Katkera vanhemmilleni....

Äpärä.

Itse olen saanut lapsuudesta saakka kokea tuskaa henkisesti taustani takia. Isä on ollut naimisissa tahollaan josta kaksi lasta. Samaan aikaan rinnalla suhde äitini kanssa, ja kävi meillä kylässä alkuun 2 krt viikossa ja jäi iso ikävä lapsena isään. Muistan sunnuntait oikein tuskallisina, kun isä lähti toisaalle (en tiennyt silloin vielä mikä on totuus ja äitikin salasi sen minulta). Koulussa minua kiusattiin äpäränä eli avioliiton ulkopuolisena lapsena ja isääni haukkuivat huoripukiksi naisseikkailujensa takia. Aikuisikäni kynnyksellä isäni sitten muutti kokonaan äitini luo ja siinä vaiheessa sain muuta kautta selville koko jutun. Siinä romahti luottamukseni ja uskoni vanhempiini ja se on jatkunut siitä saakka. Sellaista syvällistä suhdetta ei vanhempiini ole, vaan pinnallista ja osin viileän kylmää eli soittelua silloin tällöin ja jóskus päivän pikakyläily ja pois. Jäi pysyvät arvet. Nyt sitten he eläkeläisinä puhuvat koko ajan vain niistä isän aviollisista lapsista eli sisaruspuolistani, niiden autohankinnoista ja muusta rahakkuudesta (perivät paljon omaisuutta, minä en mitään koska en ole laillinen perijä enkä jaksanut lakimiehen avulla riitauttaa perintöasiaani vaatimalla isyyden tunnustamista). On siis ulkopuolinen olo, kaikesta. Tuo on vaikuttanut kaikkeen, eikä luottoa ole ihmisiin.

7

325

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KL.HJL.

      UNOHDA TAUSTASI JA NÄYTÄ MIHIN PYSTYT ELÄMÄSSÄ. MINULLA OLI VANHEMMAT MUTTA EN MERKINNYT HEILLE MITÄÄN,OLEN SILTI MENESTYNYT ON MAAT JA MANNUT LAPSI YLIOPPILAS, KYLLÄ NYT SEURA KELPAISI MUTTA KUN EN JAKSA KUN ON NIIN PALJON OMAA ELÄMÄÄ.NIIN SIINÄ KÄY KAIKILLE,MINKÄ TAAKSEEN JÄTTÄÄ SEN EDESTÄÄN LÖYTÄÄ.OLIHAN PRESIDENTTI HALONENKIN AU-LAPSI,EI OLE TAHTIA HAITANNUT.SINULLA ON KAKSI MAHDOLLISUUTTA, VOITAT TAI HÄVIÄT, KUMMAN VALITSET.

      • 6i7tyguhjknm,

        mut ei omien vanhempien vihaamisesta mitään hyvää seuraa, katkeruutta vain ja se vie kyllä voimat elämässä menestymiseltä!


    • camoon hei

      Täh?Vanhempiesi parisuhdesotkut vs. sinä? Eihän tuosta mikään ole sun syytä, ja kuitenkin vielä palasivat siis yhteen.Isäs on huoripukki, sou what?aikamonen muunkin faija on tai jopa homokin??!! Luottamuksesta sanoisin et mikä siinä luottamuksessa hajosi jos vanhempasi eivät osanneet vaan rakastaa toisiaan oikein, se ei tarkoita ettei he olis sua rakastaneet.Ne muut lapset,,varmaan ihan yhtä ulkopuolisia etenkin jos sä kuitenkin asut siinä ydinperheessä.Sitten kun tonne kylmään omaan parisuhdemaailmaan astuu huomaa, ettei se oo niin helppoo itsellekään koska ihmiset tekee virheitä ja joskus rakkaus on tulta ja tappuraa alusta loppuun.no hoida se isyyden tunnustaminen nyt koska sulle kuuluu se lakiosa.

    • Ter Bit

      Samahan se on monella muulla, eikös niistä kiusaajista ja muista mielenvikaisista tule yleensä sellaisia kun ei perhe-elämät toimi kasvuvaiheessa.

      Itse sain koko pienen lapsuuteni kuunnella panemisen läiskettä ja tappelun mäiskettä seinän takaa, isä ei koskaan tehnyt muuta kuin kuritti, huusi ja käyttäytyi kuin tasoiseni kakara siihen aikaan, oli minulle kateellinen jostain saatanan vanukkaastakin, en saanut olla näkyvästi iloinen mistään asiasta.

      Äiti ihan yhtä syyllinen tyypilliseen naisen tapaan haastaessaan riitaa isän kanssa jatkuvalla mäkätyksellään, ei tullut pahemmin lapset mieleen kun lenteli sitten ympäri seiniä.

      Minä ja veljeni saimme aina kaikki kuritukset, siskoni saivat kasvaa suht normaalisti vailla mitään henkistä tai fyysistä pahoinpitelyä vanhemmilta. Ei lienekään sattumaa, että siskot muuttivat kauas kotoa ja elävät parisuhteessa, kun taas minä en ole päässyt tätä samaa kuppaista paikkakuntaa pidemmälle ja aikamiesveljeni asuu yhä kotona.

      Tässäpä sitä nyt sitten ollaan, vihainen ja katkera erakko vailla naiskokemuksia, vanhemmat saa soitella ja käydä koputtelemassa niin paljon kun haluavat, en vastaa. Tuskin liikuttuisin mitenkään vaikka olisivat huomenna kuolleita.

    • Katelyn

      Nyt otat itseäsi niskasta kiinni ja mene katsomaan mitä elämällä on sulle tarjottavaa!!!
      Mene ja hemmottele itseäsi, osta jotain kivaa päällepantavaa ja lähde muutaman kaverin kanssa illalla ulos tapaamaan ihmisiä. Muista että se, mitä perheessäsi on tapahtunut ja millainen tunnelma siellä on ollut, ei tarkoita sitä, että nyt myös sinun itsenäisessä elämässäsi pitäisi toistua samat tunteet. Lapsuuden perhe-elämälläsi ei ole oikeutta vaikuttaa niin vahvasti tähän nykyiseen, itsenäiseen elämääsi että se menisi sinulta sivu suun!
      Anna mennä ja näytä, että myös sulla on mahdollisuus elämään ilman ahdinkoa.
      Hyväksy menneisyys ja jätä se pikkuhiljaa taakse. Älä jää elämäsi kanssa junnaamaan menneisyyteen. Mene juttelemaan jonkun kanssa. Pääset ehkä ensimmäistä kertaa kunnolla kiinni elämään! Vaikeat asiat vievät aikaa, mutta lopputulos on sen arvoista. Tsempit!

    • JK

      MIKSI OLET KATKETRA VANHEMKILESI

    • yx monista

      Moi

      Harkitse asia viemistä käräjäoikeuteen.
      Se maksaa alle 100€ ja dna-testin maksaa valtio, et tarvitse siihen kallista lakiapua vaan voi hoitaa asiasi itse.

      On muistaakseni kyse isyyden selvittämisestä. Kun olet paperin jättänyt niin tuomarit oma-alotteisesti vievät asiaa eteen päin.

      Olen aikoinani asian hoitanut ja olen siitä nyt aikuisena tyytyväinen.
      Raha tuskin kellään on motiivi. Vaan oikeus sukuun ,nimeen ja osaan perinnöstä. En tule mitään tuskin perimään mutta se että on oikeus siihen on itselleni iso asia. Voin vaikka vähän neuvoa asiassa, ilmaiseksi ja tuntemattomana.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      149
      2339
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1928
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1730
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1183
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe