Narsistin katkeroittama

Pirkko petetty

Olen itse tukehtumassa katkeruuteni, koska olen vuosia sietänyt narsistisen puolisoni sekoilua ja nyt hän kymmenen vuoden päästä, vain käveli ulos yhteisestä kodistamme.
Toivon ettei kukaan joutuisi narsistin pauloihin. Hyviä neuvoja löytyy blogista narsisminriivaama.blogspot.com.

15

944

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • 36

   Olenollut melk.30v. narsisti-miehen kanssa naimisissa. 2kertaa lähtenyt kotoa pois.asunut puolitoista v.erillään ja palannut taas samaan "lätäkköön"??? Hän purki vihansa poikaani,vanhempiini,ystäviini,Kaikkeen,mmikä oli minulle rakasta ja tärkeää. Tässä nyt istun ja olisin valmis taas lähtemään,mutta minne? Yksin,vailla ystäviä,jotka hän on karkoittanut pois aikoja sitten. Mikä ihme voima saa palaamaan aina takaisin narsistin luokse,vaikka kuinka tietää,että ihminen ei muutu koskaan.Miten kieroa ja sairasta kaikki onkaan.Suurta valhetta koko elämä. Sellainen on NARSISTI,saa todella näyttämään mustan valkoiselta ja päinvastoin. Olen pettynyt itseeni todella,että annoin ajaa itseni taas ansaan.10v on pitkä aika,mutta 30v.vielä pitempi.Otan syvästi osaa kohtaloosi.toivon voimaa sinulle aloittaa uusi elämä. Minä en jaksa enää.

   • herätys.

    Älä puhu potaskaa_et ole naimisissa muiden kuin tietokoneesi kanssa ja olet itse Narsisti.

    Parantumisesi ei voi alkaa ennen kuin itse tunnustat olevasi Narsisti!

    Et siis UHRI.


  • Peto ihmiseksi

   Tämä maa on täynnä näitä ihmisiä,jotka manipuloivat,käyttävät toisia ihmisiä hyväkseen,ovat röyhkeitä ja kärsivät empatia kyvyn puutteesta,eivätkä näe siinä mitään väärää edes.Ihan kamalaa.ajatella,että omat tyttäreni joskus joutuisivat tälläisen kynsiin.Niinpä olen yrittänyt opettaa heille itsearvostusta ja-suojelua,jotta tietäisivät oman ainutlaatuisuutensa ja tietäisivät,mihin ei tarvitse alistua tai tyytyä.Ja myös sitä,että osaisi kantaa itse omasta hyvinvoinnistaan huolta,sitä kun ei juurikaan kukaan muu tee.Oppisivat myös elelemään itsekseen niin,että huomaisivat tyytyväisyyden elämään onnistuvan myös ilman muita.Toivottavasti onnistun.Olen nähnyt niin liki,miten ihminen voikaan joutua pedon pataa ilman,että ensin sitä edes tajuaa..Lopulta padassa on vain karrelle palanut ihmispolo,jonka arvet eivät enää arpeudu tässä elämässä.Voimia teille,molemmille,

   • !!!

    Neiti puhuu nyt itsestään!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


   • tears flow

    Hyvä kirjoitus. Minulla ei ole lapsia, mutta jos olisi ollut, olisin halunnut rakastaa heidät niin vahvoiksi, että he olisivat olleet paremmin kuin itse olen ollut suojassa petollisilta ihmisiltä. Rakastettu ihminen tuntee oman arvonsa, eikä anna käyttää itseään hyväksi, ei salli ylipäätään minkäänlaista huonoa kohtelua.

    Siunausta ja iloa kaikkien ihmissuhteitten takia kärsimään joutuneiden elämään.


   • 16+11
    tears flow kirjoitti:

    Hyvä kirjoitus. Minulla ei ole lapsia, mutta jos olisi ollut, olisin halunnut rakastaa heidät niin vahvoiksi, että he olisivat olleet paremmin kuin itse olen ollut suojassa petollisilta ihmisiltä. Rakastettu ihminen tuntee oman arvonsa, eikä anna käyttää itseään hyväksi, ei salli ylipäätään minkäänlaista huonoa kohtelua.

    Siunausta ja iloa kaikkien ihmissuhteitten takia kärsimään joutuneiden elämään.

    Kauniisti kirjoitettu. Siunausta ja iloa myös sinulle. :)


  • ettasemmosta

   mun mies teki saman ... täyskäännös ... löyti 24 treffisivustolta apteekkarin joka nyt hyväuskoisena uskoo miehen valheita minusta ... samalla mies aikoo tuhota mut kaikenmaailman lähestymiskielloin sun muun... yhteisestä omaisuudesta ei halua jakaa, selittää että ne on hänen ja laittaa viestiä miten paljon seksiä apteekkarilta irtoaa ja kun oon saanu raivarin moisesta ja kakkaa takaisin .. niin nyt lähestymiskielto ... kaksi kk sitten erottu ja seksiä kerran harrastettu vaikka apteekkari kuvioissa ... täys sika ääliö hää on ... ja tulevaisuudessa ilmaa mulle jota en tod.hengitä vaan en aio tuntea enää ikinä vaikka vastaan tulisi .. yhteinen lapsi on 7 v ja jo vuoden puhunut mulle että " äiti eti mulle uusi isi, ja että isi on paha " ... eli tuollaisesta lähetään ... kaksi kk sitten mies vielä hörisi miten rakastaa ... hah !! narsisti ei osaa rakastaa.

  • mikä vikana?

   Miksi Suomessa on niin paljon mt-ongelmia ja nasisteja?
   Toinen vanhemmistani ja pari poikaystävääni on narsuja.
   Onkohan meidän geeneissä vikaa vai kasvatuksessa? Tää on vakava ongelma ja vahingoittaa aina ympäristöään.

   Joku vois tutkia ja etsiä ratkaisua asiaan.

   • nih.

    NASISTEJA?? Tarkoititko Narsistisia???????????Sinähän olet aikamoinen NARSKU.


   • kolhuilla

    Eikö narsismin taustalla ole lapsuusaikaan liittyviä asioita, hylätyksi, torjutuksi, mitätöidyksi tulemisen kokemuksia tms?


  • ettäsemmosta

   Voisko olla mahdollisesti että nykyään eletään niin "minä itse ja täydellisyys" .. muista viis - tyyliin ... lähimmäisen rakkaus puuttuu ja se että elettäis jotta kaikilla olisi hyvä olla toistemme kanssa ... en tiedä ... tai johtuiskohan siitä että kaikkia mahdollisia on aina ollut mutta niistä ollaan oltu ihan hiljaa .. nykyään kun on tutkittu ja hutkittu .. kaikki tulee esille. Esim. jos miettii elämää vaikka 50-60 v sitten niin olihan silloinkin vaikka mitä .. samantyyppistä ja pahempaakin ihmisen mielelle vahingollista ... silloinhan mielisairaalan hoidotkin oli kaikkea muuta kuin hoidollisia, esim. sähköshokkeja, insuliinihoitoja yms... ja jos miettii että mieleltään herkkä ihminen on romahtanut jonkun traumaattisen asian vuoksi ja ihmiset ovat pitäneet häntä hulluna ja hää on joutunut mielisairaalaan .. oletan että noilla hoidoilla ihminen on tullut vielä kipeemmäksi ... ja tämä kaikki vain minun oletus.

  • blue2009

   Ihmettelen ettette lähde käveleen huonoista "parisuhteistanne " vaan martyyrin viitan otatte niskaanne!
   JOKAINEN ON ITSE VASTUUSSA ONNELLISUUDESTAAN !
   Ei vastuuta nakata nasujen niskaan vaan katsokaa peiliin miksi olette sellaisten kans?On olemassa julki/piilo narsismia kumpi olette?!!! Lukekaa alan kirjallisuutta niin tiedätte et myös teissä on on vikaa jos olette näissä suhteissa.
   Olin tälläisen henkilön kans ja huomasi kyl nopeasti missä mennään eikä mahtanut mulle kyllä mitään ja jatkoin matkaani ilman häntä...elämä liian lyhyt tuhlattavaksi paskaan!

   • feikkihunajaa

    Olet oikeassa, että ei pitäisi jäädä huonoon suhteeseen. Toiset pystyvät lähtemään helpommin kuin toiset. Itse olen huono lähtijä, enkä kai ole oikein tajunnutkaan heti, missä mennään. Vasta ajan kanssa olen nähnyt kaiken mielettömyyden ja ihmetellyt suhteessa pysymistä.


  • virpivarpunen

   Oma miesystäväni oli aikaisemmin vuosia avoliitossa narsistisen naisen kanssa. Nuo vuodet kaikkinen epämääräisine kuvioineen yhdistettynä pitkään jatkuneisiin huoltajuus- ja lapsen tapaamisriitoihin ovat tehneet miehestäni katkeran. Suhteemme alkuaikoina mieheni katkeruus aiheutti paljon luottamuuspulaa ja aivan turhia riitoja. Koin tilanteen hyvin epäreiluna, koska en ollut itse syyllinen mieheni kielteiseen suhtautumiseen. Nyt onneksi tilanne alkaa olla helpompi. Exä heittää vieläkin säännöllisin väliajoin kapuloita rattaisiin. Tälläkin hetkellä on yksi episodi menossa (menee varmaan taaskin käräjäoikeuden käsittelyyn), mutta emme anna näiden kuvioiden vaikuttaa liikaa yhteiseen elämäämme. Menneisyyden haamut ovat kuitenkin sikeässä, ja tähän on vain sopeuduttava. Vanhoihin suhteisiin ja katkeruuteen liittyviä riitoja on varmasti tulevaisuudessakin, ja näistä on vain päästävä yli.

  • hmmmmmmm.

   Hmm.Ainahan riivaaja on ihmistä vaivannut.Hmm.Mutta hänen henkilöistyminen.Hmm.Noin moneen persoonaan.Hmm.Ei pitemmän päälle ole mitenkään.Hmm.Suotavaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huumekohussa marinoitu Redrama Vain elämää -kuvauksista: "...valehtelevan, jos sanoo, ettei..."

   Juhannuksen jälkeen Redrama oli aiheuttanut lähipiirissään huolta kuukauden mittaisella katoamistempullaan. Vain elämää -leiri pidettiin toukokuun lop
   Suomalaiset julkkikset
   15
   4316
  2. Mikä hän on ammatiltaan?

   Mitäs sun ikävän kohde tekee työkseen?
   Ikävä
   186
   3453
  3. Ohhoh! Michele Murphy-Kaulanen hämmentää vauvauutisella - Totuus on hieman toisenlainen!

   No nyt on aikamoinen "vauva"! Michele Minttu Murphy-Kaulanen on jakanut Instassa "iloisen perhetapahtuman". Lue juttu ja katso kuvat: https://www.su
   Kotimaiset julkkisjuorut
   10
   2552
  4. Kiira Korpi ja wanha Pekka

   Järjenvastainen suhde, ei mitään tolkkua.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   2101
  5. Maailman suurin sanomalehti: Sanna Marin on coolein poliitikko

   Sanna saa taas ylistystä maailmalla. Ja mikäs siinä, onhan hän ylivoimaisesti paras pääministeri Suomen historiassa. https://www.iltalehti.fi/ulkomaa
   Maailman menoa
   413
   1548
  6. Kuu kaipaa tähtiään...

   mutta nalle kaipaa tähtisilmäänsä vielä enemmän. Runoa ei täksi illaksi viel ole, mut toivottavasti pidät tästä laulusta :) olen vähä epävarma onko tä
   Ikävä
   226
   1329
  7. Miksei Martinaa kutsuttu Leppilampi en häihin

   Pelättiin varmasti että jos käyttää siellä "äidillisiä otteita" muihin vieraisiin tai nuolee jonkun miehen korvaa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   91
   1266
  8. Sanna on aivan sekaisin Venäjästä, auringonpistosko?

   Sannan mielestä tavallinen venäläinen ei saisi matkustaa Euroopassa ja käydä katsomassa nähtävyyksiä. Tällä hetkellä hävettää olla suomalainen, niin t
   Maailman menoa
   278
   1207
  9. Kerran vielä...

   Minä tiedän ja sinä tiedät...Anteeks omasta puolesta🤗... toivon oikeasti sulle kaikkea hyvää, vaikka viisaasti et toiminutkaan, mutta mä alan olla ta
   Ikävä
   53
   1106
  Aihe