vaatteisiin runkkaus

BloodyHell

Kiihotutteko, jos/kun runkkaatte naisten vaatteisiin. Välillä kun vaimi on pois, menen hänen vaatekaapilleen ja käärin kullin ympäri esimerkiksi juhlamekon helman tai silkkisen aamutakin hihaan. Ei uskalla päästää sinne kun huomaan kuitenkin.Joskus kyllä tekisi mieli.

180

14674

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • surutta vaan

      Päästele surutta poika,anna mällin lentää senkin runkkari.

      • Anonyymi

        Saisinko sinun pikkarit


    • tahmeet hanskat
    • onnellinen ilme poja
    • Pois vaimos vaatteis

      Ei toisen vaatteisiin ilman lupaa saa runkkailla,hyi hyi hyi!

    • huivi M.

      Naisten huiviin on kiva runkata.

      • String mies

        Naisten stringeille ja muillekin pikkuhousuille on kiva runkata. Runkkaan välillä tyttöystäväni kaverin asuille.


      • stringboy1

        Mä ostin lindexistä ihan omat stringit ja niihin sopivat liivit ne päällä on kiva runkkailla .


      • Anonyymi
        String mies kirjoitti:

        Naisten stringeille ja muillekin pikkuhousuille on kiva runkata. Runkkaan välillä tyttöystäväni kaverin asuille.

        Itsekin tykkään runkata naisten pikkareihin.Pestessä pyyķiä pulsaatorikoneella.Kastan pikkarit lämpimään pulveriveteen .Hieron nìillä kaluani niin jotta vaahtoaa valkoisena ja kalu kankistuu.Tekee todella mukavaa kun saa mallit laukaistua pikkareihin.


      • Anonyymi
        String mies kirjoitti:

        Naisten stringeille ja muillekin pikkuhousuille on kiva runkata. Runkkaan välillä tyttöystäväni kaverin asuille.

        Itsekin runkailen naisten pikkuhosuille.Mukavalta tuntuu kun saa päästettyä lastit pikkareihin.


    • transu33

      Minä kyllä runkkaan naisten vaatteisiin. Tilaan postimyynneistä mielusia jakkupukuja ja runkkaan yleensä hameeseen tai pikkareihin.
      Olen siis piilotransu ja pukeudun kotona naisten vaatteisiin. Lempiasuni musta jakkupuku. Joskus menen kauppaan naisten farkuissa ja topissa, mutta eipä vielä ole kukaan edes katsonut pitkään.
      Siitä vaan, vaikka hameessa kauppaan (kun on hiljainen aika). Eipä juuri kukaan ihmettele.

      • TrollCop

        Trollaus on taito jota sinun, transu33, pitää vielä harjoitella


      • tyttöpoika

        Ihanaa, minäkin olen hankkinut omat naisten vaatteet ja niihin pukeutuminen jo saa halut nousemaan. Niissä on ihana olla ja esiintyä, nyt kaipaisin miestä joka haluaisi ottaa minut noissa asuissa antaisin ja alistuisin niin onnellisena?


    • hedelmät

      mä oon kokeillu hedelmiä... niikuin vesi melooni appelsiini. tuntuu tosihyvälle. kannattaa kokeilla. kookos on hankala en suosittele. parempi ku vaatteet. :D

    • tämmöstä täälä

      Naisten satiini vaatteet (mekot, yöpaidat yms.) mitä hauskimpia seksi leluja, itse monet kerrat runkannu niillä ja lastit niihin päästäny, satiiniselle hääpuvulleki roiskinu teki gutaa.

    • sarre49

      on ihana pukee sukkahousut jalkaan ja katsella itsee peilistä ja nähdä miten etumus pullotta,mulla alkaa kiihottaan kun katselen ja alkaa tekeen mieli tyydyttää itsensä en tiedä mikä mua niin kiihottaa sukkahousuissa mut jokin siinä on,varmaan monella muulakin miehellä sama homma,syitähän miehillä on laittaa sukkahousut jalkaan kellä mikäkin kuka sanoo et ne lämmittää toiset mitä vaan,,mut kyllä siinä on se kun niitä kiihottaa pitää niitä ei ne muuten niitä pue ja jos etumus pullottaa ja katsellaan peilistä itsee samalla niin yllä se sitä on et kiihottaa pitää niitä,niin mulla ainakin on mua kiihottaa pitää niitä jalassa ja tuntee miten ne puristuu mun kalua vasten,ja aika useesti se johtaa siihen et tyydytän itseni,tätä mun vaimo ei tiedä et kiihotun kun pidän niitä,kun vaan näen hän jalassa sukkahousut niin tulen hirveet halut heti,joskus hän on tullut makamaan mun päälle kun on ollut sukkahousut vaan jalassa niin silloin mun kalu menee niin kovaksi ,et tuntuu aivan kipeeltä,,,ja ihanalle ja eipä siinä tarvi kauan olla kun saa ihanan,,,,,,

      • uho

        Mulla ja sukkahousut jalassa ja seisoo aika äkkiä lentää niihin sama jos näen naisen missä vaan millä on sukkahousut jalassa niin heti on kovana.


    • Naisen...

      tuulipuvun housujen haaraväliin on kiva päästää spermalasti.
      Huippuunsa vietyä nautintoa kiihdyttää housujen haaravälin nuuhkiminen,
      jossa saattaa olla vivahdus pilluntuoksua.

      Huivit ovat myös kivoja, parfyymintuoksua ei kauaa kestä nuuhkia,
      kun huivilla hyväilee palleja ja terskaa, alkaa lastinlähdön
      aika olla pian käsillä.

    • Silloin 16v

      Minä runkkasin usein tätini uimapukuun, kun olimme sen mökillä kesälomalla 2002. Koko lomamme ajan oli tosi lämmintä ja tätini piti joka päivä uimapukua. Kun illalla kylvimme täti jätti uimapukunsa, saunan eteiseen, josta hän puki sen taas aamulla päälleen. Kylvin aina viimeisenä ja runkkasin silloin mällini hänen uimapukuun. Oli kiihottavaa huomata, kovettunut sperma, uimapuvussa kun täti kuljeskeli se päällään.

      • saappaat

        Naisen pitkävartisiin saappaisiin olen runkkaillut.YES


      • en usko

        vitun trolli runkkasit siis mälliä kun olit 7v


    • Aluswaatteet

      Naisten alusvaatteille on mukava tulla. Esim. tyttöystävän. Nulikkana tuli runkattua äidin tai siskon likaisiin pikkuhousuihin.

    • Riuttala seppo 36v.

      Stay-up sukat kiihoittavat minua ainakin kovasti. Joskus puen ne päälleni, joskus taas sidon ne tiukasti kalun varren ja pussien ympärille, mikä muuten parantaa erektiotakin, kun veri pakkautuu paremmin penikseen.

      • Jaska5

        Sama homma. Toisen sukan sidon kalun ympärille ja sitten runkkaan toisen sukan sisään.


    • satin fetish man

      naisten satiinipaidat on vastustamattomia, varsinkin sen verran pitkät että yltää alaripustuksiin asti, puen ne päälleni ja muna alimmasta napinvälistä ulos jotta alapuolelle jäävä paidan osa hivelee ihanasti kasseja, vielä jos laitan väljät satiinishortsit jalkaan niin munanpäätä hivelee ne shortsit kun satiinin läpi runkkaan.
      Sileä ja liukas paita hyväilee samalla vartaloa ja kiiltää kauniisti, seksikkäät värit vielä lisää kiihotusta :) Joskus olen irstaillut oikein ja päästänyt mällit paidalle mutta pidän näistä eniten puhtaana.

    • Riku

      itse tykkään runkata kollarit jalassa ja session päätteeksi myös laueta niihin.

    • Riku

      yleensä aloitan session valmitelut poistamalla bokserit kollareiden alta ja hieromalla kalua kollareiden etumuksen läpi. sen jälkeen kun seisokki on täysin kova niin aloitan normaalin tavan mukaisen session housun taskun kautta ja jatkan käden liikettä sitä kautta lähelle huippukohtaa. lähestyessäni huippukohtaa siirrän käden housun sisään vyötärönauhan alitse ja hoidan vedot loppuunasti. laukeaminen kollareihin tuntuu pitkän session jälken todella hyvältä

    • Runkkasin aiemmin

      erään naisystävän tuulipuvunhousut jalassa, stondis oli todella kova, en tietenkään viitsinyt päästää lastia sisään, mutta orgasmin voimakkuutta on vaikeaa verrata mihinkään muuhun kokemaani :=0

      • Love stringit

        Vaimoni stringeissä runkkaan aina välillä kun hän ei oo kotona!,Se kiihootta! Käytän myös välillä stringejä, sekä naisten, että miesten myös boksereitten sijasta, tai niitten alla. Se on todella seksikästä! Olen runkannut kaverin uskomattoman seksikkään vaimon stringeihin, kun ne olivat pesun jälkeen kuivumassa kylppärissää! Tuli kunnon mällit, mut ei kehdannut niitten päälle kuitenkaan mällätä!


    • Runnku 23 mies

      Rakastan kavereitten tyttöystävien stringeihin tai vaatteisiin runkkausta! Ainoo kun ei voi laueta niihin. Esim. kun kaveri lähtee naisensa kaa jonnekin matkalle ja pyytää mua kastelemaan kukkia, niin sitten oilein kunnon runkut mälleineen saan aikaa! Haistelen, pistän päälle stringejä! Mut sit on kans tosi kiihottavaa, jos on ihan vain kylässä, ja katsoo sitä erittäin seksikästä naista, niin sitten vain vessaan ja kunnon runkut! Ja voi olla vielä että ne stringit on kuivumassa kylppärissä! Kiihottaa vielä todella paljon kun ne stringit näkyy jos nainen kumartuu! Haluaisin vielä että joku kaveristani runkkaisi oman naisen stringeihin!

    • Plopdale

      Itse etin pyykkikorista muijan toppeja ja housuja ja runkkaan niihin. Aivan mahtavaa kun käärii topin munan ympärille ja runkkaa. Mällit voi päästellä topin rinnuksille tai housuille. Kaikkein parasta on jos muija ottaa suihin ja lopuks saa vetää mällit sen suuhun ja sit muija valuttaa mällit suusta rinnoilleen niin että päällä oleva mekkokin tahriintuu.

      • ToinenTopi

        Eikös Topi tykkää huonoa kun tulee käärityksi munasi ympärille?


      • Anonyymi

        Itse kun pesen pyykkiä pulsaatoripesukoneella niin puen rintaliivit päälle.Laitan pyykit koneeseen pyörimään.Kastan pikkarit pulveriveteen ja hieron päikkäreilla kalua joskus myös rintaliiveiillä jotta kulli vaahtoaa valkoisena ja mällit lentää pikkareihin...Tuntuu aivan mahtavalta.


    • yks kokeilija

      joskus on tullut runkkailtua tyttökaverin rintsikoilla, sukkiksilla, kengillä jne. tosi kiihottavan näköistä, kun spermat lentää kuppeihin.

      muutaman kerran olen päässyt kokeilemaan myös joidenkin vieraiden, mm. ex-tyttökaverin siskon ja ja serkun ja nykyisen yhden ystävän liiveillä.

    • runkkaava vävy

      Just latasin mällit anopin pikkareihin

      • Anonyymi

        Minun kullia vauhditti anopin vakosamettisen aamutakin hiha. Himoni on nuolla naapurin mummon tosi isoja flanellisia alushousuja (vy 200) haarojen väliseltä sisäalueelta. On isot kahdet flanelliset alushousut pyykkinarulla.


    • välillä näinkin

      Just äsken vetelin avovaimon isorintaisen pikkusiskon valkoisten push-uppien kuppeihin. Tyttö meillä kylässä. Saa nähdä huomaako.

      Onhan noita muitakin tullut kokeiltua. Haaveissa olisi saada mällätä vaimokkeen yhden isotissisen työkaverin liiveihin. Pitääkin kokeilla onnistuisiko löytämään, kun seuraavan kerran käydään kylässä.

    • m49m

      ihanaa,niin minäkin runkkaan vaimon rintaliiveihin,tuntuu tosi kiihottavalle kun pitsiliivit painuu kullia vasten,nautin tyydyttää itseni niihin joskus otan vaimon ihanat pienet pöksyt ja ohjaan kullin niiden sisään,taivas mikä olo tulee,,,,,saan ihania orkkuja niin ja kullikin menee hirveen kovaksi silloin,,kyllä monet miehet tyydyttää itsee naisten alusasuihin,,joku siinä vaan niin kiihottaaaaaa,,,nam,nam,,,,,,,

    • hutrp

      Joskus opiskeluaikoina runkkaisin tai paremminkin panin vuokraemännän varsikenkiä. Niissä oli karvainen vuori ja nauhat, joilla pystyi kiristämään varren suun aika tiukalle. Panin niitä varmaan kuukauden ajan siellä varastossa lähes päivittäin. kengät alkoi kyllä haista aikas lailla, kun ei tullut aina putsattua aktin jälkeen. Oli joskus vähän kiirekin lähteä paikalta ;). Sitten se loppu siihen, kun yhtenä päivänä koulun jäkeen, kun palasin asunnolle ja kengät oli siinä eteisessä vastassa ja lappu päällä, jossa luki, että olemme raskaana ja haluamme naimisiin kanssasi. Sitten emäntä kerran kommentoi, että mitäs meidän nuorelle parille tänään kuuluu. Vieläkö tapailette varastossa. Pikkasen hei nolotti

    • AU12

      kokeiltu on korkokenkiä, sukkiksia, stay-uppeja ja rintaliivejä. Pikkareita jostain johtuen en ole koskaan halunnut tahria. Kaikkia näitä useammaltakin naiselta "lainattuna" ja yksiä rintsikoita lukuunottamattamyös palautettuna. Ei tosin pestyinä.

      Kerran olen päässyt seuraavana päivänä käytetyn hääpuvun sisälle laukeamaan ja ihan pikkuisen korsetin kuppeihin spermaani valuttamaan.

    • m49m

      nyt,kyllä oli tosi kiihottavaa kun sain runkata vaimon siskon ihaniin pitsi rintaliiveihin,,voi et oli kovana,,ihanan hajuveden tuoksu ja ohkaiset läpinäkyvät rintaliivit.oli tosi kiihottavaa työntää kalu niiden sisään,ja hivellä ja liikkuttaa kättä edes takas,,on se ihanaa tyydyttää itsee naisten rintaliiveihin tai ihaniin pöksyihin,saan aina ihanan kovan orkun enkä ymmärrä miten kovaksi tulen kun vaan saan kokeilla kädessä jotain ihanaa pitsi rintaliivejä,vaimon siskolla on ihanan sexyy liivejä,ja pöksyjä olen salaa katsellut kun hän on rintaliivit päällä,puseroa vaihtaessa täs näin ihanasti miten liivien läpi näky tummat nännit,ja näihin rintaliiveihin sain runkata,mut salaa en luvalla,,kiihotti hirveesti,vaimon rintaliiveihin runkkaan aika usein on hirveen kiihottavaa hinkata pitsii vasten ja sit saan ihanan kovan ja kuuman orkun,,en tiedä tietääkö vaimo et tyydytän itsee hänen liiveihin ja pieniin pöksyihin ,mut se on kiihottavaa ja nautin siitä hirveesti,tos tuolilla nyt mulla vaimon siniset rintaliivit,,,,,nam,nam,,nyt meen tekeen hyvääääää,,,,,,,,,,

    • fetissit on kivoja

      Kyllä vaimon pöksyjen kanssa on tullut harrastettua haureutta lukemattomia kertoja. Jostain syysta pikkarien kangas saa tosi kovan seisokin aikaan. Joskus aikoinaan tuli kokeiltua silloisen tyttöystävani bodya, ja hittolainen, hädin tuskin sitä ehti päälle pukea, kun jo...

    • N 24

      Aah! Kuinka ihana oliskaan katsella kun harrastelette näitiä vaatteisiin runkkailuja..tuo kollarisessio ja pikkarit kalun ympärillä olisi taivaallista katseltavaa, kyllä livahtaisi käsi omiin pikkareihin...;)

      Terv. runkkailua rakastava nainen

      • lentää heti

        Kyllä runkku on kivaa .kerran olin kyläs jä vessakäynnin aikana ,löysin narulta pitsi alkkarit kuivumas.laskin kunnon annoksen haarakiilaan ja laitoi takas kuivuu .Kun kaikilla naisil on pus apit on kiva laskee kunnon annon myös niihin .runkataan


      • pikkarirunkku

        Jos vaan saa vedellä mällit sun pikkareilla ;)


      • pikkarirunkku

        Jos vaan saa vedellä mällit sun pikkareilla ;)


    • Kuumapilli

      Ja minäpä runkkaan litraisiin maito- ja jukurttipurkkehin. Kerran vedin hirmu mällit täytekakkuun, mutta kaikkein kovimmalla paineella lensi käsittämätön spermalasti kalakukkoon, jonka kuoren olin juuri puukolla nyrhännyt auki. Ja kivikovana seisoi koko toimituksen ajan se kyrpä.

      • savon ukonturjake

        sinä taidat olla se kakkupieru speku...


    • seksiävaatteilla

      Tuli taas vedeltyä muijan college capreihin

    • Kuikelo

      Kaverin siskon toppiin lensi mälli tänään

      • eelu

        Kesällä laitoin meillä kylässä olevan nuoren tytön uimapuvun päälleni ja ei tarvinnut kauan vedellä kun mällit lensi. Pieni uimapuku puristi seksikkäästi pyllyä ja palleja. Heti kohta sen jälkeen tyttö haki ne kadulta kuivumasta ja pakkasi laukkuunsa.


    • Jo hyvin nuorena.

      Pikkupoikana, tuli runkattua monta kertaa, äidin pikkuhousuihin. Tietysti myös nuuhkin niitä, pidin housuja piilossa huoneessani. Yöllä muiden nukkuessa, etsin housut käsiini ja touhusin niiden kanssa salaa. Ylä-koulu ikäisenä, pöllin kaverini siskon pikkuhousut ja touhusin niiden kanssa. Kaverin sisko oli, monta vuotta vanhempi ja tosi kaunis.

      • liukkaat pikkarit

        Mä kans parikymppisenä olin sähköhommissa yhes talossa ja otin sieltä 18v.tytön pitsiset pikkuhousut. Leikin niillä monesti, liukas kangas hyväili kalua ihanasti. Monesti vedin mällit niihin. Mahtoi tyttö ihmetellä minne joutui hänen sexyimmät pikkarit.


    • kaverin uikkarit

      Meidän ulkosaunaan jäi kaverin simmarit. Ne oli seksikkäät ja pienet. Laitoin ne päälleni ja kiima oli mahtava kun ne oli mulle tiukat ja ajatus että kaverin kalu on ollut samoissa uikkareissa, sai mällin lentämään. Monena päivänä leikin niillä ja viimein laskin spermat niihin ja jätin naulaan kuivumaan.

      • Spermaiset uikkarit.

        Wau. Itsellänikin sattui samantapainen tapaus, löysin muutama vuosi sitten, uimarannan pukukopista uikkarit. Uimahousut olivat jätetty penkille myttyyn, otin me käteeni ja avasin mytyn. Huomasin niissä olevan, kuivunutta spermaa. Kullini jäykistyi heti kun huomasin sperman, sulloin uikkarit taskuuni ja kotona nuukin sekä nuolin niitä, ei tarvinnut runkata kovinkaan pitkään kun kullini ruiski spermat ulos.


      • kaverin uikkarit
        Spermaiset uikkarit. kirjoitti:

        Wau. Itsellänikin sattui samantapainen tapaus, löysin muutama vuosi sitten, uimarannan pukukopista uikkarit. Uimahousut olivat jätetty penkille myttyyn, otin me käteeni ja avasin mytyn. Huomasin niissä olevan, kuivunutta spermaa. Kullini jäykistyi heti kun huomasin sperman, sulloin uikkarit taskuuni ja kotona nuukin sekä nuolin niitä, ei tarvinnut runkata kovinkaan pitkään kun kullini ruiski spermat ulos.

        Wau, oispa mullakin ollut jonkun muun spermaa niissä uikkareissa. Oisin varmaan nuollut kans, mut saipahan kaveri mun spermat, en kyllä tiedä huomasiko se niitä.


    • -n40+++

      Pyykkäilin eilen pitsi- ja satiinialusvaatteita, nylonsukkia, liukkaita spagettiolkaintoppeja ja yöpaitoja. Tietty tänään ne roikkuivat kaikki kylppärissä kuivumassa ja kun tulin töistä kotiin, näin huoltomiehen jättämän lapun, missä hän kertoi käynnistä asunnollani. Siitähän se ajatus sitten lähti....eli mielikuvitus alkoi kehittelemään tarinaa, missä huoltomies olisikin ollut kiinnostunut vaatteistani kylppärissä....kiihottavaa:)). Kurkkasinpa jopa pyykkikaappiinkin sillä ajatuksella, että onko siellä pengottu vaatteita..... Olisi kiva tietää, että joku mies "käyttää" vaatteitani salaa...;)

      • huoltomies2

        Huoltomiehenä tunnustan nyt käyttäneeni sinun alusasuja, ja myöskin runkanneeni niihin!

        Olet ihana kun tykkäät siitäm että pengon pyykkikorias ja runkkailen asuihisi


      • Anonyymi

        olen yksikseni asustele kundi, jota taloyhtiön huoltomies on ruvennut katsomaan sillä silmällä.
        minulta jäi pikkarit, stayupit ja dildo olkkarin sohvalle ja kylppärissä kuivui tietysti intiimipyykkiä.

        vaatehuoneen ovi oli jäänyt auki ... ei kyllä minun jäljiltäni.


    • vävypoika kiittää

      Anopin sukkahousut ja pikkarit saivat juuri mällikuorrutuksen. Aivan huikeet orkut kun hieroo nailonsukkiksilla kalua.

      • Anonyymi

        Itse kun pesen pyykit pulsaattoripesukoneella niin kun pikkareita ja rintsikoita on pyykistä niihin lasken mällit.Kyllä tulee huikea olo kun on pääsyt laskeen mallit näihin pyykkeihin.


    • Pikkari mies

      Siskon ja äidin pikkuhousuille, tuli useasti koulupoikana runkattua spermat. Kerran siskoni yllätti minut, kyseisestä puuhista ja halusi nähdä kuinka laukean.

    • kuvilla

      En omista enkä saa mistään naisten vaatteita, joten katselen netistä sukkiksiin tai alusvaatteisiin pukeutuneita naisia ja vetelen itseni tyhjäksi. Aito ja kosketeltava antaisi varmaan hurjat kiksit. (mistähän saisi)

    • amariakehiiN

      Hei "Kuvilla"
      Kyllähän niitä naisten vaatteita saa, kun osaa oikealta henkilöltä pyytää. Ja tarvittaessa vaikka mausteilla:)

    • Vaaugh

      Paljastumisen pelko, salaa tekeminen, naisellisuutta arvostava, kielletyn tekeminen, nämä seikat kiihottaa 50%, loput tulee esim silkkisatiinin liukkaasta ja ohuesta hyväilyn tunteesta. Ajattele, pinkit, vaaleansiniset, kullanväriset tai tulipunaiset ylellisen tuntuiset ja näköiset naisten silkkihousut, aahhh....niillä kun alkaa runkaan niin johan lentää! Vauuugh!

    • Vänkkeri

      Muijan caprihousut kullin ympärille ja aah. Myös muijan mekkoon on tullu vedeltyä ja muijan siskon rintsikoihin.

    • vaimolta salaa

      itse olen ostanut vaimolta salaa erään kotirouvan käytettyjä stringejä ja niihin runkkailen aika usein. yli neljät kymmenet ko. rouvan stringit on kaluani hyväilleet ja lisää tulee

    • kastelija

      Mulla on nykyisin tullut himo heittää lastit housuihin. Ikävä tapa, josta pitäisi päästä eroon. Bussissa tai junassa istuessanin katselen hyvännäköisiä naisia ja hieron etumustani, kunnes mälli lentää. Sit jäälkeenpäin hiukan nolotta kun tavaraa pursuaa kankaan läpi. Joskus se kiihottaa niin, että hieron uuden mällin hetken päästä. Mun on nykyisin ihan pakko pitää vaihtovaatteita mukan lyhyemmälläkin reissulla, kun on tosi ikävää istua palaverissa koko päivä mälli lahkeessa ;)... onko mulla vastaavia himoja.... tää on mulle vähän jo ongelmakin ?

    • spruit

      Mäkin oon varsinkin verkkarissa tai löysissä shortseissa ollessa monesti melkei koko ajan puolikiimasena. On monesti ihan pakko rauhottaa ittensä hieroskelemalla itteään niissä ja päästämällä mällit sinne lahkeeseen. Kyllähän se nolottaa sitten kun limaset nesteet valuu siellä reittä pitkin ja kangas on pitkään kosteena, mutta kyllä se jotekin kiihottaakin, että huomaako tai tajuaako joku että mitäs tahroja housuissa on? ;)

      • Riku1984

        tästäkin on kokemusta ja on mielestäni mukava ja kiihottava tapa runkata ja session päätteeksi laueta housuihin. etenkin löysät verkkarit ja kollarit sopivat tarkoitukseen todella hyvin.


    • Riku1984

      juuri nyt valmistelen sessiota löysissä kollareissa. kollareiden lisäksi päällä t-paita ja lippis lippa taaksepäin päässä.

    • Tuulipuvun housut.

      Minulla on eräät tuulipuvunhousut, joita pidän jalassa kun runkkaan. Housujen kangas on ihanan liukas ja tuntuu mukavalta runkata kankaan läpi. Olen myös heittänyt spermat housujen sisälle ja hieronut lopuksi supermaisella kankaalla velttoa kulliani. Joskus kiimani yltyy uudelleen ja runkkaan uudet satsit spermaa housuihin.

      • shinyy

        Mulla kanssa tuulipuvun housuja jonka sisään olen laskenut kymmenet spermat,pidän niitä toisten housujen alla kulkiessa.Kiima on kova kun lähtee liikkeelle uuh uuh uuh.


    • nahka natisee

      Kokeilkaahan tiukahkoihin nappanahkahousuihin runkkaamista. Takaan että saatte elämänne orkun :) Nappanahka on niin seksikästä kun se natisee, kiiltää ja tuoksuu niin ihanalle.

    • Opiskelijapimu

      Mikst runkkaisi nuoren naisen pikkareihin?
      Kiimalle tuoksuvat housut kalun ympärillä toisi suurimman orgasmin pitkään aikaan. Kunhan et laukea päälle voi pikkuhousuja haistella loputtomasti.

      yhteyttä vaan jos kiinnostaa.
      Olen alastonsuomessakin.

      sarahi93@hotmail(piste)fi

      • Sulla on kyl upea perse ja vartalo muutenkin, upeat häpäritkin löytyy ne on ihan syötävän hyvännäköiset


    • kokhiro

      Muijan biletunikalle lensi lastit tänään

    • onnellinen vävy

      Anopin sukkahousut jalkaan ja pikkarit naamalle. niin ei aikaakaan kun valuu mällit pitkin reisiä

    • Nannaa_5
    • kikkeliherne

      Aaahh... Muijan siskon toppi kalun ympärille ja vemputtamaan. Kyllä tekee gutaa ja samalla kattelee kuvia ko. henkilöstä.

    • Riku1984

      juuri nyt aloittelen sessiota löysät sortsit jalassa.

    • pan3

      68v. anoppini pikkareille ja rintsikoille tuli juuri runkattua mällit, kun yksin kävin hänen luonaan kahvilla. Taidanpa päästä kohta maistamaan hänen d85 koon tisuja ja herkulliselta tuoksuvaa poslaripilluaan. Anoppi katsoi runkkaamistani vieressä ja kysy tekeekö hyvää nyt.

    • I <3 satin

      Satiinivaatteissa runkkaus on parasta, tällä hetkellä itsellä päällä naisten silkkisatiinipaita mikä on yksi parhaista, ohut, sileä, kiiltävä ja

      hyvin hienoa materiaalia, kevyt, liukas ja sileä, hivelee ihanasti ihoa, jalassa naisten silkkisatiinipikkarit ja satiinihame jossa liukas

      sisävuori :)
      Naisten satiinimekot on kanssa ihania runkkuvaatteita :D

      Hyviä videoita:
      http://xhamster.com/movies/1477663/blue_amp_white_satin_blouses_masturbating.html

      http://xhamster.com/movies/1378915/hot_pink_satin_blouse.html

      http://xhamster.com/movies/2649294/cumming_all_over_satin_blouse.html

      http://xhamster.com/movies/3114600/cumming_on_wifes_red_satin_panties.html

      http://xhamster.com/movies/1216976/crossdressing_red_satin_blouses_shoot.html

      Noin kymmenen vuotta sitten seurailin paljon fullyclothedsex, my-fetish ja cum-squad sivuja joissa naivat niin että nainen on satiinivaatteissa ja spermat esim. satiinipaidalle mutta sitten yksi paskafirma osti ja pilasi ne. Onneksi vielä on jäljellä noita alkuperäisiäkin videoita esim:
      http://xhamster.com/movies/2792839/woman_in_purple_satin_blouse_gets_fucked.html

    • takkien_rakastaja

      Itse tykkään runkkailla talvivaatteilla, etenkin naisten liukas pintaiset ja pehmeät toppa- ja untuvatakit tuntuu hyvälle, mahtava tunne päästää mällit niihin. Myös satiinimekot on kivoja.

      • shinyy

        Miltä kuulostais yhdistelmä liukaspintainen takki ja liukaspintainen ja kahisevat tuulipuvunhousut ja mällit sinne sekaan.Keski-suomessa esim.


    • anopin pikkareihin tullut muutamat lastit runkattua

    • Nailonimies

      Muistelen nuoruuden ajoilta, kun olin vähän muutaman kuukauden merillä eräässä tankkilaivassa ja haimme lastia mustan meren satamista. Kuusitoista vuotiaalle se oli jännää aikaa. Satamissa oli sen aikaisen Neuvostoliiton mukaiset tiukat tarkastukset, mutta aina sitä jotain sai salakuljetettua maihin myytäväksi. Eräs asia mistä oli paljon kysyntää, oli naisten alusasut. 60-luvulla nailoneista ja muista moderneista naisten hepenistä sai hyvän hinnan. Rahoilla ostettiin sitten kultasormuksia, vodkaa ja meripihkaa, mikä puolestaan meni hyvin kaupaksi suomessa. No, takaisin siihen salakuljetukseen. Yksi kaverini ehdotti minulle, koska olin nuorin ja pienin sakista, että minä voisin pukea näitä naisten alusasuja pukuni alle ja niin sitten tehtiin. Minulla oli kahdet elastisen vyötäröliivit yllä ja joskus jopa viidet nailonit päällekkäin. Kolmet neljä pikkuhousut. Olihan se vähän kankea kävellä tullitarkastuksen ohi, mutta kertaakaan en jäänyt kiinni, en edes silloin kun pikkuhuppelissa laitoin jopa rintaliivitkin paidan alle. Sitten maissa Inturistihotellista vanhemmat miehet ottivat illaksi huoneen, sillä huoneissa oli oikeat vessat. Ravintolan vessat olivat suomalaiselle kauhistus. Vain reikä lattiassa ja karmea haju. Käytettiin huonetta lepopaikkana ja vessassa käyntiä varten ja siellä riisuin myös naisten asut pois. Kyllä niillä sai hyvän hinnan vaikka ne eivät olleet paketeissa. Myöhemmin aloin viemään nailoneita siten että laitoin elastiset liivit vyötärölle ja niiden tiukkaan puristukseen useita pareja nailoneita. Näin ei tarvinnut rikkoa pakkausta ja niillä sai tuplahinnan.
      No, takaisin asiaan. Nämä alusasut tuntuivat niin kivoilta päällä, että minä aloin tykkäämään niistä oikeasti, varsinkin, kun ilmeni, että kaveri, joka minulle oli sitä ’salakuljetustapaa’ ehdottanut, käytti itse lähes aina naisten alusasuja omien päällysvaatteiden alla. Meistä tuli hyvät ystävät ja pukeuduimme yhdessä tytöiksi aina kun tilaisuus sen salli. Hänen kanssaan sain myös ensimmäisen aidon mieskokemukseni. Kouluaikaan olin kyllä muutaman kaverin kanssa joskus runkkaillut ringissä ja joskus jopa vedettiin toisiltammekin, mutta ei muuta, kuten imutusta, tai paneskelua.
      Minulla on olut tuuria, kun olen suhteellisen pienikokoinen. Vain naisten kokoa 42 ja kenkien koko 40-41, riippuen valmistajasta, niin minulla on ollut hyvin helppo löytää sopivia naisten vaatteita. Löysin kerran kirppikseltä jopa ihanan hääpuvunkin, mihin vieläkin silloin tällöin pukeudun ja vielä vaimoni halukkaalla suostumuksella ja ymmärryksellä. Joskus viikonloppuisin hän ehdottelee, että pukeudun naiseksi koko viikonlopuksi. Meillä synkkää nämä asiat hyvin ja saamme olla aika hyvin rauhassa, kun lapsetkin ovat jo lentäneet maailmalle.

    • huivimies

      naisten huiviin on ihana runkata.

    • TyttöileväUKM

      Minä pukeudun lähes viikottain anoppini asuihin. Joka lauantai vaimoni ja anoppini käyvät agilityssä ja ovat poissa melkein koko päivän, Minä joudun aina jäämään anoppilaan yksin koska anoppi on eronnut ja lapsia meillä ei ole. Anoppini on noin 50 ja pituutta sellaiset 175 sanoisin. Vartaloltaan melkoinen kurvitar. Jo pelkkä meneminen anopin vaatehuoneeseen saa aistit hereille.Parfyymien kakofonia hyppää kasvoille kun avaan oven. Heti oven vieressä on sukka ja alusasulaatikot.Myönnettäköön että aika monesti olen tullut jo pelkkiin stay uppeihin kun olen niillä pusseja kahnannut.Yleensä puen koko asustuksen päälleni.stay upeista.liiveistä aina iltamekkoon ja kenkiin.Onneksi olen pienikokoinen ja mahdun hyvin asuihin.
      Ihmettelen että onkohan anoppini huomannut koskaan outoa hajua tai tahroja vaatteissaan.Olenhan jo vuosia lauennut siellä syntisessä vaatekomerossa.
      Kaksi kertaa olen ollut ulkona tyttöilemässä hänen vaatteillaan kun vaimoni ja anoppini on olleet risteilyllä keskenään.Minä luonnollisesti talkkarina tsekkaamassa paikat.Toisella ulkoilukeikalla jouduin pesemään topin ja kynähameen koska tapasin iskurin kautta yhden kiimaisen sonnin joka sitten varoittamatta tuli päälleni.
      Onko muilla kokemuksia anoppien vaatteisiin runkkaamisesta?

      • m79_tre

        Nam, olispa kiva tulla sun kanssa pukeutumaan anoppisi asuihin...


      • Anonyymi

        Kuuleppas, nyt kärysit! Tämä touhu loppuu tähän.


    • kuukulkija69

      Mä voisin myydä vaimoni pikkareita suoraan pyykkikorista.On stringejä ja tanga mallisia. Todella vahvat aromit. Tai haluaako joku vaihdella vaimonsa housuja kanssani?

    • ihanaajulkisesti

      Viikottain käyn taloyhtiöni pyykkituvassa runkkaamassa.Siellä muutamat venakkonaiset kuivattelee pyykkejään.On rintaliiviä ja stringejä.Aina heitän mäihät jo pestyihin...kiihoittaa ajatus että koska jään kiinni.

      • Anonyymi

        Itse kun pesen pyykit pulsaattoripesukoneella niin kyllä tulee laskettua mällit pikaretteihin ja rintsikohin.Tuntuu aivan ihanalta sen jälkeen kun on saanut mallit laskettua näihin hepeniin.


    • Pidän yö housuna naisten silkkipikkareita tuntuu niin hyvälle.

    • piksukundi
    • Tricowanker

      Trikoisiin laukeaminen tekee gutaa. Salin löytötavaralaatikosta kun löytäis käytetyt trikoot niin ai että.

    • Peun naisen asuja ja useimmiten tyydytän mekon tai hameen läpi, myös silkki ja satiihousuihin on ihana laueta. Puhdistan asuni orgasmin jälkeen spermasta.
      Jos teen sitä kaverin kanssa niin usein purkaannumme toistemme asuille.
      http://oi29.tinypic.com/1zppd06.jpg

      • Flesu-urho

        Minä laitan sukkahousut jalkaan ja koko uimapuvun näiden päälle. Sukkahousuihin laitan Fleshlightin sisäosan ja näin sitten voin runkkailla pitkään ja hyvällä seisokilla. Tietysti tuo Flesu pullottaa, mutta siihen voi sitten tulla, kun siltä tuntuu.


    • RintaliiviRunkkari

      Isot tukevat rintaliivit H95 kokoa (teko rinnat), korkeat sukkanauhaliivit, saumasukat ja korkokengät. Näin pukeudun ja sitten levitän rintaliivejä eteeni ja sperma lentää upeasti rintaliiveille. Naisten alusvaatteisiin on upea pukeutua, kyrpä seisoo todella kovana ja sperma lentää upeasti kun hankaa kyrpää pitsirintaliiveihin - mitä isompi kuppikoko sitä kovempi kiima-.

      • 040

        Kyllä tulee harrastettua ...useat vaimon pitsipöksyt tullut sotkettua .....


      • RintaliiviRunkkari

      • 040

        Hyvältä näyttää....


      • RintaliiviRunkkari
        040 kirjoitti:

        Hyvältä näyttää....

        Naisten alusvaatteet ja pervo runkkaaminen on kiimaisen upeeta.


      • RintaliiviRunkkari kirjoitti:

        http://kuvanjako.fi/fvpa8

        Tässä kunnon runkku meneillään runkkukaverin kuvaamana

        Tulisin mielelläni kuvaamaan,olisin itsekin liiveissä


      • Anonyymi
        RintaliiviRunkkari kirjoitti:

        Naisten alusvaatteet ja pervo runkkaaminen on kiimaisen upeeta.

        Kyllä naisten alusvaatteisiin on mukavaa rukata.Usein runkkaan niihin jos vain on kun olen pesemässä pyykkiä pulsaattorikoneella.Tekee tosi makeaa laskea permat niihin.


      • Anonyymi
        040 kirjoitti:

        Kyllä tulee harrastettua ...useat vaimon pitsipöksyt tullut sotkettua .....

        Itse sotken pikkarit kun pesen pyykkiä pulsaattorikoneella.Monet naisten pikkarit sotkenut näin.Aina tekee yhtä mukava kun pääsee laskee mällit naisten pikkareihin.


    • Jtnrjdg

      Joskus nuorena olin yksin taloyhtiön saunassa, kun joltakin naiselta oli sinne jäänyt likaiset lahkeelliset pöksyt. Haistelin niitä ja aloin runkata, kunnes lopuksi laskin mällit haaroväliin sisäpuolelle. Seuraavana päivänä tuo ämmä tuli meille kysymään asiasta, hänen saunavuoronsa oli toiseksi viimeinen ja meidän viimeinen, ja oliillalla unohtamiaan pöksyjä hakiessaan löytäny tuoreet spermat. Ei siinä auttanut kuin tunnustaa, jolloin hän lupasi antaa pillua ettei runkata tarvitse. Olin teini-ikäindn ja tuo akka päälle 50, mutta kyllä sitäkin oli kiva nussia.

      • xxx60

        Kiihottavaa, teki hyvää.


    • Itse tykkään käyttää korsetteja,sukkia,stayuppeja, sukkanauhaliivejä, pikkareita, minihameita ja dildoja.todella kiihottavaa katsoa transleffaa ja samalla ratsastaa dildolla asut päällä. Olis ihanaa päästä touhuumaan toisen samanhenkisen kanssa.

      • 909

        Tänään oli rintaliivit tahilammella....sotkin ne ...


      • Bi-mies50

        Sukahousut ja stayupit saa tosi kuumaksi. Myös tummat liivit vaalean paidan alla on kihoittava pitää, näkyy kivasti läpi.


      • Anonyymi

        M53 haluan olla sinulle tyttö ja tehdä mitä haluat
        pistä viestiä jos kiinnostaa


    • Muijan siskon pitsirintsikoissa ja stringeissä pari kertaa tullut runkattua. Nopsasti on lentänyt mahtavat lastit mutta en ole uskaltanut sotkea asuja...

      Liian harvoin vaan mahiksia asuleikkeihin. Onko tampereenseudulla miestä joka haluaisi naisensa asuja spermattavan?

      • xxx60

        Aika ihanaa olis.


      • 040

        Vaimon siskon rintaliivit ja pitsipöksyjä on tullut sotkettua....


      • Anonyymi
        040 kirjoitti:

        Vaimon siskon rintaliivit ja pitsipöksyjä on tullut sotkettua....

        Seisoo jo ajatuksesta päästä pöksyihin. T. ukm. 60


      • Anonyymi
        040 kirjoitti:

        Vaimon siskon rintaliivit ja pitsipöksyjä on tullut sotkettua....

        Kyĺlä tuntuu mukavalta kun pääsee sotken rintaliivit ja pitsipöksyt.Itse lasken niihin kun pesen pyykkiä pulsastoripesukoneella.


    • Are677

      Yleensä vekkihameisiin tyydytän,joko vaimon tai omiin mitä olen hankkinut

      • 040

        Silkkiset mekot ja muut ....taidan sairas ..


    • Anonyymi

      Tilailen käytettyjä vaatteita nettikirppareilta (Emmy, Rekki) ja runkkaan niihin. Kiihottaa ajatella että samat vaatteet olleet jonkun viirupyllyn päällä.

    • Anonyymi

      Vaimoni poisti vanhoja vaatteita, ja sain tehtäväksi viedä kassin SPR:n konttiin. Tutkin pussia, löysin yhden hameen, jonka otin talteen. Myöhemmin kokilin hametta, tuli kova seisokki, ja kohta runkkasin satsin hameeseen.
      Hame on kätevä vaate kotioloissa, on helppo runkata, nostaa vain helman, niin homma sujuu hyvin. Haluaisin nussia hameeseen pukeutuneena, mutta ei ole vielä saanut.

      • Anonyymi

        Silkkipöksyt vielä hameen alla, tuntuu hyvältä. T. Ukm61


    • Anonyymi

      liukkaat sukat jalassa j pitsipikkarit kalun ympärillä...lahti

      • Anonyymi

        Mmmm kiimasta!!! Saat mun kullin kovenemaan! Mäkin lainaan vaimon pikkareita ja nyloneita!


      • Anonyymi

        Minäkin hieron kaluani pitsipikkareilla. Pyyķkiä pestessä.Olen kastanut pikkarit lämpimään pulveriveteen.Sapaat jalassa ja rintaliivit puettuna pääĺle .


    • Anonyymi

      no täällä lahdessa löytyis kyllä helpotusta seisokkiin..

      • Anonyymi

        Millanen siellä lahdessa olisi?


    • Anonyymi

      ukm 60v...bi btm ..Lahti...

    • Anonyymi

      Kerran mökillä kaverin muija oli jättänyt uikkarinsa käytön jälkeen saunaan kuivumaan niin laitoin ne päälle ja runkkasin sisään. Ylimääräset mällit pyyhin pois etten jää kiinni mutta kun seuraavan kerran laittoi ne päälle niin tiesin että mun spermaa on hänen pillunsa päällä.

      Toisen kerran saman ystävän luona oli käytetyt pikkarit lähettyviltä jotka maistuivat ihan pillulle. Niitä varmaan 30min imeskelin siinä ja laukesin toisille stringeille tuhannen auringon voimalla

    • Olen naiseksi pukeutuva hame- ja mekkorunkkari. Ihanaa laueta hameeen kun runkkaa sen läpi. Joskus otan spermasuihkun paidalle rintojen päälle ja sperma valuu rivosti satiinilla. Haluasin saada syöksyjä päälleni asuilleni. Voin laita sinullekin ihania asuja jos saan niille laueta. Naismaisuutta en odota.

      • Anonyymi

        Lauracd voisit pukea mut tytöksi ja laueta päälleni.ois kiihottava nostaa sun hame ylös ja panna sua takaa


      • Anonyymi

        Hei Laura..Lahdessa ukm joka tykkäis pukea asut ...ja tottakai saat spermata sitten T: O


    • Anonyymi

      Hame päällä hinkkaan itseäni sohvan käsinojaa vasten niin kauan että laukean.

    • Anonyymi

      Tilaako kukaan nettikirppiksiltä käytettyjä naisten vaatteita ja runkkaa niihin?

      • Anonyymi

        Tilailen vähänkäytetty.fi:stä naisten urheiluhousuja ja uimapukuja ja runkkailen niiden haaroihin. Kiihottaa ajatella että jonkun herkkupepun pilluhiki imeytynyt housun haaraan samalla kun hieron sitä kulliini. Lasti lentää nopeasti. Kun housut tarpeeksi mällätyt niin laitan ne takaisin kiertoon. Ehkä jonkun fitnesspimun pillu hinkkaa mällättyä haaraosaa.
        Olen myös haaveillut lastien heittämisestä jonkun kuuman muijan pyykinpesukoneen pesuainelokeroon jolloin hän pesisi vaatteensa spermallani.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tilailen vähänkäytetty.fi:stä naisten urheiluhousuja ja uimapukuja ja runkkailen niiden haaroihin. Kiihottaa ajatella että jonkun herkkupepun pilluhiki imeytynyt housun haaraan samalla kun hieron sitä kulliini. Lasti lentää nopeasti. Kun housut tarpeeksi mällätyt niin laitan ne takaisin kiertoon. Ehkä jonkun fitnesspimun pillu hinkkaa mällättyä haaraosaa.
        Olen myös haaveillut lastien heittämisestä jonkun kuuman muijan pyykinpesukoneen pesuainelokeroon jolloin hän pesisi vaatteensa spermallani.

        Nettikirppikset on hyviä paikkoja yleensä hankkia näitä runkkuvaatteita, mutta tietysti riski on että ostaakin jonkun toisen runkkarin vanhoja spermarättejä mikä olisi kyllä vastenmielistä omasta mielestäni...
        Olen rohjennut ostaa joitain vaatteita naisilta ihan torista tai huutonetistäkin, tietysti en ole kertonut mihin käyttöön vaatteet tulevat... :P
        Mahtaisi nainen ihmetellä jos näkisi entisen vaatteensa pahimmillaan spermaisena ja rähjäisenä rättinä, jonka niin hienona on myyntiin laittanut xD
        Kokomerkinnät ei kyllä joskus pidä yhtään paikkaansa, joten nytkään mulla ei taida olla yhtään esim. satiinista iltapukua, joka kävisi mulle oikein helposti ja hyvin, ahdistaa vähän, monissa ei vetoketju mene kiinni, jne.


    • Anonyymi

      Anopin alushousut (koko 50), sukkahousut ja rintaliivit (koko 95E) ovat parasta runkkukamaa. Parasta on jos pyykkikorissa on useammat alushousut, niin voin nuuhkia ja imeä toisia ja toiset kalun ympärillä. Sukkahousuissa on todella vahvat jalkahien aromit.

      • Anonyymi

        Itsekin hieron kaluani pulveri veteen kastetuilla pitsipöksyllä. Jos on rintaliivit ja alushame mukana puen ne päälle .Sitten hinkkaan kaluani ja lasken spermat pikkareihin.


    • Anonyymi

      Mä runkkaan vaimon alkkareihin ja sukkahousuihin.Teininä tuli vedettyä mutsin pikkareihin. Anopin alkkarit on myös vakiokamaa.

      • Anonyymi

        Olen 40v mies. Mulla aina tapana ku kyläilen jossakin missä asuu nainen nii tutkin vessan jos löytys alusasuja. Välillä löytynny pyykkikorista tai pyykkinarulta ihania asuja. Aina tullu runkattua niitten kanssa jos vaa tilaisuus sallinnu. Isot rintaliivit ovat suosikkini. Myös anopin kalsareita tullu nuuskittua. Ja muidenkin sukulaisten. Sekä yhden työkaverin. Tiedän että olen vähän pervo mutta se on niin ihanaa.


    • Anonyymi

      Kiihotun. Oon pöllinyt vaimon siskon alkkarit ja vaimon ystävän alkkareita. Mulla on nyt 5 alkkarit. Niitä aina vuorotellen kiedon jäykkänä seisovan kyrvän ympärille. Ja runkkaan....

      • Anonyymi

        Kiihottavaa, viidet seksikkäät pikkupöksyt. T. ukm61


      • Anonyymi

        Itekin kiesin naisten pikkarit kalun ympärille.Olen kastanut pikkarit kuumaan pulveriveteen sitten hinkkaan kalua niillä .Tuntuu mukavalta kun kalu on kovana ja saa spermat lakskettua pikkareihin.


      • Anonyymi

        Minäkin runkailen naisten alkkareihin.Puen rintaliivit toisinaan päälle. Kostutan pikkarit kuumassa pulverivedessä .Kiedon kuuman kostean pulverintuoksuiset pikkarit kaluni ympärille ja runkkailen. Kyllä tuntuu mahtavalta kun sitten saa laskettua spermat pikkareihin.


    • Anonyymi

      Onko muut fettarit nähneet noloja unia, että joku vaikka soittaa ovikelloa, menet avaamaan ja vasta sitten oven avattuasi huomaat, että sullahan olikin runkkuhousut jalassa vaikkapa vanhempiesi edessä xD
      Vaikka on jo myöhäistä, pakenet johonkin huoneeseen vaihtamaan ne mahdollisimman nopeasti, mutta unessa tietysti housuja ei tahdo saada millään pois jalasta :P
      Mikä nolotus ja häpeä unessa, ainakin mulle tämä on salainen, yksityinen harrastus enkä ole kertonut tästä kellekään :D

    • Anonyymi

      Toivottavasti joku pistää teitä pesemään kaikki liatut vaatteet joka kerran jälkeen ja korvaamaan pilalle menneet.


      Omille tietty ja luvalla tehköön mitä huvittaa mutta vituttaa toisten tärveleminen.

      • Anonyymi

        eihän se ilkityön tekijän pesu kumminkaan kelpaa niin peskööt itse seksikkään viettelevät vaatteensa xD


    • Anonyymi

      Suosittelen rintaliiveille runkkaamista varsinkin jos vaimo on poissa pari päivää. Rintsikat on helppo puhdistaa, mutta spermattuna ne kyllä näyttävt aika riettailta. Itse harrastan tätä ja joka joulu, syntymäpäivä ja nimipäivä ostan hänelle uudet C90 kokoiset mahdollisimman seksikäät. Niitä on varmaan vaaatekaapissa 30-40 erilaista!

      Rintsikoille runkkaaja

      • Anonyymi

        Itse kun pesen pyykkiä pulsaatoripesukoneella niin toisinaan puen rintsikat päälle.Laitan koneen päälle ja pyykit koneeseen. Katselessa pyykin pyörimistä koneessa samalla runkkaan pikkareihin.Tekee tosi mukavaa. Toisinaan kun on useammat rintsikat pyykissä mukana niin tykkään sitten niihin laskea spermat.Toiset pidän päälläni
        Kyllä tuntuu tosi mukavalta kalussakin ja koko vartalossa kun saa laskettua spermat rintisikoihin.


    • Anonyymi

      Ostin H&M vaaleapunaisen paitamekon jonka läpi runkkaan. Sperma kastele sen irstaasti.

    • Anonyymi

      Naisten polvisukkahousut on yksi parhaita runkata. Kovan kullin saa mukavasti sukan sisään ja sukan reunan pujotettu pussien ympäri. Mukavasti kiristää pussien alta. Aaaah...

      • Anonyymi

        Kyllähän kaikissa on tullu runkkailtua mutta kun pukee toppahousut jalkaan niin ne vasta hyvää tekeekin,nuorempana tuli monesti lauettua kun ei voinu enää pidätellä


      • Anonyymi

        Tuota täytyy konstia täytyy seuraavaksi kokeilla kun olen pesemässä pyykkiä pulsaatorikoneella.


      • Anonyymi

        Polvisukkia pitää kokeilla Seuraavaksi.Kostutaisin lämpimään pulveriveteen ja laittaisin kalun sisään aukosta ja hieroisin kalua jotta spermat saisi laskettua sukan sisään.Voisi tuntua tosi makealta.


    • Anonyymi

      Puen vaimon käytetyt likaiset sukkahousut ja runkkaan niisä. Samlla haistelen likaisia pikkareita ja sukkia

      • Anonyymi

        Minä tykkään usein pikkareihin. Jos vain mahdollista puen rintsikat päälle.ja alan runkata pikkareihin.Tuntuu tosi mutkalta koko vartslossa kun saa laskettua spermat pikkareihin.


    • Anonyymi

      Uusi sek­­­si­­­te­­att­eri ava­­­utuu S­­­uome­­­en! Ku­­tsu­mme kaikk­i. Ilmoit­­tautu­­­min­en ry­­­hmääm­­me tä­ä­­­llä - http://2790000.com/G/d8AZV

    • Anonyymi

      Missä säilytätte runkkuvaatteita?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Et­­si se­­­ksikump­­pani! Mä­är­­itä par­­ame­­­trit j­­­a k­­au­pu­nki 👉 http://3205555.com/G/Ig7c 👈

    • Anonyymi

      Nuoren bruneten käytettyjä stringejä myynnissä, niistä kiihottuville 😙 laita viestiä [email protected] myös kuvia.♥️

    • Anonyymi

      Missä säilytätte runkkuvaatteita? On meinaan vaikea löytää hyvää jemmaa vaimolta.

      • Anonyymi

        Joskus ovat pyykkiä varten vartissa kassissa.Usein kuitenkin lasken spermat suoraan vaateisiin kun pesen pyykkiä pulsaatorikoneella. Laitan tahratut vaateet suoraan pulsaatoripesukoneesen.


    • Anonyymi

      Et­­si se­­­ksi­kumppani! Mä­­­är­­itä par­ame­­­trit j­­a k­­­au­pu­­nki 👉 http://306181.com/G/D8mf 👈

    • Anonyymi

      joskus anoppilassa on tullut siemensyöksy anopin pikkuhousuille tai rintaliiveille.
      Yleensä siellä on pikkarit pyykkikorin kannen päältä, ihan kiusaksi jättää pikkarit näkösälle, kun tietää etten voi olla tumputtamatta.

      • Anonyymi

        Itsekin runkailen pikkareihin ja rintsikohin tilaisuuden tullen.


    • Anonyymi

      Naisten alushousut on ihan vakiokamaa. Samoin sukkahousut. Nuorempana kohteena oli mutsin, siskon ja tädin alkkarit ja sukkahousut. Vanhempana vaimon ja hänen naispuolisten ystävien vastaavat.

      • Anonyymi

        Kyllä pikkarehin ja rintsikohin tulee runkailtua .Tuntuu mukavalta hieroa kostesiilla pikkarreilla kalua ja laskea spermat niihin.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Nuoren kundin spermasiin boxuihin on kiimasta vetää

    • Anonyymi

      Olen hamerunkkari ja runkkaan hameiden läpi. Kahisevavuoriset ovat parhaita. Upea tunne kun lentäää

      • Anonyymi

        Alushame ja silkkipöksyt tekee hyvää, ehkä miniröyhelöhame. Ukm 61


    • Anonyymi

      Puen naisten alushousut ja sukkahousut ja runkkaan sydämeni kyllyydestä. Eriyisen kiihottavaa jos vaatteet pyykkikorista ja likaiset. Haistelen pikkareita ja sukkia, päästän spermat sukkaan

      • Anonyymi

        Itse runkailen pyykillä ollessa naisten pikkareihin. Puen rintsikat päälle jos ovat pyykkikassa mukana. Hieron kosteisilla pikkareilla kaluani ja lasken spermat pikkareihin. Kyllä tuntuu tosi mahtavalta kun saa laskettua spermat pikkareihin.


    • Anonyymi

      Kaikki mi­­­esten ha­­usku­udet Suome­­ssa löyt­yvät m­­iesten luet­­­telo­­­sta 👉 http://3433444.com/G/Lt52A 👈

    • Anonyymi

      Minä runkkaan naisten vaatteissa, en vaatteille. Nytkin on jalassa paksut valkoiset sukkahousut, lyhyt vekkihame ja ihanat ruskeat ballerinat. Kyllähän tässä kiihottuu kun on naisten vaatteissa ja peilin edessä katselee omia sukkahoususääriään. Ja kun sen vielä näillä palstoilla tunnustaa, että on ihanaa olla välillä tyttö.!! ja runkata kuvitellen myös olevansa tyttö....

    • Anonyymi

      Ka­­­ikki mi­­esten ha­­­usku­­udet Suo­­me­ssa löyt­­yvät m­iesten luettelo­­­sta 👉 http://3433444.com/G/Yt0a 👈

    • Anonyymi

      Tänään lentää jättisatsit spermaa salitrikoisiin.

    Ketjusta on poistettu 47 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1449
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe