Katkera vanhemmilleni....

Äpärä.

Itse olen saanut lapsuudesta saakka kokea tuskaa henkisesti taustani takia. Isä on ollut naimisissa tahollaan josta kaksi lasta. Samaan aikaan rinnalla suhde äitini kanssa, ja kävi meillä kylässä alkuun 2 krt viikossa ja jäi iso ikävä lapsena isään. Muistan sunnuntait oikein tuskallisina, kun isä lähti toisaalle (en tiennyt silloin vielä mikä on totuus ja äitikin salasi sen minulta). Koulussa minua kiusattiin äpäränä eli avioliiton ulkopuolisena lapsena ja isääni haukkuivat huoripukiksi naisseikkailujensa takia. Aikuisikäni kynnyksellä isäni sitten muutti kokonaan äitini luo ja siinä vaiheessa sain muuta kautta selville koko jutun. Siinä romahti luottamukseni ja uskoni vanhempiini ja se on jatkunut siitä saakka. Sellaista syvällistä suhdetta ei vanhempiini ole, vaan pinnallista ja osin viileän kylmää eli soittelua silloin tällöin ja jóskus päivän pikakyläily ja pois. Jäi pysyvät arvet. Nyt sitten he eläkeläisinä puhuvat koko ajan vain niistä isän aviollisista lapsista eli sisaruspuolistani, niiden autohankinnoista ja muusta rahakkuudesta (perivät paljon omaisuutta, minä en mitään koska en ole laillinen perijä enkä jaksanut lakimiehen avulla riitauttaa perintöasiaani vaatimalla isyyden tunnustamista). On siis ulkopuolinen olo, kaikesta. Tuo on vaikuttanut kaikkeen, eikä luottoa ole ihmisiin.

7

346

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • KL.HJL.

   UNOHDA TAUSTASI JA NÄYTÄ MIHIN PYSTYT ELÄMÄSSÄ. MINULLA OLI VANHEMMAT MUTTA EN MERKINNYT HEILLE MITÄÄN,OLEN SILTI MENESTYNYT ON MAAT JA MANNUT LAPSI YLIOPPILAS, KYLLÄ NYT SEURA KELPAISI MUTTA KUN EN JAKSA KUN ON NIIN PALJON OMAA ELÄMÄÄ.NIIN SIINÄ KÄY KAIKILLE,MINKÄ TAAKSEEN JÄTTÄÄ SEN EDESTÄÄN LÖYTÄÄ.OLIHAN PRESIDENTTI HALONENKIN AU-LAPSI,EI OLE TAHTIA HAITANNUT.SINULLA ON KAKSI MAHDOLLISUUTTA, VOITAT TAI HÄVIÄT, KUMMAN VALITSET.

   • 6i7tyguhjknm,

    mut ei omien vanhempien vihaamisesta mitään hyvää seuraa, katkeruutta vain ja se vie kyllä voimat elämässä menestymiseltä!


  • camoon hei

   Täh?Vanhempiesi parisuhdesotkut vs. sinä? Eihän tuosta mikään ole sun syytä, ja kuitenkin vielä palasivat siis yhteen.Isäs on huoripukki, sou what?aikamonen muunkin faija on tai jopa homokin??!! Luottamuksesta sanoisin et mikä siinä luottamuksessa hajosi jos vanhempasi eivät osanneet vaan rakastaa toisiaan oikein, se ei tarkoita ettei he olis sua rakastaneet.Ne muut lapset,,varmaan ihan yhtä ulkopuolisia etenkin jos sä kuitenkin asut siinä ydinperheessä.Sitten kun tonne kylmään omaan parisuhdemaailmaan astuu huomaa, ettei se oo niin helppoo itsellekään koska ihmiset tekee virheitä ja joskus rakkaus on tulta ja tappuraa alusta loppuun.no hoida se isyyden tunnustaminen nyt koska sulle kuuluu se lakiosa.

  • Ter Bit

   Samahan se on monella muulla, eikös niistä kiusaajista ja muista mielenvikaisista tule yleensä sellaisia kun ei perhe-elämät toimi kasvuvaiheessa.

   Itse sain koko pienen lapsuuteni kuunnella panemisen läiskettä ja tappelun mäiskettä seinän takaa, isä ei koskaan tehnyt muuta kuin kuritti, huusi ja käyttäytyi kuin tasoiseni kakara siihen aikaan, oli minulle kateellinen jostain saatanan vanukkaastakin, en saanut olla näkyvästi iloinen mistään asiasta.

   Äiti ihan yhtä syyllinen tyypilliseen naisen tapaan haastaessaan riitaa isän kanssa jatkuvalla mäkätyksellään, ei tullut pahemmin lapset mieleen kun lenteli sitten ympäri seiniä.

   Minä ja veljeni saimme aina kaikki kuritukset, siskoni saivat kasvaa suht normaalisti vailla mitään henkistä tai fyysistä pahoinpitelyä vanhemmilta. Ei lienekään sattumaa, että siskot muuttivat kauas kotoa ja elävät parisuhteessa, kun taas minä en ole päässyt tätä samaa kuppaista paikkakuntaa pidemmälle ja aikamiesveljeni asuu yhä kotona.

   Tässäpä sitä nyt sitten ollaan, vihainen ja katkera erakko vailla naiskokemuksia, vanhemmat saa soitella ja käydä koputtelemassa niin paljon kun haluavat, en vastaa. Tuskin liikuttuisin mitenkään vaikka olisivat huomenna kuolleita.

  • Katelyn

   Nyt otat itseäsi niskasta kiinni ja mene katsomaan mitä elämällä on sulle tarjottavaa!!!
   Mene ja hemmottele itseäsi, osta jotain kivaa päällepantavaa ja lähde muutaman kaverin kanssa illalla ulos tapaamaan ihmisiä. Muista että se, mitä perheessäsi on tapahtunut ja millainen tunnelma siellä on ollut, ei tarkoita sitä, että nyt myös sinun itsenäisessä elämässäsi pitäisi toistua samat tunteet. Lapsuuden perhe-elämälläsi ei ole oikeutta vaikuttaa niin vahvasti tähän nykyiseen, itsenäiseen elämääsi että se menisi sinulta sivu suun!
   Anna mennä ja näytä, että myös sulla on mahdollisuus elämään ilman ahdinkoa.
   Hyväksy menneisyys ja jätä se pikkuhiljaa taakse. Älä jää elämäsi kanssa junnaamaan menneisyyteen. Mene juttelemaan jonkun kanssa. Pääset ehkä ensimmäistä kertaa kunnolla kiinni elämään! Vaikeat asiat vievät aikaa, mutta lopputulos on sen arvoista. Tsempit!

  • JK

   MIKSI OLET KATKETRA VANHEMKILESI

  • yx monista

   Moi

   Harkitse asia viemistä käräjäoikeuteen.
   Se maksaa alle 100€ ja dna-testin maksaa valtio, et tarvitse siihen kallista lakiapua vaan voi hoitaa asiasi itse.

   On muistaakseni kyse isyyden selvittämisestä. Kun olet paperin jättänyt niin tuomarit oma-alotteisesti vievät asiaa eteen päin.

   Olen aikoinani asian hoitanut ja olen siitä nyt aikuisena tyytyväinen.
   Raha tuskin kellään on motiivi. Vaan oikeus sukuun ,nimeen ja osaan perinnöstä. En tule mitään tuskin perimään mutta se että on oikeus siihen on itselleni iso asia. Voin vaikka vähän neuvoa asiassa, ilmaiseksi ja tuntemattomana.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   119
   5232
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   24
   2129
  3. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   202
   1105
  4. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   77
   1070
  5. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   65
   982
  6. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   33
   919
  7. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   366
   919
  8. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   165
   851
  9. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   808
  Aihe