Onko kokemuksia Karviaisen lastensuojelusta?

Muutanko?

Kertokaa minkälaisia kokemuksia teillä on kuntayhtymä Karviaisen lastensuojelusta?
Olisin kiitollinen tiedoista.

4

357

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tiedoksi.
    • sammaltaja

      Ei ole lastensuojelusta,mutta muutoin karviaisen terveydenhuollosta. Täysin mitään sanomatonta sairaanhoitaja-lääkäri palvelua joko osaamatonta tai ,kun ja jos ylilääkäri mukana veljeskunnassa mukana, antaa tk hoitohenkilökunnalle määräyksen hoitaa tai ei hoitaa ollenkaan potilaita. Tarkoitan lohjan tai peräti HUS ylilääkäri" VAPAAMUURARI" Tulee oletetuista sairauksista ja lääkityksistä lääkefirmoilta mukavat bonukset. On kuulkaas aika paljon kiroajia terkkarin toimintaan kun vanhoja ei viitsitä hoitaa,tutkia,kuvata tyly kipulääke resepti kouraan ja sillä siisti,vielä niin helvetin paha kohtelu kaupanpäälle. Olen kyllä kuulut tästä lasten suojelusta vihtissävarmaan täysin mielivaltaisia huostaan ottoja on varmaankin kuin muuallakin,ei ole lapsia en osaa sanoa muuta tästä,muttaKARVIAINEN UUSIKSI JA VELJEILETTÖMÄT JOHTOON JA REHELLISET OSAAVAT.!!

    • AlOiTtAjAnA

      Kiitos kommenteista, näin vähän arvelinkin ja samaa on sanonut myös lakimies, että kunnan asiat sosiaalitoimessa ja muuallakin ovat täysin retuperällä. Tämä siis myös varoituksen sanana muille,jotka Vihtiä asuinpaikkana pohtivat-on niin paljon pahoja kokemuksia lähipiirissäkin,miten paljon on lakia rikottu kunnan toimesta, että en uskalla sitten muuttaa kyseiselle paikkakunnalle itse enää takaisin(Olen entinen vihtiläinen). Myös terveydenhuolto ja HUS toimii laittomasti/asiattomasti, senkin tiedän. Jos on rahaa pysyä pois viranomaisten ulottuvilta, silloin ehkä uskaltaa harkita jotain Vihdin kk:n syrjäistä kolkkaa, eipä juuri muuten kai. Ihmisten tulisi pitää suurempaa meteliä kohtelustaan, tehdä valituksi,kanteluita ja muutenkin pistää vastaan,vaikka oikeustoimin, sillä meno tulee vain kovenemaan, sekin on tiedossa. Lastensuojelu aiheuttaa peruuttamatonta vahinkoa ainakin meidän kohdallamme niin kävi ja kaiken alku oli Nummelan terveyskeskus. Älkää ihmiset puhuko(useimmat tämän toki tietävätkin,itse jouduin menemään kantapään kautta) MITÄÄN ongelmistanne tai pahasta olostanne missään terveydenhuollon toimipisteessä, myöskään HUS:n.

    • sammaltaja

      Kannattaa miettiä myös mistä toi johtuu tää KARVIAISEN huono toiminta. kokoomus/sdp /viherpiipertäjät /kepu suurimpia häärimässä kunnan asioista,koitetaan nyt vaaleissa panna uusiksi tota vanhaa mätätys porukkaa ja ENNEN KAIKKEA HYVÄ VELI JÄRJESTELMÄ POIS VIHDISTÄ!
      Rehelliset suora selkäiset henkilöt kunnan ja eduskunnan asioista päättämään. Sillä nuo on kaiken pahan alku ja juuri . EI SIINÄ MITÄÄN JOS PASKA LOOSEJAN PITÄVÄT,MUTTA KUN NE SYÖ YHTEISKUNNANVARAT ELI VERONMAKSAJIEN EUROT ON KYSYMYKSESSÄ. TERVATKOON HE MUNANSA OMILLA RAHOILLA VAIKKA KUIN PAKSUUN TERVAAN KUN EI REHELLISTEN KANSALAISTEN KUKKAROLLA KÄY . Ystävällisin terveisin pauli pekkarinen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4449
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1744
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1288
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe