Barzetta alumiinivanteet

vanteita

Onko porukalla kokemuksia barzetan vanteista ovatko täyttä kuraa ? melko halpoja ainkin ovat, vannetukku myy barzettoja esim.

Katselin barzetan gran turismoa 17" joktkut sanoivat, että vanteet ovat olleet valmiiksi kieroja ostaessa :/ mutta homma mennyt takuuseen, tekevät hinnasta päättelen nekin jossain halpis maassa.

28

13071

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Maailman köyhin kans

      Halpaa ja hyvää, onko se edes mahdollista? Ei ainakaan tähän päivään mennessä, halpaa ja välttävää kyllä löytyy joskus.

      • Ei se hinta paranna

        Vanhentunut näkemys. Nykyään käytännössä kaikki merkkialutkin tehdään samoilla tuotantolinjoilla Aasiassa, voit vain valita maksatko paljon mainostuksesta ja "brändäyksestä", vai ostatko käytännössä saman tavaran ilman ilmaa hinnassa.

        Itse ainakin olen valintani tehnyt ja ajellut tyytyväisenä todella hienoilla, hyvillä ja halvoilla aluilla.

        Mutta ei siinä mitään, jos joku haluaa maksaa tuon extran niin se on ihan ok, ja jos on tyytyväinen siihen niin kauppahan on sekä ostajalle että myyjälle hyvä. Käytännössä siinä kuitenkin maksetaan pelkästään siitä tunteesta että nyt minulla on jotain vähän parempaa.


    • awa>ESTZRDFXGCHV

      Onko tosiaan kellään tietoa barzetan kestävydestä yms ? kannaatako ostaa ? kokemuksia ?

    • jk

      ostin, ja olivat ok. Painoja ei tarvinu juur ollenkaan ja myös pinnat kestäneet hyvin

    • . ..

      Ihan ok vanteita ovat.

    • Variante

      Barzetan Variantet on ollut kolme vuotta alla. Laadusta vaikea ihmeempiä sanoa, samaa tavaraa ne on kuin kaikki muutkin aluvanteet. Mutta kertaakaan ei ole vielä ollut ongelmia renkaiden tasapainon tai muun kanssa, vaikka noilla on jo parit renkaat ollut. Hienot vanteet olivat ostettaessa ja sellaisina ovat pysyneet, ei mitään valittamista.

    • .. .

      Mä laitoin tossa loppukesästä halvat aluvanteet alle ja huomasin, että nehän on huomattavasti kevyemmät kuin samankokoiset peltivanteet.

    • dfyuikl

      Tommoset Barzetta Tendenzat pyörii Golffissa, Vannetukusta kanssa ostettuna:
      http://www.vannetukku.fi/tendenza-p-13401.html

      Ei oo ollut mitään valittamista. Ei kyllä mua ainakaan haittaa tippaakaan että nykyään saa Suomestakin näitä vähän nätimpiä aluja edullisesti.

    • Barzetta vanteet ainakin vanhempi gran turismo on tosi painava verrattuna laatuvanteeseen esim Oz. Olen molemmat omistanut.

      Oz vanne en muista mallia tosi kevyt pelkkä vanne 1kpl painoi 6 kg

      Barzetta gran turismo renkaan kanssa painoi 20 kg en tiedä paljon rengas painaa mutta ero huomattava

      Hintaeroakin on tosin puolet 500e barzetta Oz 1000e

    • Pettynyt asiakas

      Hei,

      pitää antaa suoraa palautetta näistä Barzettan vanteista, etenkin myydyimmästä mallista Variante. Ostin tuollaiset 18- tuumaiset ja sinänsä olin tyytyväinen vanteiden ulkonäköön. Mutta lakkaus, lakkaus. Se irtoaakin sitten luvattoman helposti ja nyt kaikista neljästä vanteesta on lakkaus irronnut sekä lähtenyt kukkimaan. Eli vanteet ovat tosin kivan näköiset. Yhteydenotto myyjään eli vannetukkuun johti siihen, että he suosittelivat hankkimaan Tomasonin vanteet joista ei lakka irtoa koska Barzettassa näin voi käydä. Tämä tietysti lohdutti suuresti ja halusinkin juuri hankkia uudet vanteet. Vaimon autoon tarjosivatkin sitten aivan eri vanteita. Mutta Barzettan vanteisiin en tule enää koskaan sekoamaan ja en kyllä suosittele kenellekään. Viikonloppuna luvassa vanteiden lakkaustalkoot ja mieliala korkealla. Itse en vain siedä "huonoja tuotteita".

      Näin mukavalta nämä näyttävät
      http://aijaa.com/0079810067323

    • barsetaaa

      kuvat ei aukea:( ajoitko vanteilla talvella ? eivät suosittele talveksi barzetan halpis vanteita:/

    • BFTP

      Talveksi ei suositella mitää kiillotettuja vanteita / kiiltävillä pinnoilla olevia, juurikin tuosta syystä. Jos talvella ajoit, itseäsi voit syyttää. Itselkäni Barzetta Forza Titanium Polishit, muuten oikein hyvät vanteet, mutta yhteen vanteeseen ihan tuliteränä joutui lyömään melkeen 100g painoa...

    • löky

      vanteen kieroutta ei saa tasapainottamalla pois ja tasapainotus johtuu kumeista eli painojen määrä johtuu siittä minkäläinen kumi on. ps. turha inttää vastaan kun itse olen töissä rengas liikkeessä.
      Ja vielä barzetta on yhtä hyvä vanne kun bbs, tämä barzettan ''laatu'' on sama kuin pepseissä ne on vain purettavat ja paljon kalliimmat jos haluat rahasi menevän hukkaan niin osta mahollisimman kalliit vanteet josta ovat samaa alumiini seosta kun esim barzettat ym.

    • kopiofani

      Itseä ärsyttää ihmiset, jotka kitisevät huonoista vanteista ja että ovat solmussa ja mitä kaikkea. Ralliako kaikki ajaa kun tarvii niin kestäviä vanteita, vai silmälaseja että näkee tiessä epätasaisuudet? Mihin tarvitaan jopa 2000 euron vanteita, en keksi ainakaan itse mitään muuta selitystä kuin että auton omistajalla on niin olematon että pitää kokoa hankkia mahdollisimman kalliilla vanteilla.. Tietty on autoharrastelijat joiden makuun ei ole yhtään halpisvannetta, vaan ainoa vaihtoehto on ostaa aito ja sikahintainen, MUTTA tarviiko niillä sitten tulla molottamaan että muilla on kiinalaiset paskavanteet ja kuinka huonoja ne ovat?

    • näin ajattelen

      Edellisen kanssa samaa mieltä, en kyllä missään tilanteessa maksaisi jotain paria tonnia vanteista.
      M.....unjatkeita taitavat monille olla!

    • Enzoilla ajetaan

      Itselläni musta/ kiiltävät enzo vanteet ja niillä 3v takuu talvella ja samalla hintaa sain kuin barzettat joten tuota kuraa en kyllä osta..

    • Barzetta sucks

      Barzetta variantet 8x18 alla 2 vuotta kesäkäytössä ja kaikki 4 vannetta keskikehältä halki, lähes läpi koko vanteen. Olleet normaalissa ajossa ei kolhittu mihinkään. Laatu todella surkeeta lakat irtoilee. En suosittele kyseistä mallia kenellekkään. Pelottavinta on, kun ei näy ulospäin mitenkään, eivätkä vuoda. Halkeamat huomaa vasta kun renkaan ottaa päältä pois. Halpaa ja hyvää ei ole olemassakaan. Toisia Barzettoja ei enää omaan autoon tule..

      • Anonyymi

        Trolli... Vanteet on täysin halki ja sitä ei näe mistään. Lisäksi ne eivät vuoda ilmaa.. Hahaha!!


    • Velho

      Vuoden vanhat Barzettan vanteet nyt jo paskana, lakkaukset irtoavat kaikista neljästä ja pahoja hapettumia. Älkää ostako näitä paska vanteita, ajettu noin 6000km.

    • jeb

      Näillä vanteilla vain pitää ajaa kesällä.. talvellahan ne alkavat hilseilemään.

    • kumiville

      Alumiini on kallista ja siksi nyky halpis aluvanteet eivät alumiinia olekaan. Ne on tehty seosmetallista, jonka koostumus ja laatu voi vaihdella huomattavastikin. Lisäksi valmistusmenetelmissä on eroja.
      Barzetta on nimenomaan halpisvanne. Jos niitä hoitaa, eikä ajele kuoppiin, niin eiköhän ne kestä sen, mitä alkuperäinen ostaja niiltä odotti. Kuhan nyt ei ihan kauheesti lähde kehumaan ;)

    • Mikäonhyvä

      Ei ne BMW:n alkuperäiset vanteetkaan kestä, 18" vanteesta halkes kehä ja rupes vuotaa.

      • vanteet

        Tottahan Bemarin alkuperäinen vanne on ihan eri laatua, kuin esim Barsetta. Eri matskua, parempi pinnoitus ja teknisiäkin yksityiskohtia mietitty. Ajosuoritteella, jolla saat bemarin vanteen halkeamaan, ei barsetassa olisi kuin maks kinnityspultit jäljellä...
        Ja sitäpaitsi. Iso osa Suomessa pyörivistä Bemarin vanteista on kopioita, vaikka nappi keskeltä löytyisikin. Uuden auton alla tulleet tietysti orkkiksia, mutta täällä nuukasti ostetut, esim talvipaketit usein kopioilla. Ja toiset tai kolmannet omistajat eivät tätä useinkaan tiedä.


    • JaPa1979

      Barzettan vanteet pyöri toisen auton alla 7 kesää, ennen auton vaihtoon menoa. Ei ongelmia. Toisessa autossa pyörinyt kaksi kesää toiset barzettat ja edellern kuin uudet. Muuta huoltoa niille kummallekkaan sarjalle en ole tehnyt, muuta kun sykayllä perusteellinen pesu ja vahaus. Nyt uuteen autoonkin tulossa barzettat.

    • r94tu48gije

      iteselläni on kakkos autossa https://korjaushuolto.fi/image/cache/data/vanteet/ha /barzetta_vizioso-400x400.jpg tommoset vanteet, olivat kiinni autossa kun ostin

      ja sit ihan käyttö autossa on tollaset vanteet https://nettivanne.fi/media/images/products/29016_momo_corse-black.jpg nämä vanteet ostin itse

      JA HUOM KYSEISET VANTEET TIETENKIN KESÄRENKAISSA KIINNI.

    • r94tu48gije
    • r94tu48gije
    • olololololololol

      lololololololololololololololol

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1840
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1489
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      125
      1265
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1262
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1180
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      270
      979
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      942
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      107
      895
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      101
      836
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      684
    Aihe