittimestä on vaikka katsoikin kaikki ohjelmat boksin kautta?

      Vai ollaanko tässä taas perusasioiden äärellä, eli "voiko tv:hen liittää digiboksin vaikka siinä on sisäänrakennettu digiviritin, vai sotkevatko ne toistensa toimintaa". Jokapäiväinen kysymys palstalla ainakin pari vuotta sitten.

      Ja itse kysymykseen vastaus: vaikea löytää. Ja kuten joku jo ehdotti, hanki 20" näyttö jossa on sellainen liitäntä johon saat boksin kiinni, jos tosiaan olet allerginen tv:iden digivirittimille.

    • klfghoithyl

      Käytettynä voit löytää telkkarin, jossa on vain analogiviritin.

      Virittimet eivät ole missään tallentavia, ne vain virittävät vastaanottimen tietylle taajuudelle, jolla haluttua kanavaa lähetetään. Televisio/digiboksi voi sitten sisältää kiintolevyn, tallentavan optisen aseman tai liitännän sellaiselle tai muulle tallennusmedialle.

      Viritinten lukumäärälläkin on merkitystä. Yhdellä virittimellä voi katsoa/tallentaa vain yhtä kanavaa, kahdella kahta. Laitteesta riippuen tuohon voi olla poikkeuksia.

    • kjjnkjnkjnk

      Ainoa syy, miksi joku tarvitsisi telkkarin ilman digiviritintä, on tv-maksu. Henkilö katselee pelkkiä tallenteita nauhoilta ja levyiltä. Ei tarvitse kyttäillä lupakyttää.

      • ei kelpaa...

        Mutta kun tässä tapauksessa siihen on tarkoitus liittää boksi, jolla tv-lähetyksiä vastaanotetaan, joten tuokaan ei kelpaa syyksi.


      • kelpaaaaaaa
        ei kelpaa... kirjoitti:

        Mutta kun tässä tapauksessa siihen on tarkoitus liittää boksi, jolla tv-lähetyksiä vastaanotetaan, joten tuokaan ei kelpaa syyksi.

        Silloinhan se tv:n viritin on parhaimmillaan hyödyllinen eikä milloinkaan haitaksi.


      • ei kelpaa... kirjoitti:

        Mutta kun tässä tapauksessa siihen on tarkoitus liittää boksi, jolla tv-lähetyksiä vastaanotetaan, joten tuokaan ei kelpaa syyksi.

        Siitä virittimestä ei ole mitään haittaa tuossa käytössä. Se itseaisassa hyödyttää, koska voi katsoa mitä tahansa (ilmais) kanavaa, kun tallentaa kahta muuta.

        Mikä ihme siinä on, kun toisia jotenkin pelottaa, jos tulisi liikaa digivirittimiä. Eivät ne pure.


    • '

      En ole allerginen millekään virittimelle, mutta ajattelin että turha maksaa sellaisesta, kun olen juuri 2 kk sitten maksanut 300e tuosta tallentavasta poksista.

      Tuo Finlux rupesi kiinnostamaan. 299 näyttää nyt olevan Mustassa pörssissä. Voisin mennä huomenna hakemaan. Jos jollakin on tuosta (FINLUX 22LED908) vielä sanottavaa niin otan mielelläni vastaan

      • vain viritin.

        Ei digiviritin nykyajan tv:ssä tuo sen enempää hintaa kuin ennen putki-tv:issä analoginen viritin. Unohda jo se sana "DIGI". Se on vain viritin. TV:n perusvaruste, jota ilman et tv:tä saa ostettua.


      • '
        vain viritin. kirjoitti:

        Ei digiviritin nykyajan tv:ssä tuo sen enempää hintaa kuin ennen putki-tv:issä analoginen viritin. Unohda jo se sana "DIGI". Se on vain viritin. TV:n perusvaruste, jota ilman et tv:tä saa ostettua.

        Joo, tuli selväksi. Nyt on joka tapauksessa tuo Finlux tilattu tuolta netanttilasta. Toivottavasti ei mikään sitimarketti myy sitä enää kovin paljon halvemmalla, en jaksanut metsästää tuota halvempaa. Viikon päästä pitäsi tulla.


    • ssdrt6
      • '

        Eipä taida tuossa olla usb-tallennusmahdollisuutta


    • Anonyymi

      Tv analoginen vanha arvoton
      Digi Tv virittimellä
      Älynäyttö kanavila areena youtube ainaki sampalta löytyy
      Älytön näyttö se perus tietsan

      Onko tossa karkea jako tv ja näytöt?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8604
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2605
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      126
      2331
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1976
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1714
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1529
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1477
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1419
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1292
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe