Auton osto

Osseer

Tarkoitus olisi ostaa auto los angelesista usan matkaa varten. Onko mitään hyviä sivuja mistä löytyis käytettyjä mahdollisimman halpoja autoja?
Entä katsastukset, vakuutukset, verot yms?
Onko auton myynti helppoa? Esim saako myytyä pilkkahinnalla matkan lopuksi johonkin liikkeeseen? Onko ulkomaalaisen ylipäätään mahdollista omistaa auto usassa?
Auton vuokraus tulee erittäin kalliiksi yhtään pidemmällä reissulla joten osto olisi parempi vaihtoehto.
Kaikki neuvot ja apu olisi tarpeen

11

392

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 20

      Mahdollisimman halvalla autolla sinulle tulee mahdollisimman paljon vaikeuksia. Tietysti kivaa jos tarkoituksenasi on tehda tutustumismatka amerikkalaisiin autokorjaamoihin.
      Ilman vakuutusta on laitonta ajaa enka usko etta saat mistaan vakuutusta kun sinulla ei ole vakituista osoitetta USAssa.
      Rupesi jo naurattamaan kun aiot oikein nettisivuilta auton ostaa.
      t.usalainen

    • USA autonvuokraus

      Onko sun mielestä autonvuokraus USA:ssa kallista? Alla Aviksen esimerkkihintoja USD jotka sisältää tarpeelliset vakuutukset. Autot uusia/uudehkoja. Jos auto hajoaa tielle, uusi tuodaan nopeasti tilalle.

      E-luokka (esim Chevy Impala)
      1 vko 314
      2 vko 628
      3 vko 704
      4 vko 1256

      G-luokka (esim Buick Lucerne)
      1 vko 328
      2 vko 656
      3 vko 735
      4 vko 1312

      H-luokka (esim Cadillac CTS)
      1 vko 414
      2 vko 828
      3 vko 928
      4 vko 1656

    • Osseer

      On sen verran tietoa autoista että osaan kyllä ostaa halvan auton joka ei ole aivan romu. Ja miten usassa sitten autoja myydään? Kirpputorilla? Täälä suomessa on ainakin nettisivuja joihin voi laittaa autonsa myyntiin, niistä voi sitten halukkaat soitella ja mennä autoja katsomaan/ostamaan.
      Oliko aivan pakko kirjoittaa viesti jos sinulla ei ole mitään järkevää sanottavaa etkä autoista tai auton ostamisesta mitään tiedä.

      Mutta odotellaan jos jollakin olisi oikeasti asioista jotain tietoa.

      Jos olisin lyhyellä matkalla niin auton vuokraus olisi tietysti ainoa oikea vaihtoehto. Mutta olen saanut jo viisumiasiat kuntoon eli tarkoitus on olla hieman pidempään usassa.

      • 20

        Oma vikasi kun et osannut asiaasi oikein selostaa. Tilannehan on heti erilainen kun tulet viisumilla. Et myoskaan maininnut mistapain USAaa aiot auton ostaa. Jos esim. LAssa, niin varaudu siihen etta niiden 'katseltavien' autojen valimatka voi olla 50km., jonkun apua ja autoa siihen tarvitset, ei ole julkista liikennetta.


      • 20 jatkaa...
        20 kirjoitti:

        Oma vikasi kun et osannut asiaasi oikein selostaa. Tilannehan on heti erilainen kun tulet viisumilla. Et myoskaan maininnut mistapain USAaa aiot auton ostaa. Jos esim. LAssa, niin varaudu siihen etta niiden 'katseltavien' autojen valimatka voi olla 50km., jonkun apua ja autoa siihen tarvitset, ei ole julkista liikennetta.

        Olen asunut USAssa monta vuosikymmenta ja ostanut niin monta autoa etten edes kaikkia muista. Tiedan tasan tarkalleen kuinka rasittavaa auton osto on joskus paikallisellekin, saati sitten sellaiselle joka ei edes tunne paikkoja.


    • USA autonvuokraus

      Oli tosiaan pakko kommentoida kun täällä monesti jotku meinaa et 3-5 vko USA roadtripille kannattaa ostaa auto. Et sit ite viitiny yhtään selata otsikoita alaspäin kun siel on parikin pitkää keskustelua aiheesta. Jälkimmäinen on sivulla 2 ja siihen linkki
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/9118809

      Joo ei oo itellä kokemusta auton ostamisesta mut autonvuokraamisesta ja ajamisesta sitäkin enemmän. Lähes 20 eri vuokrausta USA:n mantereella ja saarilla.

    • ganekuhumming

      Auton vuokraus Yhdysvalloissa on niin paljon helpompaa ja halvempaa, etten ymmärrä miksi suunnittelet ostavasi mahdollisimman halvan raadon roadtrippiä varten. Aiotko esim. tosissasi ajaa raadolla mantereen halki?

      Kaliforniassa auringonpaisteen vuoksi monet oikein halvat raadot on pinnoiltaan kuin ydinsodan läpikäyneitä. Sellaista autoa on vaikea myydä missään. Tietenkään siitä ei tarvitse maksaa kovin paljon.

      Ongelmia tulee kun ajat pommin näköisellä autolla, jossa on Kalifornian rekkarit, jossain toisessa osavaltiossa. Autosi on kuin avoin kutsu poliisille pysäyttää se. Saat selvitellä asioita yhtenään.

      Kaverini ajoi autollaan Kaliforniasta melkein itärannikolle asti. Auto oli uusi ja hyväkuntoinen. Poliisit pysäyttivät matkalla kolme kertaa pelkästään sen vuoksi että autossa oli toisen osavaltion kilvet. Perillä hän myi auton.

      Auton osto Kaliforniassa ei vaadi paikallista ajokorttia. Jos viisumiasiat on kunnossa, niin ostaminen ei ole ongelma. Vakuutus on kallis ja sitä varten pitää olla osoite. Kaikki paperit lähetetään sinne.

      Käytettyä autoa ei kannata ostaa netin kautta, vaan se pitää ensin nähdä. Käytetyt ovat kunnoltaan aina arpapeliä. Mahdollisimman halpa raato on luultavasti aika huonokuntoinen.

      Et kertonut kauanko täällä aiot olla ja millä viisumilla. Jos olet suhteellisen lyhyen aikaa, niin samalla rahalla saat ajaa uudella tai lähes uudella autolla, kuin mitä käyttäisit raatoon ja sen vakuutuksiin. Se on myös vaivattomampaa.

      • Buick Riviera

        Olettaisin, että kysyjä haluaa tehdä sellasen nostalgisen roadtrip-reissun vanhalla 50-70-luvun siipijengillä tai mustangilla niinku elokuvissa usein.

        Elokuvissa ja sarjoissa näkee usein autoja myytävän verkkoaitauksissa, jossa autojen tuulilasiin on tussilla merkitty hinta esm. 399. tiedä sitte ovatko autot todellisuudessa missä kunnossa ja löytyykö niistä vanhoja avoja niinku elokuvissa.

        taitaa toi vuokraaminen olla jokatapauksessa se halvin vaihtoehto, jossei sinne nyt asumaan ole jäämäs.


    • kauhuskenaario

      Suomalainen autonostaja menee katsomaan halpaa autoa jonnekin South Central osoitteeseen, muutama tonni kateista pullottaa taskussa. Paalla on Cripsien varit mutta osoite on Bloodsien territoriota. loput saatte lukea huomisen lehdesta.

    • tejyyjjjjjjjjjjj

      Kertoo mies joka ei ole ollut kertaakaan los angelesissa, saati sitten south centralissa. Tv:tä on senkin edestä katsonut

      • not a guy

        Happen to live 2hrs from LA.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      5
      1639
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      25
      1401
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1109
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1072
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      6
      1071
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      3
      964
    7. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      954
    8. 5
      945
    9. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      1
      942
    10. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      6
      934
    Aihe