Kannattaako tehdä päiväretki Tangeriin Espanjasta?

EE-TU

Olemme lähdössä Andalusiaan kiertomatkalle. Onko kenelläkään kokemuksia päiväretkistä Tangeriin? Kannattaako mennä? Mittä suosittelet ohjelmaksi, nähtäväksi ja tehtäväksi? Entä onko perjantai; joka on käsittäkseni pyhäpäivä muslimimaassa, hyvä vai huono vierailupäivä? Onko kaikki kiinni?

Olen kiitollinen kaikista kokemuksista ja vinkeistä

6

464

  Vastaukset

  • Moi! Päivällä ei ole väliä milloin menette. Laivoja menee monta päivässä edes takaisin. Ei kannata suunnitella tarkasti ohjelmaa, kävelkää rannalla, ratsastakaa siellä kameleilla tai hevosilla, käykää ostoksilla vanhankaupungin kujilla ja syömässä. Siinä päivä varmasti jo meneekin. Kaikki lähellä satamaa, jos valitsette laivan joka tulee "vanhaan satamaan". Uudesta satamasta on ilmainen bussikuljetus vanhaan satamaan ja keskustaan, jos vain jaksaa odottaa ja kysellä, mut matka kestää n. tunnin.

   • kiitos informatiivisestä vastauksesta!
    t


  • Aivan ihana kokemus päiväretkestä Tangerissa,todellista idän eksotiikkaa ja lounas hyvä.Kauppiaita riitti,mutta ystävällistä porukkaa.Upeita maisemia ja todellista arabilaista elämää.Oppaat erittäin hyviä Marokon puolella.Suositteluni.

  • Suosittelen käyntiä Tangerissa päiväretkellä.Hyvät oppaat tangerissa ja matka taittuu helposti ja mukavasti.Katukauppiaita riittää,mutta elämä on erilaista,jollekin se päivän leivän saanti on kiinni muutamastakin eurosta.Itse ainakin aina tästä syystä ostan muutamia tuotteita kauppiailta.Saa hyvän mielen itsekin ja ovathan tuotteet edullisia ja niihin liittyy aina kokemus ja tarina.Kyllä meidän jokaisen on perhe ruokittava tai leipää saatava.Ympäristö oli erilainen paljon rähjäistä,mutta myös niin paljon kaunista.Käsitöitä ja idän eksotiikkaa.Uudelleenkin lähden heti kun menen Espanjaan.Ihania kävelykatuja ja paljon värejä ja tunnelmaa.Ruoka hyvää:)

  • Tanger on sellainen persläpi, etten koskaan tule jalallani sinne tai minnekään muualle Marokossa enää astumaan. Ihmiset tunkeilevia ja epäluotettavia, hetkeäkään ei saa olla rauhassa ettei tyrkytetä väkisin opaspalveluja tai rihkamaa. Likaista, likaisia ja epärehellisiä ihmisiä, eläimiä pidetään häkeissä kuvottavissa oloissa torilla ja teurastetaan sivukaduilla, veri valuu pitkin katuja. Tein sen virheen että kävin päiväretkellä Tangerissa Espanjan Algecirasista, elämäni surkein reissu. Älkää menkö!

   • Kiitän realistisesta matkakuvauksesta.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kesämökkien hinnat romahtaneet

   koska nuoret aikuiset eivät ole kiinnostuneita mökkeilystä. https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/a/d0e0b3ed-85bf-4388-ac02-3d6d1ef5a79b
   Maailman menoa
   174
   4958
  2. MOT mustamaalaa ja valehtelee.

   Olen hetken jo katsellut näitä YLEN MOT ohjelmia ja olen huomannut kuinka paljon he antavat väärää tietoa ihmisille. Väärän informaation antamiseen r
   Yhteiskunta
   122
   4229
  3. Suomeen tarvitaan minimipalkkalaki

   Suomesta on tulossa yhä enmmän kurjien palkkojen ja nollatuntisopimusten maa. "Kansainvälisen kilpailukyvyn" nimissä erityisesti sisämarkkinoilla toim
   Maailman menoa
   185
   3742