Ronskiotteisen tumman pojan kanssa tanssahtelemassa ja jatkoilla

Kynäniekka_84

Sattuipa kerran, eräänä kesänä, niin onnellisesti, että myös homoseksuaaleille järjestettiin Kalasatamaan tukevasti ankkuroidussa laivaravintolassa erityiset tanssiaiset. Pakkohan sen oli näin olla, koska asiasta oikein paikallislehdessäkin mainostettiin jo paria viikkoa ennen itse tapahtumaa. Pekan oli ihan pakko oikein leikata tuo lehti-ilmoitus talteen ja kiinnittää se somalla vaaleanpunaisella magneettinapilla jääkaappinsa oveen, ettei vain unohtaisi tuota päivämäärää, ja jotta tulevaa tapahtumaa olisi aina keittiössä pyörähtäessä kutkuttavampi odottaa.

Pekka pisti oikein parasta päälleen ja lankkasi lakerikenkänsä tuona lauantai-iltana, kunnes suuntasi kohti Kalasatamaa. Laivan kannelle oli ripustettu värillisiä lyhtyjä, hieman Rio de Janeiron sambakarnevaalien malliin, sekä värivaloja, jotka vilkkuivat musiikin tahdissa. Laineetkaan eivät tuntuneet paattia pahemmin heiluttelevan. Sen verran vankasti se oli laituriin kiinnitetty. Sisältä kaikui ilmiselvästi rumban tenhoavat rytmit. Pekan kantapäitä kutkutti, koska hän ei ollut sitten kansalaisopiston latinalaistanssikurssin kevätjuhlan päässyt kunnolla tanssimaan.

Pekan ei tarvinnut huolitellun ulkoasunsa ja komeiden kasvonpiirteidensä johdosta odotella tanssiseuraa kyllästymiseen asti. Tanssista mitä ilmeisimmin myös innostuneet iloiset nuoret miehet tanssittivat Pekkaa kolmen kappaleen verran, joista kaksi oli cha-cha-chata ja yksi hieman perinteisempi masurkka. Pekan oli näiden jälkeen pakko antaa periksi ja istahtaa vetämään henkeä. Pitkä tauko tanssimisesta vaati valitettavasti veronsa. Komeita nuorukaisia istui siellä täällä rupattelemassa ja nautiskelemassa tähtisädetikuin ja somin pienin päivänvarjoin koristeltuja drinkkejä. Pekkakin tilasi itselleen margaritan, jonka hän kohotti pikkurilli pystyssä huulilleen heti sen maksettuaan. Kylläpä se maistuikin makoisalta!

Äkillinen tuulenpuuska tai harmillinen sattuma sai molemmat tanssisalin seinustoille kiinnitetyt lyhdyt sammumaan tismalleen yhtäaikaisesti. Oviaukossa seisoi kookas tumma hahmo, jonka pään korkeudelta ympäristöä tarkasteli haukan lailla silmäpari, joka kiilui kuin kaksi kekälettä hiilloksessa. Uljas tummahipiäinen mies astui peremmälle salia ja liki kaikki läsnäolijat, jopa tanssijat, kääntyivät kuin vaistomaisesti katsomaan tuota uljasta näkyä. Osa sekosi askeleissaan.

”T-t-tuo on se kenialainen... Oikein soturi, kuulemma masai-heimosta. Onneksi hän on jättänyt keihäänsä kotiin, jottei sitä tarvitsisi narikkaan jättää, heh, heh...” kuiskutteli baarimikko Pekalle muka tunnelmaa keventääkseen, vaikka oli selvästi peloissaan kuin peura rekka-auton valokeilassa. Tarjoilija oli ilmeisesti muukalaisvihamielinen tai sitten hän koki pelonsekaista kunnioitusta tuota uljasta ja maskuliinisuutta uhkuvaa miestä kohtaan.

Pekka ei ollut lainkaan peloissaan. Hän oli sanalla sanoen mykistynyt, eikä osannut tai edes viitsinyt vastata baarimikolle mitään. Hän katsoi tuon yön ritarin kiiltävää päälakea ja jänteviä hauiksia. Pekka oli varma, että hänen nenäänsä tulvi hento tuulahdus ehtaa viidakon tuoksua... Hänen päässään alkoi kaikua villipetojen karjahtelua ja bongorumpujen villi rytmi, jonka tahdissa hän käveli kuin vaistomaisesti salin halki tuon uroksen tykö. Hän ojensi kätensä tanssin merkiksi ja yritti olla näyttämättä yhtä lumoutuneelta kuin oli.

Tämä urho, jonka kiiltävä nahka oli tumma kuin edenpuun oksat, oli varmasti synnyinseudullaan Keniassa sellainen saalistaja, ettei paremmasta väliä. Yön pimeydessä hän hiipi ääneti kuin gepardi pitkin savannia ja tavoitti uhrinsa pelkän hajuaistinsa varassa. Hän kellisti gnu-antiloopinkin paljain käsin - raahaten sen upeiden hartioidensa päällä kotikyläänsä. Keihäänsä hän oli jättänyt joko sinne tai jonnekin muualle, mutta kireiden nahkahousujen läpi Pekka havaitsi sellaisen peitsen, jonka avulla ainakin hänet saisi saalistettua hetkenä minä hyvänsä.

4

3744

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kynäniekka jatkaa

      Musta mies tarttui Pekan kädestä ilmekään värähtämättä, mutta seisten yhtä uljaasti kuin tammi, ja kuin taikaiskusta alkoi soida kiihkeärytminen bolero. Mies nykäisi Pekan lihaksikasta rintaansa vasten, tarttui toisella kädellään hänen hartiasta, odotti alkusoiton loppua ja antoi palaa menosuuntaan. Tällä karjulla oli selvästi rytmi veressä suorastaan syntymälahjanaan. Parivaljakko meni tasatahtiin salin toiseen päähän niin että lattialankut natisivat liitoksistaan.

      Seuraavaksi tuo parimetrinen ja geenimanipuloidun härän kaltainen lihaskimppu vei Pekkaa määrätietoisesti ja vakain askelin tulosuuntaan. Seurasi oikeaoppinen pyöräytys hänen kainalonsa ali ja tämän ohikiitävän hetken ajan Pekka huomasi tuon gasellinnotkean parkettien partaveitsen tuijottavan häntä kiihkeästi oliivinruskeilla silmillään.

      Tämä peloton ja nuhteeton soturi repäisi kauluspaitansa kaula-aukkoa hieman enemmän raolleen ja rutisti huomattavasti lyhytvartisemman Pekan posken hiestä kiiltävää rintaansa vasten. Tuo musta ja huippukuntoinen kroppa oli jumalainen. Se oli kuin Batmanin virka-asu juuri vahattuna ja niin ikään jo hikeä pintaansa saanut kalju päälaki kiilsi tanssisalin värivalojen loisteessa kuin nappanahkainen harrikan satula. Pekka ei voinut olla vilkuilematta näitä elementtejä tanssin tuoksinnassa.

      Musta urho – varmasti heimonsa suurin sankari kotopuolessa – ja Pekka painoivat pitkin tatamia niin, että jälkeen jäi vain vieno tuoksahdus partavettä, hikeä ja rajuotteisen tangoaskelluksen johdosta lattiasta irti pompanneita nauloja. Pari tavoitti jälleen tanssilavan toisen reunan ja siellä sijainneen kukkamaljakon, josta musta ritari nappasi boakäärmeen nopeudella ja tarkkuudella hampaidensa väliin ruusun ja katsoi Pekkaa syvälle tämän silmiin entistäkin intensiivisemmin.

      Meno jatkui huumaavana ja tämän noin neljäminuuttisen boleron aikana täysin lumoutunut Pekka menetti jo hetkeksi ajantajunsa. Lopulta musiikki loppui ja loppuasennon aikana Pekka tunsi uljaan tanssipartnerinsa vasempaan housunpunttiin sullotun lemmen valtikan sykähtelevän äskeisen eroottisen latauksen sisältäneen suorituksen seurauksena.

      Pekka ei tarvinnut enempää: hän antautuisi estoitta tuon kotikontujensa suurimpana soturina mainetta niittäneen urhon tämäniltaiseksi saaliiksi. Toinen osapuoli tunsi mitä ilmeisimmin juuri samoin ja heidän välillään tuntuikin vallitsevan heti alusta pitäen telepaattinen yhteys.

      Yön ritari - jonka rinnalla Mustanaamiokin tuntuu raittiusvalistusta tekevältä kuoropojalta - nappasi Pekkaa käsikynkästä ja he poistuivat rintarinnan tanssisalista satamalaiturille. Samalla hetkellä seinälle asetetut lyhdyt syttyivät uudestaan, vaikkei kukaan ollut niihin kajonnut niiden sammuttua. Niin baarimikko, DJ kuin muukin tanssikansa seurasivat Pekan ja Kenian kansallissankarin näytöstä suuren kunnioituksen ja lumoutuneen hiljaisuuden vallitessa. Sanaakaan he eivät toisilleen olleet sanoneet, eikä sille näyttänyt olevan tarvettakaan yhteisen sävelen löydyttyä heti alkumetreistä pitäen.

    • Kynäniekka edelleen

      Heti ulkoilmaan päästyään kenialaisen soturin eläimellisen saalistajan vaistot ottivat yliotteen ja hän heitti Pekan hartioilleen kevyesti kuin tyhjän perunasäkin. Kiimaisen jaguaarin tavoin murahdellen hän taivalsi määrätietoisesti lähimpään pusikkoon, jossa hän paiskasi saaliinsa maastoon. Pekka oli hieman hämmentynyt ja myös pökerryksissä moisesta riepotuksesta, mutta havahtuminen todellisuuteen koitti varsin ripeästi, sillä tuossa tuokiossa hän havaitsi olevansa läheisessä pusikossa nelin kontin, housut kintuissa ja naama nurmikossa. Yhä saalistusviettinsä varassa villisti murahteleva musta koiras sitoi Pekan kädet hänen selkänsä taakse tämän omilla boksereillaan.

      Hän tarkasti ympäristönsä mahdollisten tulijoiden varalta aarnikotkan veroisella katseella, nuuhki hieman tuulta ja varmistuttuaan turvasta, paljasti hän housujensa kätköistä kyynärvarren kokoisen siittimensä. Hieman sylkirauhastensa avulla sitä kostutettuaan hän sijoitteli tuota suonikasta kapinetta Pekan peräaukkoon sentti toisensa perään. Niitä senttejä myös löytyy sen verran paljon, että vasta Suomen koulutusjärjestelmään integroituva musta uros meni tuota pikaa laskuissa sekaisin. Pikku hiljaa syvemmälle Pekan perseeseen työntyvä elin alkoi taivaalle nousseen kuun kelmeässä valossa kiiltää kuin musta mamba, joka piileksii sademetsän kätköissä odottaen saalistaan...

      Ronskiotteinen ja edelleen vaiston varassa toimiva heimonsa priimus aloitti seksuaalisten tarpeidensa tyydyttämisen aluksi pitkin ja tasaisin vedoin, mutta kiihdytti pian tahtia murahdellen kuin gorillauros. Lopulta tahti yltyi vallattomaksi ja tämä masai-luokituksen mukaan ainakin viiden tähden kenraali tykitti Pekkaa sellaisella tahdilla, että jokaisen vähänkään maineikkaan grindcore-rumpalin olisi hankalaa pysyä samassa rytmissä. Musta mies napakoitti otettaan Pekan lantiosta ja pakarasta jäntevillä käsivarsillaan ja karjui orgasmin lähestyessä kuin leijona. Lopulta hän latasi arviolta gallonan verran siirapintahmeaa siemennestettä osaksi Pekan anukseen, osittain myös pakaroille.

      Vielä kerran silkkaa tyytyväisyyttään ärjyttyään tumma urho tarkasti ympäristön kaikuluotaamalla läheiset pusikot ja puiden latvustot mahdollisten haaskalle pyrkijöiden varalta. Jälleen varmistuttuaan siitä, että reitti oli selvä, hän puki housunsa ja hiipi äänettömästi tiehensä kuin sapelihammastiikeri.

      Pekka jäi housut kintuissa ja kädet selän taakse sidottuina röhnöttämään pää pöheikössä. Häntä tilanne ei nimittäin paljon naurattanut. Sitäkin vähemmän nauratti, kun puolen tunnin kuluttua muuan satunnainen ohikulkija löysi hänet ja soitti hätäännyttyään paikalle pelastusviranomaiset.

      Erästä nuorempaa konstaapelia näky kieltämättä huvitti, mutta hän sai kuin saikin naamansa peruslukemille vanhemman ja kokeneemman konstaapelin murahdettua hänelle merkitsevästi. Pekka saatettiin kyllä turvallisesti kotiinsa, mutta lakerikengät pysyisivät kaapissa ennaltamäärittelemättömän pitkän ajan.

      Mutta missä vaeltaa yön tumma soturi nyt? Hän hiipii kaupungin yössä, asfalttiviidakossa, äänettömästi ja aistikkaasti, silti elegantisti kuin nuori urospantteri – etsien uutta saalista.

      • Porno-Pera

        Voi jumaliste... kusin melkeen alleni nauraessani, hyvin sä kyllä kirjoitat mutta ei toi ehkä kauheen eroottista ollut....tai no makuja on monia.


    • utrlias

      Todella miellytti miehen näkökulmasta kirjoitettu tarina.. Näitä lisää.. Aina saa lukea lesbojen unelmista.. Miks homot ei saa samaa huomiota...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4633
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2259
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1784
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      28
      1448
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe