Mihin merkkeihin olette..

..rakastuneet?

Hei kaikille!

Olen itse rapunainen ja jäin miettimään tätä kysymystä.
Kiinnostaisi tietää muiden kokemuksista, itse olen menevä rapu...

Viihdyn kyllä kotona, rakkaani kanssa tai omissa oloissa mutta rakastan myös lähteä ystävien kanssa "seikkailuihin" eli reissuun vailla kummempaa päämäärää, kunhan seura on hyvää.

Olen seurustellut muutamia kertoja elämäni aikana.
Pitkiä suhteita on ollut kaksi, ensimmäinen oli kaksosmies johon rakastuin tulisesti ja rakkautta kesti pitkään, lopussa eroksi koitui minun vakiintumisen tarpeeni ja hänen kammonsa "ikuista pysyvää rakkautta" kohtaan.

Toinen oli neitsytmies, jonka kanssa olimme vuosia yhdessä onnellisia ja saimme myös yhteisen lapsen. Neitsytmieheni eteen olisin tehnyt aivan mitä vain, valitettavasti vastuu hänelle perheestä, arkielämästä, raha- asioista eli ns. normaalista elämästä oli liikaa ja suhteemme ei kestänyt. Tänä päivänä olemme todella hyviä sydänystäviä, asumme eri osotteissa, emme enää seurustele eikä hän koe enää olevansa minusta "vastuussa" joten ystävyys toimii taas, surullista vähän mutta olen onnellinen tilanteeseen näin.

Nyt olen hetki sitten tutustunut mieheen jonka arvaan jo olevan neitsyt.
Hänessä vain on "sitä jotain" mikä vetää minua puoleensa ja saman olen huomannut, nähdessäni kiinnostavan miehen he ovat lähes poikkeuksetta olleet kaksosia, tai neitsyitä. Kaksosiin en koske enää pitkällä tikullakaan.

Mutta kertokaa kokemuksia? Mitkä merkit olette huomanneet olevan yleisiä elämässänne? Kiinnostaa =)

16

338

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • skopunaikkonen

   neisyet ,skoput on ravuile parhaat.ei kaksoset koskaan muutako ystävinä menettelee.tiedän kun monen ravun ystävä olen.

   • rabumä

    Aikas hyvin skorpionilta ! Jep tosi et kaksoset ei kumppaneiksi sovi meil ravuil mut ystävinä mainioit, sit oinaat täys turn off, keuhkoovat liikaa :).


  • Kaurismiesparas

   Kuullosta tutulta . Minulla melkein noin, paitsi lapsia ei kummankaan kanssa syntynyt. Nykyisin viihdyn kauris miehen kanssa ja nyt tuntuu että oikean olen kohdannut.

  • rapunainen..........

   itse olen rapunainen. Kaksi pidempää suhdetta takana, toinen oli härkä miehen kanssa ja toinen neitsyen.
   Koen molemmat merkit itselleni sopiviksi, koska miehillä oli luonteenlujuutta ja kärsivällisyyttä riittävästi kestääkseen mun rapumaiset oikuttelut.

   Hetkellisesti ihastuin kaksosmieheen tossa kesän alussa, mutten edes alkanut haaveilemaan mistään parisuhteesta kun tuntuu ettei kaksonen ehkä olisi riittävän jämäkkä kulkemaan mun rinnalla

  • Elys

   Olen rapunainen ja olen kihloissa rapumiehen kanssa. Voi sitä tunteiden paloa... ;) Molemmat olemme hyvin herkkiä ja rakastavia, mutta niinä harvoina huonoina hetkinä, kun olemme allapäin olemme varsin vaikeita yksilöitä.

  • rapujarapuja

   Seurustelin rapunaisena aikoinaan rapumiehen kanssa..
   tai no, seurustelin ja seurustelin.. se olisi tosiaan voinut toimia ellei mies olisi ollut niin järrrrkyttävän mustasukkainen ja omistushaluinen!

   mihinkään ei olisi saanut mennä ilman toista.. eikä mitään tehdä,
   itsekin ihastuneena tykkään viettää aikaa mahdollisimman paljon rakkaudenkohteeni kanssa,mutta jossain sen rajan on mentävä.. ja homman täytyisi lähteä kummastakin..

   "Erosimme" lopullisesti siinä kohtaa kun hän alkoi karjumaan minulle koska en ollut vastannut hänen viesteihinsä yhtenä päivänä,
   liian omistavainen.. huhhuh.

   Skorpioni.. siinä on semmonen mies mikä saa mut aiiiivan sekaisin.
   Jumalattoman hyvä sängyssä, ihanan huomioon ottava ja osaa myös tapella, eli jos riita tulee sitä ei jäädä hautomaan vaan se riidellään ja selvitetään.

  • rapu tyttö

   ite moon rapu ja juttua löytyy skorppari miehen kanssa;)

  • dsakfhsadhfjlkdsa

   Olin vähän aikaa vissiin vaa'an tai sitten sitä seuraavan merkin kanssa yhdessä. Ei se oikein toiminut. Olen aika rauhallinen, ailahtelevainen, positiivinen ja omassa maailmassa elelevä raputyttö. Jätkä oli liian kimpussa roikkuva, huomionhakuinen, masentuneisuuteen taipuva ja lässyttäjä. Tarvitsen niin paljon omaa tilaa, niin alkoi pidemmän päälle käydä raskaaksi kun tämä yks pyöri kimpussa kaiken aikaa. Tämä myös valitti ja masisteli paljon ja se alkoi verottaa mun voimia. Itsellä tarve saada kaikki ihmiset ympärillä hymyilemään ja onnellisiksi, tuota ei millään saanut piristymään ja se TURHAUTTI. Se jätti mut kahen kuukauden jälkeen ihan yllättäen :')

  • rapu-73

   Oon siis rapunainen itse ja oon ollut aiemmin naimisissa rapumiehen kanssa. Ero tuli mutta syyt olivat aivan muualla kuin horoskooppimerkissä!! Nyt seurustelen skorppari miehen kanssa ja kaikki on niin sulosesti sopivaa

  • Juuuuuuupa

   Ihastua voin keneen tahansa, mutta rakastunut olen vain kaloihin ja skorpioneihin. Piikitteleviä neitsyitä en kestä ollenkaan, aina loukkaavat toisia. Oinas on myös kamala, itsekäs otus ja vesimiehet, kaksoset ja vaa'at, nou thanks, liian tunteettomia. Rapumiehet taas liian tunteellisia mammanpoikia. Muista ei ole kokemusta rakkaussuhteessa.

  • Raputytto__

   Härkään minä. :)

  • Cancer-girl

   Itsellä takana pitkä suhde vesimieheen. Alku oli roihuavaa mutta siihen se jäi. Puhuttiin aivan eri kieltä, emmekä oikein ymmärtäneet toisiamme. Aivan liian kylmiä ihmisiä... Oinas on myös turn-off, vaaka, kaksonen. Kavereina menee.

   Kauriit on aina vieneet mun sydämen, hurmaavat täysin! Härät tuntuvat turvallisilta. Neitsyet menee, mutta ovat tosiaan vähän ajattelemattomia siinä suhteen että vahingossa loukkaavat. Skorpparit on myös viehättäviä mystisyydellään, tekee koko ajan mieli tutustua lisää ja lisää, ei ainakaan mielenkiinto lakkaa. Leijonien kanssa salamat räiskii. Liian tulinen. Ääripäätunteet ovat todellakin ääripäätunteita. Kalat ovat perusturvallisia, ehkä minusta liian tylsiä... toiset ravut, liian samanlaisia...

  • g-code

   vesimieheen minä

  • rapurallaa

   Minun elämäni kaksi suurinta rakkautta ovat olleet Neitsyt ja Kaksonen, niinkuin ketjun aloittajankin.

   Neitsyt oli ensirakkauteni, suhteemme oli tulta ja tuppuraa, intohimoa ja riitoja, lopulta päättyi Neitsyt miehen liialliseen sekoiluun alkoholipäissään. Hän kai jotenkin tuolla käytöksellään paikkasi omaa epävarmuutta itseään kohtaan... Vieläkin häntä kaipaan, tapaan hänet unissa useammin kuin usein, enkä voi muistaa pahalla vaikka suhteemme hullu olikin. Siinä oli sitä jotain, myös hyvän tuttuni suuri rakkaus nuoruudessa oli Neitsyt, kylläkin toisinpäin, mies Rapu...

   Mutta nyt olen onnellisessa avoliitossa Kaksosen kanssa ja meillä on pieni tytär. (Joka on muuten Skorppioni, saapa nähdä miten isäKaksonen jaksaa näiden naisten kanssa;)) Kaksoseni kanssa kaikki tapahtui nopeasti ja kuin salaman iskusta. Rakkautta ensisilmäyksellä. On romantiikkaa, mahtavaa seksiä ja tuntikausia kestäviä keskusteluja. Perhe elämä toimii hyvin yhteiset kiinnostuksen kohteet ja päämäärät. Minä olen meistä se joka tykkää enemmän mennä, hän pitää paikallaan. Isoja ja aggressiivisia riitoja ei koskaan ole ollut, toisin kuin entisen Neitsyeni kanssa. Sanaharkkoja tulee arjen ongelmista, rahasta sun muusta, mutta nekin saadaa samantien puhumalla selväksi. Kaikki on siis kaikin puolin loistavaa.

   Miksi siis joskus kaipaan Neitsyttäni? Koska olen Rapu, enkä osaa elää nykyhetkessä nauttien, vaan takerrun aina menneisyyteeni, oli se sitten huono tai hyvä.;)

  • 2xleijona

   Olin naimisissa leijonan kanssa 17 vuotta ja päätin, ettei ikänä enää leijonaa. Kuinka ollakaan nyt 10 vuotta leijonan kanssa avoliitossa ja leijona taitaa olla kohtaloni...

  • 3+17

   se on salaisuus ;)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tapio Suominen on kuollut

   Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
   Maailman menoa
   71
   5632
  2. Joonas Rask viettänyt omasta

   mielestään kivaa iltaa hyvässä hengessä.. https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000010582941.html
   Maailman menoa
   8
   2723
  3. Anni Sinnemäki pilasi tämän kaupungin

   Matti, 72, on myynyt jäätelöä Espalla 27 vuotta, mutta nyt hänelle riittää: "Anni Sinnemäki pilasi tämän kaupungin". Rep
   Maailman menoa
   62
   2255
  4. Nythän sitä sopii hallituksen lepäillä lomilla

   kun on Suomi saatu perikadon partaalle. Työpttömyys on huipussaan ja velkaa on vedetty kaksin käsin. Valtion yhtiöistä o
   Maailman menoa
   79
   1432
  5. J mies jos vain vielä voit

   Tule luo https://m.youtube.com/watch?v=F5pinBuBRwE&pp=ygUdam9zIHZhaW4gdmllbMOkIHZvaXQgdHVsZSBsdW8%3D Ikuisuutta ei van
   Ikävä
   18
   1286
  6. Nainen haluaisitko

   Mieluiten viettää mökkiviikobloppua viinamiehen, himogrillaajan, fitness-addiktin vai vauva kuumeisen miehen kanssa ?
   Sinkut
   36
   1125
  7. Onko sulla joku

   Suunnitelma jo olemassa
   Ikävä
   61
   1087
  8. Mites ois nainen?

   Lähdettäisiinkö yhteiselle lenkille joku ilta? Vaikka sinne metsään. Olisi varmaan juteltavaa puolin ja toisin.
   Ikävä
   59
   1082
  9. Koska kumpikaan ei saa sanaa suustaan

   niin miten olisi, jos opeteltaisiin viittomakieli ja hoidettaisiin kommunikointi sillä? Olisi varmasti helpompi murtaa j
   Ikävä
   61
   1002
  10. Captain suuttui ja mustaksi muuttui

   Nyt on sitten laadittu oikein tiedote. Viimeksi oli siirtämässä laivojaan kun hävisi oikeudessa Savonlinnan kaupunkia va
   Savonlinna
   44
   976
  Aihe